Karádi Zoltán - Személyes véleményem a négerekről 40 éves afrikai tartózkodásom után (sokkoló képek!)

2014.01.02 18:48

 

Kiemelt..

Siroi Isi - Modern háború Európa ellen - amerikai hajók menekültek tömegeit szállítják Európába


 

Előzmény..

A béke-Nobel-díjas Nelson Mandela halálának margójára

Alfahír - Az elrabolt Európa - a káoszba taszítás hátteréről

PI Klub speciál - Tükör

Nemzeti Radikális Tömörülés - Magyar ember levele a Cigánynak!

PI Klub - A magyar fordított gondolkodás

Orientalista - Damaszkuszban jártam – Kontraszt

Hungarian Real News - Az idő telik, a becsület fogy...

Posta Imre szarvasi előadása, egészben!

Magyar Királyi Hírlap - A cigányság, mint eszköz a zsidó maffia kezében

Magyar Hajnal - Nyílt levél a ‘roma vezetőknek’

Tuholep, a fáraó - A Végső Árulás avagy az élet közelről..

 

Kapcsolódó link..

Hatodik napon - Legyőzhetelen 42

Gazdag István - A cionizmus patológiája

Apokalipszis

 

 

Több mint 40 éves dél-afrikai tartózkodásom alapján szeretném megosztani személyes véleményemet a Dél-Afrikában élő feketékről.

 

Dióhéjban jellemezve az átlagos feketét: tolvaj, szaporodik mint a légy, lusta, követelődző, hazug, nincs felelősségérzete, mindent megrongál, tönkretesz, vagy elpusztít, ami csak a kezébe kerül. Nem becsüli a természetet, kegyetlen az állatokkal, és talán egyetlen egy fekete se ismeri el, ha valamiben hibás.

A még törzsi kötelékben élő feketéknél az egyik első dolog, amit egy kisfiú megtanul: hogyan kell ellopni valamit a szomszédtól anélkül, hogy észrevegyék. Sokan közülük rabló és gyilkos hajlammal születnek, ezért Dél-Afrikában egy évben átlag 20 ezer gyilkosság történik, ez az arány a világ legmagasabbjai között van. Különösen elterjedt köztük gyermekeik és általában a saját fajú gyerekek kínzása és gyilkolása, törzsi területeken sokszor rituális célokból.

 

Nagyon gyakran pedofil hajlamaik kielégítésére használják őket. Pusztító hajlamukra álljon itt egy példa. A nyolcvanas évek végén az apartheid törvények lazulásával megindult a feketék ellenőrzés nélküli beáramlása a nagy fehér városokba, különösen Johannesburgba. Először a városközpont 10-15 emeletes bérházait szállták meg, egy kis lakásba 20, 30 vagy még több jutott. A lakások heteken belül csatatérként nézték ki: kitörték az ablakokat, szétverték a WC-t, fürdőszobát (mikor a WC ürülékkel megtelt, a fürdőkádba végezték dolgukat), összetörték az ajtókat, a padlón tüzet gyújtottak, ami miatt sok egész bérház leégett. Mondani sem kell, hogy a belvárosok fehér lakói az invázió elől a külvárosi negyedekbe húzódtak vissza.

A volt francia és belga gyarmatokon működő orvosoknak feltűnt, hogy a fekete gyerek első éveiben minden téren, agyilag is, gyorsabban fejlődik a fehérnél. Előbb vesz tudomást környezetéről, előbb beszél és előbb tud járni. Ez az előny kb. 3 éves korban a legnagyobb. Hároméves kortól 10-12 évig a fehér (és minden más fajú) gyerek behozza a hátrányt. Ekkor intelligenciájuk nagyjából hasonló. Azonban amíg a más fajú gyerek ezután testben és szellemben tovább fejlődik, a fekete szellemi fejlődése megáll és így marad. Tapasztalat szerzése, lexikális tudása növekedhet, de intelligenciája nem. Absztrakt gondolkodásra képtelenek. Jellemző, hogy a fekete saját nyelven legfeljebb ötig tud számolni, azon túl már csak angolul. Nincsen bennük kezdeményező képesség, önálló gondolkozás, kritikus helyzetekben nem reagálnak, pl. ezért nem hallani DA-i légitársaságoknál fekete pilótáról. Dél Afrika három atom meghajtású tengeralattjarót is örökölt a fehér Apartheid idejérõl. A legénységet azonban a megbíztóbbnak tartott feketékre cserélték le. A három hajóból az egyik a tengerfenéknek ütközve veszett oda, egy másik ismeretlen helyen és okból merült a hullámsírba, míg a harmadik éppen a kikötöben rohad el, mert a mostanra elüldözött fehér szakemberek nélkül nem tudják üzembe helyezni a négerek.

 

 A fekete jövőképe legfeljebb öt nap, ennél hosszabb távra képtelen tervezni. A mának él, lehetőleg mindent azonnal össze szeretne harácsolni. Ami a kezébe kerül, azt addig nyüvi, amíg tart. Utána újat követel. Ezek után joggal felmerül fel a kérdés, hogy akkor miben tehetségesek? Kitűnő ritmusérzékük van a táncoláshoz és a zenéhez, különösen jól énekelnek kórusban. Nyelvtehetségük nagy. Még a hetvenes években Délnyugat-Afrikában (most Namíbia) néhány napot töltöttem a vadállatokban bámulatosan gazdag Etosha nemzeti parkban (30 ezer km² területű). Egyik este a vacsorát kiszolgáló fekete pincér nyelvtudásával büszkélkedett. Megkértem, hogy mondjon valamit németül. Erre ő: Heil Hitler!

Vannak sikeres természetgyógyászaik, bár több a csaló, mint a becsületes. Néhány jó orvos is akad közöttük. Részemről 1 vagy 2 százalékra teszem a feketék számát, akik intelligencia tekintetében képesek felvenni a versenyt a többi fajtával.

 A következő eset, amely valóban megtörtént, jól jellemzi a fekete mentalitást. Egy birkafarmernál 30 évig minden nyár végén egy fekete munkása nyírta a gyapjút. Jó munkája jutalmául a farmer 100 birkát adott neki, hogy törzsterületen gondok nélkül megéljen belőlük. A farmer nagy meglepetésére a fekete egy év után megjelent nála, és munkát kért. A farmer csodálkozva kérdezte, hogy miért nem tud a birkákból megélni? Válasz: lenyírtam őket télen, és mind elpusztult a hidegben. Farmer: hogy tehettél ilyet, mikor 30 évig mindig nyáron volt a nyírás?! Fekete: mert nem volt ott a baas (főnök).

Hasonló esetek történnek minden más munkaterületen. Nálunk pl. már egy éve hetente egyszer jön egy fekete bejárónő lakást tisztítani. Feleségem megmagyarázta, hogy mit és hogyan kell tennie. A fekete néhány hétig mindent jól csinál, azután hirtelen egymás után másként teszi a dolgokat, mint ahogy megtanulta.

 

 Felsorolt tulajdonságaik miatt a feketék képtelenek egy modern állam vezetésére, nem is beszélve a szükséges fejlesztésekről. A fekete adminisztratív hierarchia ellenben kitűnően ért a közpénz és külföldi adományok zsebre vágásához. Az állami pénzből saját fényűző házaikat építik fel, biztonsági őrökkel veszik körbe magukat, és évente cserélik a magáncélokra használt hivatalból járó luxusautóikat. Talán még ennél is nagyobb veszteséget jelent az országnak, hogy az állami intézményeknél és egyre több magánvállalatnál a munkájukhoz semmit se vagy alig értő feketék töltik be az igazgatói és más magas rangú pozíciókat, míg a fehér (hindu, esetleg színes) jóval alacsonyabb fizetésért végzi a munkát. A mázsánál is súlyosabb disznóra hízott igazgató tevékenysége abból áll, hogy ritkán bejön a munkahelyre és aláírásokat firkant. Hasonló példákat a végtelenségig lehetne folytatni.

Összefoglalva az írottakat: fizikai tulajdonságaikat tekintve emberek, mert más fajú nővel való közösülésükből (sajnos) utódok születnek. Szellemi és lelki téren viszont nemcsak hogy nem érik el más fajok nívóját, hanem nézetem szerint a legtöbb emlős állatét, sőt, a madarakét sem. Az állat ugyanis csak önvédelemből és megélhetéséért öl, és kicsinyeit példamutatóan neveli.

 

 Tudni kell, hogy Dél Afrikában két választott faj is van, akik kritikán felül állnak: a fekete és a zsidó. A legkisebb kritikáért velük szemben rasszistának/antiszemitának leszel bélyegezve.

(Antidogma.hu nyomán)

 

https://harcunk.info/index.php/elemzesek/88-karadi-zoltan-szemelyes-velemenyem-a-negerekrol-40-eves-afrikai-tartozkodasom-utan
 

Téma: Karádi Zoltán - Személyes véleményem a négerekről 40 éves afrikai tartózkodásom után (sokkoló képek!)

Dátum: 2015.07.06

Feladó: Marianna

Tárgy: Re:WP

Hülyeségeket beszélsz!!! Az egész Földet és az egész emberiséget a fehér ember civilizációja tette és teszi mindörökre tönkre.
Természetesen nem mondom, hogy mindannyian hibásak vagyunk ebben, mert ez így nem igaz, de a zsidó amelyik, mindenkit a pusztulásba dönt, is fehér!!!
A feketéket pedig, hagni kellett volna, igen. Na nem azért, mert MÈG nem elég civilizáltak, hanem azért, mert soha - de soha nem is lesznek azok, hiszen az egy másik faj!!!! A majmokhoz sincs semmi közük. Van négy hasonló faj, majom, fekete, sárga és fehér. Millió madárfaj él, és mégis, azon kívül, hogy szárnyuk van, nem sok közös van bennük. ìgy van ez velünk is. Itt egyetlen egy probléma van! A cionista hatalomratörök, mert ök szándékosan csinálják ezt a káoszt! Mondom én ezt, aki, ugyan úgy, mint ahogyan nem seretnék egy majommal bárminemü kapcsolatban lenni, úgy nem szeretnék egy feketével, de egy sárgával sem!!!

Dátum: 2016.04.28

Feladó: csabs

Tárgy: Re:WP

Ummmmm.........már bocsi: mert Te, tudsz gondolkodni?

Dátum: 2014.01.11

Feladó: Raven

Tárgy: ...egy jó kis "no comment" a véleményem...

...Egyszer egy ember azt mondta Nekem, ahhoz, hogy tisztán kiismerd a világodat és ezzel a megfelelő irányokat és célt Magadnak meg tudd határozni, ismerd meg az eszközöket, "fegyvernemeket", és a fajokat. Minden fajban van olyan tulajdonság, ami degenerált, primitív és eltorzult. Az ember tudatja süllyed, az egész emberiségé. Amilyen nagy magasságokba van pörgetve a vallásosság és a spirituális filozófia, annyira mélyen elfajulnak az anyagi motivációink. A "Minden és Mindenki Egy" szellemisége ütközik a létfenntartásért folyó, brutálissá fajult harccal... Azt biztosan belátom, hogy a szavak nem elegendőek... a tettek beszélnek... Amit egy afrikai társadalom megenged magának, egymás gyilkolását - testvér testvér ellen -, azt a nyugati civilizáció látszólag nem engedi meg magának, de elmegy máshova, ahol kiélheti kínjait, vagy a nyilvánosság elől nagyon-nagyon takargatva, ugyanúgy megtörténik, ugyanez a pokol. Egy társadalom nem attól primitív, mert ember embert öl, mert esélye sincs kiművelődni. Hanem, hogy az ártatlanok leölését bármilyen szinten, nyíltan, vagy elrejtve, de megengedi. Hogy a tömeg közömbös és érzéketlen, max. felkavarja egy-egy hír, de nem tesz semmit. Nem tudhatom mi történik a szomszédban a falaimon túl, vagy a közeli erdőben, vagy az út szélén, gyerekkel, állattal, mindegy milyen élőlény, de ártatlan áldozat! Ugyanaz a kínzás, elbujtatva társadalmunk kényes gyomra elől, miközben nyílt fotókat kapok Dél-Afrikából, hogy az emberi természet már csak ilyen... Azt végképp megtagadom, hogy faj szerint ítéljük meg. Mindenki gyilkos, aki ártatlant áldoz fel, saját gyáva rögeszméinek elfedésre. Nekünk meg, elvileg "jó" embereknek, akik hozzászólhatunk a hírekhez, mi marad? A sajnálat, a düh és a tehetetlenség? Tényleg elég tele ordibálni ezt a virtuális szemétdombot? A tettek máshol vannak. Addig elég a szó, amíg tettre szólít. Ez a cikk most arra elég, hogy szembenézzünk azzal -nem feketézve, nem fehérezve-, hogy aki JÓ embernek tudja magát, az már el is kezdte a rendbe tételt... Az pedig nem azt jelenti, hogy a hiányosságokat felnagyítja, és szegregál, kirekeszt, hanem az értékeket megtisztítja és helyre teszi! ... A társadalom attól erős, ha az értékrend közös és világos mindenkinek...

Dátum: 2014.01.11

Feladó: György

Tárgy: Kedves Karádi Zoltán!

Szóval nem csak az a fontos, hogy mit láttál a negyven év alatt, hanem, hogy azt milyen szemüvegen kersztül. Sajnos már az első mondatból kilóg a lóláb, mert ezen történetek lehetőségei mindannyiunkban meglelhetők, csak a megfelelő TUDÁS, környezet, nevetletés, kultúra kell hozzá, hogy hova tegyük. Szóval, ha általánosítasz, mert fekete, akkor mivel magyarázod pl. annak a magyar asszonynak a tettét, aki puszta féltékenységből félholtra verette, majd elevenen elásatta saját gyermekét. Lumpent mindenhol találsz, ahogy erőszakos kötekedő állatot is, és ha néhány intelligensebb emeber nem dolgozott volna ki megfelelő kontrollt, semmiben nem különbözne az öreg a fekete kontinenstől.
Nem egész hatvan éve ugyanígy lincseltek meg egyeseket, itt Európában fehérek. Mit gondolsz, mert ez a fehérek tulajdonsága, vagy mert forradalom volt, ami még mindig nem mayarázat az ilyesmire.
És legutoljára, de elsősorban. Te mivel garantálod, ha nem közöttük nősz fel, nem találod helyesnek, amit tesznek.
Vszeg nem tanultál sokat az emberktől/ről és azért alkottál ilyen csúsztatott véleményt, de sebaj gyere haza, és valamikor csak fel fog tűnni, hogy itt csak a módszerek mások, de a legtöbb emeber ugyanezeket tenné csak más színben.

Dátum: 2014.01.22

Feladó: Erik

Tárgy: Re:Kedves Karádi Zoltán!

Hozzáfűzném, hogy az általad magyarnak állìtott asszony igazából cigány származású, akikre ugyan ez a mentalitás jellemző!

Dátum: 2014.01.24

Feladó: Kedves Erik

Tárgy: Re:Re:Kedves Karádi Zoltán!

Ez sok mindent megmagyaráz. Akkor szemezgetek egy kicsit a teljesség igénye nélkül, remélem senki nemzeti/faji öntudatába nem taposok bele: H. Csanád Jutas, aki a Fejér megyei Kulcson négy családtagját megölte, hármat pedig megsebesített; a rácsok között fog meghalni Pongrácz Tamás, mert 2005-ben bestiálisan meggyilkolt egy haza igyekvő kislányt, H. Violettát; Sipőcz Zoltán hátborzongató tettének oka nem volt más, mint játékszenvedélye, érzékeltetésképpen: a gép még azt a pénzt is elnyelte, amit a meggyilkolt, huszonnyolc évet élt Henriettától szerzett a férfi; Tóth István, aki 2010 nyarán megölt egy nőt, röviddel később pedig egy 17 éves lányt is megtámadott; M. Viktor Gábor, aki 2008 novemberében Szeged-Gyálaréten meggyilkolta élettársát és 9 hónapos közös gyereküket, majd a holttestüket elásta házuk kertjében; Kardos Attila aki 2011 januárban bozótvágóval és baseballütővel lemészárolta 70 éves szomszédait; Ember Zoltán öt idős embert gyilkolt meg néhány év alatt. Késôbb összeveszett 49 éves bátyjával is, akit puszta kézzel megfojtott. Szűcs István; Boi Gyula; Áldott József; Nemeskéri Gusztáv stb.
Egyikük sem színes, sem külföldi, sem stb.

Dátum: 2014.01.11

Feladó: Ember's-Ég

Tárgy: ...hogy világos legyen!

Ezt a kommentet senkinek sem címezzük, így mindenki Magára veheti.

Egyrészt: mi a szándékunk ilyen sokkoló cikkek megosztásával?

A többi cikkünkkel egybevetve, amelyek spirituálisak, meg akarjuk mutatni az ÉLes kontrasztot az Emberiség csodája és aljassága között.
A célunk az, hogy a szakadékot kiküszöböljük és a legégetőbb kérdésekre adjunk és kapjunk választ, leginkább: Miért így élünk?
Lehetőleg, sokszínű, átfogó ismeretanyagot kínálunk fel megismerésre, arról, ami körülöttünk történik a világban és hisszük azt, hogy ehhez minden egyes lélek, aki ma itt él, hozzájárul. Ezért egyik oldala szép, a másik pedig torz.

Az Ember's-Ég célja, hogy a MINDEN emberben meglevő értékre hívja fel a figyelmet.

Azt látjuk, az emberek többsége "homokba dugja" a fejét. Részvét nélkül elfordul a problémától és egy kicicomázott káprázatban bújik meg, valódi tettek nélkül. Ezért Mi - és ez bocsátassék meg nekünk - háromszor akkora Lóerővel kell, hogy belevessük Magunkat!
Van, akiket a fanatikus düh - és a felelősség áthárítása - szédít meg, van aki a médiától hájasodik el, van aki meg csak szívja a békepipát meditációs fellegekben. És közülük senki sem cselekvőképes. Értékes egyéniségek és barátságok őrlődnek fel abban, hogy egyoldalúan ítélik meg a helyzetet, a jó egy könnyed kis esti mesévé válik, a rossz viszont vérlázító és szakító gyűlölködéssé fajul.
Ezzel szemben Mi tisztában vagyunk azzal, hogy el fogunk számolni ezekkel a tetteinkkel!!!

És nagyon merem remélni, ahogyan Mi tisztában vagyunk szándékainkkal, azok, akik csak rombolnak vagy közönyükkel elzárkóznak, Ő-szintén tudatában vannak felelősségüknek is!

Cikkeink közül is így válogatódtak ki a színek és az árnyalatok. Azt tapasztaljuk, ezek a jobb és "emelő" cikkek eltűnnek a süllyesztőbe. (Aminek a következménye természetesen az, hogy nem jut el tágabb körökbe, esetleg teljesen más gondolkodású emberekhez sem, akiket - tételezzük fel - érdekelhet a téma.)
A finomra hangolt, lélekemelő cikkek megmelengetik a szíveket, de abban a pillanatban, amikor ez az erő a szemek kinyílására irányul, a legtöbben zajonganak és megijednek. Pedig lehetséges, hogy, amikor a béke megjelenik bennünk, akkor épp kapunk egy üzenetet is, hogy hol kell hatni ezzel az erővel.

Szélsőséges irányt választottunk. A magasztost összekötni a rettenettel.
Nagyon nehéz, mert a nyilvánosság nem csendben figyel, hanem zajong. Egy Gömbszimbolika cikk sem hozzászólást, sem megosztást nem kap, magyarul NEM TERJED. Egy sokkoló cikkhez azonnal hozzászólnak, és pellengérre állítanak minket, elkönyvelve, hogy Mi ilyenek vagyunk.

Tessék elcsendesedni és aki kíváncsi MER lenni a megoldásra, tekintsen tisztelettel a munkánkra! Akinek nem tetszik, azt IS Isten áldja vagy oldja meg!
MiMagunk is saját korlátainkat dobjuk máglyára egyfolytában, de mentségünkre szolgál, hogy hibát is csak az véthet, aki mer tenni lépéseket ezen az úton, mert ezen értékek felismeréséig rögös út vezet el, ami nem feltétlen egyenlő a zsák utcával.
Kiemeljük, nem egóhízlaló lájkokat kérünk, hanem tiszteletet. Aki ezt érti, az tudni is fogja, mit kell tennie, vagy megosztja, vagy nem.

Ezért, Olvasóink legyenek tisztábban azzal, hogy milyen honlapra látogatnak el és ne egy-egy momentumban ítéljék meg munkánkat. Persze lehet így is, de ez ugyanaz az érem egyik oldala lesz, mint ahogy "joggal" kaptunk kritikát azt illetően, hogy ez a cikk rasszista lenne és mi is azok lennénk.
De nem erről van szó.
A cikkben taglalt, mély nyomorban élő, kilátástalan helyzetben levő emberek többnyire embernek nevezett fehérjehalmazok cselekedetei által képviselt rablógazdálkodásának, élősködésnek köszönhetően szorultak ebbe a szörnyűséges állapotba. AFRIKÁT MAGÁRA HAGYTÁK! - és éppen azok, akik "békét" teremteni mentek oda és irányításukba kényszerítették az ott élőket; lassan-lassan ez a mentalitás teret hódít az egész világban, ahol az indulatok elfajulhatnak. Éhezés, kifosztás, aztán egy csettintésre egymás ellen fordítható néger néger ellen, magyar magyar ellen stb. - kötelességünk erre a figyelmet felhívni.

A hozzászólóknak pedig hálásan megköszönjük, hogy arra vezettek minket, hogy mindezt leírhassuk, hogy még inkább tudatosítsuk, másokkal is, Magunkkal is.

Érted? Érzed? Akkor itt megtalálsz:
https://www.facebook.com/peter.dora.77

Dátum: 2014.01.11

Feladó: Ember's-Ég

Tárgy: A cikkhez..

Nagyon köszönjük az eddigi véleményeket!
Mivel úgy látjuk, hogy rohamos terjedésnek indult ez a cikk, fontosnak látjuk, hogy a saját "privát" véleményünk is elmondhassuk a témában.
Következésképp azért, mert bár a cikk nem tartalmaz valótlan dolgokat és ugyan az afrikai lét nem legrózsásabb arculatát ismerteti meg velünk, ugyanakkor a cikk esetleges "kiegyensúlyozása" képpen egy-két megállapítás nem árt ha a helyére kerül. Legalábbis teszünk erre egy kísérletet.
Nem célunk, mások agresszióit kiprovokálni. Ez a legfontosabb e cikk kapcsán.
Nem hiszünk abban, hogy egy néger ember képességeit tekintve alacsonyabb rendű egy fehérnél.
Mivel minden ember a tetteinek súlya alapján van megítélve, így nem mondhatjuk azt, hogy van néger bűnözés és fehér bűnözés.
Mi abban hiszünk, hogy vannak olyan bűnözési típusok és szegletei a világnak, ahol történetesen egy-egy rassz avagy népesség tettei és szokásai határozzák meg az adott régió mindennapjait.
A cikkben szerepel egy megállapítás, miszerint..

"Ez az előny kb. 3 éves korban a legnagyobb. Hároméves kortól 10-12 évig a fehér (és minden más fajú) gyerek behozza a hátrányt. Ekkor intelligenciájuk nagyjából hasonló. Azonban amíg a más fajú gyerek ezután testben és szellemben tovább fejlődik, a fekete szellemi fejlődése megáll és így marad. Tapasztalat szerzése, lexikális tudása növekedhet, de intelligenciája nem. Absztrakt gondolkodásra képtelenek."

Ezzel a megállapítással csak abban az esetben érthetünk egyet, ha azt is megállapítjuk, hogy a fent említett fiatal generációk nem képességük hiánya miatt lettek és lesznek ilyenek, hanem azért, mert nem tanítják őket, nincsenek iskolák és többnyire a környezetüktől is azt a viselkedési mintát látják, ami a leghatékonyabb életben maradási stratégiát kívánják meg Tőlük.

A társadalmak közönye (hazánkban is!), szintén ezen mentalitás elburjánzását "engedi meg" azzal, hogy csak gyűlölködik, nem pedig példamutatással kiszorítja a bűnözőket.

Nem hittük, hogy ez a cikk így be fog robbanni és egyáltalán nem, egy rasszra való harag indukáltságát kívántuk az olvasók elé tárni.
Nem gondoljuk és talán nem is tisztünk rászólni külön-külön minden egyes általunk "nem kultivált" kommentelőnek, véleményének gyomlálása és lereagálása, ugyanakkor elhatárolódunk azoktól, akik egyoldalúan egy másik nép (rassz) lehúzásával kívánják a saját jóságukat, esetleg nemzetiségüket meghatározni.

Nem szeretjük, ha velünk is ezt csinálják...Így talán elvárható, hogy MI is, ha nem is tudunk mindig pártatlanul vagy érzelmeinktől felbuzdulva kiegyensúlyozottan véleményt nyilvánítan. Azért lehetőleg próbáljunk meg kísérletet tenni.
A kirekesztő véleményekkel ugyanis sem bentebb nem vagyunk, sem más, akár környezetünkben élő emberek gondolkodását nem vagyunk képesek emelni, segíteni.

Még egyszer és külön köszönjük azoknak a hozzászólásait, akik megpróbálnak ebben a nem könnyű témában higgadtságra és objektivitásra törekvő véleményt megfogalmazni.

Dátum: 2014.01.11

Feladó: Kálmán József

Tárgy: Re:A cikkhez..

Remélem egyszer elfogynak vagy kihalnak az agresszív emberek, azokkal együtt akik bőrszín vagy nemzetiség alapján kritizálják egymást. Minden népcsoportban vannak jó és rossz emberek. Az agresszivitást nem lehet megtűrni, de azokat is le kell szabályozni akik provokálják az embereket. Lehet hogy Karádi Zoltán egy megfásult vén öregember lett és rossz környéken élt. Hogy veszi a bátorságot hogy ilyen cikket írjon.
A szomszédomban is egy fekete házaspár lakik, több kollégám is Afrikában született. Ők mégis sokkal segítőkészebbek és kedvesebbek mint sokan az ismerőseim közül. Intelligencia terén sem másabbak. Törődnek a lakásukkal mindig tiszta az udvaruk tele virágokkal, ha segítségre van szükségem át jönnek segíteni. Nemrég friss gyümölcsöt hoztak át nekünk ami náluk termett. Egyébként a férfi a bíróságon dolgozik Nottinghamben. Én nem látok különbséget! Csak az hiszi el ezt a cikket akinek nincs fekete ismerőse. Nincs ilyen különbség mint ami ebben az irományban van. A szegénység és az iskolázatlanság a fő probléma, nem csak Afrikában hanem Magyarországon is. Ha nem így lenne akkor nem lennének ilyen brutális tettek és nem jelennének meg ilyen cikkek mint ez is.
Ítéljük el a bűnözést, szegénységet, agresszivitást a lusta elégedetlen emberekkel együtt és próbáljunk meg segíteni a rászorulóknak. Így jobbá tehetjük a környezetünket és mi is boldogabbak és jobbak leszünk.

Dátum: 2014.01.11

Feladó: Ember's-Ég

Tárgy: Re:Re:A cikkhez..

Kedves József! Köszönjük a hozzászólását! Örülünk neki, hogy itt leírta ezt az igazságot.

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Új hozzászólás hozzáadása