Csillagszeme - 2014 OKT 23 - FÉNY A SÖTÉTSÉG ELLEN

2014.11.03 20:11

 

Hatodik napon - IMÁRA MÁRIA ORSZÁGA

Szkítiától Maghrebig - Szent Orsolya ás a hunok

Hatodik Napon - FEKETESÉG LEGYŐZÉSE

2012blogol.hu - Sötét tudás

2012blogol.hu - A Zeitgeist leleplezése

2012blogol.hu - Összeesküvés elméletek helyett az Irányitók

Szex és az Új világrend

MAG VAGYOK - KI A MAG ÉS KI A MAGAM? - MAGVAS SZER

 

 

Előzmény..

Csillagszeme - Antares+Cygnus+Soyuz és a béke vagy vége

Időkjelei - Az amerikai katasztrófavédelemnek hónapokkal ezelőtt szóltak, hogy októberben készültségbe helyezik őket

Jézus üzenete - 2014. július 5. Egy erdélyi prédikátor átélése…

Csillagszeme - Könnyező szentek üzenete

Csillagszeme - KRISZTUS-OM

Molnár V. József - A Tejút szentjei

 Tóth Bálint előadása - A Mátrix-trilógia elemzése 1-2 (Nézd meg mielőtt leszedik a megosztókról!)

 2012 blogol.hu - Okkult szimbólumok hétköznapjainkban III.

 Tóth Bálint - A Star Trek univerzum rejtett szimbolikájáról (A teljes videó bent -az alsó két videó- a cikkben Kereszt a Koronán

Csabavezér - A Szíriusz hajnala

Visz a víz sodor - Idők jelei a végső időben

 

 

Kapcsolódó link..

Csillagszeme - OSCAR 2014-EGY SZELET MENNYORSZÁG

Paksi Zoltán - Ősi magyar csillagbölcsesség, égi utak csillagüzenetei

Hatodik Napon - 777 és a kozmikus ember

A Denver airport hátborzongató titkai
Hajnalhasadás - Figyelj a hírekre

Hatodik Napon - SZOCSI MEGNYITÓ

Napcsillag - Maradj a Fényben

Hajnalhasadás: Világok harca

Csillagszeme

 

 

https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/fejlec/fejleckep.jpg

 


...Csillagszeme honlap...

 

 

...Csillagszeme napi hírek...

 

 

 

2014. okt. 23. – Magyarországon az 1956-os forradalom 58. évfordulója.
A 2014-es GRAND BUDAPEST HOTEL filmben a (Krisztust, ördögöt, marslakót, stb-t is alakító) Willem Dafoe féle negatív karakter okt. 23-án gyilkolta meg a Jeff Goldblum alakította macskás Kovács Vilmost, akit szarkofágba helyezett és levágta jobb kezének 4 ujját, vagyis egyedül a stopposok által használt Vénusz ujjat hagyta meg az ötből, mely a VÉGJÁTÉK VÉGJÁTÉKA A 42 ÉS A 17-ES cikkben szerepelt.
 
2014. okt. 23. – Ferenc pápa a halálbüntetés eltörlését szorgalmazta, legyen ez akár jogerős ítélet vagy bírósági tárgyalás és ítélet nélküli kivégzés. Az egyházfő hozzátette: az életfogytiglani börtönbüntetés sem más, mint rejtett halálos ítélet.
Vagyis engedjük szabadon a gyilkosokat, pedofilokat, stb.?
Engedjük szabadon a gyilkosokat, a pedofilokat és a többi súlyos bűnözőt!
Forrás: https://kuruc.info/r/4/134831/
2014. okt. 23. – A HARAG, a LEVIATHAN, az ISMERETLEN DRAKULA és A BÍRÓ magyar premierje, melyről a JELEK 2014 OKT-04-ben írtam.
 
https://2.bp.blogspot.com/-IlpFpci6vjc/VDreNFTZ6_I/AAAAAAAAVpA/eZtQ8Ybi_10/s1600/tumblr_n7ohgxyXCa1qdhps7o9_250.gifhttps://4.bp.blogspot.com/-CR1Sjlh0ojM/VDrkH1nNXFI/AAAAAAAAVpc/ACOddX6Nsg8/s1600/tumblr_nd97fqd0aY1sgspkxo2_500.gif
 
Mivel a BÍRÓ című film tartalma 42 év utáni ítéletről szól, megemlítem, hogy az ISMERETLEN DRAKULA az Úr 1442. évében indul, mely a 144 és 42 párosítása Luke Evans kundalíni játékában, egy az alkímiában a vér transzformációjaként ismert sárkány játékban, hiszen decembertől szintén ő az, aki a sárkánnyal szemben áll a HOBBIT-ban.
III. Vlad-ot egyébként tényleg 1442-ben vitte el a török, a filmben szereplő harcok pedig 1462-ben történnek, habár a jelenetek bizonyos részletei eltérnek a történelemtől, de hát ez ugyebár nem történelmi filmként készült, így ettől eltekinthetünk. III. Vlad felesége egyébként nem akaratlanul zuhant a mélybe, mint a filmben, hanem a legenda szerint öngyilkos lett, mikor leugrott a hegyről, hogy ne essen a törökök fogságába. Lényeges, hiszen a filmben ennél a jelenetnél veszi rá III. Vladot, hogy a 3 nap próbatételt felrúgva igyon a véréből, hogy megmentse fiúkat, ami által örök kárhozatra ítéltetett.
A 3 nap is érdekes volt, hiszen a film eseményei Húsvéttal indultak, III. Vladnak vérivás után pedig meg kellett halnia, ami után természetfeletti erőre tett szert, de nem a Nap fényéből meríti erejét, mint Superman, hanem a sötét oldalból, melynek folyamatosan emberi vérre, gyilkolásra van szüksége. A sötét oldalt pedig a Nap fénye elpusztítja, elégeti.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/ismeretlen_drakula_es_hobbit_-_luke_evans_kepek.jpg?46372651
https://2.bp.blogspot.com/-XT4rd-wPWc4/VDsdQD8ROZI/AAAAAAAAVqc/mJaSd7oG6MQ/s1600/tumblr_nbcbnzW8xu1rp0vkjo1_500.gif

Nos, mint írtam a film 1442-ben indul, vagyis két évvel a Magyar Szent Korona elrablásának 1440-es esztendeje után, melyet 1463-ban sikerült visszaszerezni III. Frigyestől, vagyis Magyarországon az 1956-os forradalom évfordulóján olyan filmet mutattak be, amely akkor játszódott, mikor a Magyar Szent Korona nem volt idehaza. A film osztrák premierje pedig október 02-án volt (Bécsben volt a Magyar Szent Korona 1463-ban), amely napon elhunyt Lázár György, aki 1976. jan. 06-án tagja volt annak a bizottságnak, amely a Parlamentben átvette a visszaszolgáltatott Magyar Szent Koronát az amerikai külügyminisztertől. Hivatali idejére tehető az ország jelentős eladósodása, a gazdasági válság kialakulása. Érdekes egy véletlen.
1442-ben a Luke Evans által alakított Vlad a Drakula házból még gyermek, mikor felnő pedig jönnek a törökök, akik azzal állnak a hercegi pár elé, hogy:
“Mind aki 15 éves, vagy annál idősebb, Magyarországon harcol majd. A 10 és 14 éveseket felkészítjük Bécs ostromára.”
Havasalföld egyébként a maga korában egy ütközőzóna volt a Nap népe és a török között, így válik érdekessé ez a Nap fényétől és az ezüsttől (Hold fémje) elpusztuló vámpír mese.
A Napnak fémje az arany, amelyben a II. Mohamed szultánt alakító Dominic Cooper is megjelent.
Dominic AZ ÖRDÖG DUBLŐRE filmben volt hasonmása Szaddám Huszein fiának egy jó és rossz játékban, mint Jake Gyllenhaal az ENEMY-ben.
 
Viszont látható, hogy az ISMERETLEN DRAKULA készítői ezt a csupa denevér ötletet a BATMAN-ból merítették, ami nem véletlen, hiszen 1992-ben a Nap fényétől irtózó DRAKULA a BATMAN-ban is szereplő Gary Oldman volt, míg Batmant a korábban Krisztust és sárkányölőt alakító Christian Bale játszotta el.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/drakulak_jateka.jpg?11026956
https://4.bp.blogspot.com/-YcTc9JPuul8/VDr9_WUBZZI/AAAAAAAAVps/y9k-sjgzHZ0/s1600/tumblr_nd750lP1n11tzp8gso1_500.gif
 
Az ISMERETLEN DRAKULA filmben a hercegi pár székének kialakítása háromszög volt a fej résznél, melynek közepébe sárkány lett helyezve. Mivel itt a 144-es szám is megjelenik a 42 mellett, kézenfekvő a harmadik szemes, vagy másképpen mindent látó szemes beállítás, ami nem oly szokatlan egy uralkodói széknél. A korábban a VÉGSŐ MEGOLDÁS: HALÁL filmben sárkány által meghalt szemnyitós Charles Dance pedig mester vámpír szerepben mondja el III. Vladnak, hogy fel fogja keresni, mikor eljön az idő a végső játékra, a Fény és sötétség végső harcára.
 
Mint az elején írtam, a filmet 1442-vel (144, 42) indították, és Charles Dance “kezdődjék a játék” szövegével zárták, ami viszont már a jelenünkben játszódott, vagyis a most-ban, hiszen lassan már mindenki azt harsogja, hogy az idő most van.
 
A filmet viszont Matt Sazama és Burk Sharpless írta, akik az Alex Proyas (KÉPLET, DARK CITY, HOLLÓ, ÉN A ROBOT) alatt jegyzett 2016-os EGYIPTOM ISTENEI filmet is írják, melyben Set szerepét a korábban vámpírt, sárkányölőt, stb. alakító Gerard Butler kapta (VÉGJÁTÉK VÉGJÁTÉKA A 42 ÉS A 17-ES), míg Thot szerepét (42 könyv) a 42 című film főszereplője, Chadwick Boseman-ra osztották.
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/ismeretlen_drakula_-_kezdodjon_a_jatek.jpg?72461372
 
Sarah Gadon szerepelt 2013-ban a labirintusos PRISONERS film készítőinek ENEMY filmjében, melyben Anthony feleségét alakította, Anthony pedig Adam-nak volt a tökéletes hasonmása. Adam felfedezi, hogy létezik egy ugyanolyan ember, mint ő maga. Találkoznak a 221-es lakásban, míg a korábban is hűtlen Anthony ráveszi Adam-ot, hogy cseréljenek feleséget, mikor elmegy hozzá a 912-es lakásába (2+2+1+9+1+2 = 17, vagy 221+912 = 1133). Anthony meghal Adam párjával egy autóbalesetben, míg Adam elmegy Anthony lakásába, ahol az állapotos Helen várja párját (lakásszámot közvetlenül nem mutat). A filmben többször kerül bemutatásra a pók, hiszen az hálószövő, behálózza áldozatát. A háló ebben az esetben a mátrix, melybe Adamot szövi bele Helenen keresztül Anthony, ugyanis Helen óriási pókként jelenik meg a film végén.
 
A Helent alakító Sarah Gadon karaktere volt az az ISMERETLEN DRAKULA filmben, aki rávette III. Vladot, a férjét, hogy igyon a véréből, változzon örökké szörnyeteggé, hogy gyermeküket megmentse. Sarah Gadon szerint a filmben az érző, szerető szív az, amely által a lélek örökké él (Jézus is azt mondta: Szeressétek egymást), de ezt úgy képzelte el, vagyis úgy mutatták be a film írói (és rendezője), hogy újra és újra születni a Földre, ami hogy is mondjam de tévútra vezetés, ide vissza a 666-os anyagba. Az ENEMY filmnél megjelenő sokszorozódást viszont több filmnél is bemutatják, mely egy külön cikket fog kapni a későbbiekben.
Nem tudom miért, de úgy emlékeztem, hogy az ENEMY-ben háromszor mondanak 6-ot, ám mivel a filmet régebben néztem, még egyszer pedig nem nézem meg soha többet, emiatt csak úgy leírom a nem biztost. Lépegetéssel csak kettőig jutottam, és ment a szemétbe.
Akinek van türelme, ülje végig ezt az izgi filmet és számoljon.

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/enemy_2013000.jpg?95959372

 
2014. okt. 23. - LEFT BEHIND film elérhetővé vált a neten.
A filmről a CAGE ÉS A VÉGJÁTÉK 1-ben írtam.
 
2014. okt. 23-án a LEFT BEHIND egyedül Brazíliában kerül bemutatásra APOKALIPSZIS címmel. E napon a Föld felé fordult a 2192-es napfoltszörnyeteg és Észak-Amerika Csendes-óceán felőli részén a 153-as saros ciklus részleges napfogyatkozása történt.
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/left_behind_-_apoklaipszis.jpg?25710190
https://spaceweather.com/images2014/23oct14/jyeclipse_strip.jpg

Különösen érdekes, hogy a 4 vérhold, vagy tetrád alatt ez az egyetlen holdfogyatkozás, melynél a 153-as szám jelent meg, és még a Napon is egy óriási folt volt látható, mely 25 éve a legnagyobb. Nyilvánvaló, hogy nem véletlenül kapcsolták e naphoz az elragadtatásról szóló Cage filmet APOKALIPSZIS címmel.
 
Az első vérhold 2014. ápr. 14-15-én éjjel volt, mikor két végidő játékos ünnepelte születésnapját, mely a JELEK 2014 ÁPR-05-ben szerepelt.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e1/SE2014Oct23P.gifhttps://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/153.jpg?60940695https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/emma_watson-seth_rogen_es_a_vege_kepek.jpg?64595988

 

https://csillagszeme.hupont.hu/166/2014-okt-23-feny-a-sotetseg

 

Téma: Csillagszeme - 2014 OKT 23 - FÉNY A SÖTÉTSÉG ELLEN

Dátum: 2014.12.14

Feladó: Mens Nike Air Max Lunar

Tárgy: dkxblnppu@gmail.com

Dátum: 2014.12.08

Feladó: Femme Nike Free 5.0

Tárgy: wbzhkzjo@gmail.com

Új hozzászólás hozzáadása