Piros Pirula Project - Madagaszkár, 2012 - Előtted a jövő II.

2014.11.01 20:39

 

Kiemelt..

A Magyar Hazáért - Obama-ambíció

Hatodik napon - BOSTONI SZÍN-/VÉGJÁTÉK

Szubliminális üzenetek

Hollywoodo, Média Mágia és a Manipuláció Mesterei

Ember's-Ég - Üzenet E Mesében

Oroszország Hangja - Miért büntetik meg Magyarországot? (4 cikk)

Legendavadász - Ha eddig nem hittél az összeesküvéses elméletekben, ezentúl fogsz!

Miamanó - A McDonald's és a Coca Cola mögött

Somló VédPajzs Szövetség hírportál - Mi lenne ha....

Visz a víz sodor - Agymosás - TUDATMÓDOSÍTÁS ÉS MANIPULÁCIÓ

Kötelező olvasmány: Gazdasági bérgyilkos

Fogott levél avagy egy beteges lelkület irománya, hogy lássátok kik állnak a háttérben

Amerikából irányított rendszerváltás Ukrajnában a Pentagon kézikönyve szerint

Cion bölcseinek jegyzőkönyve..

Piros Pirula Project - Úgymaradt az M1 logója?!

Piros Pirula Project - Főbb látnivalók Budapesten

Visz a víz sodor - Plutónium- 239 – es előállítása

 

 

Előzmény..

Piros Pirula Project - Előtted a jövő

Itt a SKYNET hamarosan! Szükségállapotra készít fel minket Brad Pitt a World War Z-vel...

Világhelyzete - Vladimir Putin amerikai szankciókra adott válasza cenzúrázatlanul magyarul

Szíriai Hírek - Chavez jövendölése beteljesült: Bashar Al-Assad a történelmbe írta a nevét!

Ördögüző.blogspot - A Menóra leigázza a Kettőskeresztet - "Magyarország arculata" a milánói Expón

Legendavadász - Az 1 dolláros szimbólumai - ELEMZÉS

Soros kontra font, Soros kontra Anglia

Színeshír - A hivatalos agymosás tíz pontban

Szíriai Hírek - Bahdzsar Szuleimán szíriai dandártábornok 2014.11.02

PI Klub - A lapok

Nem ölõ fegyverek

A Blue Beam projekt 

2012blogol.hu: Összeesküvés - elméletek helyett : az Irányítók

Az ígéret földjének eldorádói - I.

Tudatmódosítás és a 3G

Church of God - A Sátán zsinagógája és a Születési jog áldásai

Posta Imre szarvasi előadása, egészben!

Legendavadász - Az 1 dolláros szimbólumai - ELEMZÉS

Egységfront - Mit és minek?

 

 

Kapcsolódó link..

PI Klub Speciál - Mire képes a háttérhatalom?
Piros Pirula blog - A kommunista ügynök techno-reneszánsza

Piros Pirula Project - Intro

Piros Pirula Project - Morzsi története

Piros Pirula Project - Az Üzenet

Piros Pirula blog - Beszédes Banklogók

Piros Pirula blog - Politizáló színészek és színészkedő politikusok

Az Óperenciás tenger túl - az USA igazi arca (Géczy Gábor előadása)

40 botrányos tény, amiről a legtöbben nem tudnak

Piros Pirula Project - A terrorizmus "kifehérítése" 

Piros Pirula Project - Bill és Ted zseniálisan álcázott kalandja

 

 

HARMADIK RÉSZ: Mit jelent a szabadság?
(Az előzmények itt olvashatók)

 
 

Miközben itthon elérkezett ismét Március 15. ünnepe, és miközben Ukrajnában békés molotov koktélos tüntetők tüntetnek a szabadságért, és ellentüntetők tüntetnek a szabadságért tüntetők ellen. (No és persze ne feledkezzünk meg az ellentüntetők ellen tüntetőkről sem!)
A fenti kérdés talán már nem is lehetne aktuálisabb.

Ha megkérdeznénk 10 embert, hogy "fontos-e" a szabadság, valószínűleg 10 nagyon igenlő választ kapnánk. De ha megkérdeznénk ugyanezt a 10 embert, hogy "mit jelent" számukra a szabadság, valószínűleg 10 teljesen különböző választ kapnánk.

Az egyik embernek a szabadság egyszerűen azt jelenti, hogy nincsen börtönben. Végül is ha nincsenek körülöttem rácsok, akkor ugye "szabad vagyok".
A másik embernek a szabadság abban testesül meg, ha részese lehet a csodálatos Európai Uniónak.
A harmadiknak viszont a szabadság az, ha szabadon lehet férfiaknak tangában paradicsom madárnak öltözve riszálni a hátsó fertályt az Andrássy úton haladó szép színesen feldíszített kamion platóján. Ha ezt valaki megtiltja, akkor ott abban az országban maga a szabadság van teljes végveszélyben!


Ha pedig valaki engem kérdezne meg, nyilván megint valami egészen más választ kapna. Az én szabadság érzésemhez például nagyban hozzájárulna, ha nem vadásznának rám a NAV-val és a TEK-kel, csak azért mert valahol egy isten háta mögötti blogon kinyilvánítom a véleményemet a közelgő szabadkőműves világkormányról...

No de.


 

 
 

Ami furcsa, és amiért az iménti példát felhoztam az az, hogy a Szocsi olimpia alatt a vezető újságok hasábjai tele voltak a hírrel, miszerint  Putyin mekkora diktátor, és hogy meneküljön mindenki amerre lát, mert ezennel eltörölte a szabadságot Oroszországban, harsogták amiért Putyin különbséget tett a homoszexualitás és a homoszexualitás publikus népszerűsítése között (és utóbbit ugye megtiltotta).

Mindeközben arról, hogy az NSA hogyan hallgatja le minden nyugati állampolgár levelezését és telefonos kommunikációját, hogyan gyűjti be és tárolja adatait és profil képeit, arról csak ehhez hasonló "zug blogokon" olvashatott az ember.

Az hogy az olvasó hogyan gondolkodik a melegség kérdéséről, az most lényegében e pillanatban részlet kérdés. A fő kérdés itt az, hogy az a média, amelyik látszólag annyira erősen szívén viseli a szabadság kérdését, hogy rendszeresen feszegeti, és borzalmasan odafigyel rá, hogy mikor, hol, milyen jogai sérülnek a melegeknek. Az  vajon miért fordít annyira kevés, vagy mondhatni szinte semekkora figyelmet azokra a személyi szabadság egyre durvább megsértéséire, amiket a titkosszolgálatok végeznek, és amik mindannyiunkat, melegeket és nem melegeket egyaránt közvetlenül érintenek.

  Az alapvető szabadságjogok egyike, hogy például nem hallgatnak le engem, ha nem követtem el bűncselekményt, vagy ennek erős gyanúja nem áll fenn, és nem építenek az adataimból a tudtom nélkül mindenféle adatbázist.
Ez miért nem érdekes annyira? Erről miért nem ír egyik lapjuk sem olyan nagy vehemenciával.
Miért vannak évente több alkalommal hatalmas megmozdulások a melegek jogaiért, miközben egyetlen nagy felvonulást sem láttam még a normál emberek tényleges jogaiért (például egy "Ne hallgassatok le felvonuláson" én is szívesen részt vennék.)


 


Ami a napjainkban történik a világban, azt a legtömörebben talán úgy lehetne összefoglalni, hogy
"A szabadság fogalmának újradefiniálása"
Majd ők megmondják neked, mit jelent a szabadság, és mi az amiért mehetsz tüntetni...

És ha már itt tartunk ebben senki nem jár jobban élen, mint a csodálatos Amerikai Birodalom legújabb, kávé árnyalatú elnök csillaga, Mr Barack Obama!
Aki figyelte Barack Obamát, már az első pillanattól a LGBT (Lesbian Gay Bisexual Transverstite) mozgalmak nagy támogatójaként politizált, jó demokratához méltóan folyamatosan küzd a melegházasság és az egyéb meleg jogok teljes körű kiteljesítése mellett.
És megint hangsúlyozom, az írás egy pillanatra sem a melegek "ellen" hivatott kampányolni. Hanem csak erre a bődületes nagy ellentmondásra próbálna rámutatni, hogy eközben hogyan hozza sorra azokat az elnöki külön-rendeleteket (ld NDAA, vád nélküli fogva tartás, drónos levadászás legalizásálása), amik totálisan semmibe veszik az emberi szabadságjogokat mind melegek, mind nem melegekre nézve.


A legújabb pedig ugyebár a fegyverek elvétele az Amerikai állampolgároktól. Mert még a vak is látja, hogy erre megy ki a játék Sandy Hook óta.
És persze biztosan sokan vannak, akik mélységesen egyetértenek ezzel a liberális gondolattal, hogy a fegyverek nem valók a civil lakosság kezébe. Mert abból csak a baj van, ugye. És ebben van is némi ráció.
De mégis, hogyha megnézzük Amerikát és Svájcot, a két országot, ahol jelenleg még szabad a civil polgárnak fegyvert tartania, azt tapasztaljuk, hogy ezek a helyek sokkal előrébb vannak a egyéni szabadság terén, mint más országok. Lehet hogy van a két dolog között némi összefüggés?

Persze, a fejünkben az van, mekkora galibát is okozna, ha Kovács Pista csőre töltött mordállyal az oldalán sétálna fel-alá a Váci utcán, és biztosan okozna is időnként. De ugyanakkor bele gondolt már valaki, hogy vajon meg lehetett volna-e csinálni egy ilyen széles körű lakosság átverést, mint a magyar deviza hitel csalás, mondjuk egy olyan országban, ahol a civil lakosságnál széles körben fegyverek vannak?
No nem mintha szeretném az erőszakot... És nem is gondolom, hogy bármire is egy jó megoldás lenne. Épp ezért magam is kerültem mindig, és mindenkit a békés ellenállásra buzdítottam. De érdemes tanulmányozni a történelmet, mert abban világosan látszik, hogy minden diktatúra, minden elnyomó rendszer legeslegelső intézkedése az volt, hogy betiltsa és elvegye a fegyvereket a civil lakosságtól. Vajon miért?


Hitler begyűjtötte a fegyvereket, Sztálin begyűjtötte a fegyvereket, Mao begyűjtötte a fegyvereket. De nem kell túl messzire menni, itt is pontosan ez történt a Rákosi rendszer alatt. Azzal indítottak, hogy begyűjtötték a fegyvereket.

De hát abszolút logikus is, hogy egy elnyomó rendszer nem tud úgy működni, ha az elnyomottaknál éles fegyverek vannak. Az elnyomottnak nem szabad tudni megvédeni magát. De hisz ez a lényeg! És bármennyire sok zűrt okozhat egy civilnél tartott fegyver, ugyanakkor lehetőséget ad neki, hogy megvédje vele magát bárkitől, legyen az egy betörő, vagy egy hatalom, amelyik az életére tör.

Nem a fegyverek ölnek, hanem emberek ölnek, ahogy azt szokták mondani, fegyverrel vagy anélkül. Akkor miért kell betiltani a fegyvereket a civilektől Sandy Hook miatt? Amikor ráadásul statisztika mutatja, hogy a legtöbb fegyveres bűncselekmény ott történik, ahol a civilek számára a fegyverviselés a legszigorúbban tiltott, mint például Chicago.

 



Ukrajnában néhány hete érdekes dolog történt.
Miközben tüntetők csaptak össze ellentüntetők ellen tüntetőkkel. És már senki nem tudta melyik mozgalmat pénzeli a Soros György és melyiket az orosz birodalom...
A sok összezavart ember és ál-mozgalom között egyszer csak megjelent egy mozgalom, ami kicsit más volt, mint a többi.

Ezek az emberek nem azt követelték, hogy beléphessenek az Unióba,
és nem is azt hogy beléphessenek az orosz birodalomba.

Ezek az emberek olyan furcsa követeléssel álltak elő, hogy azt követelték, hogy az ukrán állampolgárnak joga legyen fegyvert tartani.
Követelésük egy, az Amerikai második kiegészítésnek megfelelő passzus rögzítése lett volna az ukrán alkotmányban. Hát nem felettébb érdekes?
Ezek az emberek úgy gondolták, hogy az igazi szabadság az, ha az állampolgárnál lehet fegyver. Szerintük az különböztet meg egy elnyomó kormányt egy népet szolgáló kormánytól, hogy előbbi betiltja, utóbbi lehetővé teszi az állampolgárok számára a fegyverviselést. Szerintük ezzel az egy ponttal lehet legjobban biztosítani egy országban a szabadságot. Ha őket kérdezzük meg, nekik EZT jelenti a szabadság.

A témát ezzel ennyiben is hagynám. Mindenki úgyis eldöntheti maga, hogy mennyiben ért egyet illetve nem egyet ennek az ukrán csoportnak a gondolataival. De mindenesetre még egyszer hangsúlyoznám, ami a napjainkban történik a világban, azt a legtömörebben talán úgy lehetne összefoglalni, hogy
"A szabadság fogalmának újradefiniálása"

Nemsokára a szabadság valami egészen mást fog jelenteni az emberek fejében, mint eddig. És aki nyitott szemmel jár a világban, az ezt már most is eléggé érzi.
No de ennyi bevezető talán elég is volt ahhoz, hogy az olvasó értse, miért borsózott ki a hátam, mikor egy kedves olvasómtól levelet kaptam, amihez képeket mellékelt.
Kimerevített állóképeket küldött nekem egy mesefilmből, ami még 2005-ben készült.


 

 

A legtöbben akkoriban ezen a mesén borzasztóan jól szórakoztak.
Amikor viszont megkaptam a képeket, leültem, és újra végignéztem a mesét, elejétől a végéig.
És mint mondottam, lefagyott a mosoly az arcomról...



 

 NEGYEDIK RÉSZ: Madagaszkár 


A Dreamworks studio 2005-ben egy nagyon nagy sikerű animációs filmmel rukkolt ki. Bizonyára sokan látták, azóta egyébként több folytatása is készült, három teljes mozifilm és egy TV- sorozat formájában.
A film címe:  Madagaszkár.

A fenti kép ebből a mesefilmből látható és a kimerevített képen a mese legnépszerűbb karakterei, a Pingvinek csücsülnek egy padon, amint épp egy újságot tartanak kezükben. Bár a kép csak egy rövid pillanatig látható, de ha megállítjuk a DVD lejátszót és kicsit jobban ráközelítünk erre az újságra, akkor az látható, hogy az újságban a cikk címsora:
"Az Amerikai Szabadság-szobor teljes arcplasztikán megy át."


Érdekes egy cím, nem?! És ugye érezhető, hogyan kapcsolódik ez az előbb elmondottakhoz.

Persze ez még önmagában még nem lenne olyan nagy dolog... ugyan kit érdekel, mit ír az újság egy rajzfilmben, amit egyébként is csak kinagyítva, és csak néhány másodperc erejéig lehet látni... De  az érdekességek sora ezzel még koránt sem ér véget!
Fontos tudni azt is, hogy a kép néhány pillanattal az előtt villan fel, hogy több ezer rendőr veszi vesztegzár alá New York központi pályaudvarát, bekerítve és elfogva főhőseinket, és a jelenet közben megjelenik egy óra is. Ami látványosan mutatja az időt!
No de ne szaladjunk ennyire előre! Egyelőre...

Ígértem, hogy visszatérünk még 2012-re. És folytatjuk múltkori írásunkat, melynek az volt a címe: Előtted a Jövő. Azt is mondtam, hogy ki fog derülni miről is szól 2012 VALÓJÁBAN. Mert az már gondolom mindenki számára kiderült, hogy nem a Föld törött ketté és nem jött egy kanyi meteor sem.

De vajon 2012 egy kitalált és mesterségesen felfújt média hisztéria volt csupán?
Vagy van a hájp mögött valami... valami valóságos dolog,
amit talán nem tudunk érzékelni, pont amiatt a sok média őrület miatt, ami az egészet az első pillanattól körülveszi?!

Említettem, hogy még jómagamnak sem volt sokáig tiszta, hogy miről szól ez misztikus évszám, és miért voltak vele az emberek ennyire elfoglaltatva.
Nos. A dolog A Bostoni robbantások óta az én fejemben is kitisztult.
És ennek kapcsán szeretnénk segíteni, hogy másoknak is kitisztulhasson.

 

 

Ezért örömmel jelentem be, hogy elérkezett az idő (kicsit megkésve bár, tudom) de elérkezett. És a Piros Pirula Projekt egy új hosszabb lélegzetvételű filmmel állt elő. A filmet rövidesen teljes egészében megtekinthetik a kedves Nézők.

Erre sajnos egy kicsit sokat kellett várni, amiért mindenkitől ezúton is elnézést kell kérnünk. De az anyaggyűjtés és a vágás több mint egy évet vett igénybe, és egy külföldi csapat segítségét is igénybe kellett vennünk, hogy nemzetközi szinten is debütálhassunk.
Csupán annyit remélünk, hogy ez a produkció legalább annyira hasznos lesz, mint első filmünk "Az Üzenet" volt.


A most következő filmből a Néző bízunk benne mélységében is megérti, mi történik most épp Amerikában. Megérti miért van minden magyar párt logójában egy felkelő Nap (legtöbbször egy piramis mögött felett felkelő Nap).
Megérti hogy miért mindegy, hogy jobbra vagy balra szavazunk.
És hogy miért tűnnek egyenesen őrültnek egyes politikusok.
Megérti mindezt, méghozzá nem is akármiből, hanem egy gyerekeknek készült mesefilmből!

Ez így ugye elég hihetetlennek hangzik?
Hát akkor javaslom, tegyenek próbára minket. És egyszerűen tartsanak velünk!


 

(A képet egy törzsolvasónk küldte be.)


A részeket folyamatosan töltjük fel. Annyit szeretnék kérni, hogy ha már így, ilyen sok munka után ez a film is végre elkészülhetett, kérnénk, hogy azok akik külföldről olvasnak minket, segítsetek terjeszteni a koprodukcióban készült angol nyelvű verziót is, hogy minél több amerikai is értse végre, pontosan mi is zajlik most éppen az országában.


Az angol nyelvű verzió itt érhető el: LINK az angol nyelvű filmre.
Segítsetek terjeszteni ezt is, mert eddig valamiért csak pár száz emberhez jutott el!


 

A magyar nyelvű részek pedig itt tekinthetők meg:


1. RÉSZ: Vesztegzár
2. RÉSZ: Utazás egy új világba
3. RÉSZ: Az "édei-bédik"
4. RÉSZ: A kollektíva
5. RÉSZ: A Nap Rend
6. RÉSZ: Egy Új Nap hajnala
7. RÉSZ: New York-ból a Vadonba
EXTRA: A hatalomátvétel

 9. RÉSZ: JÖN!

Figyelem! Az új évad új csatornán jelenik meg. A régi feliratkozók sajnos nem értesülnek az új részekről, csak akkor, ha az új csatornára is feliratkoznak.

 

https://pirospirula.blogspot.hu/2014/03/madagaszkar-2012-elotted-jovo-ii.html#comment-form

 

Téma: Piros Pirula Project - Madagaszkár, 2012 - Előtted a jövő II.

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása