Legendavadász - Ha eddig nem hittél az összeesküvéses elméletekben, ezentúl fogsz!

2014.11.01 15:39

 

Kiemelt..

Fekete Lovag - 13.000 éves műhold a Föld körül?

40 botrányos tény, amiről a legtöbben nem tudnak

Piros Pirula Project - A terrorizmus "kifehérítése" 

Május elseje - A munka és az Illuminati születésnapjának ünnepe

Szex és az új világrend 1.

A Denver Airport hátborzongató titkai

Hatodik napon - VILÁnG IDŐ

Legendavadász - Az illuminátusok társasága, az Új Világrend nyomában

Világok - Észrevétlen Spirituális háború a Társadalom felszíne alatt...

 

 

Előzmény..

Legendavadász - Az 1 dolláros szimbólumai - ELEMZÉS

Miamano - A jezsuitákról mondták

Hídfő - Detroit - a leendő sorsunk képekben(?)

Az ígéret földjének eldorádói - I.

Tudatmódosítás és a 3G

Church of God - A Sátán zsinagógája és a Születési jog áldásai

Posta Imre szarvasi előadása, egészben!

PI Klub - Milliárdos lesz, ha Magyarország csődbe megy 2011.

 

 

Kapcsolódó link..

Soros kontra font, Soros kontra Anglia

Miért Cion? - Gengszterek és jiddiskeit

Az Óperenciás tenger túl - az USA igazi arca (Géczy Gábor előadása)

15+1 hely Magyarországon, melyekről nehéz elhinni, hogy léteznek!

Kárpát-medence a Földi paradicsomkert

Már összeesküvés-elméletre sem telik...

Maga a valóság - A sötét oldal

Tóth Bálint - Hollywood titkos jelképrendszere

Apokalipszis 

 

 

Nem először találkozom hasonló írásokkal, melyek a Holdraszállást cáfolják. Vannak közöttük olyan érvek, melyek valóban a "Nagy átverés"-re utalnak, vannak olyanok is, melyek igazolni látszanak azt, hogy átvertek bennünket.

Ahhoz, hogy teljesebb képet kapjunk, rendelkeznünk kellene az akkoriban leadott összes anyaggal! Sajnos ezt az összes anyagot a NASA honlapján sem lehet megtalálni! Aki kételkedés nélkül elfogadja, irígylem! A tudomány nem először csapná be az emberiséget a teljes ismeretek hiányában és akár tudatosan is, egy általuk magasabbrendűnek vélt cél érdekében…


Moon Hoax

 


 
 

A holdraszállást az amerikai kormány itt, a Földön, egy filmstúdióban rendezte meg, mert az igazi túl sokba került volna, ugyanakkor borsot akartak törni az oroszok orra alá, demonstrálva, hogy az USA technológiája jóval fejlettebb, mint az övék. Így szól az az összeesküvéses elmélet, amely évtizedek óta nem megy ki a divatból, sőt nemzedékről nemzedékre egyre több hívet szerez magának. Ma az amerikaiak húsz százaléka gondolja úgy, hogy átverés volt az egész. Most összefoglaljuk, mik a legfőbb érvek amellett, hogy kamu volt a holdraszállás, de a NASA magyarázatait sem hagyjuk ki, nem vagyunk mi konteó-gyárosok.
 

Lengedez a zászló

 

Moon Hoax


Hogy a bánatba tud lobogni a csillagos-sávos zászló, ha a Holdnak nincs légköre, tehát a szél sem fúj? Ezt kérdezik kajánul azok, akik szerint kamu volt a holdraszállás.

Én megpróbáltam keresni két egyformán lebegő zászlót az internet anyagából, melyek más-más időpontban, más-más pozícióból lettek lefényképezve, de nem nagyon sikerült! − /főszerkesztő/

A NASA meg azt mondja erre, hogy a zászló össze volt tekerve egy vékony csőben, és amikor kibontották, az elektrosztatikus töltés miatt remegés futott végig rajta. Pótmagyarázat: az űrhajósok kicsit megrázták a zászlórudat, amikor a porba tűzték, és az így keltett rezonancia miatt lobog a vászon.
 

Nincs becsapódási kráter

 

Moon Hoax


Ha a modul tényleg leszállt volna a Hold felszínére, annak nyoma lenne. Ehhez képest a szerkezet úgy áll ott, mintha valakik – mondjuk négy díszletmunkás – csak úgy odarakták volna. Erre a NASA úgy riposztol, hogy az alacsony gravitációjú égitesten a modul igen puhán szállt le, ezért érintetlen alatta a talaj. És ugyebár a repülőgép sem szántja föl a betont, amikor landol.
 

Több fényforrás fedezhető fel

 

Moon Hoax


A Holdon csak egyetlen fényforrás létezik: a Nap. Ehhez képest a holdraszállós képeken és filmfelvételeken összevissza esnek az árnyékok – nyilván mert a fővilágosító rutinból így lőtte be a lámpákat, mondják az átveréses elmélet hívei. A NASA a Hold felszínének egyenetlenségeivel indokolta a fura árnyékokat, de lássuk be, ez nagy hülyeség. Ezt a meccset bizony a konteósok nyerték.
 

A Van Allen sugárzási övezet

 

Moon Hoax
 


A Földet dupla elektromos övezet védi a napszéltől. Az összeesküvéses holdkamu hívei szerint az űrhajósok megfőttek volna, amikor áthatolnak a Van Allen övezeten, de nem ez történt, tehát nem is volt űrutazás. A NASA viszont azt állítja, az Apollo-program asztronautái olyan rövid idő alatt suhantak át a sugárzáson, hogy csak minimális dózis érte őket, ezért semmi bajuk nem lett.
 

A belógó furcsa tárgy

 

Moon Hoax


Az egyik holdas fotón egy tárgy tükröződik vissza az űrhajós sisakján. Eléggé hasonlít egy olyan stúdiólámpára, amit a plafonról szoktak lelógatni a filmforgatáson. A modulnak nincs olyan alkatrésze, amit összefüggésbe lehetne hozni ezzel a tárggyal, máshonnan meg eléméletileg nem kerülhetett volna oda ez a valami. Hatásos ellenérv nincs, a NASA annyit tudott mondani, hogy elég rossz minőségű ez a fotó, ezért nem kell mindent komolyan venni, ami rajta van.
 

Lassított felvétel és rejtett kábelek

 

Moon Hoax


A kamu holdraszállás hívei nem voltak restek két és félszeresére felgyorsítani az állítólag a Holdon készített filmfelvételeket, és azt kapták, hogy a filmen az űrhajósok így már normális földi sebességgel mozognak. Vagyis: a NASA lelassította a stúdióban felvett jeleneteket, hogy úgy tűnjön, az asztronauták alacsony gravitációjú környezetben közlekednek. Az elképesztően nagy ugrásokat pedig úgy produkálhatták az űrhajósok, hogy kábelekkel rántották őket a magasba, mint a kung-fu filmekben. A konteósok addig vizslatták a felvételeket, amíg felfedezni vélték a kábeleket. A NASA erre a feltevésre hivatalosan nem reagált.
 

Nincsenek csillagok

 

Moon Hoax


A konteósok egyik legnagyobb aduja, hogy egyetlen holdas felvételen sincsenek csillagok, pedig mivel állandó kísérőnknek nincs légköre, fényesebben kellene ragyogniuk, mint ahogyan a Földről látjuk. Szerintük a NASA nem tudta pontosan kimatekozni, milyen csillagállás lenne látható a kamu holdraszálláskor, ezért végül hagyták a francba az egészet. A NASA ebben az esetben is a fényképek rossz minőségével takarózik, ami azért támadható érvelés, mert készült egy csomó nagy felbontású kép is, és ezeken sincs egy árva csillag sem. Tényleg fura, ha azt vesszük, hogy a Földön még egészen vacak masinával is szép fotókat lehet lőni a csillagokról.
 

A C jelzésű kő

 

Moon Hoax


Az egyik legfrappánsabb bizonyíték a holdraszállás kamu voltára a C jelzésű kő a konteósok szerint. Szinte teljesen kizárható, hogy természeti képződmény legyen a felirat, annál logikusabb viszont, hogy a stúdióban a kellékes így jelölte meg a felhasznált díszletelemeket, és ezt a kődarabot elfelejtette megfordítani a felvétel előtt. A NASA két magyarázzal is előállt. Az egyik szerint a fotót előhívű laboráns marháskodott, gondolván, a C betű odabiggyesztésével jól megtréfálja az egész emberiséget. A másik magyarázat az, hogy egy kis szőrszál került a negatívra szintén valamikor előhívás közben.
 

A célkeresztek rejtélye

 

Moon Hoax


Az űrhajósok által használt filmkamerák és fényképezőgépek objektívjei mind célkeresztekkel voltak ellátva, hogy megkönnyítsék a távolságok bemérést. Igen ám, de néhány felvételen a célkereszt egy-egy objektum mögött látható, mintha belepiszkáltak volna a képbe. A konteósok szerint a valódi holdas felvételekre utólag illesztették a különféle objektumokat, például az amerikai zászlót meg a holdjárót. Ha ez valóban így történt, akkor viszont az a rejtély, hogy miért nem törölték ki a célkereszteket, hiszen azonnal lelepleződik a csalás.
 

Ugyanolyan háttér

 

Moon Hoax


Az Apollo 15 misszióján készült ez a két fotó, amiben az az érdekesség, hogy a hátterük azonosnak tűnik, ami elméletileg lehetetlen, mert az egyiken rajta van a holdmodul, a másikon pedig nincs. A konteósok szerint lusták voltak díszletet cserélni a stúdióban. A NASA magyarázata így szól: optikai csalódásról van szó, a hegyvonulat a háttérben ugyanis jóval messzebb van, mint a kép sugallja, ezért különböző szögekből fotózva is azonos alakot mutat.
 

A Stanley Kubrick-elmélet

 

Moon Hoax


A világ egyik legnagyobb filmrendezőjét sikerült olyan jók beépíteni a kamu holdraszállás elméletébe, hogy minden konteós visíthat a gyönyörűségtől. Végül is adja magát az ötlet, hiszen Kubrick a 2001: Űrodüsszeiában (1968-ban készült, egy évvel a holdraszállás előtt) olyan megdöbbentő realizmussal ábrázolja az űrutazást és a Hold-kolónia életét, mintha dokumentumfilmet látnánk. Az egyik elmélet tehát úgy szól, hogy az Űrodüsszeia láttán a NASA felkérte a mestert, rendezzen nekik is egy jó kis holdas filmet, illetve hármat az Apollo-program különböző missziói számára. A másik teória szerint Kubrick már régóta a NASA-nak dolgozott, és az Űrodüsszeiában csak azt foglalta össze, amit a kamu holdraszállós filmeken addig begyakorolt.

Hogy a dolog még szebb legyen, a konteósok szerint a rendező később üzent a csalásról, mégpedig a Ragyogás (1980) című filmjében, talán mert lelkiismeretfurdalása volt amiatt, hogy átverte az egész emberiséget. A Ragyogásban a kisfiú Apollo 11 feliratú pólót visel az egyik jelenetben, most már tudjuk, miért. A másik üzenet abban a mondatban van elrejte, amit a megőrült Jack Nicholson gépel milliószor egymás után. A mondat így szól: All work and no play makes Jack a dull boy. Az “All” a rejtett kód! Ha kicsit hunyorítva nézzük, mindjárt kirajzolódik előttünk, hogy A11, azaz Apollo 11. Hogyha még ez sem elég meggyőző, nézzük csak meg, melyik szobában várja a nagyon ronda kísértet Jacket! Ugyebár a 237-esben. Ha ehhez hozzáadunk egyet, és megszorozzuk ezerrel, mindjárt megkapjuk a Föld-Hold távolságot mérföldben. Ugye összeállt végre a kép?

 

latogatok.hu

Forrás: Xmagazin, Blog.Xfree, Kiskegyed…


https://legendavadasz.hu/hirek/ha-eddig-nem-hittel-az-osszeeskuveses-elmeletekben-ezentul-fogsz-

 


 

 

Téma: Legendavadász - Ha eddig nem hittél az összeesküvéses elméletekben, ezentúl fogsz!

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása