Csillagszeme - CSILLAGOK KÖZÉ 1 - 2

2014.12.01 21:07

 

2012blogol.hu - Sötét tudás

2012blogol.hu - A Zeitgeist leleplezése

2012blogol.hu - Összeesküvés elméletek helyett az Irányitók

Szex és az Új világrend

MAG VAGYOK - KI A MAG ÉS KI A MAGAM? - MAGVAS SZER

 

Előzmény..

Csillagszeme - 2014 OKT 23 - FÉNY A SÖTÉTSÉG ELLEN

Csillagszeme - Antares+Cygnus+Soyuz és a béke vagy vége

Időkjelei - Az amerikai katasztrófavédelemnek hónapokkal ezelőtt szóltak, hogy októberben készültségbe helyezik őket

Jézus üzenete - 2014. július 5. Egy erdélyi prédikátor átélése…

Csillagszeme - Könnyező szentek üzenete

Csillagszeme - KRISZTUS-OM

Molnár V. József - A Tejút szentjei

 Tóth Bálint előadása - A Mátrix-trilógia elemzése 1-2 (Nézd meg mielőtt leszedik a megosztókról!)

 2012 blogol.hu - Okkult szimbólumok hétköznapjainkban III.

 Tóth Bálint - A Star Trek univerzum rejtett szimbolikájáról (A teljes videó bent -az alsó két videó- a cikkben Kereszt a Koronán

Csabavezér - A Szíriusz hajnala

Visz a víz sodor - Idők jelei a végső időben

 

Kapcsolódó link..

Csillagszeme - OSCAR 2014-EGY SZELET MENNYORSZÁG

Paksi Zoltán - Ősi magyar csillagbölcsesség, égi utak csillagüzenetei

Hatodik Napon - 777 és a kozmikus ember

A Denver airport hátborzongató titkai
Hajnalhasadás - Figyelj a hírekre

Hatodik Napon - SZOCSI MEGNYITÓ

Napcsillag - Maradj a Fényben

Hajnalhasadás: Világok harca

Csillagszeme

 

 

 

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/fejlec/fejleckep.jpg


...Csillagszeme honlap...

 

 

...Csillagszeme napi hírek...


 

 

2014. novemberében mutatták be a CSILLAGOK KÖZÖTT/INTERSTELLAR című filmet, mely kicsit alaposabban elemzésre kerül.
A film több szálon mutat kapcsolatot a KAPCSOLAT, 2001 ŰRODÜSSZEIA, EVENT HORIZON, stb. filmekkel, melyet be is mutatok.
Nos látható, hogy a film csillagok közé utazó és az utazást túlélő két főszereplője, azaz Matthew McConaughey és Anne Hatthaway születésnapja is a premier körüli időpontra esik, de így van ezzel Jodie Foster a KAPCSOLAT főszereplője és Carl Sagan is, kinek műve nyomán készült a KAPCSOLAT film, melyben Matthew McConaughey volt a féregjáraton átlépő Jodie párja.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/skorpio_kapcsolatok.jpg?40345442
 
Mielőtt Matthew McConaughey főszereplésével bemutatták volna az INTERSTELAR-t, a MIELŐTT MEGHALTAM című filmben volt látható. Nos Jodie is, és Matthew is nagyjából 17 év távlatban beléptek egy-egy gömbbe, melyek a csillagok közé repítették őket.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/interstellar_-_meghaltam_es_csillagok_kozott.jpg?60737988
 
Jodie Foster, azaz eredeti nevén Alicia CHRISTian Foster legutóbb az ELYSIUM-A ZÁRT VILÁG filmben volt látható, mint az Elysium vezetője, melyet a ELYSIUM A ZÁRT VILÁG MEGNYÍLIK 1-ben részleteztem.
Az Elysiumra JC fejében levő adatokkal Matt Damon ment fel és indította újra a rendszert, mindenkit Elysium polgárrá téve, önfeláldozást bemutatva.
Matt Damon szereposztást kapott az INTERSTELLAR filmben is, egyfajta feltámadást bemutatva a Lázár misszióban, ugyanakkor életét vesztve, miután a hazugság ösvényére lépett, melyet és az emberek manipulálását úgy mutatnak be a készítők, mint a szükséges rosszat.
Matt Damon bolygója a filmben halott és fagyos bolygó volt, Matt pedig közölte, hogy a bolygón 67 óra a nappal és 67 óra az éjszaka.
6x7 az 42, ugyanakkor a film premierjénél ismeri meg a világ a 67P üstököst is a ROSEtta misszióban, ahol a kis PHIlae hibernációs álomba kerül, aztán ahogyan közeledik a Nap felé, annak fénye felébreszti álmából.
 

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/interstellar_-_matt_damon_es_lazar.jpg?96959106

 

Matt Damon az INTERSTELLAR előtt a MŰKINCSVADÁSZOK és a ZÉRÓ ELMÉLET filmekben volt látható.

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/mukincsvadaszok_kepek.jpg?41745794

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/zero_teoria_kepek_2.jpg?80718863
 
Ahogyan Matt Damon előző filmjei keresztény elemeket tartalmaznak (Brugge-i Madonna, Genti oltárkép, templom, és egy istentelen Matt Damon, ki próbára teszi a hívőt), úgy a jelenlegi INTERSTELLAR film is tartalmaz néhány ilyen irányú utalást a JC játékban. Miután fény derül a 33-ra, Cooper elindul a címre, a 10  éves Murph (CHRISTina) pedig elrejtőzik a kocsiban, amire Cooper Jesus-t mond. A film szó szerint Jézus Krisztust nem említi, hanem bizonyos személyeket jelöl meg, mint megváltóit az emberiségnek, akik néhány kiválasztottat elvisznek egy új világba. Az ismeretlen üzenő sem az Úr angyala, hanem a főszereplő maga, ahogyan az úgynevezett ötödik dimenziós lények sem mások, mint az emberiség, aki önmagát menti meg, a valódi Jézus Krisztust kiiktatva a kozmikus “játékból”.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/interstellar_es_jezus_krisztus.jpg?82369717
 
A 33-as szám viszont a filmben nem csak akkor jelenik meg, mikor rájönnek, hogy a könyvespolc kísértete mit mutat, hanem akkor is, mikor Coopert behívják az iskolába, és kezébe veszi a kamu holdra szállást tartalmazó tankönyvet, melyet a Barnard 33-asnál nyit fel, mint a csillagok bölcsőjét.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/interstellar_-_barnard_33_es_a_holdraszallas.jpg?42351073
 
A Barnard 33-as, azaz a Lófej-köd az Orion csillagképben az Alnitak csillag alatt található.
Az Orion övének csillagai alatt kapott két csillagot Jessica és Colin, vagyis JC játékban a TÉLI MESE film főszereplői, mely a NEM MESE, HANEM ORION cikkben szerepelt.
 
Az INTERSTELLAR film előzetesében pedig éppen a TÉLI MESE volt az egyik könyv, melyet a polcra helyezve bemutattak. A filmből pedig kiderül, hogy a szeretet a kulcs, amely téren és időn is áthatol.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/interstellar_-_szeretet.jpg?46026776
 
Ha már az is kiderült, hogy Matthew McConaughey filmbeli lányát, azaz Murph karakterét egy CHRISTina (Krisztina: keresztény, Krisztushoz tartozó), aztán pedig egy JC-s személy alakította, érdemes megemlíteni, hogy Murph idős énjét Ellen Burstyn alakította, akit láthattunk a THE FOUNTAIN/A FORRÁS filmben is, melyben szintén gömböt láthattunk és az Oriont. Viszont a kis Murph a valódi életben a Christina nevét nem használja, ahogyan ezt Jodie Foster is elhagyta amire érdemes figyelni. Jodie az életben leszbikus, amely a keresztény tannal nem egyeztethető össze, ahogyan Hollywood számos színészének homokozós életvitele sem, utalok itt arra is, hogy Matthew McConaughey és Matt Damon is alakított már homokost a nem is oly távoli múltban.
 

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/interstellar_-_forras_-_ellen_burstyn.jpg?37649385

 

       


 
FOLYTATÁS A CSILLAKOK KÖZÉ 02-BEN


 

Az INTERSTELLAR-ban az utolsó időket elhozó porvihar április 15-én érkezett először, amely lényeges időpont választás a film készítőitől.
Christopher Nolan a “felfordulást” a BATMAN filmben hasonlóan egy tömegsport rendezvényen indította, viszont érdekes, hogy az előzetesben a NY nem szerepelt a ruhákon, míg a filmben igen, talán véletlenül, amolyan ki fizet a reklámért okból.
 
https://mlb.mlb.com/assets/images/6/8/6/76103686/cuts/InterstellarBaseballfull_bvzsnt3i_wl1f1hdp.gifhttps://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/interstellar_-_palya_kepek.jpg?26646439
 
Április 15-én hunyt el Abraham Lincoln, süllyedt el a Titanic, robbantottak bombákat Bostonban 2013-ban 666/42-es játékban,
2014. ápr. 15-én volt az első vérhold a négyből, és e napon ünnepelte születésnapját két végidő játékos a filmek világában, mely a https://csillagszeme.hupont.hu/30/jelek-2014-apr05-ben szerepelt, de ugyanezen napon született Emma Thompson is, ki ekkor 17-est mond.
 

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/emma_watson-seth_rogen_es_a_vege_kepek.jpg?64595988

 

Visszatérve az INTERSTELLAR-ra, a filmben egy féregjárat nyílik a Szaturnusznál, amely lényeges, ha a Kubrick vonalat észrevesszük benne.
Arthur C. Clarke 2001 ŰRODÜSSZEIA könyvében a fekete monolitra nem a Jupiternél bukkannak rá, mint Kubrick filmjében, hanem a Szaturnusznál.
Szaturnusz a zsidóság csillaga, melynek napján, vagyis szombaton tartják a zsidók az Istennek szentelt szabadnapot, nem a Nap napján vasárnapon.

https://static2.businessinsider.com/image/546145b1ecad049979c380ce/cooper-son-interstellar.gif

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/interstellar_-_szaturnusz_es_a_fereglyuk.jpg?58497757
 
Az INTERSTELLAR egyes jelenetei viszont több filmből lettek összerakva.
Nyilvánvalóan nem véletlen lettek összekapcsolva, hiszen pl. Matthew McConaughey, azaz Cooper apja a MAJMOK BOLYGÓJA: LÁZADÁS és a 2010 A KAPCSOLAT ÉVE filmben szereplő John Lithgow volt egy majmok (náluk az ember is) evolúciója játékban.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/interstellar-true_detectve-2001.jpg?75735541
https://www.8cn.tv/sites/default/files/wormhole2.gif
 
Ahogyan átléptek a másik galaxisba vezető féreglyuk gömbjén, megérkeztek a Gargantua névvel jelzett fekete-lyukhoz, melynek közvetlen közelében található egy vízzel teli bolygó.
Nos, amit a bolygón bemutattak, az minden képzeletet felülmúl, ugyanis óriási hullámok érkezését jelenítette meg a film készítője egy olyan személlyel, aki a szintén általa készített BATMAN: SÖTÉT LOVAG-FELEMELKEDÉS-ben BATMAN-nak (BAT/TEJÚT) elmondta, hogy vihar közeleg. Ami pedig lényeges, hogy a bolygón eltelő pár óra alatt 23 év telik el az ENDurance-on.
23 a Szíriusz fényessége mellett a tudás száma, így figyelemfelkeltő Matthew világvégézése ugyanott.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/interstellar_-_hullam_kepek.jpg?25084623
 
Nos a vízzel teli bolygóra, melynél összekapcsolták a hullámot, és a fekete-lyuk miatti lelassult időt, vagy magát a fekete-lyukat, a 12 Lázár missziós személyből a MILLER nevű szállt le.
Miller szerepelt az EVENT HORIZON filmben is, mégpedig Laurence Fishburne szerepében, aki a MÁTRIX film Morpheusa volt, a nyúl üregének feltárója.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/interstellar_-_miller_es_a_fekete-lyuk.jpg?76488614
 
Tényleg, milyen mély is a nyúl ürege? Tehetnénk fel a kérdést, hiszen az esemény horizonton a 17 éve bemutatott filmben Miller is átlépett a jelenleg 67 éves Sam Neillel együtt, aki a 666-os Antikrisztust alakította az OMEN-ben.

 
https://cdn.bloody-disgusting.com/wp-content/uploads/2014/08/event-horizon.gif
 
Attól függetlenül, hogy az INTERSTELLAR film készítése és premierje közti időben derült ki, hogy a galaxisunk centrumában szóba sem jöhet a fekete-lyuk, még elméleti szinten sem, érdekesnek találtam Christopher Nolan újabb művét, némely lehetetlenségtől eltekintve, mint a penészgomba támadás, vagy hogy hogyan üzenne valaki magának a jövőből, ami által aztán eljut oda, ahonnan üzen. Ez ugyanolyan agymenés, mint amit a GATTACA filmnél Szaturnuszt mutató nov. 06-os születésű Ethan Hawke mutatott be a 2014-es IDŐHUROK/PREDESTINATION filmben.
Nos Christopher Nolan mindenesetre a könyvespolc jelenetét is a 2001 ŰRODÜSSZEIA-ból merítette, a Gargantua nevű fekete-lyuk ebben az esetben pedig kiderül, hogy végső soron egy jövőbeni, magasabb szintre lépett emberiség által alkotott hiperkocka, akik közvetítő által adják át a tudást a gravitáció legyőzéséhez, amely ismét egy agymenés, mert ugyebár ki volt az aki először átadta, vagyis a jövőbeni emberiségnek, mert hogy kellett lennie egy elsőnek a saját farkába harapó kígyó elméletében, különben az egész sztori egy beragadt, újra és újra ismétlődő lemezhez hasonlítana, mely értelmetlen.
 

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/interstellar_es_a_2001.jpg?69363737
 

Habár a GRAVITÁCIÓ című film nekem jobban tetszett, nézhető volt az INTERSTELLAR is, melyet eredetileg Steven Spielberg rendezésében terveztek elkészíteni, aki aztán felállt a székből.
 
 

https://csillagszeme.hupont.hu/180/csillagok-koze-01

https://csillagszeme.hupont.hu/181/csillakok-koze-02

 

Téma: Csillagszeme - CSILLAGOK KÖZÉ 1-2

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása