Gorothna - Beszélgetés Rejtettkézzel

2014.11.05 10:19

Kiemelt..

Cecil Rhodes öröksége: a "Round Table" hálózata a kis nemzetek ellenében uralja a globális világot

40 botrányos tény, amiről a legtöbben nem tudnak

Piros Pirula Project - A terrorizmus "kifehérítése" 

Május elseje - A munka és az Illuminati születésnapjának ünnepe

Szex és az új világrend 1.

A Denver Airport hátborzongató titkai

Hatodik napon - VILÁnG IDŐ

Legendavadász - Az illuminátusok társasága, az Új Világrend nyomában

Világok - Észrevétlen Spirituális háború a Társadalom felszíne alatt...


 

Előzmény..

Fogott levél avagy egy beteges lelkület irománya, hogy lássátok kik állnak a háttérben

Legendavadász - Az 1 dolláros szimbólumai - ELEMZÉS

Ördögüző.blogspot - A Menóra leigázza a Kettőskeresztet - "Magyarország arculata" a milánói Expón

Miamano - A jezsuitákról mondták

Hídfő - Detroit - a leendő sorsunk képekben(?)

Az ígéret földjének eldorádói - I.

Tudatmódosítás és a 3G

Church of God - A Sátán zsinagógája és a Születési jog áldásai

Posta Imre szarvasi előadása, egészben!

PI Klub - Milliárdos lesz, ha Magyarország csődbe megy 2011.

 

 

Kapcsolódó link..

Szíriai hírek - Szíria elnöke az amerikai és nyugati vezetőkről

Soros kontra font, Soros kontra Anglia

Miért Cion? - Gengszterek és jiddiskeit

Az Óperenciás tenger túl - az USA igazi arca (Géczy Gábor előadása)

15+1 hely Magyarországon, melyekről nehéz elhinni, hogy léteznek!

Kárpát-medence a Földi paradicsomkert

Már összeesküvés-elméletre sem telik...

Maga a valóság - A sötét oldal

Tóth Bálint - Hollywood titkos jelképrendszere
Legendavadász - Az 1 dolláros szimbólumai - ELEMZÉS

Apokalipszis
 

Beszélgetés Rejtettkézzel


Aki saját bevallása szerint az Illuminátusok tagja
megjelent: 
2008. december 27., Illuminati News

2008 októberében az Above Top Secret fórumon valaki, aki saját bevallása szerint az Illuminátusok tagja, RejtettKéz felhasználónéven információkat közölt a szervezet Tervéről és céljairól, mivel állítása szerint elérkezett az ideje, hogy megtudjunk ezt-azt a kulisszák mögött zajló dolgokból. Nagyon meggyőzően magyarázza meg, MIÉRT éppen akkor jött el az ideje. A továbbiakban az Above Top Secret fórum tagjaival folytatott teljes beszélgetését olvashatjuk.
Vegyük a fáradságot, hogy a teljes diskurzust elolvassuk! Igen, hosszú, de mindannyian profitálhatunk belőle, még akkor is, ha végülis kételkedünk az elmondottakban. Nyitott hozzáállással érdemes olvasni, nem dogmák vagy biztosnak érzett világkép szűrőjén keresztül, különben mindegy, mit mond, úgysem hiszünk neki.

Néhány dolog, amitől hitelesnek tűnik az illető: a fórumtagok oldalakon keresztül tettek fel neki mindenféle kérdéseket (ahogyan a cikkből kiderül), ő pedig intelligens, precíz válaszokat adott olyan rövid idő alatt, amennyi nem lett volna elég ahhoz, hogy egy összefüggő kamu-sztoriba illeszkedjen minden válasz. Ezt a fórumtagok is észrevették. Következetesen reagált. A kérdések nagy része nagyon találó, mély és filozofikus, és ez a férfi (vagy nő, ezt nem tudjuk – egyébként azt állította, hogy nem a Földről származik) komoly, egymásnak nem ellentmondó válaszokat adott. Ilyen magasszintű, értelmes beszélgetés során nem valószínű, hogy ne bukna le egy csaló. Bizonyára észre fogjuk venni, hogy őszintének hat a közlés.

Eltűnődtünk már azon, ki lehet “a Piramis csúcsán”? Nos, ő utal erre. Az a vérvonal, amelyből ő származik, magasan a Rotschildok felett áll befolyás és hierarchia tekintetében, és nem a Földről származik. Az a 13 család, amelyről itt [www.illuminati-news.com – a ford.] és más oldalakon is beszélünk, és amelynek magas befolyású tagjai a Rotschildok és a Merovingok, valójában a Nagy Piramisstruktúrában elég alacsony rangot képvisel. A Földön zajló játszmát bonyolítják, a Nagy Játszmát csak annyira ismerik, amennyire muszáj. RejtettKéz saját állítása szerint náluk sokkal magasabb szintű és rangú vérvonalba tartozik.


Nagyon úgy tűnik, hogy ő maga hisz abban, amit elmondott, és még ha netán tévedne is bizonyos dolgokban, az Illuminátusok szándékai nagy valószínűséggel tényleg megfelelnek az itt leírtaknak. Ezek hát a céljaik! A teljes cikk elolvasása elég furcsa érzést kelthet, de a szívünk mélyén igazul cseng.
Talán érdemes többször elolvasni a válaszait, hogy teljes mélységében megértsük a mondanivalóját. Aztán ahogy felismerjük az összefüggéseket, kezd összeállni a nagy kirakósjáték, ahogyan eddig hiányzó elemek kerülnek a helyükre.
Nehéz kitalálni, mi az Illuminátusok LEGFŐBB hajtóereje. 

Mohóság? Igen. 
Befolyás? Természetesen. 
Irányítás? Persze. 

Viszont ott van még az az érzés, hogy meghúzódik még a „korszakokon átívelő munkájuk” mögött valamilyen mélyebb titok. Meglehet, hogy erre itt a válasz!


Első beszélgetés


RejtettKéz: egy Irányító Család tagja vagyok. Teremtőnk Törvényének előírása szerint bizonyos időközönként lehetőség nyílik arra, hogy Családunk néhány alkalmas tagja közül valaki röviden kapcsolatba lépjen alanyainkkal, ilyenkor bármit megkérdezhettek tőlünk.
Két dolog korlátoz engem ennek a feladatnak a teljesítésében. Teremtőnk Törvénye utasít ennek a lehetőségnek a biztosítására, viszont a (bolygóra vonatkozó) Szabad Akarat Törvénye illetve Családi Eskük is kötnek, tehát bizonyos határokon belül beszélhetek.

A játékok menetét szabályok határozzák meg…
Ha részt kívánsz venni, az alábbiakat tartsd be:


1.) Udvariasan és tisztelettel szólok hozzátok, és ugyanezt várom viszont.
2.) Én döntöm el, hogy hajlandó vagyok-e, illetve szabad-e válaszolnom az adott kérdésre. Ha valaki a kérdésére nem kap választ, akkor vagy nem tehetem meg, hogy válaszolok, vagy pedig a kérdést valamely tekintetben hiányosnak találtam: tiszteletteljes hangnem, udvariasság, értelem, illendőség hiánya miatt vagy egyéb okból nem érdemes a válaszra.
3.) Beleegyezel, hogy az itt megvalósuló esetleges beszélgetést „megelőlegezett bizalommal” fogadod. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy a társalgás menetét kételkedő, kötekedő hozzászólásokkal törnétek meg, inkább „felfüggesztett ítélkezéssel” viszonyuljatok a diskurzushoz. Vagyis várjátok meg a folyamat végét, mielőtt eldöntitek, hogy számotokra az elmondottak mennyi igazságot és ismeretet tartalmaztak.
4.) Beleegyezel, hogy értelmesen megfogalmazott kérdéseket teszel fel. Korlátozott idő áll rendelkezésemre, nem akarom felesleges, lényegtelen, értelmetlen vagy modortalan kérdésekre pazarolni, ezért az itt töltött idő alatt csak a válaszra legérdemesebb kérdésekkel foglalkozom. Használjátok ki okosan az időt.


Ha a fentiek közül bármilyen feltételt megszegtek, fenntartom magamnak a jogot, hogy abbahagyjam veletek a beszélgetést, ha úgy tetszik.
Most, hogy a feltételeket elmondtam, innentől a kérdéseitekre fogok válaszolni, amilyen őszintén és nyíltan csak lehet. Amint időm engedi, visszanézek a fórumra, és válaszolok.


Kérdező: Hány generációra tekint vissza a vérvonal, amelynek tagja vagy, illetve pontosabban, ki az a személy, aki az őseitek közül a legkorábban hatalmon volt?

RejtettKéz: az ókornál is régebbről származunk. Már a történelem előtti időkben is a Családunk „irányított” a kulisszák mögül, ilyen vagy olyan módon, Atlantisz felemelkedését és bukását is megelőzően. (Igen, az tökéletesen valós volt.) Úgymond, „vezetésre születtünk”. Ez szerves része a jelenlegi paradigma felépítésének, így van kitalálva.

Kérdező: milyen mértékben alkalmaztok szelektív nemzést a vérvonal tisztaságának megőrzésére? Mi történik a nem jóváhagyott párok gyermekeivel? (Gondolom, ők is kivételezettek, de talán a „kastély kulcsait nem kapják meg”.)

RejtettKéz: 
minden nemzés egyedi eset attól függően, hogy felnevelkedve milyen feladatkört fog átvenni a születendő Családtag. Erről többet fogok beszélni a következő kérdésre adott válaszomban.
Nem létezik olyan, hogy nem jóváhagyott pár. Mindig az irányító vérvonalakon belül házasodunk, illetve ahogy mi hívjuk, a „házakon” belül. A házasságok szervezetten történnek, a házasulandókat összeválasztják. Amióta csak élek, sosem hallottam még róla, hogy a házasság szabályait megszegték volna a Családban. Azt teszed, amit mondanak. Egyébként a Családhoz nem lehet „csatlakozni”. Beleszületni lehet, beleinkarnálódni.
Azon ritka esetekben, amikor egy olyan gyermek születik, aki úgymond „gondot okozhat”, akkor, ahogyan helyesen sejtetted, bár a Család kötelékében nevelkedik fel, nem az igazi szülei nevelik.


Kérdező: ha mondjuk háromszögben ábrázolnánk a családod befolyását, hogyan mutatnád be? Mondjuk a sarkokban a következő területek vannak: politika, vallás, vállalati hatalom. Egyensúlyban lenne? Vagy merre billenne a háromszög? Erősen egy sarok irányába? Vagy két sarok közt megosztottan? Illetve változott, áthelyeződött a legfőbb hatalmi terület az idők során?

RejtettKéz: 
ehhez érteni kell a Család struktúráját.. Lényegében egy Vérvonal kevésbé jelentős, mint egy Ház, és egy Ház kevésbé jelentős mint a Család. A Család mindennél fontosabb. A Házaktól és Vérvonalaktól függetlenül Egy (igazán nemzetközi) Család vagyunk.
Képzelj el egy testet. A Ház képvisel valamely alapvető szervet vagy testrészt. Minden résznek fontos szerepe van az egész működésében, és mindannyian teljes lojalitással viszonyulunk az „egészhez”. Tehát sok vérvonal, sokkal több, mint amennyiről tudtok, ám Egy Család.
Ami a befolyási területeinket illeti, nem lehet csupán három fő csoportra elkülöníteni, ahogyan a kérdésben állt. A Családtagok átfogó képzése és kiképzése hat fő területen egyaránt történik, már kora gyermekkortól kezdve. Bár idővel specializálódunk valamelyik területre, azért az összesben jártasak vagyunk. Ezek a témakörök a következők: Harcászat, Kormányzás, Spiritualitás, Művelődés, Vezetői ismeretek, Tudományok. Gyakorlatban, a nyilvános élet színpadán mindezen lényeges területeken kulcsfontosságú pozíciókat töltünk be. Ehhez még remek kiegészítőként hozzájön a Média gépezete és a Pénzügyi intézmények feletti hatalom, és készen is van a teljes háttér.
Napóleon a „rejtett kéz” pózban, ami által beavatottságát jelzi.

 


Kérdező: melyik irányító család tagja vagy, a Rockefellereké?
Illetve ez talán túl közvetlen kérdés, inkább így fogalmazok: becslésed szerint hány dinasztia van jelenleg a sajátoddal párhuzamosan vezető pozíciókban, és ezekre inkább versenytársként vagy partnerként tekintetek?

RejtettKéz: 
ahogy mondtam, annak nincs jelentősége, hogy melyik vérvonalba tartozom, az a fontos, hogy a Családba tartozom.
13 eredeti vérvonal volt, ám sok-sok másik is elágazott belőle, mint a folyók az óceánokból. Képzeljük el úgy, hogy kiindulásnak van tizenhárom különböző színünk, és abból rengetegféle új színt lehet kikeverni. És megismétlem, nincs versengés, csak a Család van.
Legalábbis Ház Ház ellen nem verseng, viszont ne feledjük, hogy ez egy „ember embernek farkasa” jellegű világ. Személyek közti versengés bizonyára létezik, hiszen mindenki felfelé tör. Az egész Családi közösségünket ez hajtja, a felfelé haladás.


Kérdező: mit jelent az, hogy a család „generációs tagja” vagy? Pontosan melyik generáció?

RejtettKéz: 
azt jelenti, hogy beleszülettem a Családi feladatkörbe. A Parancsot [vagy Rendet? Angol eredeti: “the Order” – a ford.] és a Tervet generációról generációra adjuk tovább, így lehet megismerni. Csak nagyon kivételes esetekben avattunk be valaha is kívülállókat a Család ügyeibe, és ők is legalábbis „ezoterikusan” megfelelőek voltak.

Kérdező: tudnál említeni két vagy több ilyen esetet?

RejtettKéz: 
egyszer 1999-ben egy úgynevezett „alternatív” médiaszereplőnek nyilatkoztunk. 2003-ban egy másik internetes „összeesküvés-kutató” fórumon. Bár az ott átadott információ nem volt teljesen „tiszta”, nem célzott félrevezetés által, hanem az üzenet átadóinak tökéletlen illetve hiányos tudása miatt.
Ami nem kap helyet az általános, irányított médiában, azt a tömegek nem hiszik el. Inkább azokat szólítja meg az imént körvonalazott közlés, akik már tudják, hogy igenis létezünk, és bár nehezen lenyomozható, de erős hatást gyakorlunk az életetekre. Az igazi rabszolga az, aki szabadnak hiszi magát.


Kérdező: mi határozza meg az ilyen közlések időzítését?

RejtettKéz: 
a Világ Főtanácsa, a Teremtő Akarata alapján.

Kérdező: valóban ingóságként, tulajdonként kezel minket a kormányzat?

RejtettKéz: 
a kormányok általánosságban véve igen. Az ember „mellékes”, pusztán tetszés szerint tologatott sakkfigura a táblán. A Család azonban a közhiedelemmel ellentétben nem akar közvetlenül ártani nektek. Az isteni sorsot kell kibontakozatni, és ebben a játszmában kötelesek vagyunk eljátszanunk a szerepünket, amelyet a Teremtőtől kaptunk. Több szempontból is a saját érdeketeket szolgálja, hogy kellőképpen fel legyetek készítve az elkövetkezendő Aratásra, elválasztásra=ítéletre. Ám a felkészítés talán nem úgy zajlik, ahogy kedvetekre való lenne. Mégis amikor a Negatív Polaritást választjátok, akkor ezt Szabad Akaratotokból teszitek, még ha egy kicsit be is segítünk némi útmutatással. A lelkeket a Polaritás bármelyik végletében le lehet aratni.

Kérdező: ha ez igaz, akkor miként válhatunk szabaddá?

RejtettKéz: so
sem lesztek „szabadok”, amíg ezen a bolygón inkarnálódtok. Az ittlétetek jellegéből is látszik ez. Okkal vagytok itt, és az „itt” egyáltalán nem biztos, hogy valóban az, aminek ti gondoljátok. Hogyan szabadulhattok fel? Azáltal, hogy megértitek, hol vagytok, és rájöttök, miért vagytok itt. A rendelkezésre álló idő gyorsan fogy. Aki az Aratásig nem készül el, annak meg kell ismételnie a ciklust.

Kérdező: Él ma a Messiás?

RejtettKéz: Nincs „Messiás”. Hagyj fel azzal, hogy saját magadon kívül keresd a „megváltást”.
Ha azt kérdezed, van-e jelenleg életben a világon „Krisztusi Tudat”, akkor bizonyos szempontból mondhatjuk, hogy igen.

Kérdező: A végnapokat éljük, ahogy a Jelenések könyve is leírja?

RejtettKéz: 
Igen. Sőt, nemcsak a Jelenések könyve írja le, hanem gyakorlatilag minden vallás, spirituális filozófia, és misztikus hagyomány a történelem folyamán. Valóban azokat az időket éljük.
Az általad említett példával ábrázolva:

14/ Ezután fehér felhőt láttam, a felhőn ült valaki, aki az Emberfiához hasonított. A fején aranykorona volt, a kezében éles sarló. 
15/ A templomból egy másik angyal jött ki, és nagy szóval kiáltott a felhőn ülőnek: „Ereszd neki sarlódat és arass, mert eljött az aratás ideje, és a vetés már érett a földön.” 
16/ A felhőn ülő a földre vetette sarlóját, és learatta a földet.


A „Föld” valóban készen áll az Aratásra. Az a kérdés, hogy ki áll készen, és pozitív vagy negatív minőségű lesz-e.

Kérdező: Mivel indokolható, hogy a jelenlegi brit királyi családé az igaz vérvonal, de nem Ismael az igazi részese Ábrahám ajándékának? Ha valóban beavatott vagy, akkor tudod, hogy értem.

RejtettKéz: 
Ki mondta, hogy az az „igaz” vérvonal? Voltak már uralkodó vérvonalak jóval a ti „Jahvétok” és a „Kereszténysége” megjelenése előtt. Jahve „egy” Teremtő, nem pedig „Az” Egyetlen Végtelen Teremtő. Vannak más, magasabb szintű „istenek”, mint ő. Végeredményben, mindenki Az Egy része, és tudatosan vagy tudat alatt gyakorolja szabad, teremtő akaratát. Kezdj kevésbé hagyományos ismereteket szerezni a teremtés valódi természetével kapcsolatban.
Nem az angol királyi család a legbefolyásosabb dinasztia. Az általad ismert nagy nevek nem rendelkeznek a valódi ősi hatalommal. Vannak felettük állók a Hierarchiában, akiknek nem is ismeritek a nevét. 


Kérdező: Milyen bizonyítékod van arra, hogy léteznek irányító családok, és hogy te közéjük tartozol? Szerintem lenne módja, hogy bizonyítsd.

RejtettKéz: 
Semmi szükségem arra, hogy bármit bizonyítsak neked. Pusztán teszem a dolgomat, ahogy utasítottak. Ha hiszed, ha nem, ezzel kapcsolatban szent közöny jellemez. Köteles vagyok ezt a feladatot véghezvinni. A végeredménynek számomra nem lesz következménye. Azáltal, hogy bizonyos információkat, amelyeket aktuálisan közzé kell tenni, megosztok veletek, az én feladatom lezárul. Nincs kikötve, hol tegyem ezt, csak hogy tegyem meg. Azért az Above Top Secret-et választottam, mert az itteni közösség állítólag magasabb szintű intelligenciával, felfogóképességgel és érvelési képességgel rendelkezik, mint a többi hasonló fórum.
Értsd meg, hogy a Szabad Akarat Törvénye miatt nem adhatok át akármilyen információt, legalábbis anélkül, hogy ez következményekkel járna rám nézve, amit igyekszem elkerülni. Megsérteném a szabad akaratodat, méghozzá a nemtudásodra vonatkozó szabad akaratodat. Rá kell kérdezned arra az információra, amit tudni szeretnél, csak akkor adhatom át. Így, bár vannak fontos közlendőim, ha nem kapom meg a megfelelő kérdést, nem oszthatom meg veletek. Remélem, a szinkronicitás kihozza majd belőletek a valóban jelentős kérdéseket.
Az én feladatom felajánlani a lehetőséget, a tiétek a kérdezés. Az én feladatom így is, úgy is teljesítve lesz, függetlenül attól, hogy ti a tiéteket elvégzitek-e vagy sem. 


Kérdező: Bizonyára, ha tényleg léteznek a világot irányító családok, és te valóban közéjük tartozol, akkor nyilván az egyes kormányokat is irányítjátok a világkormányon keresztül. Mondj egy nagyszabású kormányintézkedést, amely a világ bármely országában a következő öt napban fog előfordulni! Nem lennék meglepve, ha visszautasítanád ezt a kérést.

RejtettKéz (2008!): Nem vagyok felhatalmazva, hogy ilyen bizalmas információt adjak át a közeljövőt illetően, és a legtöbb ügyet illetően nem vagyok elég magas beosztásban ahhoz, hogy egyáltalán tudjak róla. Általában egy nappal korábban felhívnak, és közlik, hogy adott terv adott része ilyen és módon holnap lép életbe, aggodalomra semmi ok. Figyelembe kell venni azt is, hogy valamennyien a korábban említett hat témakör egyikére specializálódtunk. Az én szakterületem a Spiritualitás, ezért figyelmem előterében nem annyira a geopolitikai események állnak. Ismerem az átfogó felépítést, de a részletekkel ritkán vagyok tisztában.
Mindenesetre említhetek néhány hamarosan bekövetkező dolgot, amely utólag igazolni fog engem.
Hamarosan lezárul a tőzsde irányított lerombolása. 
Miután átmenetileg úgy tűnik, hogy az állami gazdaságmentő csomagok egyenesbe hozták a hajót, megint rekord mélységekbe zuhannak a papírok.
Később a pénzintézetek visszavonják az összes hitelt. Sok csőd és felszámolás várható. 
Csak abban az esetben lehetne John McCain az Amerikai Egyesült Államok következő elnöke, ha valami történne Barack Obamával a választás előtt - ha lesz egyáltalán választás. Amennyiben egy bizonyos kör sikeresen érvényesíti akaratát, akkor választás sem lesz.
Emlékeztetlek, hogy a kulisszák mögött csak egy párt van. A mi pártunk. A „Demokrácia” csak illúzió, valójában csak azért hoztuk létre, hogy fenntartsuk a rabszolgaságot. Bármelyik oldal is nyer, a Család nyer. Sokféle eshetőség van, és különféle forgatókönyvek léteznek. 
Mindezek Teremtőnk átfogó tervének megvalósításához járulnak hozzá. Hacsak nem akadályozza meg bármilyen váratlan körülmény, új valutát vezetünk be 
2008 vége,2009 eleje körül, ezzel egyidejűleg pedig bizonyos népek új szövetséget hoznak létre. 
Egyes körökben a januárt említik a bevezetés legkésőbbi várható időpontjaként, de vannak folyamatban olyan tervek, amelyek segítségével még hamarabb is megvalósíthatjuk, mint reméltük. Más, közeljövőbeni események kimenetelétől függ, miként zajlik majd le. Nem vagyok a Hierarchia elég magas fokán ahhoz, hogy annyira előre behatóan ismerjem a dátumokat és időpontokat. Fa-struktúrában ábrázolható, hogy az egyes érintettek a hierarchiának megfelelően mennyit és mikor tudhatnak meg ebből. Én regionális vezetőnek számítok. Felettem nemzeti és nemzetközi irányítók vannak. 
San Francisco és Damaszkusz lakhatatlanná válik 
2010 végére, vagy már hamarabb is. Ez megintcsak bizonyos „hatásoktól” függ és attól, melyik tervezet lép életbe. Az emberiség, bár ennek egyáltalán nincs tudatában, jelentős szerepet játszik benne. Ti, a bolygó kollektív tudataként, alapból a Negatív Polaritást választjátok gondolataitok és cselekedeteitek minősége által. A gondolat összpontosított teremtő energia. Pontosan azt kapod vissza, amit kiadsz. 
Mit gondoltok, miért olyan fontos a Média számunkra? Szabad akaratotokkal, hipnotizált kábulatotok közepette, össztársadalmi szinten jóváhagytátok, hogy a Föld ilyen helyzetbe kerüljön. Tévéfüggők vagytok, elméteket a televízió-készülékeiteken keresztül tálalt olyan egészségtelen táplálékkal tömitek, mint erőszak, pornográfia, mohóság, gyűlölet, önzés, állandó „rossz hírek”, félelem és terror. Mikor volt, hogy utoljára megálltál egy pillanatra, és valami gyönyörű és tiszta dologra gondoltál? A bolygó olyan állapotban van, amilyenné kollektív gondolataitok teszik. Passzivitásod miatt bűnrészes vagy minden alkalommal, amikor igazságtalanságnak vagy szemtanúja, és szemet húnysz felette. Gondolatod a teremtő szempontjából a teremtés tudatalatti szintjén van, és az teszi lehetővé ezeknek a dolgoknak a megtörténtét, mintegy előidézve azokat.
Ezáltal közreműködtök a célunk elérésében. Nagyon fontos számunkra, hogy a bolygó Negatív polaritásban legyen a Nagy Aratás idején, tehát az Önérdek Szolgálata állapotában, nem pedig a Mások Szolgálatán alapuló Pozitív állapotban. Negatív Aratásra van szükségünk, és remekül segítetek bennünket célunk elérésében. Hálásak vagyunk nektek.

 


Drámai klímaváltozások lesznek, megváltoznak az időjárási körülmények a következő néhány évben, a Nagy Aratás közeledtével. Olyakor háromszáz mérföld per órát is meghaladó szélsebességet fogtok tapasztalni. Tomboló cunamik és nagy kiterjedésű pusztító katasztrófák várhatók. 2009 vége, 2010 eleje felé a jégsapkák jelentős olvadása következik be a napsugárzás hatására, emiatt drasztikusan megemelkedik a tengerszint, és sok nemzetközi nagyvárost elborít a víz.
Egyelőre ennyit mondhatok. Most egy Áldozati szertartásra kell mennem.

Nem, ezt nem mondtam komolyan.
Lássuk, sikerül-e egy fokkal komolyabb kérdéseket találni a következő alkalommal.. próbáljatok a felszínnél beljebb jutni, a dolgok „Magjáig”.

- vége az Első beszélgetésnek - 


Második beszélgetés
Kérdező: honnan tudod, hogy a te vérvonalad érdemes a vezető szerepre, és mindenki más rászolgált arra, hogy kövessen? A vagyon és a hatalom öngerjesztő jellegű, ezért az a véleményem, hogy a te vérvonalad csupán azért birtokolja a legeslegbefolyásosabb pozíciókat, mert annak idején az őseitek véletlenül megkaparintották a hatalmat, nem pedig azért, mert olyan különleges a fajtád. Szerintem egyáltalán nem különleges, okos vagy tiszteletreméltó dolog mások rabszolgasorban tartása.

RejtettKéz: 
szó sincs kiérdemlésről. Megérdemli az angol, amerikai, olasz, francia, német stb. azt, hogy abba a nemzetbe született, amelyikbe? Nem véletlenül léptünk hatalomra annak idején, hanem (tudom, ezt nehéz lehet elfogadni) értelmes tervezés révén. Nem mi választottuk ezt az utat, hanem ránk osztották, mi pedig elfogadtuk.

Kérdező: ki a „teremtőtök”, és az ugyanaz, mint a miénk?

RejtettKéz: 
kiváló kérdés, közelebb viszi a kommunikációnkat a „Maghoz”.
Igen is és nem is. Előbb meg kell értenetek a Teremtést.
Kezdetben volt A Végtelen Egy, Minden Forrása, Intelligens Végtelenség, mindennemű elkülönüléstől mentes abszolútum. Benne végtelen potenciál várja, hogy „váljon valamivé”. Mint a taoista hagyományban a „faragatlan tömb”.
Amikor a Végtelen Intelligencia „tudatára ébred” önmagának, akkor keresi a lehetőséget, hogy megtapasztalja Önmagát, ekkor „megszületik”, illetve „manifesztálódik” az Egyetlen Végtelen Teremtő. (Ez a ti harmadik dimenziós felfogásotok szerint a „Tér”.) Gyakorlatilag a „Teremtő” nem más, mint a Végtelen Tudat, amely Végtelen Intelligens Energiába összpontosul. Az Egyetlen Végtelen Teremtő is tudatára ébred önmagának, és keresi a lehetőséget, hogy megtapasztalja Önmagát mint Teremtőt, így jön létre a Teremtés spiráljának következő szintje. Az Egyetlen Végtelen Teremtő, Végtelen Intelligenciáját összpontosítva Intelligens Energiává válik (ezt nevezhetjük Nagy Központi Napnak), és felosztja Önmagát kisebb részekre, amelyek ismételten megtapasztalják önmagukat Teremtőkként. (Központi Napokként). Más szóval minden Központi Nap (Teremtő) a Tudat eggyel alacsonyabb fokán van a Teremtés Eredeti „gondolatához” képest, ezen a szinten már némiképp torzul az Eredeti Gondolat. Tehát „kezdetben vala az Ige” helyett inkább kezdetben vala a Gondolat. Az Ige nem más, mint a gondolat kifejeződése, manifesztálódása a Teremtő által.

 Egység van. Csak az Egység létezik. A Végtelen Intelligencia és a Végtelen Energia. E kettő valójában Egy, és bennük megtalálható minden Teremtés potenciálja. A Tudat ezen állapotát nevezhetjük „Létezésnek”.
A Végtelen Intelligencia nem ismeri fel a „potenciálját”, mert az az elkülönüléstől mentes abszolútum. A Végtelen Energia viszont felismeri a „bármivé válás” potenciálját, amely által bármilyen vágyott tapasztalást meg lehet valósítani.
A Végtelen Intelligenciát elképzelhetjük az Élet központi Szívveréseként, a Végtelen Energiát pedig úgy, mint Spirituális Éltető Vér (azaz potenciál), amely a Teremtőből lüktet a Teremtés céljából.

A Teremtés a Végtelen Egy Három Elsődleges Torzulásán alapszik.
1) Szabad Akarat
Ez a Teremtés első Törvénye (torzulása), melynek lényege, hogy a Teremtő Szabad Akaratot kap, hogy az Egytől elkülönült egyéniségként, mégis paradox módon vele egységes létezőként ismerje és tapasztalja meg Önmagát.
2) Szeretet
A Teremtés második Törvénye szerint az elsődleges torzulás, a Szabad Akarat a tudatosság fókuszpontjává válik Logoszként vagy más néven Szeretetként (a szó bibliai értelmében). A Szeretet illetve Logosz az ő saját Végtelen Intelligens Energiájának felhasználásával maga is részt vesz a teremtésben, és a fizikai illúziók („gondolatformák”) széles tárházát hozza létre. Ezeket nevezzük a különféle Dimenzióknak(egyesek megfogalmazásában Sűrűségeknek), melyeket az adott Logosz aszerint tervez meg (Intelligens Tervezettség), hogy a lehető legalkalmasabb legyen Önmaga megtapasztalására.
Gyakorlatilag az Egyetlen Végtelen Teremtő, amely Logoszokra osztja fel Önmagát, a ti 3. dimenzióbeli fogalmaitok szerint nevezhető „Univerzális Teremtőnek”. Vagyis a Logosz a Létezés Univerzális szintjén teremt. A Logosz fizikai Univerzumokat teremt, amelyekben Ő illetve a Teremtő megtapasztalja magát.
(„legyen világosság”)

3) Fény
A végtelen spirituális Éltető Energia fizikai Dimenziókban való manifesztálása céljából a Logosz létrehozza a harmadik torzulást, a Fényt. Az Egynek a Teremtést meghatározó három elsődleges torzulásából rengeteg hierarchia és egyéb „al-torzulások” származnak, amelyeknek megvannak a maguk jellemző paradoxonjai. A Játék célja: belépni a Teremtésnek ezen további részeibe, harmonizálni a Polaritásokat, hogy végül ismét felismerjük Magunkat, mint Teremtőt.
Minden fizikailag megnyilvánuló Energia természete a Fény. Ahol tehát létezik bármilyen fizikai „anyag”, annak magjában, középpontjában jelen van a Fény, az Isteni Intelligens Energia. 
A Végtelenre nem jellemzőek olyan fogalmak, hogy „más, mint” vagy „sok”, a Végtelen Teremtő csak Egységet ismer. Ezért, a Végtelen Teremtő az ő Végtelen Intelligenciájával létrehozta a tervet, amely a Tudat és az alsóbb szintű Teremtés Szabad Akaratának véges jellegű alapelvein nyugszik. Ebben az alsóbb szintű Teremtmények is tudatukra ébredhetnek, és kereshetik a lehetőséget, hogy Teremtőként megtapasztalják magukat. Így matrjoska-baba szerűen újabb és újabb fokozatai lettek a Teremtésnek a Teremtés szintjein belül.


Az Egy Végtelen Teremtő (Nagy Központi Nap) Végtelen Energiáját megosztja, és Logosszá válik. A Logosz a Térben óriási Univerzumokat teremt, és további részekre osztja magát, egy sor Központi Nappá alakul, amelyek aztán a saját Univerzumaik Logoszai lesznek, és részt vesznek a Teremtésben. Az Egy Végtelen Teremtő minden egyes különvált része magában hordozza annak esszenciáját, a Végtelen Intelligenciát.

A Szabad Akarat törvényét felhasználva minden Univerzum-Logosz (Központi Nap) megtervezi és létrehozza a „fizikai valóság” olyan verzióját, amely számára a legalkalmasabb arra a célra, hogy Teremtőként tanulmányozza magát. Ismét egy szintet lejjebb lépve Intelligens Energiáját összpontosítva meg nem nyilvánuló [az angol kifejezés “unmanifest” – a ford.] Galaxisokat hoz létre Önmagán belül, és további részekre osztja magát, amelyek szintén Teremtő szereppel bírnak, ezek a Szub-Logoszok, Napok, amelyek szintén fizikai valóságot terveznek és manifesztálnak saját elképzelésük alapján: Napok, Csillagok és Bolygók képében megnyilvánuló Tudat-egységeket.

 Egy „bolygószintű entitás” (Lélek) a tapasztalást az első Dimenzióban kezdi, belé inkarnálódik. Az Egynek valamely elkülönült része. Csakúgy, mint minden Logosz és Szub-Logosz, minden Lélek is a Végtelen Egynek egy kis egyedi részlete. Az elején a bolygó Intelligens Energiája olyan állapotban van, amit „káosznak”, határozatlan állapotnak nevezhetünk. Aztán elkezdődik a már ismert folyamat. A bolygó Energiája tudatára ébred Önmagának (az első Dimenziót nevezhetjük „Tudatosságnak”), és a Bolygószintű Logosz (amely a teljes egész hierarchiájában Szub-Szub-Logosz) létrehozza Magán belül a nála alacsonyabb szinteket, így kialakul a bolygó felépítése. A levegő és a tűz elemek kombinációjából vizek és föld jön létre, felébred ezek létezésének tudatossága, és megkezdődik az evolúció folyamata, ez képzi a Második Dimenziót.

A Második Dimenziós lények annak ébrednek tudatára, hogy egymástól különálló létezők. Ezután folytatódik az evolúció a Harmadik Dimenzió irányába, amely egyébként az emberi lelkek inkarnációja szempontjából a legalacsonyabb lehetséges szint. Ezen a szinten öntudatra ébredés történik.
Az emberek, illetve a beléjük inkarnálódott Lelkek a Fénybe és Szeretetbe való visszatérést keresik, ahonnan jöttek. A Harmadik Dimenziótól a Nyolcadik Dimenzió felé vándorolnak, a végső cél visszatérni a Végtelen Egységbe.
A „normális” emberi tudatossági szintet meghaladó Dimenziók részletes bemutatása azonban külön témakör, ha többet akartok tudni, valakinek fel kell tennie egy értelmes kérdést, amelyre válaszolhatok, erre azért van szükség, hogy ne sértsem meg a nemtudásra vonatkozó Szabad Akaratotokat.
A fenti bevezető után visszatérhetek az eredeti kérdésedre: 


Kérdező: ki a “teremtőd”, és ugyanaz-e, mint a mi “teremtőnk”?

RejtettKéz: 
mint mondtam, igen is és nem is. Végeredményben minden élő dolgot (és minden dolog élő) az Egy Végtelen Teremtő eredeti Univerzális Teremtése hozta létre. Tehát abból a szempontból az Egy Végtelen Teremtő összpontosítja Végtelen Intelligenciáját a Végtelen Energia tudatosságába, és létrehozza az egész Teremtést. Viszont nem az Egy Végtelen Teremtő hozott létre közvetlenül, hanem a saját Logoszunk, Szub-Logoszunk, Szub-Szub-Logoszunk és így tovább. Tehát így érbr /telmezve bár alapvetően ugyanabból a forrásból származunk, amely az Egy Végtelen Teremtőből indul ki, mégis a saját közvetlen teremtőink az Egy külön-külön alegységei, Szub-Logoszai. Tehát végeredményben a mi Teremtőnk nem ugyanaz, mint a Tiétek, bár ugyanabból a forrásból származik.

Kérdező: azt mondtad, hogy 13 eredeti vérvonal volt. Viszont a DNS-kutatás bebizonyította, hogy az emberiség mindösszesen 3 vérvonalból származik. Ez azt jelenti, hogy te nem vagy ember?

RejtettKéz:
 remek kérdés, köszönöm. Igen, ez helyes, ha úgy vesszük. Ha az utcán szembejönnék, ugyanúgy embernek néznék ki, mint te. Már generációk óta inkarnálódunk a Földre, de valóban nem a Földről származunk.

Kérdező: a tanítás hat témakörét hozzád hasonlóan egy Atlantiszról szóló könyvben is említik, amely állítólag csatornázott üzenet alapján íródott. Az is egy olyan alkalom volt tehát, amikor válaszoltatok a kérdésekre?

RejtettKéz:
 Igen, bizonyos szempontból így van. Más, úgymond “nem evilági entitások” is meglátogatták már a bolygótokat, és átadták a Teremtésről alkotott elképzelésüket, illetve “technológiájukat”, amelyet úgy lehetne körülírni, hogy “ti magatok jövőbeli változata”. Az emberiség hibásan kezelte azt az információt, és ez Atlantisz összeomlásához vezetett.
Most, hogy arra már válaszoltam, hogy emberi származásúak vagyunk-e, visszatérhetek arra a kérdésre, hogy ki a teremtőnk. Nagyon vigyáznom kell arra, hogy mit mondok el, de végre el kell mondani az igazságot, és remélhetőleg megúszom a felettem állók ingerlése nélkül.
Beszéljünk tehát a dolgok lényegéről."

"Rejtettkéz: A Teremtőtök akit Jahvenek neveztetek el, nem olyan "Isten" ahogy a bibliátok utal rá, "az Egy Igaz Isten"-ként. Ő (csak) Teremtő (vagy Al-al-Logosz) nem pedig az Egy Végtelen Teremtő. Még csak nem is Galaktikus szintű Logosz, hanem inkább ennek az egy bolygónak a Bolygószintű Logosza. 
A mi Teremtőnk, akire Luciferként utaltál. A „Fény Hordozó” valamint a "Ragyogó és az Esthajnalcsillag" (Vénusz).
A mi Teremtőnk nem "Az Ördög", mint ahogy a bibliátokban hamisan van ábrázolva. Lucifer az amit (akit) "Csoportlélek"-nek vagy "Társadalmi Memória Komplexum"-nak nevezhetnétek, amely a Hatodik Dimenzióig fejlődött, ami valójában azt jelenti, hogy ő (pontosabban "mi") arra a szintre fejlődött amely egyenrangú, vagy vitathatóan "magasabb-nagyobb", mint Jahve szintje (mi magasabbra fejlődtünk tőle). Kinézetre, ha rátekintenél Lucifer teljes Lényének kifejeződésére akkor olyan látványt látnál, mint a Nap, vagy egy "Ragyogó Csillag". Illetve ha a Harmadik Dimenzióba lépnénk akkor olyannak látszanánk, mint amit ti "Angyalnak" vagy "Fénylénynek" neveztek.


Engedd meg, hogy értelmezzem:
Ameddig egy entitás (Csoport Lélek Összesség) a 6.Dimenzióig fejlődik az ahhoz az időhöz képest a 8. Dimenzióból a Végtelen Egy Teremtővel való Újra-Egyesülés csak egy ugrás, kis szökdelés és onnan vissza az Intelligens Végtelenbe, feloldódás Minden Forrásába. (gyorsuló tendenciára utal, ahol az alacsonyabb Dimenzióban töltött idő sokkal hosszabb, mint ahogy feljebb fejlődik, majd visszaolvad – Tom)

Mi (a mi Vérvonalbeli Családunk), mint a „Csoport lélek” vagy „Társas Memória összesség” a 7.dimenziós Felemelkedés határán voltunk, bár ezen a szinten, mielőtt az Aratás jön, megvan a választásunk, hogy magasabbra fejlődjünk, vagy visszatérjünk alacsonyabb dimenzióba segíteni másokat a saját evolúciójukban, örökül hagyva a tudásunkat és a bölcsességet (Fényt) azoknak akik kérik a segítségünket, a saját Szabad Akaratukkal.
Most, meghozva a döntésünket hogy itt maradjunk és segítsünk az Egységben a mi galaktikus testvéreinknek és nővéreinknek, jelentkeztünk erre a megmérettető feladatra a Vének Tanácsánál, amely a Galaxis Örzőjeként működik a Szaturnusz bolygón levő 8.dimenzióbeli "Főhadiszállásukon".

Jahve, annak a ténynek köszönhetően, hogy NEM (ahogy jogában állt, mint Planetáris Logosz) adta át az “ismerd önmagad” Szabad Akaratát az Ő bolygóján inkarnálódottaknak, nagyon kicsi evolúciós fejlődésnek örvendhetett. Ezért minket (Lucifer) küldtek, hogy segítsünk. Ahogy a Bölcsek (Öregek) Tanácsa kiadta a parancsot mi “Leestünk”, vagy Lezuhantunk abba az állapotba amelyben nehéz munkával és figyelemösszpontosítással megint újra tudtunk materializálódni a saját Harmadik Dimenziónkba.
Jahve beleegyezett az érkezésünkbe, valójában ő volt az aki elsődlegesen kérte a Tanácstól, hogy a változás “Katalizátora” beléphessen a Teremtésébe, és hogy megosszuk vele a Felemelkedésünk során szerzett tudásunkat és bölcsességünket. Mivel a bolygó híján volt a Szabad Akaratnak ezért nem létezhet Polaritás és így nem volt ami “közt” választani lehetett volna. Ahogy a Teremtések könyvében is ábrázolva van, a bolygó nagyon “Édenszerű” természetű volt. Valóban ez egy nagyszerű “paradicsom” volt, mégis az ide születő Lényeknek nem volt ösztönzése, hogy a Harmadik Dimenzión túl fejlődjenek, így kevés remény volt arra, hogy valaha is Hazautazhatnak az Egyhez. Jahve valójában boldog volt, hogy fenntarthatta a kis háziállat Éden Projektjét, de kevés esélye volt arra, hogy a Lelkek haza tudjanak találni, ezáltal valójában egy gyönyörű Börtönné vált az egész. Jahve, modern kori szavakkal mondva egy jóindulatú diktatúrát tartott fenn.

Polaritás nélkül (mely a Szabad Akaratból ered) csak a Szeretet és Fény Egysége lenne és nem lenne választhatóság, hogy "ettől eltérő" dolgot tapasztalhassanak. Így mi lettünk a változás Katalizátora, hogy biztosítani tudjuk ezt a választhatóságot, így elhozva a Polaritást. Jahve beleegyezett abba, hogy a Föld lakóinak bemutassuk a Szabad Akaratot, azáltal hogy felajánljuk nekik az alapvető választás lehetőségét, akár akarták (szerették volna) akár nem. Innen van "a Jó és a Rossz Tudásának Fája" (pontosabban a Pozitív és Negatív Polaritásának Tudása).
Jahve elviszi a lakóit az új "kertbe" és azt mondja nekik, hogy bármit csinálhatnak kivéve ezt az egy dolgot, így megteremtve bennük a vágyat, hogy megtegyék azt az egy dolgot amire megkérték őket, hogy ne tegyék. Innen ered a "Választás". Mi biztosítjuk a Katalizátort azáltal, hogy elmondjuk nekik a Tudás megszerzésének előnyeit, ha esznek a fáról, a többi pedig már történelem. 
Jahve úgy gondolta a “Gyermekei” azt fogják választani, hogy továbbra is engedelmeskednek neki, és amikor rájött hogy nem, akkor nagyon mérges let. Ahogy ő maga is leírja az írásaiban, ő egy “Féltékeny Isten” és nem örült annak, hogy a “gyermekei” az engedetlenséget választották és követték a tanácsunkat. Mi előre meghatározott Ciklusig vállaltuk, hogy itt maradunk az Emberi evolúció Katalizátorának szerepét biztosítva, szó szerint felajánlva a Negatív választást, azt amit ti “gonosznak” neveztetek el. Mivel biztosítva lett a Szabad Akarat, Jahve nem tudta visszavonni és mi itt maradtunk, mint ahogy erre szerződtünk is, hogy továbbra is biztosítsuk a bolygónak a Kettősség választhatóságát. Azóta Jahve bezárt bennünket (mint Lélek Csoport) a Föld Asztrál síkjára (ami nagyon korlátozó és kényelmetlen egy olyan Bölcsességgel és tapasztalattal rendelkező Lénynek, mint mi). Az Öregek Tanácsa megadta nekünk azt a lehetőséget, hogy kiszabadulhassunk (Jahve akarata ellenére), de csak azzal a feltétellel, ha lemondunk a Föld bolygó Szolgálatáról, vagy maradhatunk és beteljesíthetjük amire vállalkoztunk, de akkor el kell tűrnünk Jahve saját maga által kikiáltott “Haragját”. Maradtunk és ennek az lett a karmikus következménye, hogy a mi Jahve által bezárt Lélekcsoportunk, a mi saját egyéni Lelkeink (a Tanács parancsa által) “uralkodhatnak” Jahve népe felett, a bolygón való fizikai megtestesülés idejéig.
Legyünk tisztában egy dologgal. Minden ami itt van (fizikai élet/inkarnációk) egy nagyon bonyolult és ügyesen megtervezett Játék, amely által az Egy Végtelen Teremtő eljátssza a feledés játékát, elfeledve ki is Ő, hogy újra megtanuljon visszaemlékezni, és ezt megtéve Teremtőként tapasztalja és ismerje meg önmagát. Egészen le hozzánk, a Minden Ami Van kis egyéni szikrájáig. A szinpadon kívül (nulla-pont idő vagy anti-anyag Világegyetem) és az "Életek" között melyben megtestesült "emberi lények"-ként jelentek meg (a megtestesült életek során emberi lények, az életek között pedig szinpadon kívül - Tom), mi mindannyian mi és ti (mint Lelkek) jó barátok vagyunk. Testvérek és Nővérek az Egyben.
Az életek között mindannyiunk jót nevet azokon a részeken, amelyeket a "játékban" eljátszott, már előre várjuk és nagy örömünket leljük benne, hogy előkészítjük az eljátszandó következő fejezeteket.
Remélem, hogy a fenti válasz alatt kielégítően lefedtem a kérdésed, hogy “Mi a mi értelmezésünk a jó kontra rosszról?” Ha nem, kérlek mondd és belemegyek jobban a részletekbe.Kérdező: Ki tudod jobban fejteni mit értesz az “eljövendő aratás” kifejezés alatt és mit értesz pontosan szüret (aratás, betakarítás) alatt?

Rejtettkéz: 
Igen, ki tudom. Össze fogom kapcsolni a válaszom a következő kérdésre adott válasszal.

Kérdező: 2012 az aratás ideje? Amikor az aratásról beszélsz, a Gnosticizmus káoszának hangzik ez, abban az értelemben hogy isteni lelkek vagyunk, a fizikai világ csapdájában, folyamatosan reinkarnálódunk a húsba, addig az időig amíg el nem érjük a spirituális gnózis egy adott szintjét, és akkor képesek leszünk elkerülni a reinkarnálódást a mi következő ciklusunkban. Ez az alapja a Te hitednek?

Rejtettkéz: 
Másik kiváló (és nagyon éles elméjű) kérdés. Köszönöm.
Minél magasabb minőségű a kérdés annál mélyebben tudok rá válaszolni (nagyobb mélységben - Tom). Ez az egész a Zavar Törvénye és a Szabad Akarat törvénye alapján történik.
Igen, a Téli napforduló idején, December 21-én 
2012-ben, ez az az idő, amikor az Aratás Ura visszatér. “Nibiru”-ként ismerhetitek Őt.

Olvasd el a Maya próféciákat és naptári eseményeket a további részletekért, hogy hogyan működnek az aktuális Galaktikus és Univerzális Ciklusok. Az “Utazók” akik ezt az információt adták nekik, ugyanazok akik Atlantis Civilizációját is meglátogatták. A maják az információt úgy tudták használni, hogy a polaritás pozitív rezgését teremtették meg. Az atlantisziak a Negatív mellett döntöttek.
Igen, hogy válaszoljak a kérdésedre. Sok igazság van az ókori “Gnosztikus” jegyzetekben, bár torzulások is vannak benne. Az információ nem “tiszta”. Nagyon sok szűrőn keresztül érkezik.
Ti valójában azok vagytok amit Te “Isteni Lelkeknek” hívsz, az Egyetlen Végtelen Teremtő szikrái. Ti maga az Élet vagytok (Fény), emlékezve és tanulva, hogy kik is vagytok valójában (mi azért jöttünk ide, hogy segítsünk nektek ebben), és igen, pontosan ti az anyag csapdájában vagytok (vagy még pontosabban karanténban), ezen a bolygón amit Ti Földnek hívtok.
A Teremtődnek Jahvenek köszönheted ezt. Te vagy a szülöttje, vagy egyéniesítése A Lélekcsoportjának (vagy Társadalmi Memória Complexumnak). Makrokozmikusan nézve te VAGY Jahve. Az asztrálsíkba való bebörtönzésünk “karmikus” hatása rád is kihat. Nem tudom ezt pontosabban elmondani, anélkül hogy megsérteném a Zavar Törvényét. Ezt magatoknak kell kitalálni.
Szóval, hogy mi a pontos válasz az eljövő aratásra, most elmondom.

Bolygótok a Galaktikus Logoszotok teremtésének törvényei alá tartozik. A Galaxis időciklusokban működik, amelyet a Napéjegyenlőségek Elmozdulásaként ismertek. (itt a nagy galaktikus napéjegyenlőségre gondol amely során egyre jobban eltávolodik a naprendszerünk a központi Naptól, illetve újra közelít hozzá és ez két egyforma időciklus, váltakozva - Tom)
Ahogy mondtam is, keresd Maya Naptárt, hogy mélyebb belátásod legyen abba, hogyan működik a Galaxis (igen pontos), de a beszélgetésünk célja miatt egy gyors áttekintést adok


A maják használtak egy asztrológiai időszakot/ciklust aminek a neve: “Equinoxes-Napéjjegyenlőségek Váltakozása”. Ez egy 26.000 éves időszak amelyben a Föld áthalad az állatöv mind a 12 jegyén 2,152 évig maradva mindegyikben. Mindegyik az asztrológiai évekből egy hónapot ábrázol a fő Kozmikus Évből. A "Maya" ciklus megegyezik a Nap (Szoláris Logosz) és a Központi Nap(Alcyone) - a Hét Nővér-Plejádok csillagzat központi napja, közti 26ooo éves körforgásának.
Ennek az Időszaknak /Ciklusnak a vége, előfutára a szó szoros értelemben vett Új Világ Idejének, az Új Teremtésnek. Az Új Mennyországnak és az Új Földnek, és a Nagy Aratás idejének.

A kisebb ciklusok az Aratáshoz vezetnek és utána az élet normálisan folytatódik a bolygón. A Nagy Ciklusok Nagy Aratáshoz vezetnek és a Harmadik Dimenziós jelenlegi élet végéhez. Vedd úgy, mint egy „Kozmikus mosást” és mélytisztítást, amely során a bolygó megpihen és regenerállja önmagát (herself – önmagát de női nem, az angol ezt kifejezi külön - Tom).
Amikor ennek az életciklusnak vége, minden dolog eltűnik és minden dolog újra képződik.
Az Emberiség per pillanat kollektíven egy olyan Lénnyé fejlődik és nő, amire már régóta rendeltettetek, de mint minden munkánál, nem az anya vagy a baba a főnök, hanem maga a Születés, mint Ősi erő, kibontakoztatva saját sorsát.


Szóval 2012 December 21, nem az a nap amikor minden fény azonnal elalszik, és minden hirtelen megváltozik, inkább mi most egy folyamatban vagyunk ennek az átmenetnek, az egyik Világ Időszakból a következőbe. A változások úton vannak, és változatlanul gyorsulni fognak, ahogy haladunk a kulminálódó dátumig.


Rejtettkéz: A 26 000 éves időszak 5 kisebb időszakból áll, mindegyik 5,125 évet tartalmaz. Minden egyes ilyen ciklusnak van saját Világ Ideje, vagy Teremtői Ciklusa.
A jelenlegi nagy időszak neve Az 5-ik Nap Kora.
Az ötödik kor a korábbi négynek a szintézise/egyesítése. A kezdő időpont amikor a Föld az Ötödik Világba lépett, i.e. 3113-ban augusztus 13-án volt, a Maják jelmagyarázatában így van írva: 13.0.0.0.0.
Egy kis segítség, hogy megértsd ezt a jelmagyarázatot:

13=Baktuns, 0=Katuns, the 2nd 0=Tuns, 3rd 0=Uinals, 4th 0=Kin

Ezek a Maja szavak a periódusok idejei:
Nap = Kin (ejtsd:kín (angolul; keen)
20 nap(hónap)/Kin = Uinal
360 nap(év)/Kin = Tun
20 Tuns/évek = K'atun (k'ah toon)
20 K'atuns = Baktun (bock toon)
Baktun = 5,125 év
13.0.0.0.0.


Minden nap ettől a ponttól kezdve ezeknek a napoknak a számától számolódik, ettől a kozmikus kezdéspont eseménytől. Az 5125 éven belül 13 kisebb időszak van, amely “13 Baktun Számlálás”, vagy “hosszú számlálás” néven ismert. Minden baktun időszak 394 évig tart, vagy 144 000 napig. A Nagy Teremtő Időszakon belül minden baktun egy történelmi időszak volt, specifikus sorssal(rendeltetéssel) azok fejlődése végett, akik minden egyes baktun-ba inkarnálódtak (testesültek meg).

A Föld bolygó és a lakosai jelenleg a 13-ik baktun időszakon keresztül utaznak/haladnak, az utolsó periódusban 1618-2o12ig. Ez az időszak “ a materializmus diadalaként” és “ az anyag transzformálásaként/átalakulásaként” is ismert.
Decemberben a napforduló nap a tejút sávjában lesz, közvetlenül a galaxis “Sötét repedés(hasadék)” pozíciójában, egy együttállást alkotva a Galaktikus sík és a Napforduló Meridian között. Az előtt állunk, hogy szó szerint együttállásba kerüljünk a Kozmikus, a Galaktikus, a Szoláris és a Lunáris síkokkal . Ez az az esemény, ami lassan egy pontba került, ezer éves periódusok alatt, ezt a napéjegyenlőségek előrehaladása hozta el. Olyan, mint az Univerzális Fogaskerekek “elfordulása”. Ez hozza el a Nagy Aratás és az Aratás Urának visszatérését.


És a bolygó befejezi a felemelkedését a 4-ik Dimenzióba, a Szeretet Dimenziójának rezgésébe. Ez alatt a felemelkedés alatt, 3 féle rés/hasadás lesz a Földön lévő lelkek számára. A túlnyomórészt negatív pólusúak, elkísérnek minket amíg mi a negatív(vagy Önszolgáló) aratásban “diplomázunk”. Mi (Lucifer) létre fogunk hozni egy új 4-ik dimenziós Földet, ami negatív, Önmagát Szolgáló Polaritáson fog alapulni. Le kell dolgoznunk a saját negatív karmánk saját részét ami abból a negativitásból ered amit létrehoztunk ezen a bolygón. Amint ezt megtettük, újra szabadok leszünk és ismét elfoglalhatjuk a helyünket a világegyetemben(galaxis), a 6-ik Dimenzió Őrzői és Tanítóiként.
A túlnyomórészt pozitív polaritásúak (Szeretet és Fény) a csodálatos, új 4-ik dimenziós földbe emelkednek, ahol elkezdtek dolgozni az Együttérzés és Szeretet bemutatásán és megtanulásán. Ez egy nagyon csodálatos és “arany” kor lesz. A 4-ik Dimenzió elkezdi kinyitni az igaz erőtöket, az Egyetlen Végtelen Teremtő egyedi individuális részeként. Véghezviszel majd olyan dolgokat és csodákat, mint amit Jézus ígért, hogy tenni fogtok, és még nagyszerűbb dolgokat annál. Ez egy nagyon csodás időszak lesz számotokra.
Az emberiség többsége a Földön akiket úgy tekinthetünk, mint “langymeleg”(“luke warm”), meg fog tapasztalni egy zéró idő periódust(amit ekszaktikusnak fognak érezni), ahol teljesen egynek fogod magad érezni az egyetlen Teremtővel, aki bátorítóan emlékeztet és futó pillantást ad, hogy ki is vagy Te, mielőtt a feledékenység leple még egyszer leereszkedik és át fogsz transzportálódni a másik 3-ik dimenziójú bolygóra(a Föld Replikába)(az angol szöveg: a kind of 'Earth Replica' - Szabolcs) és folytatod a munkát magadon és tanulod, hogy ez az élet itt a választások meghozásáról szól. A következő Aratásig továbbra is “karanténban” fogsz maradni a 3-ik dimenziós anyagban, ez idő alatt bizonyítanod kell, hogy megtanultad, hogyan légy még Pozitívabb Lény, jobban összpontosítva mások Szolgálatára, mint csupán önmagadra. Amint ezt meg tudod csinálni, a következő Aratásnál elnyered a jogot, hogy csatlakozhass hozzánk és élvezhesd az örökségedet a Galaktikus Társadalom tagjaként, és együtt fogsz velünk Az Egy Testvéreivel és Nővéreivel ülni a Galaktikus Irányitótestület, a Bolygók Konföderációjának tagjaként.

Nos, többet közöltem ez alatt az ülés/találkozó alatt színvonalas kérdéseidnek köszönhetően és most búcsúznom kell mára.
Ha további kérdésed van az Aratással kapcsolatban, kérésedre még részletesebben tudok válaszolni. Illetve, ha más egyéb kérdésed is van más ügyben, megválaszolom mindet, ahogy az idő engedi, mint ahogy a többi (tiszteletteljesen feltett) kérdést már megválaszoltam korábban. Ha az idő engedi, holnap jelentkezem.


Kérdező: Sok dolog amiről írsz a Ra Anyagra emlékeztet, különösen az aratás koncepciója, STS és STO választások(Önmagunk Szolgálata és Mások Szolgálata - Tom) és az intelligens végtelen (több információt itt találsz: www….). Olvastad ezt? (magyarul itt olvashatsz Ra-ról/tól:https://www.exopolitika.hu/law_of_one.php - Szabolcs)

Rejtettkéz: 
Valóban rendkívül hasonló. Mindannyian a Végtelen Teremtő Lélektől/ből származunk, és mindannyian emlékezünk, honnan jöttünk. Remélem, hogy az üzeneteink ugyanazt az Alapigazságokat tartalmazza.
“RA” 6-ik Dimenziós Csoport Lélek, üzenetei a legpontosabb információ az átlag számára az időnek ezen pontján. Hozzávetőlegesen 85-90%-os pontosságú, abból megítélve amit láttam belőle. Az anyag felhívta a figyelmemet amikor először felbukkant, nagyjából 25 évvel ezelőtt, ha nem csal a memóriám. Sokat elolvastam belőle, de nem az egészet. A feladataim miatt nincs túl sok szabad időm ezekre a dolgokra. Bár mások a Családból közelebbről megvizsgálták, hogy megítélhessék a pontosságát és nagyon elégedettek voltak a végtermékkel. (itt pont ezt a kifejezést használja erre a csatornázott anyagra: “végtermék”.. - Tom)

Ra tulajdonképpen az a csoport, akiket korábban úgy határoltam be, hogy a “világon kívüli entitások” akik a Majákat és az atlantiszi civilizációt látogatták. Ismerősök vagyunk velük és barátai egymásnak. A mi Csoport Szellemeink nagyon hasonló szintjén vannak a fejlődésnek/evolúciónak. Mindkettő hatodik dimenziós és a hetedikhez közelít. Hozzánk hasonlóan Ra is a Galaktikus Testvérek szolgálatát választotta, ahelyett hogy Hazament volna. Mi csak ajánlani tudjuk azt az anyagot azoknak akik valóban a megértést keresik. Habár, ahogy mondtam is, nem 1oo%ban pontos, tehát figyelj arra ami együtt rezonál veled.

Kérdező: Mi a funkciója/szerepe, ha egyáltalán van, annak, hogy az idegenek elrabolnak embereket? Miért vannak erre választottak?

Rejtettkéz: 
Ez attól függ, hogy ki viszi véghez az “elrablást”. A legtöbb amit hallasz “elrablást” a saját “kormányaitok” által vannak véghezvíve. Különösen azok akik kapcsolatban állnak az úgynevezett “szürkékkel”. Ez mellett néha az államszövetség(Confederation) találkozni fog bizonyos inkarnációkkal(leszületettekkel(emberekkel)), akik azt a szerepet játszák az eljövendő Aratásnál, hogy másokat “felébresszenek”. Ezek mindig pozitív tapasztalatok lesznek és akiknek részük lesz benne, érezni fogják a felemelkedést és inspirációt a találkozásuk során.
Akkor, itt van az Orion Birodalom Csoport. Az ő szándékuk abban ha meglátogatnak téged, sokkal negatívabb vonal. Ők főleg azokat célozzák meg akiket “Fénymunkásoknak” hívsz. Ők megpróbálják eltéríteni őket a megbízásuktól és megpróbálnak félelmet kelteni. Igazából nem fognak fizikailag “kárt” okozni neked. A működési elvük főleg a pszichikai támadás, aminek a Fénymunkások nincsenek tudatában, de gyakran a legtöbb energiájukat lemerítik és letörik a motivációjukat.

Kérdező: Miért akarsz negatív aratást?

Rejtettkéz: 
Ez igen bonyolult, hogy szavakba öntsem, és azon kívül óvatosnak kell lennem, mit mondok ezzel kapcsolatban. Már így is mondhatjuk úgy, hogy “a körmömre néztek”.
Ha nem lenne negatív aratásunk, átugranánk veletek még egy ciklusba. Amikor ez a Nagy Aratás befejeződik, a tanáccsal és a Teremtőnkkel való szerződésünk is befejeződik/teljesül. Más szavakkal, a szolgálatunkat letöltjük és szabadon visszatérünk a mi teljes kinyilvánulásunkba, a 6-ik (közel a 7-ik) dimenziójú galaktikus őrzőként abba az állapotba ahol örömmel eltöltve ajánljuk fel magunkat a Végtelen Egy Teremtő Szolgálatába, valamint a Testvéreinknek az egész galaxisban. Bár van egy probléma. Nos, ti “problémának” neveznétek, mi Kihívásnak. Később részletesen kitérek rá, egy másik kérdésre válaszolva, de röviden annyi, hogy nagyon nagy százaléknyi Negatív Polaritásra van szükségünk, ha el szeretnénk érni a Negatív Aratást. Más szavakkal extrém mértékű Önszolgálat-Központúnak kell lennünk, hogy a Negatívumban történjen az Aratás(számunkra! – Tom). Ezért dolgozunk olyan keményen azon, hogy annyira Negatív Polaritásúak legyünk amennyire csak tudunk. Ha nem csinálunk elég magas százalékot le fogunk maradni és a többségi “langymeleg” százalékban kötünk ki, ami után még egy 3-ik Dimenziós ciklusban kell részt vennünk.Elérve a negatív aratást, még mindig a 4-ik dimenzióba “érettségizhetünk”, csak ez egy negatív polaritású bolygó lesz. Nem egy nagyszerű hely a létre. De, ahogy korábban kifejtettem, mi(a csoport lélek) elszenvedjük a természetes karmikus helyreállítási folyamatot, le kell dolgoznunk az összes negativitást amit ezen a bolygón okoztunk. Ezt egy ciklus alatt megtesszük a mi új 4-ik dimenziós világunkban, és akkor megint felszabadulunk, hogy újra Fénylények legyünk akik igazából is vagyunk. Szükségünk van a Negatív Aratásra, hogy létre tudjuk hozni a mi 4-ik Dimenziós Földünket és hogy megtisztítsuk a saját karmikus előéletünket.
Értsd meg, nekünk negatívnak KELL lennünk. Ez az amiért ide lettünk küldve. Ez a mi “szerződésünk”/egyezségünk és ez mindig segíteni fog titeket, a “Katalizátor” biztosításával amiről korábban beszéltem. Negatívnak lenni nagyon nehéz nekünk, nem a fizikai szinten ( a karakterek amiket játszunk élvezik a szerepüket, mert erre lettek programozva), de spirituális szinten ez nehéz. Mi meghaladtuk az alacsony negatív rezgésű korszakokat már korábban. Mi vagyunk a Fény és mi vagyunk a Szeretet. Ez nagyon nehéz dolog spirituálisan, hogy negativitást teremtsünk, de megcsináljuk azért, mert szeretünk titeket, és a ti magasabb javatokat szolgálja végül. Mondhatjátok, hogy ez a mi Áldozatunk amit tettünk/teszünk azért, hogy az Egy Végtelen Teremtő szolgája legyünk, és nektek is Testvéreink az Egységben.
Emlékezz, mi mindannyian csak egy nagy régi játék miatt vagyunk itt, ahol beleegyeztünk abba, hogy elfelejtjük valójában kik is vagyunk, és az emlékezésben talán megtaláljuk egymást még egyszer újra, és ismét tudni fogjuk hogy Egyek vagyunk. Minden Élet, az Egy(ség).

Kérdező: Ki kell, hogy javítsalak. A napéjegyenlőségek nem okozhatják ezt. Ezt semmi más nem okozhatja, csak az, ahogy mi itt a Földön a körülöttünk levő kozmoszra tekintünk. Ez a Föld tengelyének ingadozására vonatkozik, és ahogy tudom, nincs kapcsolatban/összefüggésben más planetáris szervezettel.

Rejtettkéz: 
A 3-ik dimenzióból/sűrűségből nézve igazad van, ez így látszódik. Mi nem 3-ik Dimenziós nézőpontból nézzük. Egy “nagyobb kép” működik, amit ti nem láttok.

Kérdező: Az elnyomásunkra való tekintettel úgy tűnik, azt mondod- alapvetően- a mi Logoszunk Jahve töredékeiként mi egyenlően felelősek vagyunk az ő döntéséért, miszerint itt tart minket csapdában a 3-ik dimenziós Föld bolygón. Ez egy érdekes elgondolás. Ebben az értelemben a totális szabadságunk a közös spirituális erőfeszítésen keresztül kell, hogy eljöjjön.

 

Rejtettkéz: Bizonyos szemszögből, helyes amit mondasz. A 3-ik dimenziós nézőpontból nézve magatokat úgy látjátok, mint aki mindentől el van választva(mindentől különálló). Magasabb perspektívából láthatod, hogy ez egyáltalán nem így van. Te és a Teremtő Egyek vagytok. A “teljes szabadságra” vonatkozó kijelentésedre vonatkozóan nem vagy felelős a körülötted levőkért. Te és ők mind Egyek vagytok úgyszintén, ha magasabb dimenzióból tekintjük, de azért vagytok itt ebben a dimenzióban, hogy magatokon dolgozzatok. Azért vagytok itt, hogy visszaemlékezzetek kik is vagytok, és miért is vagytok itt. Azért vagytok itt, hogy visszaemlékezzetek a Végtelen Teremtőre. Azért, hogy tudjátok-megismerjétek a Teremtőt magatokban, hogy felajánljátok a Szolgálataitokat neki és másoknak, hogy Szabad Akaratotokból döntsétek el a Szolgálatot. Az egyik megelőzi a másikat. Ahogy visszaemlékezel, hogy ki is vagy és mélyen a Lényed Magjában tudod is, akkor fel fogod ismerni a “láthatatlan” kapcsolatodat mindazzal ami Létezik, ugyanakkor az Öröm, a Hálaadás, a Szolgálat természetes következménye lesz hálával teli szívednek. Ahogy magadon dolgozol és megtanulod felismerni a Teremtőt benned, a Másoknak való Szolgálat természetessé válik számodra és a te Dicsőséges Aratásod el fog jönni.
kérdező: Egy dolog amit nem értek -és talán meg tudod nekem magyarázni Rejtett Kéz-, miért van az, hogy akik Luciferhez tartoznak(és maga Lucifer) nem harcolnak az összes lélek szabadságáért? Ha Lucifer képviseli a szabadságot, az akarat és tudás szabadságát, akik őt szolgálják miért nem tesznek úgy, mint amit a bibliai Luficer tett, és lázad az öregek zsarnoksága ellen?

Rejtettkéz: 
Ez egy nagyon jó kérdés, köszönöm. Két részre fogom osztani, és a második részre válaszolok ezután. Először is, az Öregek tanácsa abszolút a zsarnokság ellentéte. Ők a Bölcs és a Szerető Gyámjai a Galaxisnak. Annyi minden van, amit nem lehet megérteni a pusztán 3-ik dimenziós perspektívából. Amikor elértek egy magasabb Dimenziót látjátok, hogy végül, minden kiegyensúlyozódott, és az Egység létezik. Minden ami az Egységtől eltérőnek tűnik Illúzió, vagy “gondolat forma”.
A tanács egy sor döntési lehetőséget adott nekünk. Mi azt választjuk, hogy itt maradunk és segítünk nektek, saját magunk “költségén”. Ez a természete a mások Szeretet Szolgálatának. Mindebben az alapvető paradoxon, hogy a történetben mi mindannyian közösen teremtők vagyunk, annak érdekében, hogy a legnagyobb Szolgálatot tegyük nektek, teljesen önszolgálónak kell lennünk(önérdekűnek - Tom). Úgy szeretem a Teremtőnk iróniáját.

Az első részét tekintve a kérdésednek, a bibliai ábrázolása a “Háború az Égben”-nek nem teljesen pontatlan. Elmagyarázom. A kezdeti szerződésünk az volt, hogy bemutassuk a Szabad Akarat Katalízisét ezen a bolygón. Amikor Jahve elkezdte a megbeszélést a Vének Tanácsával, eleinte nem kereste a segítséget a szabad akarat bemutatására, hanem inkább az útmutatást, hogyan tudja legjobban felgyorsítani az ő (és a lakosai) evolúciós folyamatát. Ahogy említettem ő egy jóindulatú diktatúrát “futatott”. Abban az időben épp befejeztük a Tau Ceti-n való megbízásunkat, és jelentkeztünk a következő feladatunkra. Mi(mint a Lucifer Csoport Lélek) egy “tényfeltáró expedícióra” lettünk küldve, hogy meglátogassuk a Földet és találkozzunk Jahvevel, hogy kiértékeljük a planetáris Teremtő Törvényeit, és javaslatokat hozzunk, hogyan tudnánk segíteni legjobban az ő leszármazottait(ez az az kifejezés amit a Lelkek leírására fogok használni, akik a Lélek Csoportot képezik) és Jahvet, hogy fejlődjön.

Sok lehetőséget feltártunk és jelentettük megállapításainkat a Tanácsnak és Jahvenek. Az volt a legjobb értékelésünk, hogy a Szabad Akarat beiktatása az egyedüli valós és gyors módja annak, hogy jelentősen felgyorsuljon a fejlődés. Ez nem kifejezetten a Szabad Akarat beiktatása volt, amihez Jahve segítséget szeretett volna, ez egyszerűen a Katalizátor beiktatása volt. Nem volt teljesen megelégedve a mi jelentésünkkel, azzal hogy szükséges a Szabad Akarat beiktatása. Boldog volt az ő paradicsomával és nem akarta elveszíteni az irányítást felette. A végén a Tanács meggyőzte, hogy ez a legjobb mód és ő vonakodva beleegyezett. Mi visszatértünk a Földre, s volt egy szívélyes találkozónk Jahvevel, megvitattuk, hogyan tudnánk a legjobban kialakítani a Szabad akarat választását. Jahve hajthatatlan volt, hogy az utódai mindenképp a hozzá való lojalitást fogják választani, és hogy annyira elégedettek az életmódjukkal, hogy mindig bízni fognak benne és mindig engedelmeskednek neki. Szerinte ez a fő oka, hogy a Szabad Akarat nem működhet jól, mint Katalízis. Ezért volt, hogy egyetértett a Tudás Fájának kísérletezésével. Hitte, hogy ez igazolni fogja őt. Amikor ez nem így történt, mérgessé vált, kidobta a játékait a babakocsiból, és a sarjait a kertjéből, rájuk zúdítva egy nagy bűnösséget, hogy hogyan szegték meg az ígéretüket és milyen engedetlenek voltak. Ez nem igazán tisztességes módja egy Logosz viselkedésének, de hejj, ez a Szabad Akarat csodája, azt hiszem.”

 

"Rejtettkéz: A következő probléma ami felbukkant, hogy az ő leszármazottjai annyira hálásak voltak nekünk a segítségünkért, hogy Jahve egy Féltékeny Istenné vált(a saját bevallása szerint). Innen az egész “más Isteneid ne legyenek” dolog. Egyáltalán nem voltunk elégedettek a helyzettel, mert egy Logosznak nem szabadott volna így viselkednie a leszármazottjaival, ők Egyek ugyebár. Amikor megkíséreltük, hogy elhagyjuk a bolygót, hogy visszatérjünk a Tanácshoz, Jahve megakadályozta a távozásunkat. Megpróbáltuk megint elhagyni és át lettünk dobva az Asztrális Síkokra és be lettünk oda zárva. A Tanács megparancsolta, hogy bocsájtsanak szabadon bennünket, de azzal a feltétellel, hogy vissza kell vonnunk a szerződésünket ami arra vonatkozik, hogy segítsük a Föld lelkeinek fejlődését. Mi nem akartunk elmenni, nagyon szerethető Lényeknek ismertük meg őket, valóban pozitív polaritásúaknak, maradni akartunk és segíteni, de ez mellett szabadon szerettünk volna jönni-menni, belátásunk szerint. Az egyetlen módja, hogy maradhassunk, az volt, hogy Csoport Lélekként maradjunk bebörtönözve, ami az inkarnációk körforgását jelentette számunkra, amelyet(egyéni Lelkekként) már jó régóta nem csináltunk. Ahogy kifejtettem előbb, nem létezik “rossz”, vagy “jó” a Magasabb sűrűségből(dimenzióból) nézve, de mindig van következménye minden egyes cselekedetnek. Ez a Karma hatásának a törvénye. A szerződés már megköttetett Jahve, köztünk és a Tanács között, hogy gondoskodjunk a Katalizátorról, így jogunkban áll itt lenni. Jahve karmájának hatása, hogy minket bebörtönöz a makrokozmikus szinten azt vonta maga után, hogy az individuális lelkei be lettek börtönözve a mikrokozmikus szinten. A Végtelen Teremtő Jahvenek(és mindenkinek) a Szabad Akarat ajándékát adta, hogy saját belátásunk szerint teremtsünk, de az ő választásának karmikus hatása az lett, hogy a Tanács karantént vont a bolygóra. Bizonyos evolúciós szint szükségeltetik, hogy a Pozitív Egységes Galaktikus Társadalom működő részévé váljék egy bolygó.

Ami az “összes lélek szabadságáért folytatott küzdelmet” illeti, emlékezz rá, hogy végül is ez egy Játék, amit mi itt mindannyian eljátszunk. Színészek vagyunk, játszunk az”Élet színpadán”. Ez a “Világ” egy illúzió, vagy “gondolat forma”. Senki sem hal meg valójában és valójában senki sem sérül meg. Az inkarnációk között te ezt nagyon jól tudod. De a játék szabályai biztosítják, hogy el kell felejtened azt, hogy valójában ki is vagy, szóval elhiszed, hogy minden “valódi”, amíg játszod az élet játékát. Ez egy alapvető előfeltétel, amikor te döntéseket hozol. Egyébként a játék nagyon könnyű lenne.
Ez a világ nem valóság. Bár ki tudjuk fejezni a Valóságot benne, ha így döntünk.
Kérdező: Ok, szóval a Te családod és az elit barátaid ugyanúgy csapdába vagytok ejtve a Földi birodalomban ahogy mi is, de miért propagáljátok és támogatjátok aktívan az leigázás erőit?

Rejtettkéz: 
Azért, mert ez az a rész amire szerződtünk hogy eljátsszuk ebben a játékban. Annak érdekében hogy “megnyerjük”(vagy sokkal pontosabban; hogy sikeresek legyünk) a játékot, annyira Negatív Polarizáltnak kell lennünk, amennyire csak lehetséges. Szélsőségesen Szolgálni magunkat. Erőszak, Háború, Gyűlölet, Kapzsiság, Kormányzás, Elnyomás, Népírtás, Kínzás, Erkölcsi bomlás, Prostítúció, Drogok, minden ilyen dolog és még több..., a mi célunkat szolgálják a játékban. A különbség köztünk és köztetek az, hogy mi tudjuk, hogy mi “játszunk”. Minél kevesebbet tudtok a Játékról és minél jobban elfeleditek, hogy “játékosok” vagytok, annál “értelmetlenebbé” válik az élet. Ebben a sok Negatív dologban, ellátunk titeket eszközökkel. De ti nem látjátok ezt. Nem az a fontos amit teszünk, hanem az, ahogyan reagáltok rá. Mi megadjuk nektek az eszközöket. Szabad Akaratotokban áll az, hogyan használjátok ezeket. Felelősséget kell vállalnotok. Csak Egyikünk van itt(ez a szó szerinti fordítás, de én úgy értelmezem, hogy azt kell belőle megérteni, hogy mindketten – a pozitív polaritás és a negatív polaritás EGYet képez itt, csak Egy van itt - Tom). Értsd meg ezt és meg fogod érteni a Játékot.

Kérdező: Valamit amit nagyon érdekesnek találtam; az, hogy a Precesszió Nagy Korszakának elve öt 5125 éves ciklusra van osztva. I.e.3113. a jelenlegi “al-kor” kezdete a nagy aktivitás időszaka volt. Nyugat Európában, Közép- Keleten és Egyiptomban a kő monumentek építése ebben az időben kapcsolatban áll ennek a ciklusnak a felismerésével? Mi volt az angol kőköröknek és az egyiptomi piramisoknak a célja? Ezek sokkal többek, mint az eon-változás puszta jelei. Ezeknek valami hatalmas jelentőségük kell, hogy legyen. Valójában, van valami amit tudni szeretnék. Ezen emlékművek építői, a “rabul ejtett tömegek” közül voltak, akik megpróbálták létezés természetét megérteni vagy az építők a ti elit vérvonalatokból voltak?

Rejtettkéz: 
Igen, ezeknek az eseményeknek nagy jelentőségük van, a történésük helyére és idejére vonatkozóan. A Csoport Lélek Komplexus, Ra volt ezeknek az építményeknek az építésze. Ezek Gondolat által jöttek létre. Amikor valaki megérti és látja hogy minden illúzió, vagy Gondolat, akkor használni tudja az Erőt, hogy manipulálja az illúziót. Minden dolog, látható és láthatatlan, az Élet- Erő- Energiával összekapcsolódó. Egyszer mikor meg tudod amit a varázsló tud, az már nem varázslat. Ez a Teremtés eszköze.
Köszönöm a kérdéseid, nagyon éleslátóak voltak.


Kérdező: A te fajtád rombolta le a világot. Többre tartva magatokat a többiektől. Amennyiben a valós életben találkozunk nem vállalok felelősséget magamért.

Rejtettkéz: 
A megértésed foghíjas, nem beszélve a szóhasználatodról. Hogy megértsd a “Magasabbat”, próbálj a “dobozon kívül” gondolkodni egy pillanatra. Ha a földön sétálok, te pedig felettem repülsz egy repülővel, jobb ember leszel tőlem?
Nem. Ez csak Magasabbá tesz Téged.


Kérdező: Találkozunk a pokolban.

Rejtettkéz: 
Légy óvatos mit kívánsz. Minden gondolat és szó Teremtő.
Köszönöm a kérdéseid. Azt hiszem mindegyikkel foglalkoztam az előző válaszaimban, bár ha úgy érzed valamelyiket kihagytam, mondd, kérlek.


Kérdező: Ha Jahve egy pozitív polaritású entitás, hogy lehet ő “haragos” és “féltékeny”?

Rejtettkéz: J
ahvenek Szabad Akarata van? Magadat pozitívnak tartod? Mégis időnként haragos és féltékeny tudsz lenni? Jahve a Te világod(makrokozmoszod) részed?

Kérdező: Voltak más entitások akik Jahvenek tettették magukat?

Rejtettkéz: 
Alkalmanként igen.

Kérdező: Szeretném megtudni hogyan választhatjuk a mások szolgálatát(pozitív),a magunk szolgálata helyett(negativ).

Ez az állítás helyes? “Annak érdekében hogy a pozitív utat válasszuk, legalább 51 %-a a gondolatainknak és tetteinknek mások érdekét kell szolgálnia. A negatív úthoz minimum 95%-nak kell önszolgálónak(önérdekű) lennie. A kettő között fekszik a “közömbösség”.

Rejtettkéz:
 Igen, az állításod helyes. Szóval látod, hogy mennyire nehéz nekünk a negativitásért küzdeni? Nagyon sok erőfeszítésbe tellik, hogy 95%-os negatívitást érjünk el. Meg lennél lepődve, milyen kevés ember van a bolygón akik a közel 51%-os pozitvitás közelében vannak.

Kérdező: Hogyan tudod a mások szolgálatának útját választani?Rejtettkéz: Legyél jó magadhoz. Gyakorold az Élet valódi szeretetét és Létezését. Légy igazán hálás a Végtelen Teremtőnek minden egyes nap, hogy elhozott Téged a létezésbe, és a bőkezű ellátásáért. “Túlélsz”, nem? Talán nincs meg mindened amit akarsz, de meg van mindened amire szükséged van, annak érdekében hogy befejezd azt amiért ide inkarnálódtál. Mondj köszönetet ezért. Megkaptad az Élet tapasztalásának az ajándékát és fel lett ajánlva Neked a Szabad Akarat, hogy eldöntsd mit szeretnél létrehozni általa. Őrizd a gondolataidat óvatosan, mert azok sokkal erősebbek, mint amit el tudsz képzelni. Miután a Teremtő szolgálatának és szeretetének állapotából jössz, mások szolgálata egy természetes velejáród lesz. Mindig keresd az utat, hogy tudnál segíteni a társaidnak a létezésben. Bátoríts másokat. Építsd az embereket, és ne nyomd el őket. Légy a fény fáklyája a sötét világban.

Szüksége van az öreg hölgynek a segítségre a bevásárló táskájának cipelésében? Hogy tudsz bánni az otthontalan emberrel aki Tőled kér aprót? Hallottál valaha az álruhás Angyalokról? Nézd és lásd minden létező szívében az Isteni Szikrát. Bánj úgy velük, ahogy szeretnéd hogy ők bánjanak Veled és beszélj úgy velük, ahogy a Teremtőddel beszélnél.”Mert amit velük cselekszel ”azt velem teszed”. Ez a sugárzás és vonzás törvénye. A gondolataid, szavaid és tetteid visszatérnek Hozzád. Végülis az alázatos Hála szellemiségét ápold. Így nem lőhetsz bakot. A Szolgálat vágya természetesen árad a hálás szívből.

Kérdező: Ha a “másokat szolgáljuk” filozófiájával élünk annak érdekében, hogy elérjük az egységet a végtelen forrással, ez valóban nem a saját magunk szolgálása? Hogyan különböztessük meg a negatív és pozitív polaritást?

Rejtettkéz: 
Nem azért szolgálsz másokat hogy elérd az Egységet a Végtelen Forrással, hanem azért szolgálsz, mert úgy szereted őket, mint önmagadat. A többiek a Te kiterjesztéseid. Ezért van az, hogy a Vonzás törvénye úgy működik, ahogy működik. Valóban amit Te velem teszel, azt önmagaddal teszed. Mi mindannyian Egyek vagyunk, a Végtelen Teremtésben. Az elkülönülés csak illúzió(látszat), mivel te csak a 3-ik sűrűséget(dimenziót) látod. Nem látod az egész képet.
Elérjük az Egységet Minden Végtelen Forrásával a fejlődésünk emelkedő spiráljának eredményeként. Mindannyian az ösvényen vagyunk ami visszavezet ahonnan jöttünk. Mindannyian úton vagyunk, hogy visszatérjünk Otthonunkhoz.


Kérdező: Az én értelmezésemben az összes léleknek végülis a pozitív utat kell választania, hogy egybeolvadjon a Végtelen teremtővel. Ha ez igaz, mi az indok a negativ út választásának most, a Te embereid számára és számunkra?

Rejtettkéz: 
Ügyes kérdés. Igen, minden ember végül megtanulja, hogy a Pozitivitás az út amely az Otthonhoz vezet. De amíg a 3. sűrűségbe(dimenzióba) inkarnálódik, a Negativitás még mindig fontos eszköz a tanulási folyamat eszközeként. Ez megtanít a ”másra”. Amit mondtam korábban, Rajtad áll, hogy hogyan használod a kapott eszközöket. A Negativitásra még több Negativitással válaszolsz? A tüzet tűzzel való oltása működött neked? Vagy azt választod, hogy a Negativitást, mint eszközt lásd és felismerd, hogy ez felajánlja számodra a lehetőséget? Megtisztelem a gondolkodásra vonatkozó Szabad Akaratodat és azt, hogy magad fedezd fel, hogy milyen az a lehetőség. 

Kérdező: Vagy ha az egyetlen Végtelen teremtő a “Szeretet”, ez azt jelenti, hogy mindegy, hogy mások, vagy magunk szeretetét választjuk? Mindegyik út visszavezet minket a forráshoz?

Rejtettkéz: 
Ebben az értelemben igazad van, de csak bizonyos szempontból. Nagy különbség van aközött, hogy szereted önmagad, vagy önző vagy. Ez nagy különbség. Ha valóban megérted, hogy mi az, hogy ismerd és szeresd önmagad, akkor nem tudsz mást tenni csak szeretni és szolgálni másokat. Nem létezik a “mások”. Ahogy megérted ezt a Lelked mélyén, már úton is leszel Haza, a Végtelen Teremtőhöz és végül visszamerülsz a Végtelen Egységbe.

Kérdező: Egyetértek másokkal abban, hogy a válaszaid összhangban állnak más forrásokkal, melyeket a múltban olvastam, beleértve Ra, a Kassziópeaiak(Cassiopians) és mások csatornázását.
El tudod mondani az ilyen “csatornázások”-ról a véleményed, vagy tudnak az embereid más csatornázásokról is?

Rejtettkéz: 
Ra-ról már szóltam a mai előző válaszomban. A Kassziópiaiakról nem hallottam. A Családomban nincs most más kommunikáció ezen kívül, de megvan a lehetősége hogy még egy ilyen legyen, de ez függ bizonyos dolgoktól.
A “csatornázásokról” az az általános nézetem, hogy a legtöbbjük nagyon gyenge minőségű. Ez a csatornázó személy elfogadásbeli hiányossága és az ezt követő elferdítésekre vonatkozik. Nagyon nehéz jó, stabil, tiszta és részrehajlás nélküli csatornázót találni. A csatornázás kulcsfontosságú része, hogy ideiglenesen kikapcsolja a személyes hit “szűrőit” és tiszta csatornává válik. Azért, hogy azt hozza át amit valójában adnak(mondanak) és ne azt amit gondolsz róla. Amikor azt mondom Te(gondolsz-ra vonatkozik - Tom), akkor ezt általánosságban értem, nem személyesen rád vonatkozik. Mindig jusson eszedbe, hogy az Üzenetről szól az egész, nem a hírnökről. A Ra csatornázások nagyon pontosak. Az egyetlen a számomra ismertek közül amire nyugodt szívvel rá tudom mondani, hogy “Tiszta” üzenet, de még ez sem 1oo%-os, inkább 85-9o%-os.
A másik nehézség a csatornázásoknál, hogy elkezded egy Pozitív lény üzenetét venni és ha nem vagy nagyon figyelmes és elővigyázatos a bejövő csatorna felismerésében, akkor egy magát pozitívnak tettető Negatívat kaphatsz, amely szép lassan egyre több tévinformációt csúsztat bele, miután elnyerte a bizalmadat. Amely pontos dátumokat és időpontokat ad, azt szinte mind el kell kerülni. A pozitív entitások nem fognak időpontot és dátumot adni. A negatívok igen, mert így elő tudják készíteni a bukásodat. Ha egyszer már becsaptak azzal, hogy időpontokat jósolsz előre és nem történnek meg, akkor már el is érték azt, hogy az üzeneted Fénye kialszik, mert senki nem fog a továbbiakban hinni neked.


Kérdező: Nos, legalább már tudjuk ennek az üzenetsornak a lényegét; valaki egy új New Age-beli teológiát fedezett fel és vette a fáradtságot, hogy bepötyögje mindezt.
Upsz, még mindig várom Tőled, hogy megadj egy előrejelzést, pontos idővonallal. Eddig minden amit nyújtottál az egy általános végitélet, amelyet mindenki minden évben előrejósol az ATS-en(az ATS ez a fórum ahol az írás van - Tom). Szükségem van valami SPECIFIKUSra ami a KÖVETKEZŐ HÉTEN történik meg.
Természetesen tudom, hogy Te nem tudsz semmi ilyet megadni. Ez egy félrevezetés.

Rejtettkéz:
 Ez lesz az egyetlen alkalom, hogy válaszolok Neked.
A diskurzusunk elején kifejezetten világossá tettem, hogy az együttműködés milyen útját választom. Ha nem tetszenek a válaszaim, Szabad Akaratod van, hogy ne olvasd el a közzétételt. Javaslom, hogy használd azt, mert az energiád nagyon frusztráltnak és mérgesnek érezhető. Ez alkalommal ez nem az az irány amerre szeretnénk haladni.
Ahogy már az előzőekben is elmagyaráztam, nincs semmi bizonyítanivalóm Neked. Nem ezért jöttem. Hiszed, vagy nem, én Istenien közömbös vagyok. Ha a jelenlétem itt csak egy Lélek számára is hoz előnyt ez alatt a folyamat alatt, az már megéri az erőfeszítést. Nem kértelek hogy higgy, az egyetlen dolog amit tiszteletteljesen kértem, hogy függeszd fel az ítélkezést, vagy ideiglenesen bízz amíg a diskurzust befejezzük, hogy a kérdések/információ áramlása zavartalan legyen. Eddig csak udvariatlanságot és neveletlenséget mutattál és még csodálkozol, hogy miért nem válaszolok. Amennyiben nem tetszik ez a téma egyszerűen válaszd azt, hogy nem olvasod, vagy nem szólsz hozzá és engedd, hogy azok akik a lényeges kérdéseikkel részt szeretnének venni benne, zavartalanul megtehessék.A te pontjaid:
1. Új kor teológia? Ez szórakoztató. Fogalmad sincs, hogy milyen ősi és időtlen “csodák” ezek. Irónikusnak találom …”AlacsonySzintűSzabadkőműves”, ha valaha is eléred a 32-ik fokot(beavatottsági szint a "kőműveseknél". összesen 33 fok van, a 32 igen magas - Tom), pont ezeket az igazságokat fogod újra hallani. Remélem, hogy akkor könnyebben fogod ezeket az igazságokat megemészteni(magadba építeni) és meg fogod kérni a Végtelen Teremtőt, hogy vezessen az utadon.
2. Nem fogsz tőlem időpontot és dátumot kapni. Nem azért vagyok itt, hogy “bizonyítsak” bármit is és nincs is erre szükségem. A Te hitetlenséged nem fog rám nézve következményekkel járni. Csak Rád.
Azért vagyok itt, hogy folyamatosan teljesítsem a szolgálatot amit kaptam, az üzenet átadása által. És ez a szolgálat beteljesül függetlenül attól, hogy mit gondolsz róla.

3. A “végzet és homály”-ra vonatkozó megjegyzésedre, ami a gondolkodásmódod mutatja; Ahol Te végzetet és homályt, ott én lehetőséget látok. Az élet alkalmazkodik a gondolkodásmódodhoz. Ha végzetet és homályt látsz, akkor ez az amit kivetítesz. A világ a tükröd. Visszatükrözi neked amit kiteszel. Ha nem tetszik az amit az élet tükörképe mutat Neked, akkor változtasd meg azt ami ezt okozza.

Kérdező: Látod, ha ez tényleg létezett, akkor több ezer embernek kellett volna benne részt venni és mindig van legalább egy személy aki kiszivárogtat.

Rejtettkéz: 
Ezrek? Inkább Milliók. És nincs esélyed felfogni a rideg nevelést és a kíméletlen kondícionálást amin keresztülmegyünk a korai években. Senki sem mer ellene menni a Családnak. Tudjuk mi történne ha megtennénk. De nem ez az eredeti motiváló erő. A motiváló erő a féktelen Hűség a Család és a Teremtőnk iránt. Felfogjuk annak a jelentőségét amit itt teszünk, még akkor is ha az emberiség nagy része nem.

Kérdező: Upsz, bakot lőttél . Ahhoz képest, hogy csak az élet spirituális oldalának manipulálásával foglalkozol NAGYON sokat tudsz azokról a dolgokról amelyeknek köze nincs hozzá. Leleplezted magad.

Rejtettkéz: 
Te soha nem ülsz le a családoddal és beszélitek meg egymással a terveiteket?
A spiriutális szereppel kapcsolatosan tett megjegyzésekre vonatkozóan a tudatlanság amit felvonultatsz, nagyon humoros nekünk. Ha azt hiszed, hogy csak a Spiritualitással foglalkozom, akkor vagy nem olvasod, vagy félreolvasod a hozzászólásaimat. Te azt is feltételezed, hogy a szerepem az “Élet spirituális oldalának” “manipulálása”. Megintcsak híján vagy a megértésnek és téves ítéleteket hozol arról amit nem is értesz. Jobb lenne ha abbahagynád az “okoskodást” és mindezt a félresiklott energiát valami olyanba irányítanád ami tápláló és termékeny a Lelkednek. De had ne állítsalak le az eljövő Aratás Negatív Polaritásának táplálásában. Hálásak vagyunk Neked ezért.


Az időmből az utolsó néhány napomat itt fogom tölteni(a diskuruzusnk Pénteken fog befejeződni) és a lényeges kérdésekre fogok összpontosítani, amelyek a legtöbbet hozzák ki ebből az információ megosztásból és kapcsolódásokat hoznak létre a Lét Lélek szintjén, szóval ne várjatok több választ a verbális kakaskodásra. Időm és kedvem sincs a jelentéktelen kötekedésekhez.
Azoknak akiknek a kérdéseire nem volt időm válaszolni, holnap fogok. Amíg utolérem magam, tiszteletteljesen kérem függesszétek fel a további kérdéseket.
Köszönöm mindazoknak akik értelmes kérdéseikkel járultak hozzá a diskurzushoz. Remélem, a nyitott elméjűek kaptak ebből az információból.”

 

Kérdező: Azon gondolkodom, hátha tudnál segíteni nekem. A nevem Shelby David és az eljövő próbák és gyötrelmek miatt vagyok itt. Quetzalcoatl része vagyok, vagy annak az újjászületése, amennyire tudom. Tudom, hogy sok szavad igaz, mert már újra felfedeztem ezeket az igazságokat, megtalálva, hogy legjobban melyik rezonál velem, a bolygó különböző hitrendszerén keresztül.

Rejtettkéz: 
Hello Shelby, jó Téged újra látni. Jó ideje volt már, öreg barátom. Meglepne Téged, hogy számítottunk Rád?
Quetzalcoatl is egy 6.dimenziós(sűrűségű) Csoport Lélek(Társadalmi Memória Komplexus). Néhányan úgy utalnak Quetzalcoatl-ra, mint “Felemelkedett Mester”-re, bár ezt a titulust/címet épp ő mosolyogná meg leginkább, tudva, hogy ez a “kiválóság” ezen a ponton még kicsit messze van a számára, ugyanúgy, mint ahogy a mi számunkra is(mint Lucifer csoport lélek). Őt úgy írhatnánk le inkább, mint aki “Mesteri” szinten megtanult egy bizonyos Dimenziót, de az egész Teremtési inkarnációs ciklus Mesteri szintre vivése addig nem történik meg, amíg az egyén nem érte el az Egy Végtelen Teremtőbe való visszamerülést. Akkor lehet ezt választani, ha elérted a 8.dimenziós felemelkedést, vagy ugyanekkor azt is választhatod, hogy a Dimenziók következő oktávjára haladsz tovább és új Teremtésbeli inkarnációs kihívást(megmérettetést) kezdesz.

 


Kérdező: Hosszú ideje ez az első alkalmam itt a Földön. Már egy jó ideje ismernek és más is mondta már a vérvonaladból, hogy valójában nem létezem itt.

Rejtettkéz:
 Igazad van, hogy már egy jó ideje nem voltál itt a “Föld-Idő”-ben, bár az nem igaz, hogy soha ne lettél volna itt azelőtt. A Quetzalcoatl csoportlélek sok 3.dimenziós inkarnációs ciklust élvezett itt a Klasszikus Azték időszakban. Ő eleinte küszködött a tökéletes Szeretettel, mások szeretetével, ami sokszor visszatartotta a fejlődését. Bár egyszer ráeszmélt a bennünk rejlő egységre, képes volt másokban meglátni magát és onnantól kezdve felgyorsult az ő(a te) fejlődése(d). Quetzalcoatl Lélekcsoportod lenyűgöző 76%-os pozitív eredményt ért el az azt követő aratás időszakban. Természetesen, amikor egy lélekcsoport átesik egy 3.dimenziós inkarnációs cikluson, ezek az individualizált lélek részek -azaz ti- vagytok azok, akik végzik a tényleges fizikai inkarnációkat, az individualizált lelked "Lélek feletti"-jével(a "Magasabb Énnel") ami úgy viselkedik, mint egy energiahorgony, amelyről az individualizált lélekszikrák le vannak válva.
Sok idődbe telt míg átdolgoztad magad az 5.Dimenzión, a Bölcsesség, vagy Fény dimenzióján. Jórészt ez volt a fő oka a könyörület túlzott mértékének(ami nem rossz dolog, minthogy a könyörületesség az egyik legfontosabb dolog, amin a 4.Dimenzióban dolgozni kell). Bár ahhoz, hogy az 5.ből a 6.dimenzióba léphess(az egység dimenziója), meg kell tanulni az egyensúlyt a könyörület és bölcsesség között. Ennélfogva a 6.Dimenzió néha úgy ismert, mint a könyörületes bölcsesség dimenziója, mivel ott megtanulták a kettő közti egyensúlyt. Ez sok inkarnációs ciklust tett szükségessé a számodra, ezért érzed jól, hogy már hosszú ideje nem jártál a 3.dimenziós Földön.


Kérdező: Nem várták, hogy felbukkanok, eredetileg másik korábbi kötelezettségem volt, de az utolsó pillanatban sikerült idejutnom. Az egyik dolog amire emlékeztem az az, hogy én is szerződés alatt állok. Ha ez jelent neked valamit, én egy belépő vagyok, szóval az emberi családom nem olyan, mint én. Sok időt töltöttem különböző dimenziókban utazgatva és különböző forradalmakat segítettem ott.

Rejtettkéz: 
Nem csal a megérzésed, Shelby. Ez nem csak rád, hanem az egész lélekcsoportodra vonatkozik.
Az utolsó két ciklusban Quetzalcoatl(saját makrokozmoszod) egy 5.dimenziójú csoporttal dolgozott az Alpha Centaurin, akik hasonló problémákat tapasztaltak könyörület bővelkedésben a személyes bölcsesség rovására. Mostanában fejezted be az ottani megbízásodat és buzgón igyekeztél, hogy ki ne hagyd a dicsőséges lehetőséget, hogy részese légy ennek a nagy aratásnak. Noha, a csoportod, ahogy mondtam, végül megtanulta a Szeretet/Fény egyensúlyt, hogy beléphessen a 6.dimenziójú egység vibrációba, még mindig nagy a hajlamod a szélsőséges együttérzésre és ahelyett, hogy a szokásos tér/idő periódust vennéd(az anyagmentes univerzumot, ahol az inkarnációk között pihenni szoktunk), ennél a pontnál lelkesen ugrassz bele ebbe a 3.dimenziójú tér/idő forgószélbe, hogy segítségére legyél a többi lénynek.


Kérdező: Az a problémám, hogy a megsérült a memóriám és néhány dolog amire az előző létezéseimből emlékeztem, nincsenek összhangban a te szavaiddal. Több alkalommal találkoztam Luciferrel és tábornokaival. Bármilyen információnak örülnék, ami enyhíthetné zavarom, hogy miért olyan kuszák a gondolataim, mert tisztán ismerem az utam és várom a kiindulópontot, de nem teljesen tiszta, mi is történik itt. Köszönöm az időt, amit rám szánsz!

Rejtettkéz: 
Valóban találkoztál velünk(Lucifer) korábban, több alkalommal is. Különböző Tanácsi és Szövetségi feladatban dolgoztunk együtt. Használd az “álomidős” kommunikációs ajándékodat(ami nagyon fontos kommunikációs lehetőség a felsőbb éneddel és sok más forrással, ahonnan információk töltődnek le), hogy beépüljenek a belső adatbankodba. Kezdj el lejegyezni mindent, amire ébredés után emlékszel és ne add fel ezt a folyamatot, még akkor se, ha az elején nehezen megy. Lassan kezdesz majd értelmet adni azoknak az információknak, amik letöltődnek a tudatalatti elmédbe. Amikor már jártas leszel ebben és úgy tudod használni az “álomidőd”, mint belső kommunikációs módszert, kérd meg a Végtelen Teremtőnket, hogy emlékeztessen téged a Zeta Reticuli rendszerben töltött idődre. Szívből remélem, hogy emlékezni fogsz az utolsó együtt töltött szolgálatunk időszakára. 

Sajnos, csak péntekig van engedélyezve itt az időm, ezért nem valószínű, hogy ezen üzenet után kommunikálunk még. A legjobbakat kívánom a megbízásodhoz, barátom, mind az egyéni, mind a csoportlelkednek. Kérem a Végtelen Teremtőnket, áldja és vezesse utad. Várom, hogy lássalak a másik oldalon, amikor vége lesz ennek a nagy útnak. 
A szeretetünk, bölcsességünk, békénk legyen veled.


Kérdező: Említed Alcyonet… érdekes, van egy mennyei térkép róla a Hoover gátnál (https://hu.wikipedia.org/wiki/Hoover-g%C3%A1t). Van ott egy iránytű is, csillagjegyekkel körülhatárolva.

Rejtettkéz: 
Valóban. Mint egy hollywoodi produkcióban. Elrejtettük az igazságot, egyenesen ki a széles nyílt térbe(úgy, hogy mindenki jól láthassa - Tom). Amit az emberiségnek “Scifi”-ként nyújtanak, legtöbbször éppenséggel tudományos valóság.

Kérdező: Valójában mit képviselnek a szárnyas szobrok amelyek a gát bejáratát őrzik-az amerikai kormány jóváhagyásával-? Összefüggésben vannak-e ezek a mennyei szimbólumú gyűjtemények a luciferi/idegeni/napéjegyenlőségi/átalakulási dolgokkal/jelenségekkel? 

Rejtettkéz: 
Ez éppenséggel nagyon egyszerű. Észreveheted, hogy a lábak közvetlenül lefelé, a Föld felé mutatnak, a kezek és a szárnyak pedig felfelé, az égre. Az élet-erő energia belefolyik az emberi elme/test/ lélek egységbe, a földből fel, a lábakon keresztül. Az intelligens energia a Végtelen Teremtőtől folyik le fentről, a koronacsakrán keresztül. A szárnyak a bennünk(Luciferben) rejlő Istenit képviseli. Azt is észreveheted, hogy az alak ül. Ez azt szimbolizálja, hogy a hatalmunk(Luciferé) köti össze a Mennyet a Földdel és minden dolognak keresztül kell mennie rajtunk. 

Kérdező: Ahogy a legtöbben feltételezik; ezek az ún. gazdagok (“vérvonalúak”) -látszólag hétköznapi emberek(beleértve a hírességeket, politikusokat, stb.) elegyedve a társadalommal viszonylag észrevétlenül-, hozzájárulnak az ügyedhez a dolgok nagyobb perspektívája alapján?

Rejtettkéz: 
Azoknak, akiknek ismered a nevét, nincs igazi hatalmuk. Persze, úgy tűnik nagy a hatalmuk és a Földhöz kötött lelkek hatalomként is érzékelik. A mi gazdagságunk mellett a milliomos és milliárdos “celebek” és vállalati nagyfőnökök vagyona gyerekek zsebpénzének tűnik. A vagyonunk családi vagyon, évezredeken át nemzedékeken ment keresztül. Bár az igazi gazdagság az, hogy a szíved mélyén tudod, hogy te és a Végtelen Teremtőd egyek vagytok. Keressétek először Isten Királyságát(a Végtelen Teremtőt) és mindezek megadatnak neked.

Kérdező: Mindenki tisztában van azzal, hogy ennek a vérvonalnak a része, vagy néhány tagja nem tudja, hogy ilyen kapcsolatuk van? Egy meghatározott korban tudatják ezt velük? Például, neked, hogy és hány évesen mondták meg, hogy hová tartozol?

Rejtettkéz: 
Igen. Ha a vérvonalhoz(családhoz) tartozol, te beleszületsz és születésedtől kezdve így vagy nevelve. Nincs más út! Szeretném tisztázni ezt a vérvonal ügyet. Azok, akiket ismersz, a földi vonalhoz tartoznak. Igen, meg van a helyük a családban, de az igazi hatalmi vonalak nem erről a bolygóról származnak.

Kérdező: Talán ezt találtam eddig az egyetlen lényeges dolognak. Ez jónéhány kérdésemre segít megérteni a válaszokat.

Rejtettkéz: 
Örülök. Ez talán az egyetlen (leg)fontosabb dolog, amit megosztottam.

Kérdező: Sajnos, ez szintén enyhít az “Új Világrend” legtöbb vádján.

Rejtettkéz:
 Ez a nézőpontodtól függ. Enyhítette ez a negativitást, amit fenntartottunk? Nem. Enyhítette a fájdalmat és szenvedést, amit okoztunk, és okozunk a bolygón? Nem.
Az enyhíti, hogy befejezzük a “Végjáték forgatókönyvet” és nyíltan előjövünk, hogy felajánljuk a süllyedő politikai és pénzügyi rendszerek "megmentését" a nagyra becsült Vezérletünkkel? Nem.
Ez azt jelenti, hogy táplálnod kéne a negativitást? Nem.
Enyhíti azt, hogy le kell töltenünk egy ciklust a karma ledolgozásáért, hogy kiegyensúlyozzuk a túlzott negativitását? Nem.
Ez azt jelenti, hogy eszközként kellene használnod a negativitást, hogy megmutassa ki nem vagy? Igen.
Arra mindig emlékezz, hogy amit mi játszunk az egy gyönyörű játék és együtt teremtünk a Végtelen Teremtőnkkel. Emlékezz, hogy a “színpadon kívül”(az életek között) a legjobb barátok vagyunk és senki nem hal meg igazán és senki nem szenved, csak a játékban. A játék nem valóság. A valóság az valóság és megvan rá a hatalmad, hogy kifejezd a valóságot a játékban, ha egyszer megtanultad hogyan tedd ezt. 


Kérdező: Lényegében azt mondod, hogy a lélek csak a pozitivitást választhatja egy olyan világban, ahol a negativitás szintén létezik. Ha nem volnátok főszereplői ennek a világnak, az emberi léleknek nem lenne lehetősége választani a “jó” és “rossz” között és így nem tudná bizonyítani spirituális szinten, hogy megérdemel egy (bizonyos)túlvilági sorsot. Ha csak a pozitivitásból választhatnánk, nem tanulnánk semmit sem és lelkünk nem fejlődne.

Rejtettkéz: 
Pontosan.
Ezért jöttünk. Nagy áldozat volt ez részünkről. Nehéz a 3.dimenziós élettapasztalat szellemi határain belül ezt megérteni, de megtesszük, mert szeretünk titeket.


Kérdező: Ez így teljesen egyértelmű, de eddig mégis sikerült figyelmen kívül hagynom egy dolgot. Sajnos azoknak, akik szeretik a földi létezésünket(vagy inkább a lehetőséget amit kínál), elég nehéz megemészteni egy olyan koncepciót, ahol a szenvedés, rabszolgaság olyan természetesek mint a szeretet, boldogság és csak ez után a földi létezés után lehetünk végleg szabadok.

Rejtettkéz: 
Megértem. A mi feladatunk őrizni a katalizátort. A tiétek, hogy használjátok. Mögé tudsz nézni annak, amit a szemeid mutatnak neked, hogy megtaláld és kifejezd a szeretetet és boldogságot egy félelemmel és stresszel teli világban? Ha igen, akkor egy világító torony leszel a sötétségben. Bezárkózol a sötétségbe, vagy, felállsz és kisugárzod a benned lévő Isteni Fényed? Ezt a döntést csak te hozhatod meg.
Gondolkozz el ezen:
Ha az egy Végtelen Teremtő, végtelen és Ő teremtett mindent ami van(ami van és amije van), akkor a Végtelen Teremtő ne lenne benne minden dologban?
Ha azokban is meglátod a Végtelen Teremtő isteni szikráját, akik kárt okoznak neked, az illúziók erős szorítása elkezdi elveszteni feletted a hatalmát. 


“Szeresd ellenségeidet és imádkozz azokért, akik háborgatnak(zaklatnak) téged!”

Kérdező: Köszönöm, Rejtettkéz. Akár létezel, akár nem, az biztos, hogy elgondolkodtattál és tanultam.

Rejtettkéz: 
Nagyon szívesen. Létezem, de probléma lenne, ha nem? Emlékezz, nem az üzenet hordozója a fontos, hanem maga az üzenet lényege. Jó utat kívánok neked haza. A másik oldalon majd látjuk egymást és egy jót nevetünk azon, amit ebben a nagy drámában játszottunk.

Kérdező: Van rá valamilyen mód megszüntetni ezt a korlátozást? Mert én lehetek épp csak nagyon lusta, vagy lehetek egyfajta ráhatás alatt… és szeretném tudni melyikről van szó. Tudunk valamit tenni ezzel az bénult alvó állapottal? Mert időről időre megkapom ezt árnyalakokkal, vagy anélkül(valószínű, hogy félálomban látja ezeket az “árnyalakokat” – Tom).

Rejetettkéz: 
Van. A kutatás és az alkalmazott Pszichés Árnyékoló technikák. Az interneten sok információ van, tehát nem tölteném a maradék kis időmet azzal, hogy belemenjek ebbe. Olvass sokat és hallgass a belső hangodra. A lelked vezetni fog, ha megkéred. Az érzések nyelvén beszél. Ha igaznak érzed, általában az az is.
Nem, az alvó bénultsággal nem függ össze. Ez akkor jelenik meg, mikor az agy előbb ébred fel alvó állapotából, mint a test. Amíg mély alváson mész keresztül, R.E.M. fázisban vagy, természetes, hogy ebben a ciklusban a tested bénulttá válik, hogy így megelőzze az álmodás közbeni esetleges sérüléseket. Néha, ha túl hirtelen riadsz fel egy álomból, a tested még úgy gondolja, hogy még mindig álmodik és ez a R.E.M bénulás folytatódik még egy darabig, általában addig, míg fel nem rázod magad, általában a légzés nehézsége miatt.


Kérdező: És egy másik kérdés. Lehetséges, hogy az elkövetkező időkben lerombolható a mi esszenciánk, vagy ez csak egy másik megfélemlítési taktika? 

Rejtettkéz: 
Nem. Az esszenciádat soha nem lehet lerombolni. Az Egy Végtelen Teremtő egyedi része vagy. Egy örök lélek vagy, jelenleg egy fizikai héjban tartózkodsz, amit “földi-öltönynek” hívhatsz. A földi öltönyöd el fog pusztulni, de Te nem halsz meg. Semmi nem pusztíthatja el a Végtelen Teremtőt, és Te és a Végtelen Teremtő egyek vagytok.

Kérdező: Dolgozni járok, hogy kifizessem a számláim, jó életet élek a barátaimmal, a szeretteimmel, emberekkel, akikkel törődöm. Lényegében egy jó ember vagyok, de az érzelmek teljes skálája megtalálható bennem, ahogy egy “igazi” emberben, azaz; féltékenység, gyűlölet, stb. Azt hiszem, úgy írnám le magam -a te kifejezéseddel élve-, mint “langy-meleg”.
Hogyan tekinthetném én, mint egyedi lény igaznak, amit mondasz?

Rejtettkéz: 
Senki sem kért meg rá, hogy mindezt elhidd. Soha ne hidd el azt, amit más “igaznak” mond neked. Az a célod itt, hogy megtaláld a saját igazad. Néha mások segíthetnek ebben azzal, hogy útmutatást ajánlanak, de azért, hogy az ő igazságuk a tied legyen, át kell mennie a tisztánlátásod tesztjén. Ülj csendben meditálva és kérd a Végtelen Teremtőt, hogy vezessen az utadon. Meditálj azon, amit megosztottam veletek és hallgasd a belső érzéseidet. Azok a lelked szavai. 
Használd a negatív érzéseket, amik felmerülnek, eszközként, mert azok eszközök. Gyakorold, hogy észrevedd amikor negativitás merül fel benned. Mikor észreveszed, hogy negatív gondolatot vetítesz ki, emlékezz, hogy minden gondolat teremtő és kérdezd meg magadtól, valóban ezt szeretnéd-e teremteni?!
Míg ez menni fog, beletelik egy kis időbe, de ne add fel. Csak tartsd figyelemben a negatív gondolatmintákat, ahogy előjönnek, és ha így teszel, egyszerűen válaszd újra és dönts egy sokkal pozitívabb reakció mellett.


Kérdező: Egy oldalon olvastam már erről a témáról, olyantól, aki “belső embernek”(The Insider) hívta magát, de az ő bejegyzései kevésbé voltak kifinomultak, mint a tiéid. Ő a te elődöd volt? Az egyik vérvonalad tagja hozta azt nyilvánosságra?

Rejtettkéz: 
Egy jó kérdés. Átolvastam azt az anyagot, s nagyon érdekes volt. Nem, nem egy elődöm volt, nem volt olyan közzététel a családomtól korábban, amiről tudnék, nagyon furcsa lenne. Bár, megjegyzem, ő maga is “kisebbségnek” vallja magát és bizonyos szempontból egy nagyon jó ötletet adott nekem.

Azt mondanám, hogy az anyaga körülbelül 60%-os pontosságú. Miközben olvastam azt éreztem, hogy nem szándékosan pontatlanok az információi, hanem csak nem rendelkezett “nagyobb képpel”. Ha ő tényleg a kisebbségi csoportból jött volna, amit én el is hiszek neki, akkor ez tökéletes értelmet adna mindannak. 

Kérdező: Szóval, amikor jön az Aratás, az időmnek itt vége és ez a tudatos héj amiben élek nem lesz többé, akkor mi lesz? Mi történik velem? Mi történik a barátaimmal és a szeretteimmel? Mi és a túlnyomó többségünk akik ezzel a dimenzióval, ezzel a sűrűséggel rendelkeznek ezen a bolygón, többé kevésbé tudatában leszünk az előre bejelentett eseményeknek?

Rejtettkéz: 
Ez egy jó kérdés. Szeretem, ha egy kérdés a szívből jön.
Ez azoktól a körülményektől függ, amik körülvesznek ennek az adott élettartamnak a végső pillanataiban. Például, mondjuk, ha a fizikai részed az elkövetkező földi változások alatt megtapasztalná azt, amit “halálnak” mondanak, rögtön visszatérsz abba a csodálatos birodalomba ahol az inkarnációk között tartózkodunk, amit mi idő/tér, vagy anyagmentes birodalomnak nevezünk. Ez az a hely amire az emberek Mennyként utalnak. Ott találkozol mindazokkal a szeretteiddel, akik ez alatt az élettapasztalat alatt szintén “meghaltak”, s egy csodálatos és érzelmi újraegyesülést élhetsz majd át. Találkozol a lélekcsoportoddal és a spirituális tanítóiddal. A lélekenergiánk egy részét mindannyian ott hagyjuk a másik oldalon, mikor idejövünk. Attól függően döntjük el, hogy több vagy kevesebb lélekenergiát hozunk magunkkal, hogy milyen nehézségeink várnak a földi élettapasztalatokban. Egy átlagos “élettartamra” általában 60-80%-os lélekenergiát hozunk magunkkal az inkarnációba. Ezért, még azokkal a szeretteiddel is találkozhatsz és üdvözölhetnek téged mikor hazaérsz, akik már korábban visszatértek a lelkek világába és már egy másik kalandba inkarnálódtak, mert az energiájuk egy része ott marad. Ezután a vezetőitekkel értékelitek az élettapasztalataitokat és megtanuljátok a sikereitek és a hibáitok leckéit. Ezután tanulással és pihenéssel töltöd az időd, mielőtt elkezdenéd tervezni a következő inkarnációdat.Azok, akik fizikailag nem halnak meg a Nagy Aratás elérkezte előtt, lesz egy pillanata a “zero-pont időnek”, amikor mámorító összeolvadást élvezhetsz/tapasztalhatsz a Végtelen Teremtővel, mely egy csodálatos emlékeztetőt és megnyugtatást ad arról, ki és mi vagy valójában, mielőtt a feledés fátyla ismét leszáll rád, majd arra a helyre kerülsz, ami vár rád. Attól függően, hogy a 4.Dimenzió Negatív részéhez(hozzánk) csatlakozol(nem valószínű), vagy a 4.Dimenzió pozitív részében diplomázol(valószínű), vagy egy másik hasonló 3.dimenziós bolygóra mész(langyosoknak), folytatva a tanulást. Bár, akár több cikluson keresztül is eltarthat, amíg a 4.Dimenzió pozitív részében diplomázhatsz. Azok, akik ebbe a kategóriába tartoznak, semmire nem fognak emlékezni az átalakulás idejéből, olyan lesz, mintha semi nem történt volna. Csak a “zéró-pont”élményt tartod meg az emlékezetedben, hogy ösztönözzön téged. Ebben az életben nem fogsz emlékezni a közelmúltban lejátszódó aratás élményeire. Olyan lesz, mintha mindannyiótoknak lenne egy misztikus élménye és az életed “normálisan” folytatódik tovább. “

"Kérdező: Nehéz mindezt elhinni, de mégis nagyon kifinomult módon és érdekfeszítően tájékoztatsz, s válaszolsz a kérdésekre..

Rejtettkéz: 
Ez így van jól. Nem akarom, hogy vakon higgy nekem. Ezen a bolygón túl sokan töltik az egész életüket azzal, hogy azért tegyenek és gondoljanak valamit, mert mások azt mondják, hogy ez és ez így van.
Amit én szeretnék az az, hogy a szavaim katalizátorként hassanak rád. Ezért jöttünk ide. Ha a szavaim azt okozzák benned, mégha csak egy rövidke időre is, hogy megállsz és (fel)értékeled azt amiről úgy gondolod, hogy már tudsz az élet természetéről, és amit magától értetődőnek veszel, hogy igazad van(mert mindenki más is ezt hiszi), akkor értékesen töltöttem el az időmet. A célom az, hogy Autentikus Emberi Lények legyetek, gondolkodva és érezve és eldöntsétek mit éreztek magatoknak igaznak. A legjobbakat kívánom az erőfeszítésedben. 


Kérdező: Nem tudsz egy szemernyi bizonyítékot sem nyújtani arról, hogy ez nem egy átverés, mégha hihetetlenül könnyű is lenne ezt megtenni, ha azok vagytok akiknek állítjátok magatokat.

Rejtettkéz:
 Nem akarunk!.. Nem pedig nem tudunk. Nagy különbség.
Ennek a beszélgetésnek nem az a célja, hogy bizonygassuk bizonyos próféciák beteljesülését.
Ha azt hiszed, én úgy gondoltam, hogy vakon hinnetek kellene, vagy akár azt akartam, hogy ez történjen, akkor nagyon tévedsz. Csalódott lennék, ha ez lenne a helyzet, mert semmit nem tanultatok volna abból az időből, amit itt töltöttem(nem te személyesen, úgy értem; ti emberek, általánosságban).A feladatom itt, ahogy az évezredek óta az inkarnációim alatt is, hogy katalizátort biztosítsak. Hogy gondolkodásra késztesselek(újra mondom, hogy nem neked személyesen, hanem általánosságban értem).
Ha azért lennék, hogy olyan “bizonyítékot” adjak neked, amit keresel, ha megjósolnék dolgokat és holnap minden megtörténne a szemeid előtt, az emberek mindent “szentírásnak” vennének amit mondok. Nem lenne jó, ha ez történne, mert akkor semmit nem tanulnátok magatoktól.


Ez nem rólam szól. Én csak egy hírnök vagyok. Ez mind rólad szól(általánosságban beszélek), és arról mit teszel a katalizátorral kapcsolatban. Kérdezzétek meg magatokat, mit gondoltok arról, amit a valóságról tudtok. Keressétek a Végtelen Teremtőt magatokban és kérjétek az irányítását.
“Kérjetek és megadatik. Keressetek és találtok. Kopogjatok és az ajtó megnyittatik előttetek.”


Kérdező: Én egy 32. fokú(Szabad)Kőműves vagyok, bár ha te tényleg egy királyi vérvonal tagja vagy, tudhatnád, hogy ez semmit nem jelent.

Rejtettkéz:
 Ha te tényleg elérted a “Királyi Titok Fenséges Hercege” szintet, a Skót Rítuson keresztül, vagy a “Templomos Lovag Rendet” a Yorki Rítuson keresztül, és nem tanították meg a Teremtés Igazságait, akkor nagyon kíváncsi lennék melyik Páholyt látogattad, mert nagyon szeretnék elbeszélgetni a Tiszteletreméltó Mestereddel. 
Persze, teljes mértékben megértem és tiszteletben tartom, ha nem akarod ezeket a személyes részleteket a nyilvánosság előtt közölni.
Természetesen, amit egy másik üzenetben mondtál arról, hogy csak 3 fok van, azok számára igaz, akik a Kék vagy Craft Páholyt látogatták, bár te kijelentetted, hogy a 32.fokon vagy, így feltételeztem, hogy a Skót, vagy a Yorki rítussal egyenértékű páholyban vagy.

Remélem, személyesen lehetek jelen az eseményen, ha valaha meg leszel hívva, hogy túllépj a 33.fokon. Szeretnék az lenni, akinek a feladata bemutatni téged Lucifernek. Arra számítok, hogy valószínűleg visszajössz és azt mondod, nincs további fokozat a 33.után. Nos, ha szerencsés vagy, szép meglepetés érhet valahol útközben. Őszintén remélem, hogy ilyen messzire jutsz.


Kérdező: Ez az ismétlődő leleplezett összeesküvés elméleted is azt mutatja, hogy csak az átverés miatt vagy itt.

Rejtettkéz: 
Ez a szó, hogy “leleplezett” mindig egy kiadós nevetésre sarkall. Egyesek úgy gondolják, ha a “leleplezett” szóval dobálóznak, akkor az úgy is van. A leleplezések túlnyomó többségében több lyuk van, mint az “összeesküvés-elméletekben” amelyeket el akartak némítani. Csupán egy “váz”(kapaszkodó) azoknak, akik tényleg nem akarják, hogy az Igazság Igaz legyen, hogy továbbra is abban higgyenek, hogy nem az, így még egy kicsit visszadughatják a fejüket a homokba.
Mindenesetre, ösztönöznöm kell a nyitott gondolkodásúakat, hogy kérdezzenek. Tiszteletem a tiétek, továbbra is folytassátok (jó)munkátokat…


Kérdező: Eddigi életem alatt alkalmanként szoktam imádkozni, és néhány formális, néhány nem annyira lenyűgöző, de szinte azonnali fizikai eredményekkel jár. Ezeket az eredményeket személyes bizonyítéknak vettem a szívemben, hogy létezik egy magasabb erő, vagy erők, amik értelmes módon tudnak válaszolni, legalábbis nekem, de valószínű akárki másnak is. Mégis, nem zárom ki a véletlen lehetőségét. A te nézőpontodból lennél szíves megvilágítani ezt a jelenséget?

Rejtettkéz: 
Nincs olyan, hogy véletlen. Semmi sem történik véletlenül.
Az élet folyamatos kommunikációs kapcsolatban/folyamatban van velünk. Csak többnyire, az emberek túl elfoglaltak, hogy ezt észrevegyék.

A Végtelen Teremtőnk arra vágyik, hogy közel legyen hozzánk. Valójában közelebb van, mint ahogy a legtöbben hinnék, csak nem veszik Őt észre. Ahogy minden nap elmennek Mellette az utcán, amikor kérnek egy kis aprópénzt, amikor behajolsz hozzá az ágyba és adsz neki egy jóéjt puszit, amikor összenyomod, ahogy fut fel a fürdőszobafaladon a hálója felé. Amikor senki más nincs a szobában, csak “te”. 
A legfőbb ok amiért az emberek nem kapnak választ az imáikra az az, hogy nem igazán hisznek benne, hogy egyáltalán kapni fognak. Nincs “hited” a Végtelen Teremtőnkben, bízz benne. Az ima legerősebb formája a hála. “Még mielőtt kéred, már megadtam azt neked.” Hála az, hogy tudod, a mi Végtelen Teremtőnk biztosította neked azt, amit megígért, és legyél hálás ezért már az előtt, hogy látnád az eredményt. Minél jobban bízunk a Teremtőnkben, annál több eredményt kapunk.
Az élet megadja mindazt, amit mi elvárunk, hogy kapni fogunk(mert minden gondolat Teremtő). Ha felkelünk és arra számítunk, hogy rossz napunk lesz, legtöbbször pontosan azt is kapjuk.
De emlékezz, ez mindkét irányba így működik.


Kérdező: És ez lenne az átverő rongybábuja(álruhája), ami azért lett létrehozva, hogy a hitelesség auráját kölcsönözze neki(új név, minden hozzászólás ezen a szálon, az Eredeti Első Hozzászóló előkészítéseként működik).

Rejtettkéz: 
Oh kedves, te tényleg kétségbeesve kapaszkodsz a szalmaszálba. Akármilyen Adminnak megvan a hatalma látni, ha többszörös regisztrációt használok. Boldog lennék, ha egy Admin elmondaná, ha így lenne, mert nem így van. Két regisztrációt fog tőlem látni. “Hidden-Hand” az első, amelyikre soha nem kaptam visszaigazoló e-mailt, és ez; “Hidden_Hand” az amelyikre megkaptam a megerősítést. 

A Végtelen Teremtőm megadja nekem az egyedüli “hitelességet” -amire szükségem van-, vagy amit akarok, ebben a témában.

Kérdező: Rejtettkéz, élveztem a hozzászólásaidat olvasni, ha másért nem is, azért a szokatlan tényért, hogy nincs rossz fogalmazással, helyesírással, elgépeléssel tarkítva. Ajánlhatom tisztelettel, hogy legközelebb válassz egy másik helyet? (Személy szerint én a ProjectCamelotot kedvelem). Bárhogy is, én még nyitott elmével, de szkeptikusan olvasom.

Rejtettkéz: 
Köszönöm. Tudunk a Project Camelotról. Előfordul, hogy említésre méltó munkát végeznek. Bár nem tudom, nekik is van-e fórumuk. Nem kimondottan az én területem mostanában az internettel foglalkozni. Így ritkán van időm, hogy akár bele is kezdjek. Nagyon élveztem ezt az időt másokkal kapcsolódva a “kibertéren” keresztül.
Nos, hogy ha benne lennél egy megbízásban, vagy akárki más(ha neked nincs rá időd), boldog lennék, ha összegyűjtené valaki ezt a topikot(mínusz a “megszakítások”), így az üzenetben csak a ténylegesen előre vivő kérdések és válaszok jelennének meg - és feltenné(d) egy darabban. Ahogy az előbb említettem, azért választottam az ATS-t -ha jól voltam informálva-, mert ez az egyik fórum, ahol magasabb intelligenciai arány és érvelés van a tagok között. Összességében ezt is tapasztalom.
Ha úgy gondolod, ez hasznos lenne a Camelotnak, nyugodtan oszd meg ezt a párbeszédet. Minél több ember éri el, annál jobb.


Kérdező: Nagyon kevés álmom van mostanában, de múlt éjjel volt egy, s ez arra késztetett, hogy feltegyek neked egy kérdést. Lenyűgözőnek találtam, hogy az összes téma közül, amit az univerzum felajánlhat, ezt adta……(itt angolul sincs vége a gondolatnak! Hiányzik a kérdés! Rejtettkéz még olvashatta, mert válaszolt rá…:) - Szabolcs)

Rejtettkéz:
 Semmi sem történik véletlenül, semmi.
Az álmok a Léleknek egy kulcsmódszere, hogy az által beszélni tudjon velünk. A tudatos elme legtöbbször túl elfoglalt és zaklatott ahhoz, hogy meghallja amit a lélek mond. Ezért a tudatalattit kell használnia helyette.


Kérdező: Rejtettkéz, átkutattam az egész életemet, közel, s távol válaszok után kutatva.
Amikor szavaid olvastam, kénytelen voltam magamtól feltérképezni a teljes jelentésüket és igazságtartalmukat. Kénytelen voltam a legteljesebben megvizsgálni őket. És az fűtött, hogy összehasonlítsam őket a bennem lévő igazsággal.

Rejtettkéz: 
Pontosan ez a módja annak, ahogy ezt végig lehet járni. Ismét szeretném javasolni, hogy ne fogadjátok el vakon igaznak, amit mondok. Soha nem volt célom, hogy bárki így tegyen. Nem azt mondom, hogy nem igazak szavaim, de mérlegelnetek kell. Meditálni rajta, valamint a saját intuíciótok és belső érzésetek fényében döntsétek el, hogy igaznak érzitek-e a magatok számára a szavaim, vagy sem. 

Kérdező: Rejtettkéz, a legnagyobb tisztelettel és alázattal teszem fel a kérdésem, ki előtt fogunk állni amikor ott leszünk, amit mindannyian otthonnak nevezünk?

Rejtettkéz: 
Mi, ahogy mindannyian, az Egyetlen Végtelen Teremtőnk előtt állunk majd.
Mi mindannyian tudjuk, mi vár ránk az eljövendő 4.dimenziós Negatív Polaritású világban. Meg kell tapasztalnunk azt a negativitást, amit mi magunk teremtettünk és tudnunk kell, milyen érzés az. Le kell dolgoznunk a cselekedeteink karmikus következményeit. De ugyanakkor azt is tudjuk, hogy ez egy gyönyörű és szövevényes játék, amit mi mindannyian együttműködve teremtettünk. És azt is tudjuk, hogy szívből jövő “köszönettel“ jutalmazzák a “jól végzett munkánkat”, amiért áldozatot hoztunk azzal, hogy behoztuk ezt a Negatív Polaritást a játékotokba, értetek, amit bölcsen használhattok, hogy lássátok kik nem vagytok.
Köszönöm a kérdésed, mi mind a legjobbakat kívánjuk neked és kérd a Végtelen Teremtőnket, hogy áldja meg az utad.


Kérdező: Amennyiben pénteken elhagysz minket, szeretném megtudni, milyen hiteles forrásokat találhatnék még ebben a témában. Említetted a “RA” közvetítéseket, de én másik három forrással is látok hasonlóságokat, amik itt és más fórumokon is ki voltak tárgyalva az interneten. Örömmel fogadnám a te üzeneteid fényében, az ezekből a forrásokból jövő információk értékelését. Ezek az ACIM(Út a csodákhoz, ami állítólag Krisztus közvetítése), Edgar Cayce anyaga(amiben a RA entitás játszhatott szerepet) és a “Terra Papírok”. Azok, akik folytatni szeretnék ennek a témának a megértésére való törekvésüket, találhatunk ezekben a forrásokban bármilyen hasznos dolgot? 

Rejtettkéz: 
Az ACIM-nek(Út a csodákhoz) van némi igazságtartalma, főleg a sugárzás és vonzás törvényének vonalán, de az is tele van pontatlanságokkal.
A “Terra Papírokat” nem ismerem.
Edgar Cayce munkája jelentős fontosságú. Sok torzulás van benne, de azok, akik kifinomult elmével rendelkeznek, sok lényeges információt meríthetnek az írásaiból. Tartsd nyitva az elméd, de mérlegelj mindent(ahogy bármilyen filozófiánál kellene, amit beengedsz a tudatod szent helyére) és azokat az igazságokat fogadd el, amik együttrezonálnak veled.


Kérdező: Említettél két korábbi kapcsolatfelvevőt is(1999 és 2003). Meg tudnád kicsit közelebbről határozni, s rá tudnál világítani azokra a forrásokra? Ahogy feltételezem, nem élveznek előnyt a kérdezők számára.

Rejtettkéz: 
Ez túlesik a hatáskörömön, sajnos. A 2003-as anyagot az oldal Adminjai eltávolították, mert úgy érezték, hogy az amit ott megosztottak, túl sok vitát kelt. Az 1999-es anyag pedig nem abból az okból jelent meg, mint amiért én itt vagyok. Sok igazság volt benne, de a céljaink sok tekintetben változtak azóta és félrevezetés lenne a részemről, ha abba az irányba vezetnélek titeket, valójában a felettem lévők kifejezetten utasítottak rá, hogy ne tegyem. Sajnálom. 

Kérdező: Köszönöm a segítséged.
Namaste(A bennem lévő Isten üdvözli a benned lévő Istent).

Rejtettkéz: 
Szívesen. Ez egy csodálatos szó a beszélgetés befejezéséhez.
Ha az emberek valójában élnének a lényegével, “hogy felismerik és tiszteletben tartják az Isteni szikrát mindannyiunkban”, egy tömeges Pozitív Aratás felé tartanánk.
Namaste, neked is. Kérjük a mi Egyetlen Végtelen Teremtőnket, hogy áldja és vezesse utad.


Kérdező: Rejtettkéz, azt szeretném tudni, olvastál valamit az Egy Törvényéről? Épp csak belenéztem(belebotlottam miután olvastam ezeket a bejegyzéseket)…, de rendkívül hasonlóak azok az írások a válaszaidhoz.
https://www.lawofone.info
Szóval, ez egy átverő forrása, vagy ez a könyv valóban az “igazság”? Rejtettkéz, válaszolnál rá…?

Rejtettkéz: 
Már korábban hivatkoztam erre(a RA anyagra) a témában.
Ahogy akkor állítottam, igen, ez a legpontosabb nyilvános információ, ami jelenleg a Földön elérhető és mindazoknak erősen ajánlom elolvasásra, akik érdeklődő, nyitott elmével rendelkeznek.
Mikor először megjelent(úgy körülbelül 25 éve) olvastam párat, de nem az összes könyvet és nagyon hasonló ahhoz a tudáshoz amivel a családom rendelkezik, és amit sok-sok nemzedéken keresztül adtak tovább.
Nagyjából 85-90%-os pontosságú. A pontatlanságok akkor fordultak elő, amikor a csatorna gyenge volt, nem volt szándékos.
Mi nagyon jól ismerjük RA-t(az entitást) és boldogok vagyunk, hogy még most is dolgoznak itt, ezen a bolygón “a színfalak mögött”, hogy felkészüljenek a Nagy Aratásra.
Azt hiszem, a kérdésekkel most naprakész vagyok, ha kihagytam valamit, akkor tudassátok velem(de ne az olyan lényegteleneket, mint például; milyen autót vezetek).
Két beszélgetés maradt hátra, aztán el kell mennem. Előre várom, hogy holnap találkozzunk."

Rejtettkéz: Ahogy mondtam, a hátralévő időm rövidebb, sajnos, mint terveztem. Nem tudok majd minden kérdésre válaszolni, de a nagy részére fogok, akikét szívből jövőnek érzek, azokra melyeket azok tesznek fel, akik ebből a beszélgetésből őszintén szeretnének valamit magukkal vinni. A másik dolog, amire összpontosítok, hogy azokat az intelligens és mélyreható kérdéseket válaszoljam meg, melyek által tényleg kibontakozhat a beszélgetésünk. Kívánom, hogy ebben a rövid időben, amíg itt vagyunk, annyi mindent tudjak átadni, amennyit csak lehetséges. Ha tudok, más kérdésekre is válaszolni fogok, amit fontosnak érzek a dolgok nagy vonatkozásában. Ez azt jelenti, még ha úgy is tűnk, hogy a kérdés olyantól származik aki a dolgokat “leleplezőnek” találja, akkor is mindent megteszek, hogy a tőlem telhető legjobban válaszoljak - ha a kérdés mégis a magasabb célt szolgálja.

Kérem, a fentiek fényében vegyétek figyelembe, hogy sok válaszom jóval rövidebb, mint ahogy szeretném, de szükséges, hogy annyira válaszoljak amennyire csak tudok.
További késlekedés nélkül, folytatnám a beszélgetést.


Kérdező: Ismersz engem? Tudod, ki vagyok? Milyen szerepet játszok ebben az egészben? Mikor fogok felébredni? Fel fogok ébredni? Fel kell ébrednem? Érzek magamban valamit, de félek kiengedni. Segíts nekem!

Rejtettkéz: 
“Ismerlek”-e Téged úgy, mint egyéni emberi kifejeződést, aki nekem ír az interneten keresztül? Nem, (így) nem ismerlek.
Milyen szerepet játszol ebben az egészben?
Milyen részt szeretnél játszani? A választás, mint mindig, teljesen a Tiéd. Akár tudatában vagy ennek, akár nem, társteremtő vagy a történetben, ezen a bolygón. A tanácsom, hogy tedd ezt tudatosan.
Mikor fogsz felébredni?

Mikor szeretnél felébredni? Egyáltalán, fel szeretnél ébredni? Ha a kérdésre a válaszod “igen”, akkor használd a Katalizátort és az eszközöket amiket biztosítottunk Neked. Sok apró és égbekiáltó kijelentést tettem ezzel kapcsolatosan.
“Érzek magamban valamit, de félek kiengedni. Segíts nekem!”
Miért félsz? Ne válaszolj a kérdésre, de inkább kérdezd meg magadtól, azalatt a rövid időd alatt, amikor magadon dolgozol. Dolgozol magadon, nem? Ha nem, itt az idő, hogy elkezd. Ülj le, csendben. Kapcsold ki az összes szükségtelen elektronikus készüléket. A hűtőt azért jó ötlet bekapcsolva hagyni. (Az elektromágneses mező az agyhullám mintákban zavart kelt és nehézzé teszi azt, hogy elérd a mély alfa és théta állapotot. Nehezíti a mély relaxálást és a belső hang meghallását.)
Kérd meg a Végtelen Teremtőt, hogy segítsen Neked. Köszönd meg neki(úgy írja her..tehát az angolban a női nemet használja rá - Tom), hiszen tudod, hogy segíteni fog.
Légy őszinte magadhoz. Miért félsz? Emlékezz, hogy ez egy Játék amiben játszol és nem a Valóság. Amikor megtalálod és megismered, hogy a Teremtő benned van, tudni fogod, hogy nincs semmi, amitől félned kellene.
Légy az az erős és bátor Lélek, amelyet mélyen magadban önmagadként ismersz. Ne rejtsd el a belső Fényedet. Bízz magadban és ragyogjon a Fényed a sötétségben.
Megkérem az Egyetlen Végtelen Teremtőt, hogy vezessen Téged és világítsa be az utadat.


Kérdező: A PTB-k(Akik Magukat Hatalmon levőknek tartják, Wes Penre’s kommentárja) arra fókuszálnak, hogy megteremtsék a negatív pontot a világegyetemben? Azért, hogy felborítsák az univerzum egyensúlyát?

Rejtettkéz:
 Nem.

Kérdező: A 911 egy rituális szertartás volt, egy csillagkapu létrehozására?

Rejtettkéz: 
Nem, ez rituális Emberi Feláldozás volt. Ez volt az úgynevezett „Terror elleni Háború“ nyilvánvaló katalizátora is.

Kérdező: Akkor a “Goodchild”(az egyik csatornázó hölgy vezetékneve - Tom) federáció fényének előrejelzése abban az értelemben igaz lehet–e, hogy az „UFO“ fényhozó lehet, befolyásolva az emberiség felemelkedését/hanyatlását egy magasabb/alacsonyabb rezgésszintre?

Rejtettkéz: 
Jó szíve van, csak “rossz csatornára” hangolódott és “nem jó programot” közvetít. Korábban említettem, hogy ha valaki nem gyakorol megfelelő védelmet, tisztánlátást/ítélőképességet -ami kezdetben pozitív csatorna-, az nagyon könnyen válhat tudtán kívül a negatívok által elrontottá/megtévesztetté. Ha elkezdenek dátumokat és időpontokat adni, tudod, hogy valami helytelen. Olyan dátumok és időpontok megadása melyek nem következnek be, sikeresen kioltják a csatornázó üzenetének fényét, lerombolva a csatornázó hitelességét.

Kérdező: Azért hoztátok létre a félelmet, a terrort, a horrort és a szenvedést, hogy a létrejövő “loosh” érzelmek az Aratás idején tápláljanak benneteket? (a loosh érzelem az az energia, amely belőled árad ki, s ezen érzelmek során más lényeket tud táplálni - Tom)

Rejtettkéz: 
Nem.

Kérdező: A vérvonalak, amelyek rendelkeznek az ősi bölcsességgel megpróbálnak önmaguk is istenné válni?

Rejtettkéz: 
Nem kell próbálkozni. Az emberiségnek meg kell változtatnia az istenről alkotott fogalmát. Az “isten” fogalma kiveszi a kezünkből az Erőt és áthelyezi valami homályos ismeretlen figurára, valahova “kívülre”. Más szavakkal; rajtad kívülre. “Isten” helyett, inkább “Teremtő”.
Tehát, nincs szükség “próbálkozásra”.
Mi már Teremtők vagyunk. Te is. Az egyetlen kérdés az, hogy tudatosan, vagy a tudatalattival teremtesz?


Kérdező: Mi az a 11.11.?

Rejtettkéz: 
Gondolj rá, mint ébresztőórára. Mi célt szolgál az ébresztőóra?

Kérdező: Kérlek, magyarázd el, hogy születéskor az újszülött babákba hogyan áramlik/költözik be a lélek?

Rejtettkéz: 
Nem áramlik. A Lélek belép az ő fizikai tárolójába, még általában sokkal a születési folyamat előtt, néha később, de még a tényleges születés előtt.

Kérdező: Egy olyan weboldal, mint pl. ez(illuminati-news.com), a negativitás generálásának a célját szolgálja?

Rejtettkéz: 
Attól függ, hogyan használod. Potenciálisan lehet negatív és pozitív is.

Kérdező: Mi a rossz az egó létezésében és miért van az, hogy az új kor hitrendszere megpróbálja elnyomni az egót? Egó nélkül úgy tűnik, hogy nem tudjuk mérlegelni a saját létezésünket. Vagy tanulni a hibáinkból és kijavítani őket a rendelkezésre álló bőséges tudásból, melyek után kutatunk.

Rejtettkéz: 
Nincs abban semmi “rossz”, hogy van egód.

Az egód egy felbecsülhetetlen és kiváló eszköz. Mint más eszközzel is, ha nem tudod ellenőrzésed alatt tartani, lehetséges, hogy veszélyessé válik, így te és mások is sok kárt okoz(hat)tok.


Kérdező: Különös, de az az aggodalmam, hogy amikor egy új aggyal újraszületek, elveszítek mindent, amit olyan nehezen tanultam meg ebben az életben.

Rejtettkéz: 
A Lelked mindenre emlékszik, amit valaha tapasztaltál. Az egyetlen ok amiért most nem emlékszel minderre; a “feledékenység leple” időszakának köszönhető. Ha minden inkarnációba a Lélek memória hozzáférhetőségével jönnél, nem lenne értelme a tér-időbe lépned. Ez olyan, mint amikor számítógépes játékot játszol, de csalsz. Nem kell semmit tanulnod, csak élvezed a játékot. Emlékezz, hogy a jelenlegi fizikai test ami körbevesz, nem az aki valójában vagy. Ez csak az esszenciád edénye. Aki valójában vagy, az Valós és azt nem lehet lerombolni. Megőrzöd az összes emléket erről az életről, ha egyszer belépsz az idő-tér birodalmába, vagy amit néhányan “Mennyországnak” hívnak(megkülönböztette a tér-idő birodalmát, amelyben itt a Földön tapasztalunk és az idő-tér birodalmát, ami magasabb szféra, ahol képlékenyebb az idő, akarattal befolyásolható - Tom). A tér-idő illúzió, az idő-tér a Valóság. A végtelen lét körülötted és benned, azaz a Lelked, aki valójában vagy. A részed ami gondol, érez és szeret. Ez mindig a részed marad.

Kérdező: Az álmom az , hogy olyan mesterré váljak amilyen Te vagy.

Rejtettkéz: 
Nem vagyok Mester. Egy fejlődő és növekvő Lélek vagyok, ahogy Te is. Csak a fejlődés különböző szakaszán vagyunk. Oda fogsz eljutni ahova vágysz. Idő és türelem kell hozzá. Biztosíts időt ahhoz, hogy kiélvezd az utazást.

Kérdező: Minden nap arra törekszem, hogy tanuljak és változzak. Fejleszteni szeretném az elmémet, aminek hatalma van a testem felett. Úgy érzem, sokáig eljutottam ebben az életemben, de még nem elég messzire.

Rejtettkéz:
 Ha tudatosan önmagad fejlesztését választod, jó úton haladsz. Ezen a világon, sokan nem ébrednek rá erre. Emlékezz, hogy nem csak az elmédet kell fejlesztened, hanem a Lelkedet is. Dolgozz együtt az érzéseiddel, valamint a gondolataiddal. Az Együttérzés “alkalmazása” - ez az amivel a 4.Dimenzióban dolgoznod kell. Lásd magad “mindenkiben” és bánj “mindenkivel” úgy, ahogy szeretnéd, hogy Veled bánjanak. És emlékezz az egyetlen fontos dolgra:
Nincs olyan, hogy “mások”.


Kérdező: Az álmom, hogy egy nap személyesen találkozzam nagyszerű mesterekkel, olyanokkal mint Te is vagy és megtanuljam, amit tudtok.

Rejtettkéz: 
Akkor ezt kell tenned:
Menj és találd meg magad a tükörben. Nézz hosszadalmasan bele és mondd a mágikus szót:
“Hello.”
És csakugyan találkozni fogsz velünk, a háttérben egyszer, mikor a játéknak vége. Amikor “jelmez nélkül” látsz majd minket, régi öreg barátaidként fogsz felismerni.


Kérdező: Köszönöm, hogy itt vagy és megosztottad hatalmas tudásodat az univerzumról. Sok mindenen el kell gondolkodnom.

Rejtettkéz: 
Szívesen. Köszönöm a kérdéseid. Érzem a vágyadat a fejlődésre. Benned van, hogy azzá válj amit kívánsz és sokkal több, mint amit valaha is el tudtál képzelni.

Várom, hogy a másik oldalon leüljünk majd egy jó beszélgetésre az emlékeinkről. Ezalatt bízzál és dolgozz magadon és minden pillanatot az Egyetlen Végtelen Teremtőnknek való hálával élj meg.
A Végtelen Teremtő áldjon meg és vezessen az utadon.


Kérdező: Nagyrabecsült Uram(vagy Hölgyem)!
Kívánom, hogy egy légy azok közül aki elhozza az új planetáris energiarendszert a világra! Ahogy sokan gyanították, a “családoknak” nagy tudásuk van, alázatosan kérek erről egy kis információt.
A U2U azon üzenete, hogy biztonságosabb kommunikációs csatornát állítsunk fel, ragyogó.
Tisztában vagyok vele, hogy soha nem lehetek „tag“, de az „oltárszolga“-sággal(hű szolgát is jelent - Tom) már beérném.
Az érezhető, hogy a beszélgetést tisztelettel folytatjuk le, de semmi sem garantálja, hogy a tartalmát elfogadom.
Várom válaszod.

Rejtettkéz: 
Sajnálom, de nem lehetséges. Az egyén a családba kell hogy szülessen és egy nagyon speciális és vallásos úton kell, hogy felnőjön, amely megingathatatlan Hűséget eredményez. Nem számít, hogy milyen lelkes és őszinte tud lenni valaki aki hozzánk “társul”, a bizalmunkat csak abba tudjuk fektetni aki a mi utunk szerint nevelkedett. Senkinek sem kívánom azokat a feltételeket amin a folyamat során keresztülmegyünk, nagyon fárasztó néha és túl késő már elkezdeni(gyerekkorban kell elkezdeni).
Sajnos, a további kommunikáció nem lehetséges, mert nincs számomra megengedve.
Több információt adtam a találkozások alatt, mint ami engedélyezve volt. Akik valóban fejlődni szeretnének, azoknak sok információs “drágakő” van ezen oldalakon. Némelyek nyilvánvalóak, mások sokkal finomabbak és többrétegűek. Vidd “magaddal” őket és kérd meg a Végtelen Teremtődet, hogy adjon bepillantást neked.
Kívánjuk, hogy érezd jól magad az utazás során és várjuk, hogy a “műsor utáni” partin lássunk Téged.


Kérdező: Még mindig nem tiszta, mit jelent ez az „Aratás“. Azt jelenti, hogy amit Ti elvetettetek, mi aratjuk le?

Rejtettkéz: 
Nem mi. Mi nem vetettünk, a Végtelen Teremtőnk, igen. Mi nem aratunk, a Végtelen Teremtőnk arat. Mi csak segítünk előkészíteni az Aratást, azzal, hogy különválasztjuk a búzát az ocsútól - hogy egy nagyon ékesszólású hasonlattal éljek.

Kérdező: A változás azonnali lesz, amitől a fizikai birodalom nem létezik többé - amit jelenleg “illúziónként” tapasztalunk?

Rejtettkéz: 
Már foglalkoztam a témával valahol. Bátorítalak, hogy olvasd át újra és találd meg az információt amit már elmondtam, hogy hogyan fog az Aratás lezajlani és milyen különböző variációk lehetnek/ lesznek benne."

"Kérdező: Köszönöm, hogy válaszoltál az előző kérdéseimre. Lenne még néhány, rendben?
1. Hogyan tudjuk legyőzni a karmát, ha egyáltalán le lehet? Van vége a karma körforgásának?
2. Valóban olyan az idő, ahogy azt érzékeljük, vagy az egy 3D-s illúzió?
3. A családod tagjai azzal a tudással születtek, hogy tudták kik is ők és honnan jöttek? Ha nem, akkor mindent megtanítottak és átadtak nekik?
Köszönöm.

Rejtettkéz: 
Köszöntelek. 
1. Nem. A Karmát nem lehet legyőzni, hanem ledolgozni kell. Más szavakkal, ha megbántottál valakit, legyen az fizikai, vagy lelki, vagy bármi más, a jövőben neked is meg kell tapasztalnod azt az érzést amit okoztál. A Karma Hatásának Törvénye nem egy“büntetés“, hanem a tanulás eszköze, amely elősegíti a személyes növekedést és fejlődést. Ha el kezded érezni a tetteid következményeit, nagyobb a valószínűsége, hogy a következő körben egy másik utat választasz. Azt is fontos észben tartanod, hogy ez mindkét irányban működik. Tehát, utad során bárkivel is hoz össze a sors, mindig arra törkedj, hogy jelenléted hatása másokra nézve is pozitív és hasznos legyen.

1.b. A Karmikus Ciklus/Körforgás akkor ér véget, amikor már megtanultad a szükséges leckéket. Ha ugyanazokat a hibákat ismétled, addig maradsz a körforgásban amíg nem fogod/érted az üzenetet és megtöröd a körforgást. De igen, végül mindannyian meg fogjuk tanulni amit meg kell tanulnunk és mindannyian megtaláljuk a Haza vezető utat. Néhány embernek ez hosszabb ideig tart.

2. A lineáris idő sokkal pontosabban deifinálható, mint ahogy általában direktben megfogalmazzák azt. Az idő igazi természete ciklikus. Bár, emlékezz arra is, hogy még a ciklikus idő is a Teremtő része és a Teremtés, bármennyire is csodálatos, szintén egy Illúzió, vagy sokkal pontosabban; a Végtelen Teremtőnknek a gondolatformája. A Teremtés nem Valódi, de a Teremtő és a Társteremtők azok.

3. Ez egy kiváló kérdés. Több időt szánok rá:

Először is, egy dolgot meg kell különböztetni. Amikor a Családról beszélek, akkor a Hatalom vonalra utalok, azokra akik eredetileg nem erről a földről származnak. A vérvonal, akiket te ismersz -igaz a kiterjesztett Család részei-, nem ugyanabba a mértékű Erőbe/Hatalomba születtek, mint mi. A válaszaimban az én Igaz és Tiszta Családomra utalok. Mi nem ugyanazzal a feledékenység fátyollal születtünk, mint ti. A fátyol még a helyén van, de sokkal “vékonyabb”. Mi látjuk azokat a “láthatatlan” életkapcsolatokat amik előletek el vannak rejtve, mert mi nagyobb hozzáférést kapunk, mint a 3.dimenziójú perspektíva. Hasonlóan ahhoz, amit az emberek aurának hívnak. Mert ti azon dolgoztok, hogy feljebb lépjetek az utatokon, mi pedig azt választottuk, hogy lejjebb lépünk, azért, hogy segítsünk nektek. Nem tettük volna ezt ilyen sikeresen, ha el kellett volna felejtenünk mindazt amit tanultunk. Más szavakkal; nektek, minden elkülönültnek tűnik. Mi látjuk, hogy ez nem így van. Nekünk sincs “közvetlen Lélek Memóriánk”, amely által olyan pontosan emlékeznénk, mint ahogy ti emlékeztek a tegnapra, de ha arra összpontosítunk, elérhetjük bármelyik részét a Lélek Memóriának - gyakran meditatív állapotban. A személyes tapasztalataink is mások, köszönhetően a spirituális tudományágakban való jártasságunknak(specializálódásunknak). Később még visszatérek erre részletesebben egy másik kérdésre adott válaszomban.
Igen az információ át van adva, de -tőletek eltérően- közülünk bárki képes egy kis erőfeszítéssel arra, hogy a Személyes- és a Csoport Lélek Memóriából leellenőrizze az információ helyességét. Alapjában véve, ahol ti magatokat “elkülönült” emberi lényeknek látjátok, ott mi látjuk és Tudjuk is, hogy Egyek vagyunk.


Kérdező: Örülök, hogy rákérdeztem erre, csodás információnak találom. Bár, nem tudom, hogy mit tegyek vele, tetszenie kellene, de így elég nehéz, hogy tudom azt, hogy részben az “ördög” tett minket azzá amik vagyunk. De mindazonáltal köszönöm.

Rejtettkéz: 
Az ördög nem az aki Te vagy. Ő is az Illúzió komplex sorozatának része, amit a 3.Dimenzióban használsz, hogy megmutassa azt, hogy ki nem vagy. Minél magasabbra dolgozod fel magad a Dimenziókban, annál kevésbé jut fontos szerep a Polaritásnak a játékban. A 6.Dimenzió, Az Egység Dimenziója, az utolsó szint ahol a Polaritás még tényező, de ott már nagyon más módon működik. A Pozitív/Negatív kiegyensúlyozása helyett, a Szeretetet, a Fényt, a Részvétet és a Bölcsességet kell kiegyensúlyoznod.

Kérdező: Örülök, hogy rámutattál erre. Amikor azt mondtam rátok, hogy ti “enyhébbek” vagytok, azt hiszem, azt akartam mondani, hogy a lényegetek nem ördögi, vagy korrupt. És ez enyhíti azt a rólatok elképzelt nézetemet, hogy az uralkodó elit romlott lelkű.

Rejtettkéz: 
Egyetlen Lélek sem romlott. Minden Lélek egy csodálatos egyéni része az Egyetlen Végtelen Teremtőnek. A Lelkek szerepeket/karaktereket játszanak az Inkarnáció Játékában. A Lelkek néha nagyon durva szerepeket tudnak játszani, de mélyen álcázva, ők mindig csodálatosak maradnak. Emlékezz erre, amikor a történetben rosszul bánik Veled a csodálatos Lelkek egyike. Ők csak a részüket játsszák, mint bármelyik jó színész, amíg csak a színpadon van. Légy hálás az ő Áldozatukért és tanuld meg a leckét amit hoznak Neked.

Kérdező: Azt mondod, hogy az inkarnációk között mindannyian elvegyülünk, de gyanítom, hogy a mi földi felfogásunk természete és kölcsönhatása nem hasonlítható össze az abban a birodalomban lévő kölcsönhatások módszereivel, és ennek következtében, mint egyesült entitás, nem lehet egyéni a “kacagás’. Van még egy -valószínűleg utolsó- kérdésem Hozzád.

Rejtettkéz: 
Nem így van. Gondolkodj az olyan elkülönült lelkek vonatkozásában, akik látják és értik, hogy nincsenek elválasztva egymástól, hanem szorosan összekapcsolódnak. Az, hogy a “tér” “üres” az egy illúzió. Egyénként hatunk egymásra, ugyanakkor látni fogod, hogy hogyan vagyunk Egyek. Nehéz ezt úgy elmagyarázni, hogy a 3.Dimenzióban is érthető legyen. Egyszerűen nincsenek szavaink, vagy fogalmaink, hogy ezt leírjuk. 
Ahová tartunk, ott nem lesz többé szükség szavakra.

 

Kérdező: 1) Hogyan tudhatod mindezt? …És valóban úgy értem, TUDOD. Világos, hogy jól megtanultad a lét természetét, de honnan tudod ezt első kézből? Hogy lehet ez több, mint csupán hit, számodra? Képes vagy a “felejtést” elkerülni a reinkarnáció során?

Rejtettkéz: 
Erre korábbi válaszomban hivatkoztam már.

Kérdező: 2) Úgy tűnik, hogy azt sugallod, hogy a fizikai rabszolgatartó módszereid spirituális ébredésbe kényszerítenek minket. De ha ez így van, akkor a spirituális elnyomás módszereit miért az általános lakosság ellen használják(vegyszerek, szervezett vallások, szociológiai módszerek)? Azt értem, hogy az élet anyagi vonatkozását miért akadályozzátok, de miért akadályozzátok a spirituális fejlődésünket?

Rejtettkéz: 
Gondolj erre egy “tesztként”.
Megfigyelted már, hogy amikor azt “gondolod” éppen, hogy megtaláltál valamit ami valóban úgy “érezhető”, hogy számodra az az Igazság, jön valami ami kétséget kelt benned ezzel kapcsolatban? Kételkedővé tesz az igazsággal kapcsolatban és magadban is kételkedni kezdesz, hogy elhiszed-e.
Ez minden egyes alkalommal megtörténik. Valójában, majdnem minden alkalommal, amikor valami új felfedezést találsz, ami izgatottá tesz. És ez egy séma szerint történik. Azonban nem látod ezt, mert ez a 3.dimenziójú felfogáson túl történik, abban a birodalomban, ahol minden szomszédosnak látszik és kapcsolatban van minden mással. Szinkronicitás. Egy mágikus része a Végtelen Teremtőnk Kreatív elméjének, valamint kiválló humorának és iróniájának.

Látod, hogyan működik a “teszt”?
Amikor az ítélőképességeddel valamit mérlegeltél és elemztél és eldöntötted, hogy integrálod(beágyazod) az “Igazságod” fogalmába, akkor jön a megmérettetése az újonnan felfedezett hitednek. Általában egy esemény formájában, vagy valami amit a “többiek” mondanak, hogy eltérítsenek téged.
A spirituális fejlődésed, mint az összes más aspektusa a fejlődésednek, olyan valami amiért dolgoznod kell. Honnan tudhatod, hogy az újonnan feldezett “igazság” valóban az Igazság, ha sosem tesztelted le?

A teszt a következő:
A kihívás során kiben/miben bízol?
Abban hiszel amit a “külső világ” mutat Neked?
Vagy ahhoz tartod magad, amit mélyen belül, magadban Igaznak “érzel”?
Ez egy olyan dolog, amit csak te tudsz magadnak megválaszolni.
Sajnálom, de nincs időm megválaszolni az összes kérdésed, szóval szelektálom azokat amit nagyon fontosnak érzek.
Élvezem a kommucikációt Cythraul és boldog vagyok, hogy ismeretséget kötöttem Veled.
Nos, folytatnom kell a többi kérdés megválaszolását. Kérem a Végtelen Termtőnket, hogy áldja és vezesse az utadat, adjon Neked Bátorságot a meggyőződésedhez.
Légy jól barátom, várom a találkozót Veled, mikor befejeztük a játékot.


Kérdező: Ha lehetséges, van még egy kérdésem.
Melyik az a kérdés amit még nem tettünk fel, de nagyon fontos hogy választ kapjunk rá? És ha van ilyen, megválaszolod? Nem vagyok benne biztos, hogy ez hasznos „kérdés“, de múlt este óta ez jár a fejemben.

Rejtettkéz: 
Egy kiváló és lényegretörő kérés.
Azt hiszem féreteszem ezt a kérdést a beszélgetés legvégére.
Hatékony módja lesz annak, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz.
Kérdező: Rejtettkéz, tudom hogy elsősorban a sprituális kérdésekre és a dimenzióváltással kapcsolatos kérdésekre fókuszálsz. De ha csak egy percre is, nagyra becsülném, ha szólnál néhány szót az alakváltoztatással kapcsolatban.


Rejtettkéz: Fogok, de nagyon röviden, sajnálom.
Az alakváltás nem egy természetes jelenség. Az “alakváltó” teremtmények/ fajok nem léteznek, legalábbis nem abban a Galaxisban, vagy Dimenzióban amit mi valaha is megtapasztaltunk.
Bár, vannak bizonyos Rituálék, amiben ha részt vesznek, lehetővé teszik, hogy ez bekövetkezzen.
Ez azzal a ténnyel függ össze, hogy a test, mint minden fizikai dolog valójában nem tömör. Annak tűnik és annak érezzük, mintha az lenne, de valójában minden anyag a Fény részecskék atomi és szub-atomi részeiből áll össze, a molekulákban és a vegyületekben. De, mint mondom, rövid leszek és nincs időm a tudományba belemenni.
Léteznek bizonyos Rituálék, melyeket ha elvégeznek, hagyják a mainpulációk sorozatát az úgynevezett “homogén” testi tömegben megtörténni. Láttam már néhány groteszk képet, amirőI nem szívesen beszélek.
Bízom benne, hogy ha csak felszinesen is, de megválaszoltam kérdésedet.
A következő kérdéssel be kell fejeznem ma estére, mert máshol van kötelező jelenésem.


Kérdező: Szeretnék köszönetet mondani a megvilágosító szavaidért. Örömöme szolgált olvasni téged.
Bár, van néhány kérdésem.
Ahogy magamba nézek, öreg léleknek Látom(érzem) magam, aki már sok dolgot és lehetőséget megtanult. Honnan tudjuk, hogy milyen messze jutottunk annak érdekében, hogy megszerezzük a magasabb spirituális létre való jogot az eljövendő Aratásban?

Rejtettkéz:
 Üdvözölve vagy. A megbecsülést mindig értékelik.
Bizonytalan vagyok, hogy vajon a kérdésed a mostra vonatkozik, vagy arra, hogy ha már a Nagy Aratás megtörtént, s hogy mi történik utána.. Erre már fentebb válaszoltam, érintőlegesen.
Egy egyszerű módszer, hogy leellenőrizd a fejlődésed:
Annak ellenére, hogy mi látszódik abból ami történik a világban, mennyire szeretetteljesek és harmónikusak a személyes kacsolataid?
Emlékezz, hogy a világ a tükröd. Visszaveri a türkörképed, amit te vetítesz ki. Hány vitába kezdesz bele? Van benned keserűség és csípősség? Megnézel másokat és gondolsz-e arra, hogy hogyan szeretnéd megvátoztatni őket? Vagy szereted őket és elfogadod őket olyannak amilyenek?
Szeretni és elfogadni valakit, annak aki, ez a Feltétlen Szeretet. Olyasmi, amire sok időt kell fordítani, hogy megtanuld, amikor a 4.(pozitív)Dimenzióba “diplomázol”. Jó ötlet máris elkezdeni.


Szeretni és elfogadni valakit úgy ahogy van, nem azt jelenti, hogy elfogadjuk a sértegető viselkedést. Ellenben, azt jelenti, hogy szeretjük és elfogadjuk az embert(Lelket), de ez nem egyenlő a viselkedésével. A viselkedés nem “ő ”, az igazi énje belül van, ő a Lélek.

A kapcsolataid minősége kiváló tükör, a “kisugárzásod” minőségének mércéje. Vagy, más szavakkal; az amit Te Teremtesz.
Amikor ránézel egy személyre és kisebb, vagy nagyobb mértékben rákoncentrálsz, azokra a dolgokra figyelsz amiket nem szeretsz benne és meg szeretnél változtatni, vagy azon tulajdonságokra amiket szeretsz és csodálsz benne?
Emlékezz: ahogy mondtuk, minden gondolat, szó és tett Teremtő. Pontosan azt kapod vissza amit küldesz/sugárzol.
Szóval, amikor olyan gondolatot sugárzol, hogy “Miért olyan nehéz együtt élni vele? Miért viselkedik mindig így?”

Kérdezd meg magadtól, hogy mi is az amit csinálsz ilyenkor?
Most jól figyelj, mert nyilvánvaló, de mégis könnyedén eltéveszthető. Valójában, a legtöbben elsiklanak felette.
Ha kiveszed a “kérdést” a mondatodból, lényegében ezt mondod: “Nagyon nehéz vele együtt élni. Mindig így viselkedik.”
Látod, mit teszel?
Emlékezz, minden gondolat teremtő.
Azzal teremtetted meg a másik személynek a viselkedését, hogy meg akartad változtatni azt. Egyszerűen, mert nem érted a Sugárzás és Vonzás Törvényét.
Na, nézzünk egy példát:
Vegyünk valakit az életedből, akit szeretsz, de néha nehézséged van vele.
Gondolj azokra a gondolatokra, amiket arra a személyre vetítesz. A negativ gondolatokra. Kérdezd meg magad, az a viselkedés amit nem szeretsz abban a személyben, megfelel a gondolatoknak amiket gondolsz róla? Ha őszinte vagy magadhoz, fogadok, hogy igen.
Bizonyosan azért cselekszenek így, hogy észrevedd azt amit nem szeretsz bennük. Minél jobban összpontosítasz arra a viselkedésre, annál többször fogod viszontlátni. Az Élet ezt teszi, megadja azt amik az elvárásaid.

Most, felismervén ezt, mit csinálsz ezzel kapcsolatban?
Egyszerűen figyeld meg a Negatív gondolataidat amikor azok felbukkannak, a szó szoros értelmében “ kapd rajta magad”, amint ezeket gondolod. És akkor egyszerűen változtasd meg a nézőpontod. Helyette azokra a dolgokra fókuszálj, amiket szeretsz abban az emberben. Ahogy kedveled a mosolyát, a nevetésének a hangját, ahogy kedves dolgokat tesz és amilyen segítőkész és szeretnivaló tud lenni. És ezeket a pozitív gondolatokat sugározd ki. Tarts ki, hiszen lehet, hogy először egy rakás negatív dolgot kell helyrehoznod, de csak kapd el magad újra és újra, s összpontosíts a pozitívumra… 
Ekkor készülj fel a körülményeid “szinte mágikus” átváltozására.
Mindig figyelj a gondolataidra és légy figyelemmel ezek Minőségére, mert amit gondolsz az összefüggésben van azzal amit körülötted látsz és amit az Élet mutat neked. Ez a különbség a tudatos és a tudatalatti Teremtés között.


Kérdező: És mi a helyzet a Szeretteinkkel -vagy sokkal pontosabban-, a lélek társunkkal, akit annyira szeretünk? Képes leszek ezen az új Utazáson, az Aratáson a Szeretteimmel együtt keresztülmenni?

Rejtettkéz: 
Ez attól függ, hogy ők is “diplomáznak” vagy sem, illetve meg kell-e ismételniük a ciklust. Bár nyugodt lehetsz, még ha egy élettartamra el is vagytok választva, mindig együtt tudtok lenni az idő/tér állapotában(az inkarnációk közt) és sok jövőbeli “életet”(inkarnációt) tudtok még együtt megtervezni.

Kérdező: És még egy dolog. Tudom, hogy másokat is érdekel az alábbi kérdés.
Miért Álmodunk Metaforákban/Hasonlatokban, aminek nincs értelme?

Rejtettkéz: 
Ma este nincs már időm arra, hogy kielégítően válaszoljam meg ezt a a kérdést, de a rövidebb verzió az az, hogy az Univerzális “Elme” Arheotípusos Képekben beszél. Hasonló módon, mint néhány Orientális nyelvünk írásban egy jelrendszert használ, ahol a jelentések és a szavak gyűjteményét lényegében egy “szimbólumban” tartalmazza. Így az Univerzális Elme is Archetípusokat használ, hogy az “Álomidőben” kommunikáljon. Mint, ahogy bármilyen új dialektus megértéséhez, ehhez is szükséges, hogy megtanuld a nyelvet.

Kérdező: Köszönöm szépen Rejtettkéz, kívánom, hogy találkozzunk valamikor és egy jót beszéljünk.

Rejtettkéz: 
Szívesen és úgy fog történni, ahogy kívánod.
Nem most ebben az életben, de hamarosan, amikor befejezzük ezt a játékot. Nincs rohanás barátom, az egész tér/idő a rendelkezésünkre áll. Minden idő/tér a Teremtésben.
Most mennem kell. Megteszem a tőlem telhető legtöbbet, hogy holnap is válaszoljak nektek, mielőtt végleg elmegyek.
Minannyiótoknak jó estét. Kérem a Végtelen Teremtőt, hogy áldjon meg titeket és vigyázzon rátok."

Rejtettkéz: Ez lesz az utolsó közös összejövetelünk.
Amennyire csak tudom, összesűrítem a mondanivalómat.
Sajnálom, akik lekésték az előző, tegnapi írásaimat/válaszaimat. Világosan leírtam, hogy már több a kérdés, mint amennyire az időm enged válaszolni, de mégis írtatok újakat. Az időm annyira korlátozott, hogy képtelen vagyok mindenre válaszolni. Egy hosszú utazás előtt állok, tehát gyors kell, hogy legyek.


Kérdező: Mindig zavarban vagyok az “Isten” témával kapcsolatban. Hánykolódtam vallásról vallásra, a szüleim által. Nehéz megkülönböztetni, hogy melyik “Istenben” higgyek, vagy bízzak.Abban kellene hinnem, hogy a világ körülöttem “Isten” és nincs egy külön lény, aki kiérdemli ezt a hitet?

Rejtettkéz:
 Tulajdonképpen bármelyik vallás alkotott, vagy legalábbis erősen befolyásolt, általunk. Nincs olyan dolog, hogy “Isten”. “Isten” egy emberi fogalom, amely a “Teremtő” eredeti fogalmának a félreértelmezése. Így méginkább zavaros, mivel van számos makrokozmikus Teremtő, vagy Logosz, ahogy azt előzőleg magyaráztam. Az “Isten” fogalom viszont egy elkülönült lényt jelez, mely rajtad “kívül” van és amelyet imádnod kell. A mi Egyetlen Teremtőnk és szinte minden Logoszunk és Al-Logoszunk nem azt akarják, hogy imádd őket. Ők azt szeretnék, hogy megértsd a Teremtést és megértsd a saját helyedet benne, mint Társ-Teremtő. Végül is van egy “Legfelsőbb Lény” a Végtelen Teremtő formájában, de mi mindannyian a részei vagyunk, nem pedig alárendeltjei. A ti vallásotok által adott “Legfelsőbb Lény” nevének egyike sem igaz. De abban igazuk van, hogy van egy Legfelsőbb Lény, nevezetesen a “Végtelen Teremtő”. Különböző fogalmuk van Róla, mely azokból az írásokból fakadnak, melyek megalapozták a vallásokat.
Ne imádjátok a “Végtelen Teremtőt”, inkább éljetek a “Hálaadásban” és Szolgáljátok Őt, amiért Létrehozott benneteket, és ezért a csodálatos Játékért amit Teremtett, amelyben elfelejthetjük, hogy kik is vagyunk valójában, hogy visszaemlékezhessünk és újra Teremtőként ismerjük fel magunkat.


Kérdező: Alapvetően az a forma, amivel jelenleg rendelkezünk csak egy test csontokkal és bőrrel, stb… Ami fontos, az a lelkünk vagy a lényünk, ami bennünk van. Ez a belső „lény” foglalkozik az életünkkel és környezetünkkel. Amikor meghalunk, a félelmeink és szenvedéseink az emberi testhez tartoznak, és nincs közük a lelkünkhöz, vagy lényünkhöz, amely a következő életbe, vagy dimenzióba átviszi őket(félelmeinket és szenvedéseinket)?

Rejtettkéz: 
Valójában a “fájdalom” és a “szenvedés” csupán a játék részei. Rendkívül valósnak érzékelhetjük őket, miközben játsszuk a játékot. És annak is kell lennie, hogy elhidd, hogy a játék valódi. Senki sem hal meg igazából. Csak az emberi test anyagát vetjük le. Úgy, mint ahogy a hernyó pillangóvá válik. Tekints a fizikai testedre bábként, amelyben átalakulhatsz.

Kérdező: Úgy érzem magam, mintha olyan lennék, mint Shelby, de elvesztettem az utamat, vagy csak zavart vagyok és nem vagyok összhangban a belső lényemmel? Mert fogalmam sincs, hogy mi ebben a játékban a célom/életcélom. Tudnál nekem ebben segíteni?

Rejtettkéz: 
A Te célod ebben a Játékban, hogy önmagadon dolgozz. Növekedj, fejlődj és egy pozitívabb, szerető lénnyé formáld át magad. Bizonyos célokat Te terveztél meg, mielőtt leszülettél ide. A feledékenység fátyla pedig azért van, mert ha már előre tudnád a céljaidat(tapasztalásaidat), akkor túl könnyű lenne a Játék.
Figyeld meg azokat a dolgokat az életedben, amelyeket legjobban szeretsz csinálni. Kérdezd meg magadtól,hogy mitől vagy a legboldogabb. Éld meg ezeket a tapasztalásakot olyan gyakran, ahogy csak lehetséges, mert ezek vonatkoznak azokra a dolgokra, amelyeket a Lélekszerződésed választott.
Szintén figyeld meg a negatív dolgokat, amelyek gyakran ismétlődnek az életed alatt. Ezeket a dolgokat valószínűleg szintén Te választottad, hogy megjelenjenek az életedben azért, hogy dolgozz rajtuk. Mondjuk, például azt választottad, hogy a türelmen fogsz dolgozni ebben a leszületésedben. Valószínűleg látni fogsz majd bizonyos hajlandóságot a türelmetlenség iránt és az élet gyakran hoz majd számos megtapasztalást abből a célból, hogy próbára tegye a türelmedet. Az elv ugye az, hogy ahelyett, hogy kijönnél a sodrodból, dolgozz a türelmeden és tűzd ki azt a célt, hogy sokkal türelmesebb Lélekké válj.

Ugyanezt értelemszerűen alkalmazni lehet mindenféle körülmények között, amelyben az élet próbára tesz téged. Nézd meg és kezdd el azonosítani valamennyi visszatérő témádat, amelyben valószínűleg erődet megfeszítve küzdesz és úgy néz ki, újra és újra felbukkannak. Ez lehet harag, sértés, önzés, gyűlölet, cinizmus és folytathatnám a listát. Amennyiben találsz visszatérőt az esetek között, az azért van, hogy folyamatosan lehetőséget kaphass és dolgozhass ezeken az ügyeken, amíg nem csinálod jobban és nem választasz egy jobb viselkedési formát, mely “Pozitívabb”. Ha egyszer már sikeresen azonosítottad ezeket a dolgokat az életedben, dolgoztál rajtuk és az átformálás eszközeiként használtad őket a személyiséged javítása érdekében, úgy fogod találni, hogy ezek a dolgok szinte már meg sem fognak jelenni az életedben. Azonban még változó időszakonként meg kell mutatnod, hogy nem felejtetted el, amit tanultál, de ezek már ritkábbak lesznek és hosszabb időszakok telnek el a megjelenésük között.
Remélem, ez adhat némi nyomot(sejtést) ahhoz, hogy hogyan azonosítsátok a dolgokat, amiért idejöttetek és hogyan dolgozzatok magatokon.


Kérdező: Az életem gondterhelt egy ideje, miután annyira elmerültem és agymosottá váltam az emberi életformában és életmódban. Habár mostanában úgy érzem, hogy ébredezem és tisztábban látom a dolgokat. Kárhozatra vagyok ítélve azért, mert azon az úton járok/jártam, vagy még meg tudom menteni a “lelkemet”?

Rejtettkéz: 
Te nem vagy “kárhozatra ítélve” és a “Lelkedet” sem kell “megváltani”. Senki lelkét sem. Nincs semmi, amitől meg kellene menteni. Örömmel hallom, hogy ébredezel. Ez a másik ok, amiért most itt vagyok, hogy beszéljek veled. A Végtelen Teremtőnek sok hírnöke van és különféle módokon használ minket, hogy elősegítse az “Ébredést” és minél jobban előkészítse a “Nagy Aratást”.
De, mint mondtam, nem vagy “kárhozatra ítélve” és nincs semmi, amitől meg kellene menteni magadat, kivéve talán a tudatlanságból eredő dolgoktól. Ezt nem bántó módon értettem, inkább olyan tudatlanságként, mint a “megértés hiánya”. A legrosszabb, ami jöhet, hogy szükségszerűen meg kell ismételnetek a 3.dimenziójú ciklust, hogy sorban megtanuljátok azokat a dolgokat, amit meg kell tanulnotok, hogy majd Felemelkedhessetek a 4.Pozitív Dimenzióba. Egy dolog biztos: A végén ott lesztek! Mindannyian meg fogjuk találni a Haza vezető utat a Végtelen Teremtőnkhöz. Afelől nyugodtak lehettek, hogy nem fogtok elveszni a körforgásban. Minden fizikai megtestesülés végén -ahogy azt már korábban említettem- visszatértek abba az idő/térbe, amelyet “Mennyországként” írtam le. Ott újra tudni fogtok magatokról, hogy kik is vagytok valójában. A maga nemében egyedülálló és gyönyörű Lelkek és a Teremtőnk részei vagytok. Csak azt felejtettétek el a megtestesülés alatt, hogy kik is vagytok valójában. A játék célja, hogy felébredjetek az álomból és ténylegesen “Éber Játékossá” váljatok. Emlékezni arra, hogy kik is vagytok igazán és elkezdeni dolgozni azokon a dolgokon a Játék során, amiért idejöttetek. Figyelmesen újraolvasva ezt a témát, rengeteg megoldást fog adni számotokra, hogy hogyan tehetitek ezt meg.

Kérdező: Köszönjük az időt, amelyet velünk töltesz és a legjobbakat kívánjuk. Öröm beszélni veled és hallgatni a tudásodat.

Rejtettkéz: 
Ugyanezt kívánjuk mi is neked Testvérem és kérjük a Végtelen Teremtőnket, hogy áldjon meg benneteket és vezessen az utatokon. Látjuk egymást, amikor “Haza”érkezünk!

Kérdező: Tehát, az Aratás egy “mindent vagy semmit” esemény lesz, vagy vegyes aratás? Néhányan a 4.Dimenzióba mennek, néhányan a 4.Dimenzió szolgáld magad (negatív) irányába és a nagy többség megismétli a 3.Dimenziót? És ha csak 94% megy a 4.Negatív Dimenzióba, akkor meg kell ismételni a 3.Dimenziót és megpróbálni megint a 95%-os negatív aratást? Amennyiben ez így van, még belegondolni sem szeretnék, hogy mennyivel több negatív ember lesz majd a Földön.
Még mindig zavarodott vagyok ezen részt illetően. Annak érdekében, hogy Ti eljussatok a 4.szintre, a negatív aratásnak 95%-osnak kell lennie? Más szóval; ahhoz, hogy az embereiteket megjutalmazzátok a 4.Dimenzióval, az emberi lelkek 95%-ának olyan távol kell lennie a “Végtelen Forrástól” (az önmagára ismerés folyamatában), amennyire ez emberileg csak lehetséges? Ez számomra nem “tűnik” helyesnek.

Rejtettkéz: 
Nem érzed helyesnek, mert ez nem is helyes így. Nem teljes egészében értetted meg az elképzelést/a fent leírtakat. Megpróbálom tisztázni.
Az Aratás Vegyes. Azok, akik 51% fölött vannak a Pozitív úton, azok Felemelkednek a 4.Dimenzió Pozitív szegmensébe. Ott a Szereteten és az Együttérzésen fogtok dolgozni, s ez egy nagyon gyönyörű világ lesz számotokra. Csak egy nagyon pici negativitás lesz jelen. Olyan minimális mennyiség, hogy gyakorolni tudjátok a Szabad Akaratotokat annak megválasztásában, hogy kik nem vagytok, de ez jóval magától értetődőbb lesz, mint itt. Látni fogjátok, hogy a negativitás egy eszköz, melyet használhattok, és látni fogjátok mindennek a kölcsönös összekapcsolódottságát és tudni fogjátok, hogy nem vagytok „különválasztva“ másoktól, vagy Magától az élettől. Nem sokat fogtok beszélni, kivéve, ha úgy döntötök. A telepátia lesz a kommunikáció szokásos módja. Minden nyitott lesz és semmilyen gondolatot sem tudtok majd „mások“ elől elrejteni.

Attól a megtestesüléstől kezdve nem kell újra megtapasztalnotok a 3.dimenziójú létezést, kivéve, ha később ti döntetek úgy a Magasabb Dimenzióból, mint ahogyan mi is tettük a Szolgálat művészetének tökéletesítése érdekében. Vagy, ha valahogy a bőséges szeretet és gyönyörűség 4.dimenziójú világában sikerül 95%-os Negativitással szerepelni, akkor a jövőbeli “Aratáskor” visszacsúsznál a kígyón, ahelyett, hogy felemelkednél a létrán, hogy egy másik “Játék”hasonlattal éljünk.
Térjünk vissza a jelenlegi Nagy Aratáshoz. Nem szükséges 95%-os mértékű Negatív Aratás, mint ahogy következtettetek az előbbiekből. Amit mi kérünk az az, hogy személyszerint NEKÜNK legyen 95%-os a Negatív Polaritásunk, nem pedig nektek. Nekünk muszáj a (legalább)95%-os Negativitás, annak érdekében, hogy felemelkedhessünk a 4.dimenzió Negatív szegmensébe és elnyerjük a lehetőséget a Karmikus Lenyomatunk tisztázására, az összes Negativitás tisztázására, amit ezen a bolygón okoztunk, mielőtt visszatérnénk a jogos helyünkre a 6.Dimenzióba, mint Védelmezői a Galaxisnak, és mint a Bölcsesség tanárai az alsóbb dimenziókban(azoknak, akik kérik a segítségünket). Ha nem így teszünk, akkor itt rekedünk a 94% Negatív és az 50% Pozitív közé esőkkel(akiket “langyosnak” neveztem) a 3.dimenziós ciklusban és továbbra is biztosítanunk kell számotokra a Negatív Polaritást. Nyersen hangzik, hogy csak ez az egyetlen kivezető utunk van; Negatívnak lenni, amennyire csak lehetséges, hogy Felemelkedhessünk. Mi nem választhatjuk azt, hogy Pozitívvá váljunk, mert nem azért jöttünk ide. Ezért említettem gyakran, hogy minden szörnyűséges dolog amit itt tettünk, az a mi “Áldozatunk” számotokra.


Kérdező: Azt mondtad, hogy a “langyos emberek” semmit sem fognak észrevenni az aratás idején, függetlenül attól, hogy ők már egy másik bolygón lesznek. Úgy érted ezt, hogy ők ugyanabban a testben fognak felébredni, de nem emlékeznek majd semmire sem? Vagy pedig felébrednek egy új testben és szintén nem emlékeznek semmilyen előző eseményre?

Rejtettkéz: L
esz egy rövid élmény a “nulla-pont időről”, ahol teljesen “Egynek” érzitek majd magatokat a Végtelen Teremtőtökkel. Ez az elragadtatott kitágulásnak és az “Egységnek” egy boldog érzése lesz, mialatt a fizikai járművetek(testetek) összeolvad a “Fénnyel” és át lesz szállítva az új környezetetekbe.
A “nulla-pont időnek” akkor lesz vége, amikor ez az átmenet befejeződik és ti az új “játék zónában”(bolygón) fogtok megjelenni. Valójában mindenkinek lesz egy misztikus élménye, de ugyanúgy fogtok kinézni, ugyanazt fogjátok érezni, gondolni és az élet majd folytatódik normálisan úgy, mint eddig is. Ugyanazok a házak, élethelyzetek, foglalkozások, barátok és szeretők lesznek. Minden ugyanolyan lesz, mint előtte volt. Nem fogtok emlékezni a “Nagy Aratásra”, vagy a Föld változásaira(ahogy a Föld meggyógyítja és regenerálja magát). Ellenben, emlékezni fogtok a “misztikus élményetekre”, amely majd reményt és új lehetőségek választását hozza, egy pozitívabb jövőért, számotokra.
Ott ugyanazt a Negatív Polaritást kell majd leküzdeni, de ha a mi Negatív Vizsgánk sikeres lesz(annak kell lennie), akkor mások állnak majd a helyünkre a zsinórokat húzgálni a “színfalak mögül”. Már így is túlteljesítettük magunkat és meghosszabbítottuk a nektek szóló Szolgálatunkat. Fáradtak vagyunk. Itt az idő, hogy megtisztuljunk a Karmánktól és visszatérjünk a Fénybe, amely az igazi lényegünk.


Kérdező: Többször mondtad, hogy a segítség elérhető azok számára, akik keresik az igazságot. Nekünk csak kérnünk kell. Mi a legjobb módja ennek? Soha nem volt meg az a képességem, hogy emlékezzem az álmaimra.

Rejtettkéz: 
Olvass vissza! Már az előbbiekben adtam útmutatást arra, hogy hogyan kell emlékezni az álmokra. Ehhez gyakorlat kell és ez egy lassú folyamat, de valahol el kell kezdeni. Légy türelmes magaddal .

Kérdező: Mi az, amit konkrétan tennem kell, hogy elérjek egy olyan állapotba, ahol útmutatást kaphatok arra, hogy meg tudjam különböztetni az igazságot a hazugságtól?

Rejtettkéz: 
Dolgozz magadon! Menj le meditatív állapotba! Nyugtasd le az elmédet, hogy legyen hely a Lelked számára, melyben meghallhatod az egyenlőre még “piciny hangját”. Kérd a Végtelen Teremtődet, hogy segítsen neked és hallgass a belső hangodra! Légy türelmes, idő kell ahhoz, hogy kifejleszd a belső kommunikációt, miután egy életen át elhanyagoltad ezt. Ha kitartó vagy és folyamatosan dolgozol magadon, akkor fokozatosan, de el fog jönni hozzád. Meg kell tanulnod BÍZNI a Belső Vezetésedben. NEM SZÁMÍT MAJD, HOGY MÁSOK MIT FOGNAK MONDANI. Ez az utolsó teszt. Megbízni a te belső Igazságodban, még akkor is, ha az egész világ azt mondja neked, hogy az “hibás”. Ez nagyon kemény munka. Bízni magadban, amikor mindenkinek kétségei vannak körülötted és őrültnek neveznek. Ezért a feladatért/kihívásért jöttél ide.
Az egyetlen és tartós Igazság az az, amelyre “Te magad jöttél rá”. Hírnökök jönnek-mennek és addig beszélnek neked, amíg csak bírják, de ez nem a Te igazságod mindaddig, amíg fel nem ismered Lényed Belsejében azt, ami Igaznak “érződik” számodra.

Soha ne fogadj el igazként valamit, csak azért, mert valaki azt mondta neked. Amikor a belső hang vezet téged, hogy ez az „Igazság” Igaz, és te valahol mélyen belül egy feltörő izgatott meleg érzést érzel, amely azt mondja “igen, tudtam”, akkor jó helyen jársz. Tartsd ezt az érzést(ez az érzés a Lelked nyelve) és Védelmezd gondosan, mert biztos lehetsz benne, hogy az újonnan talált hited sok tekintetből lesz támadva. Ez tervezett, így fognak tesztelni téged. A te Igazságodnak ki kell állnia az idők próbáját, mely jól át lesz ellenőrizve/tesztelve. Erősen és hosszan tarts ki az Igazad mellett, amit mélyen belül Tudsz. Ne engedj semmilyen külső erőnek, amely letérít az utadról. Nem számít, hogy ezt milyen erővel teszik ellened. Ők csak a dolgukat végzik még akkor is, ha nincsenek “tudatában” annak, amit valójában tesznek. Fontos szolgálatot végeznek számodra és te hálás lehetsz ezért nekik.
Minden jót kívánunk az utazásotokhoz! Kérjétek a Végtelen Teremtőt, hogy védelmezzen és vezessen az utatokon!"

 

A fordítás forrása:

https://parbeszed.blogol.hu/read/?perm=3375329

 

Az eredeti angol forrás:
https://www.illuminati-news.com/00363.html


https://www.gorothna.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=89&Itemid=96&lang=hu

Téma: Gorothna - Beszélgetés Rejtettkézzel

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása