Hídfő.net - Az ISIS az amerikaiak titkos hadserege

2015.03.03 19:42

 

Kiemelt..

Miamanó - Katari terrorista képző

A béke-Nobel-díjas Nelson Mandela halálának margójára

Szíriai hírek - Szíria elnöke a amerikai és nyugati vezetőkről

40 botrányos tény, amiről a legtöbben nem tudnak

Hungarian Real News - Egy őrült család uralja a világot

Az Óperenciás tenger túl - az USA igazi arca (Géczy Gábor előadása)

Miért Cion? - Gengszterek és jiddiskeit

Apokalipszis

 

 

Előzmény..

Euromaidan - speciál - Rózsák Tövissel

Hungarian Real News - Hátszéllel a szakadékba...

Miamano - A jezsuitákról mondták

Szíriai hírek - Assad elnök szíriai muszlim vallástudósok előtti beszéde Damaszkuszban 2014.04.24

Valós Hírek Szíriából

Valós Hírek Szíriából (Facebook)

Visz a víz sodor - Plutónium- 239 – es előállítása

 

 

Kapcsolódó link..

Hídfő.net - Beindult a tőkekivonás, elő akarják idézni a magyar államcsődöt

Amerikából irányított rendszerváltás Ukrajnában a Pentagon kézikönyve szerint

PI Klub - Az időjárásra is lecsap az állam

Legendavadász - Az illuminátusok társasága, az Új Világrend nyomában

2012blogol.hu - A Zeitgeist leleplezése

Kisérletek tudatunk ellopására és kedélyállapotunk átverésére

Maga a valóság - A sötét oldal



 

Wester Tarpley, amerikai történész szerint az Iszlám Állam nevű terrorszervezet az Egyesült Államok titkos hadserege, és Abu Bakr al-Bagdadi, a terrorszervezet vezetője John McCain amerikai szenátor közeli barátja.

A történész az iráni IRNA hírügynökségnek nyilatkozva kijelentette, hogy a globális terrorizmus pénzelését az amerikai kormány folytatja, és magát a jelenséget is az USA kormánya hozta létre. Tarpley korábban a Press TV iráni hírcsatornának is nyilatkozott, akkor kijelentette, hogy az amerikai kormány hozta létre az ISIS terrorszervezetet, abból a célból, hogy az ellene folytatott harccal legalizálja a nyugati katonai beavatkozásokat a Közel-Keleten és később Észak-Afrikában.

 

Hídfő.net.ru | ISIS

 

Tarpley elmondása szerint az amerikai kormány nem közvetlen segítséget nyújt a terrorszervezetnek, hanem ezt térségi "szövetségesein", úgynevezett donorországokon keresztül teszi. Ennek lényege, hogy az amerikai kormány olyan üzleteket köt - többek között - a szaúdiakkal, amely önmagában a közel-keleti félnek jobban megéri mint az amerikaiaknak, de cserébe rejtett záradékként bizonyos szervezetek anyagi támogatását kérik a térségben, így jut el az amerikai pénz olyan térségi terrorszervezetekhez, mint a most épp ISIS néven működő csoport. Az USA főbb donorjai ilyen téren Abdul Rahman al-Faiszal szaúdi herceg, valamint Szaúd Arábia volt amerikai nagykövete.

Ha az Egyesült Államok valóban le akarna számolni a terrorszervezettel, azt könnyedén megtehetné egy Szaúd Arábia számára megfogalmazott ultimátummal, amiben követeli, hogy a szaúdiak hagyjanak fel a térségi terrorizmus támogatásával. Ezen felül, ha az amerikai kormány valóban fel akarná számolni a terrorszervezet, a Fehér Ház a szíriai kormányt kellene támogassa, mert ez jelentené a terrorizmus elleni legális harcot. Tarpley szerint ennek ellenére az látható, hogy az amerikaiak a szíriai kormánycsapatokat bombázzák, ha azok jelentős előrelépést érnek el a terroristák elleni harcban.

Tarpley emellett felhívta a figyelmet arra, hogy a terrorszervezet az amerikai közösségi médiát használja a szervezkedésre, valamint propagandaanyagainak terjesztésére. Ha ez a terjeszkedés valóban problémát jelente az amerikaiaknak, kötelezhetnék a Facebook-ot, hogy törölje a terroristákkal kapcsolatban álló tartalmakat, ahogy azt számos más esetben is megtették. Tehát a terrorszervezet csak akkor lehet jelen az interneten és az amerikai közösségi médiában, ha az amerikai kormány azt úgy akarja.

A történész emellett párhuzamot vont az al-Kaida 1980-as években történő megjelenése és Afganisztán amerikai megszállása, valamint az ISIS megjelenése és az amerikaiak szíriai beavatkozásai közt, ami szintén azt mutatja, hogy az amerikai kormány rutinszerűen támogatja a nemzetközi terrorizmust, hogy elérje térségi célkitűzéseit. Ennél fogva az amerikai kormány felelős azokért a tömeggyilkosságokért is, melyeket az általuk közvetett módon támogatott terrorszervezet elkövet.

 

Hídfő.net.ru | Amerikai kormány támogatja ISIS

 

https://www.hidfo.net.ru/2015/02/23/az-isis-az-amerikaiak-titkos-hadserege

 

Téma: Hídfő.net - Az ISIS az amerikaiak titkos hadserege

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása