666 és 1999

2012.08.11 13:05

 

Kiemelt..

Toruk Makto - Maja és más jóslatok a Magar mágusokról és Hunikról

Németh Zsolt - A Halak világkorszakának kezdete és vége
A Magarok elhozzák az Aranykort

Hajnal Gyöngyi - A napút-téridő egységeinek rendszere és jelentősége

Ördögüző.blogspot - Süllyed a Makovecz-hajó, menekülést fontolgatnak a Tanítványok???

Legendavadász - Az 1 dolláros szimbólumai - ELEMZÉS

Piros Pirula Project - A terrorizmus "kifehérítése" 

Május elseje - A munka és az Illuminati születésnapjának ünnepe

 

 

Előzmény..

Dunkel Norbert - Bezáruló kör,vagy megnyíló spirál? Az Aranykor metaelméleti aspektusai

Szántal Lajos - Nimród

Vasslajosblogja - A Vízöntő korszaka

Ember's-Ég - Vízöntőfelé a Magyarság

Szántai Lajos - "Lőn nagy csendesség a mennyben..." 1.rész (A Jelenések könyvének elemzése)

Szántai Lajos előadása Vitéz János esztergomi érsek jövendölései 1. rész

Ördögüző.blogspot - Hórusz Kora - Makovecz, az építészet Lady Gagája 

Negyedóra - Aleister Crowley

Az olimpiai megnyitó

Hatodik Napon - SZOCSI MEGNYITÓ

A Denver Airport hátborzongató titkai

2012 blogol.hu - Okkult szimbólumok hétköznapjainkban III.

Piros Pirula blog - Beszédes Banklogók 

Apokalipszis

 

 

Kapcsolódó linkek..

Vasslajosblogja -Énok Evangéliuma, az Őrangyalok könyve

Vasslajosblogja -Énok és Illés a visszatérők

Hamvas Béla - Scientia Sacra - Aranykor és apokalipszis

Ember's-Ég - Megszelídíthető az ember - egy látomás ami több mint az apokalipszis 

A piramisok titkainak leleplezése

HAmvas Béla - Scientia Sacra -részlet

Az alkímia képi szimbólumai

Ember's-Ég - Tarot - a csend gyönyörbe robban

Az asztrológia szimbólumok időfizikai jelentése

Vasslajosblogja'szpesöl - avagy háromszor is Hermész (3 cikk egyben)

Vasslajosblogja - Tarot analógiák – Az Ördög dallama

Üzenet a régmúltból - Piramisok - avagy Ménrót visszatér

 

Előszó (élő szó)
 
Ez az írás egy belső szellemi párbeszéd nyomán született. Hívhatjuk a szellemvilágból (a mentális síkról) érkező üzenetnek is.
Margarita, - aki ezen üzenetközvetítésekben a földi lényem neve - beszélget a szellemi Mesterével.
A számok nyelve egy koherens belső alaprendszeren nyugszik, amelyet több, mint 2 éve mutatott meg először a Mester. Ebben megvilágította a számok egymáshoz való viszonyát, a 12 alapszámhoz hozzárendelte a bolygókat, a zodiákus jegyeit. Ez a hozzárendelés csak nyomokban egyezik meg az általam ismert rendszerekkel, és egy saját belső rendező elvet követ. Több helyen felülírja az asztrológia általunk használt rendszerét is. A számok-bolygók rendszere alapján később a csakrák titkait is felfedte. A TAROT, mint ősi beavatási képrend szintén összekapcsolódott a számok láthatatlan belső rendjével.
Ezt a három eszközt (szám-bolygó-TAROT) együttesen használva egy magasabb értelmezési lehetőséghez jutunk.
A tanítás-, üzenet-sorozat ezen gyöngyszemét most nyilvánosságra hozom, - MERT AKTUÁLIS - hogy akire tartozik, ahhoz eljusson ezen a földi síkon is, és az életével válaszoljon rá.
Üdvözlet az útjukon járóknak, hívás az azt keresőknek.
 666 és 1999
avagy új föld születik
Személyes beszélgetés a Mesterrel
(Részlet)
2008.02.02.

Ez csak egy játék. Az élet nevű játék a föld bolygón.
És mi van a túloldalon, az élet nevű játékon, a Mátrixon kívül?
Azt megtudod majd, ha kijutottál. Valójában mindannak a torzulásnak, amit lent tapasztalsz, a valódi, esszenciális, tiszta képe. A hiány nélküliség, a bőség-tudatú lét. Egyre inkább belenősz magad is. Ezzel mintegy gyógyítod az alsó életteret. Az veled együtt tisztul, így emeled magaddal. Nem arról van szó, hogy a fizikai lényed lép át. A tudatod az, ami halad, ami tágul, növekszik, egyre teljesebben magába fogad mindent. (kivéve a hiányt) Vagyis visszatér a teljességhez, újraegyesül a forrásával. Ez az út az árnyékból a fényre. Arra, amelyik a valódi élet, nem annak torz visszfénye. Ez a szabadulás, ami a lét egy darabjának is a megszabadítása.
És 2012?

Egy dátum. Egy energia, egy kódolt üzenet. Egy figyelmeztetés. Mást jelent a szűkség-mátrix lakóknak, és mást a bőség-tudatúaknak. Szűkség tudattal (vagy hiány-tudattal, más néven tudat-lanul): apokalipszis, vég, halál, félelem. Bőség-tudattal (mindenség-tudattal, más szóval tudat-osan): újrakezdés, születés, aranykor, új élettér. Nem vagy-vagy, hanem is-is.
Ezért érvényesek mindazok a próféciák, amik az átlépés mindkét oldalát leírják. Aszerint éled át, hogy hol vagy, melyik tudati, és ezáltal lét-állapotban.
Mint tudjuk, minden születést megelőz egy várandóssági időszak, majd pedig egy szülés, ami fájdalmakkal, vérveszteséggel jár. Egy új föld születésénél bábáskodtok éppen a vajúdási (tágulási) szakban. Ezért hullámzik az energia, ahogy szüléskor, de egyre gyorsabban, mint az egyre sűrűsödő fájások. Ez a tágulási erő tünete. Tudat-tágulás.
A ti földi időtök szerint 1999.08.11.-én kezdődött el a szülés-születés utolsó fázisa, és 2012-ig tart. Az új föld egy új tudatú lény lesz, amelyiket nem a karma-törvény kormányozza majd, hanem az egyesült tudatok torzítatlan rendje. Új világ születik.
Ilyen az elválás folyamata a régi tudattól.

 

(Folytatás 2008.02.24.-én)

Minél inkább sikerül addig (2012) a bőségtudatot leföldelni, annál kisebb lesz a megrázkódtatás. Ennél a megemelkedett energiaszintnél, amiben a Föld akkor fürödni fog, a 2012=5 egy mars év. Vagyis egyszerre egy lehetőség a harcra, a küzdelemre, és a mars által uralt Kos szerinti újjászületésre, egy új kezdetre, mint ahogyan a tavaszpontot az asztrológiában a Kos 0 fokán tartjátok számon, mint a tavasz kezdetét. Ez jelképesen az élet újraszületése is, amikor a fák, növények újra megtelnek élettel, kirügyeznek a hosszú téli álom után.
Egy megemelkedett energiaszinten a válaszreakciók is nagyon hevesek. Ha a szűkség-tudatot nem növi ki addig az emberiség, akkor abból válaszol a megnőtt energiaszintre, és mintegy öntudatlanul ettől vezérelve erőszakos választ ad, mert fél. Aki szűkségben van, az fél, és aki fél, az védekezésül támad. Ekkor nagy eséllyel semmisítheti meg magát, mert félelemdémonait megidézi, és ez önnön pusztulását okozhatja.
A sorsotok a Ti kezetekben van, és a folyamat kimenetele attól függ, hogyan reagáltok a kozmikus változásokra, az új időkre.
Aki maga belép a bőségtudatba, az mintát is ad, és le is földeli azt magán keresztül a Földre, és az emberi kollektív tudatba. Mint egy magot, elülteti. Az életével minden nap láthatatlanul öntözi ezt a növényt, az új tudat csíráját, amely növekszik, egyre több embert táplál a Ti síkotokon. Egyre több tudathoz jut el azok közül, akik a saját tudatukat nem képesek felemelni. Olyan, mint egy anti-vírus. Mégsem lesz soha erőszakos. Ez egy jelenlét, ami általatok hat. A közös tudatba ültetve egyre erősödve láthatatlanul hat azokra az emberekre, akik még nem zárták be teljesen a szívüket. Őket eléri, és mintegy gyógyítja.
Ez az erő a szív útján hat, és segít a szívtől elválasztott elmét újra a szívhez kapcsolni. Ezért nem kell hozzá meggyőzés, iskolaalapítás, direkt marketing. Ez láthatatlanul, csendesen hat. Egyszerűen van, élettel teli. Olyan, mint a régóta várt nyári zápor, ami mindent felfrissít, megújít.

Aki a szíve szerinti úton jár, az az emberiség megváltója, a föld gyógyítója.



1999-2012.-ig tart az az átmeneti időszak, amikor erre a tudatváltásra fokozatosan felkészültök, vagy inkább mondjuk azt, hogy ráhangolódtok a kozmikus változásokra.
Ez a változás egy gyors, és egyre gyorsuló rezgés-szint emelkedés, amit dimenzióváltásnak hívtok. Miután a tudat teremti az általatok érzékelt valóságot, ez a dimenzióváltás egy tudati kiterjedést, változást előfeltételez.
A régi tudattal nem lehet belépni ebbe az új paradigmába.
Amikor elérkezik egy mennyiségi határpont, akkor egy minőségi váltás következik. Úgy is hívhatod, hogy a rendszer eléri a telítettségi állapotát, és valaminek történnie kell. Ez a telítettségi állapot jellemezhető a 666-os számmal, amit a János Jelenések könyvéből a kétszarvú fenevad számaként ismertek. A két szarv a polárisan meghasadt állapot szimbolikája, a 666 számértéke =18=9 (6+6+6) Vagyis ez az a pont, ahol a 6-os először kilencessé válik, vagyis megfordul, pólust vált. Ez maga a pólusváltás számszimbolikája. Ez az a mennyiségi pont, ahol hirtelen minden megfordul. A lefelé mozgásból felfelé mozgás lesz, a kilégzésből belégzés. A 9 már a felemelkedés folyamatát ábrázolja, a kötés helyett az oldást.
Metanoia, megfordulás, mondja a hagyomány.
Megtörtént, és megtörténik a belső beavatási útjukat járó beavatottakkal is az ő egyedi telítettségi idejükben, és megtörténik kollektíven is az egész emberiséggel. Nem vagy-vagy, hanem is-is. Egyszerre igaz személyes szinten, és kollektív szinten is.
A számok mindig árulkodnak, ha értjük a nyelvüket. És mindig meg is jelennek az életünkben kívül, hogy jelezzék a belső változásokat, mintegy megjelenítve, külsővé, érzékelhetővé téve azokat. A nyomukban pedig valóban kívül is érzékelhetővé válnak, megtörténnek a dolgok.


Ezért a tanítvány pólusváltó pontján megjelenik számára a 666 egyéni szinten az életében. Találkozik a saját kétszarvú fenevadával, a kísértővel, ami jelzi számára a közelgő fordulatot. Ez a végső meghasadtság állapota, a Mátrix alja, a leglefokozottabb polaritás-állapot. A 666-ban a 3 szorosan megduplázódott 3-as (2x3=6 ismétlődik 3szor) jelenik meg. Vagyis az egységet hordozó hármas duplikációjával önmaga is polarizálódik, létrejön önmaga másolata, a copy, a karikatúra, a hasonmás, akinek azonban csak mennyisége van, minősége nincs, formája van, de igazi tartalma nincs. Minden hármas megszüli önmaga árnyékát, amely a fény hiánya, vagyis maga a szűkség-állapot, ez pedig rohamosan terjed, addig, míg meg nem háromszorozódik. A megszült hiányállapot, árnyék bekebelezi a korábbi 3-as egységállapotot, vagyis megszünteti a bőségtudatot, és mint egy vírus (árnyékvírus) rohamosan terjed, sötétbe borítva, és a mennyiség jelszavával elárasztva a világot. Maghasadás, mondjátok ma az atomkorszakban, a vízöntő korban.
A 6-os a folyamatos mennyiségi növekedés állapota az állandó hasadás árán. A horizontális kiterjedés. A szent hármasság erre a folyamatra is érvényes. Ez addig folytatódik, amíg el nem éri a telítettség háromszoros állapotát, a 666-ot. Eszedbe juthat a hármasság elve Hermész Triszmegisztosz nevéből, vagy a „3 a magyar igazság” közmondásotokból, vagy a háromszor elmondott varázsigékből. Ez a 3-szoros megerősítés, ismétlés egy váltást, egy minőségi változást eredményez.
Ez a rejtett szent hármasság egyik megjelenési formája hatóerőként.
A 3x6 után nem fokozható ugyanazon rendszeren belül a mennyiség tovább, itt minőségi ugrás történik.
Titeket ezen elvont fogalmak helyett persze az érdekel igazán, hogy ez mikorra várható. Nagyon egyszerű, mert a szám megjelenik nektek kollektív szinten, amint elértétek a fordulati pontot. Az emberiség lélekszámának számában fog megjelenni. Amikor 6.666.666.666 ember lesz a földön, akkor betelik az emberiség ezen korszaka, a pólusváltás, a fordulat bekövetkezik, és a hatos felhajlik a kilenceshez, a föld az éghez. Akkor léptek be egy új korba.
Vizsgáld meg ezt a számot: 6-9-9-9=6-27=33
6-(9x6)=6-54=60
10x6=60
6-(3x9)=33
Itt jelenik meg az, amiről szó volt, a hármas megkettőződéséről a hatosban: 2x3=6. A 33 szám ezt közvetlenül fejezi ki, a két azonos 3-as számjeggyel, aminek az értéke szintén 6. A 60-as kétjegyű számérték mutatja, hogy a 6-os itt egy ciklus végéhez érkezett, beteljesedett, és oktávot vált.
De legkivált ne add hozzá az első hatost a többihez. Az első hatos a témát mutatja, azt, hogy ez a történet az anyaghoz kötöttségről, a zuhanásról, bukásról, a hasadásról, a folyamatos megkettőződésről, a polaritás világáról, az elválasztottságról, a mennyiség világáról szól. Olyan ez, mint egy rákos sejt, ez a téma, a minta: a szellem anyaghoz kötöttségének a képe. Ezt 9 db. hatos követi 3x3-as elrendezésben. Vagyis a 666-os képe megháromszorozódva áll előttünk. Ez pedig követi a szent hármasság hatóerejének törvényét. A 6x9 képét látjátok itt, aminek a végösszege ugyancsak 9. Nem tud más lenni. Ráadásul e mögött a 9-es mögött a 27-es szám áll, ami a hold (2), és a szaturnusz (7) száma. Ez a két bolygó pedig az ami az emberi legalsó, és legfölső csakra-kijáratok ura (gyökércsakra-hold-2 / koronacsakra-szaturnusz-7). Vagyis a hetesség modelljében gondolkodva lefedi a teljes jelenlegi emberi formájú energia-rendszert, annak az alja, és a teteje. Az alfa, és az omega. A kezdő, és végpont találkozásából pedig egy merőben új lét-állapot születik egy megváltozott tudat-állapot mentén. Az új rendszer már nem írható le a régi modellel.

Ezt pedig egy 1999-es napfogyatkozás jelzi az égen: 1-9-9-9. Nézd meg jobban, ott volt az üzenet az égen egy olyan időben, aminek a száma a három kilences (a három 666-os) a felemelkedés, a megfordulás ígérete. Ha a szám képét nézed, az 1 a téma: a nap, a tudat, a mögötte álló három 9-es a felemelkedés folyamatának képe. Tudati változás: ez maga a napfogyatkozás jelentése is: ahogyan a hold, az anyagi kötőerők, a történések bolygója, a föld kísérője áthaladt a nap előtt, miközben eltakarta a föld nagy része elől a napot. Árnyékot vetett a földre (teljes árnyékot egy 111 (!!!!) km széles sávban. Ez volt az a napfogyatkozás, amely végigsöpört Európán. Mindez délben történt, vagyis a nap delelőpontján, a nap otthonában, az oroszlán jegyében. A nap teljes trónfosztása, mondták az asztrológusok. De ez még nem mond sokat.
A nap a tudatot, a tudatosságot jelző bolygó. Ez az a tudatosság, amelyik az emberi szívekben lakik, merthogy a nap a szívet is jelöli, és az aranyat, a fényt. A szellem fényét a fizikai síkon testesíti meg. A nap a szívünkben lakó fényt, a szellem-magot jelöli, középpontunkat, mint a tudatunk forrását. Tőle kapjuk a fényt kívül, miközben őt a tudatunkként magunkban hordozzuk. Valamennyi ember, aki a szívéből él, a nap gyermeke, tudatával hozzá kapcsolódott.
Amikor a hold eltakarja előlünk a napot, az azt jelenti, hogy a saját szívünkben egy pillanatra sötétség van, tudati vákuum-állapot. Szellemi lényegünk eltűnt előlünk, mintha tudatosságunk kialudt volna. A polaritások világát jelképező gyors mozgású hold árnyékba borította szíveinket. Teljes leárnyékolás. De miért? Hogy megszűnjön a kapcsolatunk egy régi világgal, a régi szűkség-tudatú állapottal? Ahogyan születéskor a sötét alagúton átmegyünk, hogy kijussunk a fényre, vagy egy elvágódó köldökzsinór képe?
A nap, és a hold a napfogyatkozás idején az oroszlán 18-19 foka között állt együtt. Itt találkoztak, itt történt az elsötétülés. Ez a TAROT-ban a Hold (18), és a Nap (19) kártyája, számértéke szerint pedig a 9-10 számok Vagyis az egyetlen helyen, ahol igazán ki tudták fejezni az üzenet tartalmát: az előző tudati állapotnak vége, és egy új ciklus kezdődik. Új tudat van születőben. Az emberi tudattal együtt pedig a Föld is újjászületik. Ez volt az üzenet az égre írva.


1999. 08. 11.-én volt az égen ez a pecsét, a napfogyatkozás az égi kereszttel, vagy térben gondolkodva a piramissal, melynek alapját a 4 lelkes állat jegyében álló bolygók jelölték ki. Ez volt az a jel, amely bepecsételte egy régi korszak végét, és újat nyitott.
Nézzük most ennek a dátumnak a számkódjait: 1999=28=10 (Szerencsekerék, Uránusz)=1 (Nap=oroszlán). A napfogyatkozás tehát a Nap évében történt (nem csak a napot jelölő oroszlán havában). Mögötte a 10 számhoz tartozó Uránusz hat, amelynek jele a nap jeléhez csatolt fölfelé mutató nyíl. Ez a felemelkedő, hazatérő nap képe. Az uránusz az első bolygó a látható naprendszer-bolygókon kívül. A szaturnusz, - a 7 bolygós világ kapuőre - után az első külső bolygó. A tíz azt fejezi ki, hogy egy napciklus befejeződött, és egy magasabb körön egy új kezdődik. Vagyis a nap (a tudat) felemelkedik. Az 1 a kezdet, az indulás, az első szellemi teremtő mozzanat képe, a kiáradásé.

A szerencsekerék lapja a Tarot-ban a feltartóztathatatlan változást jelöli. Azt, amelyik sorsszerű, kikerülhetetlen. Fordul a kerék a lapon: van, aki lefelé mozdul el, van, aki a felfelé forduló végén lesz, de a fordulás az bizonyos. Kívülről, felülről vezérelt fordulat ez a beteljesedés után. A kártyán a kerék mellett az eget a négy lelkes állat tartja, amely János Jelenések könyvéből jól ismert: oroszlán, ember, a bika, és a sas (skorpió). Ugyanebben a négy fix jegyben álltak a bolygók egy átfutó kvadrátot alkotva a napfogyatkozás idején. Vagyis ők a fenti képen ugyanúgy tartották az ég négy sarkát. A négy fix jegyben álló bolygók, pedig azt jelezték, hogy ennek az eseménynek a hatása nem átmeneti, nem múlik el, hanem hosszú távú, megváltoztathatatlan, mintegy megerősítve a pecsétet.
08. hónap (Igazság, plutó=skorpió) 11. nap (Erő, leszálló holdcsomópont=vízöntő)
A hónap lapja a karma törvényeit megtestesítő Igazság, a mérlegelő Maat, a világtörvény isteni rendje, a harmónia eredeti állapotát jelentő rendet megsértők felett ítélkező istennő képe. A sors törvényszerűségei, ahol kikerülhetetlenül szembesülünk önmagunkkal.
A napfogyatkozás 11-én történt A 11- es nap számértéke egy mesterszámnak tartott 11-es, amelyet ezért nem redukálunk tovább. (a 11 már a 2-es külső megjelenítése, amely magát a folyamatot mutatja egy képben, a hasadás/hasadtság vég-állapotát, amely azonban itt lehetőséget teremt a szembefordulásra, szembenézésre, szembesülésre. A 11-ben önmagunkkal szembesülünk. A részek újra találkoznak. Még nem egész, de a találkozásokból felismerések, megismerések születnek, ezért ez a megvilágosodás állapota is. Mintha tükörbe néznénk, saját meghasadt állapotunkkal találkozunk odakint. Saját lehasadt részeink újra szembejönnek. És ezek lesznek a mindennapi tapasztalatok ebben a tudatváltó időben, üzeni a dátum. Vagyis szembenézhetünk korábbi önmagunkkal, sok-sok korábbi inkarnációnkkal is, vagy más párhuzamos valóságba szakadt részeinkkel. Vagy akár csak mindennapi tetteinkkel, szavainkkal, gondolatainkkal. Jelentése: ezen a mindennapi önfelismerésen keresztül jutunk el az Igazság állapotához, Maat-hoz. Ez az út pedig a napba vezet, egy új napba, egy új tudat-állapotba.

A kettő együtt ugyanis 8-11=19 (Nap!!)=10(uránusz)=1 (Nap) Lefordítva, az uránusz felemeli a napot (vagy felemel a naphoz.) Ahogy rezgésében emelkedik a napunk, úgy változik vele együtt a naprendszer, és vele a föld, vele pedig mi földlakó emberek is. A változás tehát számunkra a napból indul, és azt követi. A szívünkkel a naphoz kötött lényekként, a nap fiaiként, és lányaiként a napunk, a forrásunk változásait kell követnünk. Szellemi lényegünkkel, tudatunkkal leképezzük azt a változást. Csakis a szívünkkel tudjuk őt követni, ezért a szív útjára hív minden embert ez az égi jel. Aki személyesen átélte, annak még erősebben szólt a hívás.
Mivel pedig sokan látták, sokaknak szólt a hívás. Mégis csak kevesen követik a szívük útját, élnek a mindennapi önfelismerés intenzív állapotában, és jutnak el az Igazsághoz, hogy mérlegén Maat tollával megméretve a Nap kapuján átjussanak.
„Sokan vannak az elhívottak, de kevesen a választottak”- mondta réges-régen a Mester. És megint igaza volt. Akinek van szíve, hallja!
Végül összegezzünk minden számot e jeles dátumban:
1999 =10=1
08 =8 =18 (Hold) év-hónap=9
11 =11 =19 (Nap) hónap-nap=10 (megegyezik a napfogyatkozás fokszámával!)
29 (jelentése:a polaritás korszakának vége)
20 (Ítélet=feltámadás Tarot lapja)

 

Ahogy a hold eltakarta szemeink, és szíveink elől a napot, és elhaladt előtte, úgy a régi nap korszaka leáldozott, a régi tudat korszaka a végéhez ért, és egy új nap bukkant elő a hold mögül, mint aki éppen átöltözött, és diszkrét takarásban volt fürkésző tekintetünktől.
Egy új napot kaptunk, egy új tudati, szellemi állapotot érhetünk el ezzel, ha hozzá kapcsolódunk. Szívünk szellem-magjait az új nap fokozatosan áthangolja. Új frekvenciára állunk át, egy emelkedettebb rezgésre váltunk. Megújuló, újjászülető állapotként élhetjük át, megváltásként, ha a régit el tudjuk engedni. Ha ragaszkodásainkat, berögzült kliséinket, bemerevedett szokásainkat elengedjük, és felemeljük a tekintetünket, egy új napot látunk odakint. Egy megújult világ vár arra, hogy a gyermekei legyünk. Ehhez nekünk is meg kell újulnunk. Eloldódnunk, és kinyitni a szívünk. Az áthangolás nyitott szívvel szinte automatikus. Mégis könnyebben, és örömtelibben haladunk át ezen a nehéz alkalmazkodási folyamaton, régi dolgaink sokszor fájdalmas elengedésén, a veszteség-érzéseken, ha tudjuk, mi ez, és ha tudjuk miért történik.
Régi tudatunkat nem cipelhetjük magunkkal. Bezárt szívvel nincs belépés az aranykorba. Aki most magát bezárja, az kizárja magát.

Nincs aktuálisabb alkalom ezzel a kérdéssel foglalkozni, mint egy újabb 10=1-es évben (2008).
A 666-nak, és az 1999-es napfogyatkozásnak is még sok rétege van, amit nem érintettünk. Most a számokon keresztül próbáltunk meg kapcsolatot teremteni a szellemi valósággal. Ez azonban nem az egyedüli út, ami oda elvezethet. Ez egy az utak közül.
Ha a számok nyelvén beszélsz, az Istenekkel beszélsz. A szám kapu, melyen bebocsáttatást nyersz a Maatba.
 

 

Mester és Margarita

 

https://magunk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=223:666-es-1999&catid=61:id-minseg&Itemid=165

 

 

Téma: 666 és 1999

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása