Csillagszeme - MELEG HELYZET

2015.01.01 12:05

 

2012blogol.hu - Sötét tudás

2012blogol.hu - A Zeitgeist leleplezése

2012blogol.hu - Összeesküvés elméletek helyett az Irányitók

Szex és az Új világrend

MAG VAGYOK - KI A MAG ÉS KI A MAGAM? - MAGVAS SZER

 

Előzmény..

Csillagszeme - CSILLAGOK KÖZÉ 1 - 2

 

Csillagszeme - 2014 OKT 23 - FÉNY A SÖTÉTSÉG ELLEN

Csillagszeme - Antares+Cygnus+Soyuz és a béke vagy vége

Időkjelei - Az amerikai katasztrófavédelemnek hónapokkal ezelőtt szóltak, hogy októberben készültségbe helyezik őket

Jézus üzenete - 2014. július 5. Egy erdélyi prédikátor átélése…

Csillagszeme - Könnyező szentek üzenete

Csillagszeme - KRISZTUS-OM

Molnár V. József - A Tejút szentjei

 Tóth Bálint előadása - A Mátrix-trilógia elemzése 1-2 (Nézd meg mielőtt leszedik a megosztókról!)

 2012 blogol.hu - Okkult szimbólumok hétköznapjainkban III.

 Tóth Bálint - A Star Trek univerzum rejtett szimbolikájáról (A teljes videó bent -az alsó két videó- a cikkben Kereszt a Koronán

Csabavezér - A Szíriusz hajnala

Visz a víz sodor - Idők jelei a végső időben

 

Kapcsolódó link..

Hatodik Napon - SÖTÉT LÓ ÉS HALÁSZAT

Villás Béla - Szimbólumok, formák, amulettek, tetoválások, testékszerek hatása életünkre

Csillagszeme - OSCAR 2014-EGY SZELET MENNYORSZÁG

Paksi Zoltán - Ősi magyar csillagbölcsesség, égi utak csillagüzenetei

Hatodik Napon - 777 és a kozmikus ember

A Denver airport hátborzongató titkai
Hajnalhasadás - Figyelj a hírekre

Hatodik Napon - SZOCSI MEGNYITÓ

Napcsillag - Maradj a Fényben

Hajnalhasadás: Világok harca

Csillagszeme

 

 

...Csillagszeme honlap...

 

 

...Csillagszeme napi hírek...

 

 

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/fejlec/fejleckep.jpg

 

 

James Franco és Seth Rogen 2010-ben és 2013-ban kezet mutatott a 127 ÓRA és az ITT A VÉGE filmekben.
Seth Rogen elméje már 2007 óta az apokalipszis körül pörög, mikor is elkészítették a JAY AND SETH VS. THE APOCALYPSE című 10 perces kisfilmjüket.
James Franco és Seth Rogen első közös munkája a THE PINEAPPLE EXPRESS, azaz az ANANÁSZ EXPRESSZ volt, melyről és a másik filmjükről az EXPRESS A VÉG FELÉ cikkekben írtam.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/127_ora_-_itt_a_vege_-_kez_kepek.jpg?67264026
 
Az ITT A VÉGE filmben James Franco nem emelkedett fel, nem kapott glóriát, nem ment a mennybe, melyet és Seth Rogen és James Franco földönkívülis kapcsolatát a PAUL ÉS A VÉGE cikkben mutattam be. Az INTERJÚ filmben szintén a kézfej került a középpontba, Seth Rogen pedig beült egy aranyozott kézbe, melyben ébredést mutatott egy extasy-s éjszaka után.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/az_interju_2014_-_a_kez.jpg?27861717
A filmben James Franco tigrises felsőt visel, mikor felveti az Észak-Koreáról szóló tervét, míg a tigrissel Seth Rogen szembesül, akivel James Franco szerint meg kell küzdeni. Ahogy leszálltak Észak-Koreába, pedig kék sast láthatunk a Nap felé szállni. Jupiter/Zeusz madara a sas, amely bolygó ekkor a Nap házába, az Oroszlán csillagképbe tart.
Mivel a filmben Seth Rogen első találkapontja Kína, kézenfekvő, hogy a tigris kínai zodiákust lefordítsuk a nyugatira, ami a Vízöntő, a tigris legyőzése pedig a belső fenevaddal való megküzdés, ahogy az a PI ÉLETE filmben is történt, a TIGRIS ÉS SÁRKÁNY alkotójától. Valójában a film főszereplői paráznák, drogoznak, stb., melyek kimerítik a bibliai bűn fogalmát.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/az_interju_2014_-_tigris_sas_es_nap.jpg?34167050
 
Az INTERJÚ szereplőinek idétlen viselkedésétől eltekintve Kék Jupiter és kék humanoid szerepelt az AVATAR-ban, melynél Jake Sully megszelídítette a tigriscsíkos sárkányt, azaz Toruk-ot, a LEOnopteryx-et.
Ugyanakkor a kék madártól indult Marty McFly a VISSZA A JÖVŐBE filmben, ahol az Atomic Kid-től megérkezett Krisztus gyülekezetéhez. A DeLorean-be a két fenyő, aztán egy fenyős helyszínen James Franco (a RIO-ban Jézus Krisztus szobránál kék madarat alakító) Anne Hatthaway mellé ült be a 2011-es OSCAR-on, beütve a 77-et, mint OZ, 2013-ban pedig Óz lett. Az Ózban pedig “Somewhere, over the rainbow, blue birds flight”.
 
https://2.bp.blogspot.com/_xdN0QQwsP1A/S60n4WS1x5I/AAAAAAAAGjU/kqYPUfnAUpk/s400/Great+Leonopteryx+Jake+Sully.jpg
 
Az INTERJÚ két főszereplője, James Franco és Seth Rogen nyilvánvalóan melegebb a kelleténél, ami Hollywoodban megszokott. Nyilvánvalóan ezért is tolják a szekerét eme két zsidó színésznek. Feleség természetesen van, ahogyan John Travoltának is, pedig épp ő ismerte be, hogy ez Hollywoodban így megy.
A homoszexualitás kérdése nyilvánvaló, ha megnézzük a BOUND 3 című videoklippet, melyben láthatóan James Franco és Seth Rogen kicsit összemelegedtek.
A homokozós, fiatalokat megrontani szándékozó extasit, füvet és kokaint fogyasztós poénkodás mellett Seth Rogen, kinek neve is Seth/Szet, kapott három csíkot, melyet spirituális ébredésnél szoktak elhelyezni személyeken filmekben. A biblia azt mondja a Sátán 1000 évre megkötöztetik, aztán egy kevés időre eloldoztatik (jelenések könyve 20/2-3), a filmben pedig épp az 1000-es szám jelent meg, mikor James Franco úgymond szerelmet vall Seth Rogennek, aztán lekapják egymást, Itt mondja azt is, hogy ő Gadalf, Gandalfot pedig épp egy homoszexuális személy, Ian McKellen alakítja.
Váratlan utazásuk a VÉG-hez ért, amint a HOBBIT is a végéhez ért. Ügyes gyerekek ezek, ha így folytatják mehetnek egy jó meleg helyre.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/interju_-_meleg_helyzet.jpg?94216455
 
A filmben Kim Dzsong Un-al James Franco ül be a tankba, melyben a karrierje kezdetén az I KISS THE GIRL dallal befutó Katy Perry FIREWORKS/TŰZIJÁTÉK dalát hallgatták, melynél ismét szóba került a homoszexualitás. Katy Perry viszont nőként énekli, hogy megcsókoltam egy lányt és tetszett, melyet ártatlan dologként vázol fel, miközben kezén ott van a JESUS tetoválás, szülei pedig állítólag keresztény hittérítőként járják az országot, meg egyebek.
Katy Perry viszont 2014-ben a DARK HORSE dalával mutatkozott be, melyet a THREE6MAFIA, azaz 666-os maffia rapperével énekelt el, melyet a SÖTÉT LÓ ÉS AZ OKKULT-ban részleteztem, plusz az MTV VMA 2014-ben.
Ahogyan a DARK HORSE számnál a 666 MAFFIA-s Juicy J is, úgy a Nap Sötét Ló-ködnél járásakor bemutatott INTERJÚ filmben James Franco is ördögöt mutatott.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/the_interview_2014_kepek.jpg?32909017
 
A Tank kandikálójában viszont 6 kicsi és egy középső nagy háromszög (piramis/hegy) látható, melyek közül a nagy középsőben jelenik meg a tűz Kathy Perry BOOM, BOOM, BOOM-os refrénjekor történő tüzelés után. Katy Perry a Sötét Ló-ról énekel a Szfinxnél, a piramis tövénél, a piramisra megy fel, ahol szárnyat ereszt, miközben a FIREWORKS dalának klipjében is azonos neműek csókolózását láthatjuk.
Az INTERJÚ-ban pedig a két ló közt történik a kosárba dobás egy olyan labdával, melyen 1000 szerepel, mégpedig akkor, mikor a Nap a galaxis központnál, a Sötét ló-ködnél járt.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/az_interju_2014_-_lo_es_a_kosar.jpg?48628416
 
Boom, Boom, Boom, ugyanis mint mondják a PORTÁL műsor készítői is, a galaxis központból és más csillagoktól energia érkezik (felirat bekapcsolható), felemelkedés jön, közben pedig pár szabadkőműves hülyegyerek ilyen olyan segítséggel próbálja meg minél több fiatal fejét rossz irányba vinni, pókként behálózni az anyagba.
https://media.giphy.com/media/XmHcZheuTPLtC/giphy.gif
 
https://hrexach.files.wordpress.com/2014/07/kp3.gif
 
https://media.giphy.com/media/Wc8zRVcRNjo5i/giphy.gif
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/katy_perry_-_jezus_kapu.jpg?81542317
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/mtv_video_music_awards_2014_kepek_2.jpg?70874378
 
https://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/katy_perry_-_dark_horse_es_a_csillagkapu.jpg?51706127

 

https://csillagszeme.hupont.hu/205/meleg-helyzet

 

Téma: Csillagszeme - MELEG HELYZET

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása