Gyűlölt ellenségeink - Leszbikus identitás zátonyra futott nőknek

2015.05.05 21:05

 

Kiemelt..

Az új világrend igazi arca - avagy a feminista mozgalmak hátteréről néhány gondolat

Színeshír - A hivatalos agymosás tíz pontban

A család, mint olyan, elavult?!

Hungarian Real News -Armageddon az örök világossághoz...

Kontrollblog - A világtörténelem legnagyobb népirtása

Trianon - NEM FELEDJÜK HŐSEINKET avagy a "Rongyos parancsnok"

 

Előzmény..

Gyűlölt ellenségeink - A demokratikus Ausztria, ahol már semmi sem emlékeztet a náci múltra II.

20 gyermeki összeesküvés elmélet (angol nyelvű videó) + Simpson család elemzése

Visz a víz sodor - Agymosás - TUDATMÓDOSÍTÁS ÉS MANIPULÁCIÓ

PI Klub speciál - Tükör

Gyűlölt ellenségeink - VB-útmutató magyar szurkolóknak

Gyűlölt ellenségeink - Sohaország kalandjai apuval

Az ígéret földjének eldorádói - I.

Honlap ajánló - Gyűlölt ellenségeink avagy a gyűlölködés szakmódszertana 1.

Internetfigyelő - Ha én miniszterelnök lennék, huszonnégy órát adnék, hogy eltakarodhasson – olvasói levél M. André Goodfriend megbízott amerikai ügyvivőnek

Szíriai Hírek - A "Coca-Cola" forradalmak gyártásáról, avagy a történelem vége és az utolsó fegyver

Szántai Lajos - Mátyás Király és a Szent Korona 1. rész

 

Kapcsolódó link..

PI Klub - A lapok

Piros Pirula Project - A Frei-jelenség

Piros Pirula Project - Főbb látnivalók Budapesten

Idők jelei - Az Új Világrend: Valóban a lelkekért folyik a harc?

PI Klub - Ők a háborúk prostituáltjai

 


A leszbikus nők ugyebár igazán megmozgatják a férfiak fantáziáját? Mégis ki kell ábrándítanunk a megduplázódó elsődleges és másodlagos női nemi jellegről álmodozó férfitársainkat, a történet ugyanis korántsem olyan mesés, ahogy azt a Pornhub videói alapján elképzelik. Olyan sokan beszélnek manapság őszintén a leszbikusságról, megtesszük hát mi is.
 

leszbik.jpg

 

 

Valójában a férfiak számára kívánatos elsődleges és másodlagos női nemi jelleg imádja, hogy kívánatos a férfiak számára, és így esze ágában sincs leszbikusnak lenni. A leszbikusság esete rendszerint akkor merül fel, hogyha az elsődleges és másodlagos nemi jelleg alapból nem valami vonzó férfiszemmel, vagy annyira megöregszik, hogy vonzerejét jórészt elveszíti. Mindezt egy konkrét esettanulmányon mutatjuk be.

A félreértések elkerülése végett, az elején le kell szögeznünk, hogy nem igazán tartjuk nagyra Tom Cruise színészi pályafutását, jóindulatúan megítélünk neki egy közepest, míg színészi képességeiről elég annyi, hogy csak és kizárólag önmagát képes alakítani. Kelly McGillis színészi pályájáról a Top Gun óta csak jelen cikk miatt tudtunk meg többet, úgyhogy ennek minőségét ugyanúgy nem tudjuk megítélni, ahogy a meccs végén pályára lépő focisták neve mellé sem kerül számszerű értékelés a sportújságokban. Most mégis a Top Gunnál kezdődik a történet, amely 1986-ban került a mozikba Tom Cruise és Kelly McGillis főszereplésével. Mindketten fiatalok és vonzóak voltak, habár tartozunk annyival az igazságnak, hogy McGillis öt évvel idősebb volt, és ez azóta sem változott meg. Akkoriban így néztek ki:

 

kelly_mcgillis_1986.jpg

 

Tom Cruise kinézete sajnos nem állja meg a helyét, ugyanis rajta kívül mindenki úgy gondolja, hogy plasztikai műtétek egész sora áll amögött, hogy évtizedek óta nem változik az arca. Ez azonban nem baj, hiszen nem is ő a cikkünk főszereplője, ráadásul a középkorú férfiak nem ritka jellemzője a fiatalkori sármjuk megőrzése vagy akár fokozása, és ezzel összefüggésben a náluk jóval fiatalabb nő az oldalukon. 2004-ben, 47 évesen Kelly McGillis még éppen eljátszhatta színházban a fiatal fiút elcsábító MILF, Mrs. Robinson szerepét, és valljuk be, ez egy ennyi idős nőtől figyelemre méltó. De ha ránézünk az akkori képére, már eléggé hajszálon múlott a szerep hitelessége.

 

kelly_mcgillis_2004.jpg

 

Időközben McGillis elvált a második férjétől is 2002-ben, de a 2001-ben szintén második házasságából kibukó, egyre fiatalabb nőket sorjázó, majd tőlük is rendre kibukó, vélhetően buta seggfej Tom Cruise-zal ellentétben már nem lelt magának újabb társat. Mígnem 2009-ben ismét rátalált az őszinte, vegytiszta szerelem Melanie Leis személyében. Igen, Melanie egy nő. Melanie Leis és Kelly McGillis közös pontja, hogy mindketten elváltak voltak, amikor találkoztak. A pár össze is házasodott 2010-ben, de a frigy csak 2012-ig tartott. McGillis viszont azóta is leszbikus maradt, amit valószínűleg cseppet sem bán, ugyanis a filmes munkákban 2001-ig bővelkedő színésznő a 40-es évei második felében már nem igazán jutott szerepekhez, egészen addig, amíg nem comingoutolt. Mindössze egy mozi- és két tévéfilmszerep jutott neki, majd 2008-ban már felbukkant egy leszbikus témájú sorozatban. Egy évvel későbbi nyilvános comingoutja óta a különböző devianciákért rajongó Hollywood hálából elhalmozza őt gagyi horrorszerepekkel. Így nézett ki, amikor rádöbbent, hogy 52 heteroszexuális év után ő mégis inkább leszbikus:

 

kelly_mcgillis_2010.jpg

 

Azaz, nem rádöbbent, hanem saját bevallása szerint, egy réges-régen zajló folyamat során megérlelte magában a nemi irányultságát. Az, amit a heteroszexuálisok és a tényleg homoszexuálisok is legkésőbb kamaszkorukban már egyértelműen tudnak magukról, nála több évtizedes folyamat eredménye volt. Sajnos itt csak két lehetőség áll fenn. Kelly McGillis vagy 52 éves koráig, vagy 52 éves kora óta hazudik mindenkinek – saját magát is beleértve, és képtelenek vagyunk eldönteni, melyik a súlyosabb. Ezzel azonban nincs egyedül, hiszen egészen hasonló cipőben jár még jó néhány női híresség, ahogy a nem híres nők között is akadnak, akik előnytelen külsejük és az ebből eredő magánéleti sikertelenség miatt, „egy magukban hosszan lezajló folyamat” végén leszbikussá minősítik magukat. – Jaj, malacka, megütötted magad? – Kuss, én így szoktam leszállni!

Kelly McGillis egy interjúban elmondta magáról, hogy nem akar 30 évesnek látszani, ezért elutasítja a plasztikai műtétet. Ez még rokonszenves is lehetne, ha ugyanezzel a lendülettel nem hazugsággal mentené ki magát a hagyományos mederben valószínűleg kudarcot vallott magánéletéből. A nők a túlburjánzó szépségkultusz legnagyobb vesztesei. Fiatalon magától jön számukra a siker, ha szépek, és amikor ezzel érnek a csúcsra, még nem törődnek vele, hogy később el fognak bukni – ugyanezen szemlélet miatt. A szépségkultusz alapelve, hogy ha tetszik, mindenáron megszerzem, ha már nem tetszik, eldobom. Ezt pedig a férfiak is alkalmazzák – a nőkkel is. Márpedig ez a nők számára egyénileg előbb rendkívül előnyös, később rendkívül hátrányos. Emiatt a celebiparban – és fő kirakatában, Hollywoodban – darabra több válás van, mint ahány celeb, a méltósággal megöregedés pedig jórészt ismeretlen fogalom. A férfiak könnyen vannak, hiszen az öregedés során a nőknél általában idősebb korban váltanak végletesen alakot, ráadásul nem elsősorban a külsejükkel hódítanak, hanem számtalan egyéb tulajdonságukkal, amelyeket rendszeresen büszkén villantanak fel a világ előtt.

 

penz_es_sarm.jpg

 

A nők – ugyan némelyikük ezt nehezen látja be – a férfias viselkedésmintákban eleve behozhatatlan hátrányban vannak, szóval nem nagyon van más életszerű választásuk, mint azokban a viselkedésmintákban versenybe szállni, amelyekben ők a legjobbak, és amelyekre a férfiak – a szépség mellett természetesen – rendszerint igényt is tartanak.

Amíg viszont felülnek a férfiaknak igencsak „hazai pálya” szépségkultuszra, addig így lesz a 40-es és 50-es anyukákból, ahelyett, hogy egyszerű nagymamává válnának, inkább elvált anyuka, majd a megráncosodó szépség miatt magányos anyuka, végül kínjában sokukból jobb esetben kutya/macska/lombikgyerek/bárki aki hajlandó vele élni-függő, rosszabb esetben „boldog” leszbikus anyuka válik vén napjaira, egy legalább olyan szerencsétlen másik nő mellett. Amíg a náluk pár évvel idősebb első férjük már a második vagy harmadik annyi idős nővel él, amennyi a középkorú leszbikus volt 20 éve. A volt férj sem egészen boldog persze, de még mindig sokkal elviselhetőbb az élete. Kedves feministák, elő a híres irigységgel, hogy végre egy jó állásfoglalást váltson ki Önökből!

 

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/2015/01/22/leszbikus_identitas_zatonyra_futott_noknek#comments
 

Téma: Gyűlölt ellenségeink - Leszbikus identitás zátonyra futott nőknek

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása