Vitéz Toldhy

2014.10.02 23:04

 

Kiemelt..

Ember's-Ég speciál - Facebook-csoport ajánLáss

Világos(s)Ág - A Magyar nyelv elfe(le)dett múltja

Ember's-Ég - Önismeret tizenvalahány(kolódó-kallódó) pontja helyett csak az az Egy

Ima

 

 

Előzmény..
Eseményhorizont - Az angol nyelv szavainak magyarázása, avagy Oh, My God! - ÓMAGAD

Hunok Nagy Szövetsége - Jeanne d’Arc, az utolsó magyar Ősanya-arc

Világok - Ezek szerint mégis csak különleges a Magyar gén?

 

15 dolog, amit a boldog emberek másképpen csinálnak

Indián bölcsességek

Indián bölcsességek 2

Gondolkodók weboldala - Közmondások, amelyeket soha NE mondj a gyerekednek!

Olvasmány - Élmények.I. - Részlet Krisnamurti naplójából

Ősi gyógymódok, csodálatos magyar szokások

 

 

 

Kapcsolódó link..

A Magyar Nyelv sokk-szerűsége :)

A közös örökség - Magyar nyelv

Híres emberek véleménye a magyar nyelvről

Olvasmány - Élmények II. - Carlos Castaneda: Ixtláni Utazás részlet

Bölcs történetek - Mese a négy emberről

Ki hat ma meg? Mahatma Ghandi idézetek

Gyimóthy Gábor: Nyelvlecke

Szent István Intelmei - V. Fejezet

Döntések a dualizmus világában

A varázslatos magyar nyelv

MAG VAGYOK - MAG VAGYOK SZER

Pap Gábor - Kezdetben vala az Ige - Anyanyelvünk, a teremtõ ige mûködése

Tények erődje - A titokzatos ősnyelv...

Hang az Időben

 

Szeretnél radikális változást az életedben, ami tiszta és maradandó, ami összhangban van a szíved igaz vágyával?

Akkor most nem fontos az mennyit csalódtál már az életedben, nem fontos miért történt, és mikor.Megtörténtek, de most itt vagy!Nemkelluralkodnodmagadontöbbet,de fegyelmezned magad kell.

 

 

Azt kívánom neked, hogy legyél annyira szegény, és szerencsétlen, hogy felismerd az ócska utánzatokat, és az üres másolatokat, hogy felismerd azt amit neked tartogat az élet és a létezés!Hogy felismerd a minőséget és a megbízhatóságot mindenben amit szeretnél, és ahogy szeretnéd. A minőség kiállja az idő próbáját, lehet egy kicsit meg kopik, és nem vakít mint az ócska utánzat, és másolat, mert a megbízhatót szereted, és használod, mert van benne bizalmad, és nem csalódtál benne. És nem is fogsz ha a mércédet az érték ítéletedet stabilan megtartod! Ezt kívánom neked, hogy mértéked legyen nemes, és igaz és stabil.

 

Csak az hibázik aki csinál is valamit az életével! Csak akkor tudjuk meg kik is vagyunk valójában amikor a sötét föld alól kibújnak a levelek! Igen vannak akik szét tapossák bizalmad virágjait vannak ellenfelelek, és nincsenek ellenségek. Az igazi ellenfél rá mutat gyengéidre, csak akkor ismered meg hol és miben vagy erőtlen. Legyél hálás az ellenfelednek mert érdek nélkül tanulsz általa valamit! Amikor pedig meg tanultad akkor már nem számít a célba érkezés egymás utánisága! Mert erőfeszítéseitek egyetlen forrásból fakad, és ez össze kapcsol mindannyiunkat! Akik a valóban nemes, tiszta, igaz,és lélekébresztő értékekért küzdenek! Csak ekkor ismered fel az élet amiben vagy egy tökéletes gömb! Nincsenek jó oldalak rossz oldalak, csak felszÍn van! Az ellenfelet soha ne keverd össze az ellenséggel! Ez olyan lenne mintha össze kevernéd a félelmet a veszéllyel! Az ellenfél soha nem sérteget, és nem gúnyolódik nem akar elpusztítani nem kárörvendő nem önző! A veszélyt fel lehet ismerni meg lehet találni a megoldást a veszélyre!

 

Azok akik valóban küzdenek a szívükben élő álomért hamar felismerik az ösvényt szegélyező akadályok természetét ! De ha sikerül átjutnod az első akadályokon akkor felismered a győzelem igazi képletét! Nem több kell ebből vagy abból, hanem minőségében ismered fel az élet értékeit és nem mennyiségileg!

 

Ha meg ismerted önmagadat akkor meg ismerted a körülötted élő embereket, mert mi mind akarunk valamit, és mind másképpen, és máshol, és más módon. Van aki fel adta van aki nem. Aki fel adták azoknak tudniuk kell, hogy fel lehet állni! Akik fel adták azok térdre hulltak a kudarc istene előtt, és egy olyan istenhez imádkozik aki bele tapossa a fejét mélyen a homokba, és kiprésel belőle mindent, de mindent! Annyira régen benne van a feje a homokban, hogy azt gondolja ez teljesen természetes!

 

Tudod mit mond az én Jézusom. Tudod? Azt mondta nekem.A mennyország nincs is olyan messze, és hogy nincs kizárva belőle senki! Amikor a sokaság része ként felismered önmagadat! Amikor a luciferi erőkkel küzdesz akkor meg ismered magad!

És tudod mit? Úgy is lett! A sok hazugság, és a sok félre vezetés mint valami lassú méreg! A valódi ellenség bennem van, bennem van a hiba akkor bennem is van a változás lehetősége! És ha meg tudom változtatni önmagam hozzá állását akkor szabaddá válok!

Tudtad, hogy az igazság szabaddá tesz! És tudod mitől leszel szabad? És hogy hogyan. És mik a bilincseid amik meg kötik kezedet? Ha ezt már tudod akkor már elindultál a szabadság felé !

Az én Jézusom azt mondta, hogy csak azokban bízz akikben meg van a kellő inspiráció arra, hogy csak 90% -ban biztosak magukba.

 

 

Jöhetsz nekem azzal, hogy nincsenek álmaid, nincsenek terveid, nincsenek nagy és hatalmas elképzeléseid amik csodásak, és misztikusak!!!

És ez nem is gond ha nincs, de akkor tudd hogy nincs!

És amikor ezt tudod akkor csináld, teremtsd, alkosd! Húznod kell egy vonalat akkor is ha mások ezt nem tették meg! És ott meg kell vetned a lábad! És az a vonal kivezet a homályból!

Fel kell ismerned az értéket, az igazit! Meg kell küzdened érte! Nem azért, hogy értékes legyen számodra, hanem azért, mert képes vagy küzdeni! Vagy azt gondolod elsütsz pár imát itt ott és az öledbe hullik maga a jó isten??? Honnan tudod eldönteni ? Mi a felismerésed mértéke? Az én személyes Jézusom azt mondja, nem szeretheted az ami láthatatlan és örök szellem azzal ami mulandó anyag! Ha meg tanulod szeretni a látható anyagi világban a valódi értékest, és tisztát , és meg tudod őrizni minden körülmény között akkor talán fogalmat tudsz alkotni arról mi is a lélek, és mi az isten!

Ezért mondnom illetve osztom meg veled is.

Sokan akarnak istenhez menni, de senki nem akar meg küzdeni ezért, senki nem akar harcolni ezért

......ön........magával!

Egyetlen példa segít felismerni eldönteni kit is szolgálsz és ki kit szolgál!

Ha ember vagy akkor miért elégedsz meg olyan dolgokkal amik elkényelmesítenek?

Válaszolj nekem tudod-e mikor érik be a paradicsom? Mikor érik be a banán, és a narancs?

Mikor érik be a Málna! Mikor érik be a Mák? És a lencse? Hol terem a fahéj! Vagy a tömjén?

Mind olyan dolgok amiket eszel, és talán használsz!

Mondhatod, hogy ezeket nem kell ismerned.! Rendben. De akkor hogyan tudod eldönteni mikor van itt az idő?

Nem tudod, hogy mire? Ha ezt sem tudod akkor valóban komoly bajban vagy!

Mindenek van rendelt ideje! Ez az alap! Rendelt ideje van az alvásnak és az ébredésnek!

Ez az alap!

 

 

 

Az idő bizony itt van! Eljött az idő ahogyan a gyümölcs érését sem tudja semmi, de valóban semmi meg akadályozni!

A gyümölcs megérett, és méltó helye van az asztalon a kenyér, és a bor mellett a sajt társaságában..

sokakat hívtak meg de csak kevesen tudtak eljönni. Remélem jó úton járok , hogy találkozzunk az asztalnál.

Jó utat a jó végig.

 

Toldhy Márton

 

 

 

 

 

 

 

Téma: Vitéz Toldhy

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása