A Majom éve - 2016

2016.01.01 12:24

 

Extra..

Irányítók wiki - Asztrológia

A népi költészetről és a népmesékről

Pap Gábor - Virág virágossága 1.rész Kazettás mennyezetek a Tiszaháton

Ember's-Ég - A Nyilas Egyéniség Lángja

Hunhír - Molnár Ferkó a Világmindenségben

2014 - Ló éve

Megmondóka - A logosz népe

Vasslajosblogja - A Vízöntő korszaka

Ember's-Ég - Vízöntőfelé a Magyarság

Szántai Lajos előadása Vitéz János esztergomi érsek jövendölései 1. rész

Negyedóra

 

Kiemelt..

Dunkel Norbert - Az ima rejtett kamrái

Pap Gábor - Az ember tragédiája című Madách-mű csillagmítoszi értelmezése
Pap Gábor - Asztrálmítoszi keretek
Pap Gábor - A Bánk Bán elemzése csillagmítoszi keretek között (nagyon ajánlott)

Pap Gábor - Állapotövi jegyek kazettás mennyezetek 2.rész ( skorpió- halak )

Ember's-Ég speciál - Facebook-csoport ajánLáss

Világos(s)Ág - Marduk (Nibiru)


 

Előzmény..

Molnár V. József - Az ember életköre

Wataru Ohashi - Testről olvasás

Afrikai asztrológia

Indián horoszkóp

Vasslajosblogja - A Vízöntő

Ember's-Ég - Vízöntőfelé a Magyarság

Újföldklub - Magyar nyelvű Maja naptár dekóder

Szántai Lajos - "Lőn nagy csendesség a mennyben..." 1.rész (A Jelenések könyvének elemzése)

Kapcsolódó link..

Miamanó - WikiLeaks - A Rothschild akta

20 gyermeki összeesküvés elmélet (angol nyelvű videó) + Simpson család elemzése

Bereczki Zoltán lelkipásztor előadása - Kazettás Mennyezetek a magyarországi református templomokban

Szántai Lajos - Magyar történelem

Csillagszeme - OSCAR 2014-EGY SZELET MENNYORSZÁG

 

 

Sokak szerint a kínai csillagjóslás már Krisztus születése előtt ezer évvel is kedvelt jövendöléseket adott az emberek számára. Egymástól eltérő a kínai valamint a nyugati asztrológia természetükből adódóan, ám ellent soha nem mondanak egymásnak a megállapítások. Életünk részére rendkívül nagy hatással bír a Hold. Jelentős mértékben változik például az erőszakos bűncselekmények száma teliholdkor, melyeket különböző statisztikai eredmények igazolnak. Nyugaton inkább a Nap – asztrológia alakult ki, míg a Távol – Keleten pedig a holdasztrológia. Holdévekben számol a kínai asztrológia is, minden év január 31.-én köszönt be a következő holdév.

 

https://www.vectorart.com/webart/products/42052B.GIF.pagespeed.ce.UvCsFA8okp.gif

kép innen

 

2016. február 8 – 2017. 01.27: a Majom éve

A Majom éve a Kecske évét váltja fel, méghozzá február 8.-án. A vállalkozó/nyitott szellem valamint az újítás természetesen most is nagy hangsúlyt fog kapni, viszont bekövetkezhetnek akár rosszabb események is. Köztudott, hogy a Majom évében számos jelentősebb esemény történt már. Épp a Majom éve volt az 1956-os forradalom, a szuezi válság illetve a balkáni háborúk kitörése, valamint az Európai Unió megalakulása is épp Majom évében alakult.

A Majom - A Majom a nyolcadik jegye az ázsiai horoszkópnak. A Majomra, mint jellemző az agyafúrt, ravasz, bohókás, ügyes minősítések illenek a leginkább. Bármikor képes más embereket vagy tévútra vezetni vagy épp csodálkozásra késztetni. A Majom felett a Szív uralkodik. „Ég és Föld fia”-ként szerepel egy kínai asztrológiai könyvben. Nagyon agilis, ügyes, spontán és egyben fantáziadús is, ám önző célokra vagy saját vágyainak kielégítésére soha nem fordítja hatalmas erejét. A keleti szél illetve a tél szimbólumaként is emlegetik Ázsiában. Hirtelen jelenik meg, mint a szél, és egyben kavarog, miután eltűnik végleg. A Majom egyszerre Yin és Yang – sokak szerint -, kettős természetű és egyben intelligens mágus is, aki felszabadító és egyben uralkodó is az ösztönös erőknek.

A Majom intelligens és egyben tisztán lát, így kiszámítható érzelmi élete. Szereti, ha sok barát veszi körül, odavan az élénk társasági életért. Fontos számára a realitás illetve az őszinteség, imádja a gyerekeket. Munka terén is rendelkezik számos pozitív tulajdonsággal, például függetlenek, nagyon ambiciózusok és egyben ügyesek is. Idejükkel felettébb jól gazdálkodnak és tele vannak energiával, és nem mondanak nemet a sportra még egy hosszú és fárasztó nap után sem. Pénzügyeket tekintve is egyenesben van, a legfontosabb szempontok számára a jövedelmezőség illetve a kényelem. Ha saját családjáról van szó, akkor természetesen tud nagyon bőkezű is lenni.

Patkány: A Majom évében könnyen tud majd előrehaladni, magánélete harmónikus lesz és saját vágyait, elképzeléseit meg tudja valósítani. Akár egy előléptetés is érheti a jövőben.

Bivaly: Szépen lassan halad majd előre munkájában, stabil lesz majd a magánélete. A Majom éve remek alkalom lesz a Bivalyok számára arra, hogy a helyes utat megleljék.

Tigris: Előrelépés, viszont ezzel egyidejűleg óvatosság is jellemzi a jövőjét a Majom évében. A csodás ötletek megvalósítására remek évként szolgálhat számára a Majom éve.

Nyúl: Számára az anyagiak terén lesznek problémák. Egy esetleges kiadás bizony beüthet nála a Majom évében. Általában a gazdasági dolgokhoz nagyon jól ért és pénzügyeit is ügyesen kezeli. Nem ajánlatos neki egy rizikósabb pénzügyi üzletbe bekapcsolódnia.

Sárkány: Nagyon kedvező év elé néz. Nagyot léphet előre szakmai téren, valamint boldogan alakul majd a magánélete is. Akár új kihívások vagy új lehetőségek után is el kezdhet majd keresni. Fontos, hogy másik véleményét/tanácsát is kikérje ezekkel kapcsolatban.

Kígyó: Kockázatvállalásokkal járó tevékenységeket valamint lépéseket jobb, ha elkerüli. Akár előrelépési lehetőség is érheti a Majom évében. Fontos, hogy ne húzza ki magát a csapatból, illeszkedjen be munkatársai közé, mert ha nem így tesz később nehézségek alakulhatnak ki belőle.

Ló: Nagyon kedvelik, ha a dolgok a lehető leggyorsabban történnek körülöttük, és ez a Majom évében remek ritmusként is szolgál majd számukra. Tervek és különféle elképzelések terén teljes erőbedobással haladhat előre.

Kecske: Mivel nagyon gyorsan fognak pörögni az események, így a nyugalmát könnyen megzavarhatja majd ez. A változások időszaka a Majom éve, így elképzelhető, hogy másik munkahelye lesz.

Majom: Rengeteg lehetőség érheti. Az elkövetkezendő időszakban kellőképpen ki tudja majd használni képességeit és elérhet jelentős eredményeket is. Nagy lépéseket tehet előre, mivel a szerencse mellé szegül.

Kakas: Jó és rossz egyaránt érni fogja. Jellemző lesz majd a mozgalmasság az elkövetkezendő évére. Sok nehéz pillanatot kell majd megélnie a fokozott tempó miatt.

Kutya: Sikeresnek ígérkezik számára a Majom éve. Munkájában és magánéletében egyaránt a mozgalmasság és az izgalmasság lesz majd jelen. Rengeteg szakmai lehetőség fog majd adódni számára és ő dönt, melyikkel él.

Disznó: Izgalmas lehetőségek tárháza vár rá. Ha nem retten meg az esetleges nehézségektől, akkor nagy lépéseket is tehet akár előre. Sikereket érhet el a munka terén is, amiért viszont keményen meg kell dolgozni. Érdemes más emberek véleményét/tanácsát kikérni egy döntés előtt.

 

https://pbs.twimg.com/media/B_QRhu0U8AE-9d7.jpg

kép innen

 

A Majom évében születettekre 2014 / 2015-ben stresszmentes időszak vár, képesek lesznek harmonikusan élni, mellőzve a szorongást és a stresszel járó rossz élményeket életükből. Lesznek olyan személyek, akikkel nem fog jól kijönni a Majom szülött, ezért megszakítja velük az eddigi kapcsolatot. A megszakított kapcsolatok egyik oka az lehet, hogy csak visszatartják önt a fejlődésben és nem engedik kibontakozni, ezért úgy dönt, hogy az ilyen emberektől meg kell válnia. De ne aggódjon, mert ebben az évben az elvesztett kapcsolatok helyett újakra fog rátalálni és sokkal elégedettebb lesz végül, mint ha nem tette volna meg ezt lépést. Türelmesnek kell lennie és akkor minden, amit eltervez valóra fog válni kivétel nélkül.

 

Akik ez alatt a csillagjegy alatt születtek, nagyon okos, intelligens emberek, ráadásul rendkívül találékonyak, szinte minden élethelyzetben fel tudják magukat találni. Nincs olyan akadály vagy probléma, amit ne tudnának megoldani. A Majmok képesek olyan logikával megoldani a problémákat amitől a többi ember csak ámulva és csodálattal nézi őket, hogy mire képesek.


Híres Majmok, akik ezen évek egyikében születtek: Julius Ceasar, Leonardo da Vinchi, Charles Dickens, Liz Tayor, Walther Mattau, Omar Shariff, Kylie Minougue, Charles Dickens, Ian Flamming, Paul Gauguin, Harry Houdini Martina Navratilova, Little Richard.

A Majom jegyűek szinte kivétel nélkül mind optimisták, nyitott gondolkodásúak, magához a világhoz is nyitottan állnak hozzá. Nagyon jó munkaerők, karrierjükért sokat tesznek, szorgalmasak és maximalista típusok, ezért lehet rájuk a legjobban számítani. Rossz tulajdonsága a Majomnak, hogy néha nem mond igazat és sokszor lusta. Jó tulajdonsága, hogy nagyon jó humora van és ezért igen gyors tempóban fejlődik. Az élet minden egyes területén kiválóan helytáll és soha nem kell benne csalódni.

A Majmok az esetek többségében helyesen cselekszenek, magukkal hozott intelligenciájuknak és remek megfigyelő képességüknek köszönhetően. Rendkívül gazdag képzelőerejük van, ennek köszönhetőek igazán kiváló ötleteik, amiket többnyire valóra is váltanak. Igénylik a mozgalmas életet, és mivel szinte minden embertársukban bizalmat ébresztenek, igen sokan keresik társaságukat és kerülnek bensőséges, bizalmas viszonyba vele. Bármikor szívesen segít, de sokszor elfogja a gőg és beképzelt is tud lenni, ám ennek ellenére el tudják fogadni minden hibájával együtt az emberek. Szerelemben rendkívül hűséges, de elvárja azt, hogy igazságosak legyenek vele. A korrektség azért fontos a számára, mert ő is az mások felé  és jogos elvárás részéről, hogy ha ő így viszonyul másokhoz, akkor a minimum az, hogy mások is így viselkednek vele.

A Majom férfi kreatív és nagyon sok jó ötlete van, munkájában rendkívül rugalmas. Párkapcsolatára jellemző, hogy igen jól forgatja a szavakat, remekül udvarol, ha valakit megszeret, mindent elkövet, hogy párját megtartsa, néha még túlzásokba is esik, de ez nem taszító, inkább bóknak veszik tőle. A Majom nőnek fontos a szabadság, a függetlenség. Általában vidám, életerős teremtés, aki csak az életet szeretné élvezni, de néha enged változó hangulatainak is. Ami nem a legszimpatikusabb vonása, hogy nem túl együttérző másokkal, ritkán érez lelkiismeret furdalást. Mindene a flört, ez élete mozgatórugója, nem érdekli mások véleménye sem viselkedését, sem öltözködését illetően, ő úgy szép és úgy érzi jól magát, ahogy van.

A Majom öt elemének alapvető tulajdonságaiban nincs különösebb eltérés, de persze az elemek hatása mindegyikőjük személyiségét befolyásolja.

 

  • Víz- Majom: Rendkívül jól alkalmazkodik mindenkihez, a Víz miatt harmonikus és nyugodt életet él. Számára nincs stressz és idegeskedés.
  •  
  • Tűz- Majom: Mindig a középpontban van, energiája hihetetlenül nagy és mindig eléri azt a célt, amit kitűzött maga elé.
  •  
  • Fa- Majom: Rendkívül kíváncsi természet és nagyon nehéz eleget tenni ennek a kíváncsiságnak.
  •  
  • Fém- Majom: A Fém hatására heves és irányító személyiség, álmaiért és céljaiért féktelenül küzd és nem tűri, ha bárki megpróbálja ebben megakadályozni.
  •  
  • Föld- Majom: A legnyugodtabb Majom típus, a Földnek köszönhetően harmóniában és békességben él környezetével.

 

https://www.maxinfo.hu/majom-jellemzese-eve-a-kinai-horoszkop-eseteben.html

https://www.aktualitasok.hu/2016-a-majom-eve-kinai-horoszkop.html

 

Téma: A Majom éve - 2016

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása