Idők jelei - Az Antikrisztus színrelépése

2015.11.06 15:14


Extra..

A Láthatatlan történet - Hamvas Béla - Paradoxon az igazságtalanságról 

Makk István - Gömbszimbolika - Az örök fejlődés kozmikus útja

Velorex blogja - Mu’ummar Qaddafi cenzúrázatlan üzenete
 
Kkbk - Pincebörtön - dokumentumfilm
 
Ami a Biszku-filmből kimaradt

 

Kiemelt..

Szántai Lajos előadása Vitéz János esztergomi érsek jövendölései 1. rész

Szántai Lajos - IV. Béla király tanításai a világ végső korszakáról

Szántai Lajos - "Lőn nagy csendesség a mennyben..." 1.rész (A Jelenések könyvének elemzése)

ó

A Láthatatlan történet - Hamvas Béla: A Vízöntő - Electrocat-Toma-Irodalmi DubTechno

Vasslajosblogja - A Vízöntő korszaka

Ember's-Ég - Vízöntőfelé a Magyarság

Hamvas Béla - A Vízöntő

A Láthatatlan történet - Hamvas Béla idézetek 3

A Láthatatlan történet - Hamvas Béla idézetek 2

A Láthatatlan történet - Hamvas Béla idézetek

Márai Sándor : Füves könyv – A lelkiismeretről

Posta Imre - Háború Zajlik Az Ionoszférában - Chemtrails találkozó PECSA 2014

Cecil Rhodes öröksége: a "Round Table" hálózata a kis nemzetek ellenében uralja a globális világot
40 botrányos tény, amiről a legtöbben nem tudnak

Piros Pirula Project - A terrorizmus "kifehérítése" 

Május elseje - A munka és az Illuminati születésnapjának ünnepe

Szex és az új világrend 1.

A Denver Airport hátborzongató titkai

Hatodik napon - VILÁnG IDŐ

Legendavadász - Az illuminátusok társasága, az Új Világrend nyomában

Világok - Észrevétlen Spirituális háború a Társadalom felszíne alatt...

Gorothna - Beszélgetés Rejtettkézzel

Világok - Észrevétlen Spirituális háború a Társadalom felszíne alatt...

Fogott levél avagy egy beteges lelkület irománya, hogy lássátok kik állnak a háttérben

Legendavadász - Az 1 dolláros szimbólumai - ELEMZÉS

Ördögüző.blogspot - A Menóra leigázza a Kettőskeresztet - "Magyarország arculata" a milánói Expón

Miamano - A jezsuitákról mondták

Hídfő - Detroit - a leendő sorsunk képekben(?)

Az ígéret földjének eldorádói - I.

Tudatmódosítás és a 3G

Church of God - A Sátán zsinagógája és a Születési jog áldásai

Posta Imre szarvasi előadása, egészben!

PI Klub - Milliárdos lesz, ha Magyarország csődbe megy 2011.

 

 

Kapcsolódó link..

Visz a víz sodor - Idők jelei a végső időben

Szíriai hírek - Szíria elnöke az amerikai és nyugati vezetőkről

Soros kontra font, Soros kontra Anglia

Miért Cion? - Gengszterek és jiddiskeit

Az Óperenciás tenger túl - az USA igazi arca (Géczy Gábor előadása)

15+1 hely Magyarországon, melyekről nehéz elhinni, hogy léteznek!

Kárpát-medence a Földi paradicsomkert

Már összeesküvés-elméletre sem telik...

Maga a valóság - A sötét oldal

Tóth Bálint - Hollywood titkos jelképrendszere
Legendavadász - Az 1 dolláros szimbólumai - ELEMZÉS

Csillagszeme - 2014 OKT 23 - FÉNY A SÖTÉTSÉG ELLEN

Apokalipszis 

 

 

Joseph Candel

 

Eleinte a világ úgy tekint majd az Antikrisztusra, mint a várva várt politikai szupermenre, aki végre békét és gazdasági stabilitást hoz az emberiségnek. A legtöbb ember a béke emberét és a bölcs, megnyerő vezetőt látja majd benne. „Alattomban még az ország gazdag részeibe is behatol” és „hízelkedéssel”, azaz „cselszövéssel”, ahogy az eredeti héber „chalaqlaqqah” szót gyakran fordítják, „jut az országhoz” (Dániel 11:24,21).

Ahhoz azonban, hogy a világ készen álljon az egységes világkormány és a ’mindenható’ vezető elfogadására, a világnak nagyon kétségbeesett helyzetbe kell kerülnie, a béke és biztonság pedig nem éppen ezt a hatást érik el. A háború, a terrorizmus, a gazdasági összeomlás és katasztrófák viszont tökéletesen előkészítik a terepet az Antikrisztus „békés” hatalomátvételére.

Az Antikrisztus és emberei most is keményen dolgoznak, hogy a világot káoszba sodorják és előkészítsék a politika színpadát a hamis megváltó bevonulására. A gazdasági, politikai és természeti katasztrófákat kihasználva ebbe az irányba terelik az eseményeket.

Miért nem képes valaki végre véget vetni az emberek szenvedéseinek Afrikában, felszámolni az éhezést és megállítani az öldöklést Szudánban, Szomáliában, Kongóban, Ugandában és még sok más helyen? Miért sodródik Haiti egyik katasztrófából a másikba? Miért egyre gazdagabbak a gazdagok és egyre szegényebbek a szegények? Hogyan történhet meg, hogy egyes országok minden következmény nélkül elnyomhatják saját polgáraikat vagy támadhatnak meg más nemzeteket? Van megoldás a közép-keleten folyó mészárlás megállítására? Lehet-e együttműködés a világ vallásai között, hogy követői ne gyilkolják többé egymást?

Az emberek szüntelen konfrontálódnak ezekkel a kérdésekkel a médiában. A világ nemzetei és az ENSZ tehetetlennek tűnnek minden fronton.

Mit lehet tenni most, hogy a világ egy újabb globális háború kirobbanásától és ismételt gazdasági összeomlástól tart? Minden újabb válsággal az emberek egyre inkább egy politikai megváltó után kiáltanak, aki kihúzza őket a bajból.

Amikor eljön az idő, és a hangulat megérik rá, az Antikrisztus előáll megoldásával. „Össze kell fognunk,” jelenti majd ki „én pedig tudom a megoldást”.

A 2004-es ázsiai tsunami csupán egy volt a végső idők számos jele közül, amelyekre maga Jézus figyelmeztetett, mikor a második eljövetelét körülvevő eseményekről beszélt.

„Hallanotok kell majd háborúkról és háborúk híreiről: meglássátok, hogy meg ne rémüljetek; mert mindezeknek meg kell lenniök. De még ez nem itt a vég. Mert nemzet támad nemzet ellen, és ország ország ellen; és lésznek éhségek és döghalálok, és földindulások mindenfelé. Mind ez pedig a sok nyomorúságnak kezdete.” (Máté 24:6-8)

 

„És lesznek jelek a napban, holdban és csillagokban; és a földön pogányok szorongása a kétség miatt, mikor a tenger és a hab zúgni fog, Mikor az emberek elhalnak a félelem miatt és azoknak várása miatt, a mik e föld kerekségére következnek: mert az egek erősségei megrendülnek.” (Lukács 21:25-26)

Mint a legtöbb katasztrófa, amire az egész világ figyel, a tsunami is segített előkészíteni az Antikrisztus útját az embereken eluralkodó pánikon keresztül. Eredményeként az emberek jobb előrejelző rendszert és pontosabb megfigyeléseket akartak. Bár ezek a programok hasznosak mégis legtöbbször a nagyközönség számára nem ismert célokat is teljesítenek. A világ egyetlen kormánnyá történő egyesítésén mesterkedő emberek könnyen fel tudják használni ezeket a rendszereket, hogy még inkább irányításuk és hatalmuk alá vonják a földet. Az Antikrisztus apránként készül az elkerülhetetlen napra, amikor lehullik arcáról a lepel.

„Kérünk pedig titeket, atyámfiai, a mi Urunk Jézus Krisztus eljövetelére és a mi ő hozzá leendő egybegyűlésünkre nézve, Ne csaljon meg titeket senki semmiképen. Mert nem jön az el addig, mígnem bekövetkezik elébb a szakadás, és megjelenik a bűn embere, a veszedelemnek fia, A kinek eljövetele a Sátán ereje által van, a hazugságnak minden hatalmával, jeleivel és csodáival.” (I. Thessalonika 2:1, 3, 9)

 

 

„És ezek országai után, mikor elfogynak a gonoszok, támad egy kemény orczájú, ravaszságokhoz értő király. És annak nagy ereje lesz, noha nem a maga ereje által, és csudálatosképen pusztít és jó szerencsével halad és cselekszik, és elpusztítja az erőseket és a szenteknek népét. És a maga eszén jár, és szerencsés lesz az álnokság az ő kezében, és szívében felfuvalkodik és hirtelen elveszt sokakat; sőt a fejedelmek fejedelme ellen is feltámad, de kéz nélkül rontatik meg.” (Dániel 8:23-25)

Eközben bármi és minden, ami aggodalmat és félelmet kelt az emberekben az Antikrisztus malmára hajtja a vizet. Egy fuldokló ember kész bármibe belekapaszkodni, bármilyen segítséget elfogadni, csakhogy megmeneküljön a fulladástól, akkor is, ha ez a segítség történetesen egy magát Istennek képzelő vezető által irányított világkormány formájában jelentkezik.

Napjaink eseményei, akármilyen tragikusak és ijesztőek, mind Isten tervének részei ezekre a végső napokra, és minél hamarabb teljesednek be, annál előbb jön vissza Jézus, hogy véget vessen minden szenvedésnek, bánatnak, fájdalomnak és gonoszságnak. Akkor, de csakis akkor végre győzedelmeskedik az igazság és „az Úr dicsőségének ismeretével betelik a föld, a miképen a folyamok megtöltik a tengert.” (Habakuk 2:14)

 

https://idokjelei.hu/2011/01/az-antikrisztus-szinrelepese/
 

Téma: Idők jelei - Az Antikrisztus színrelépése

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása