Magyar Nemzeti Kormány - Felhívás nem csak pedagógusokhoz! Használati utasítás a kockásinghez

2016.03.05 09:27

 

Extra..

Posta Imre előadása 2010-ből

 

Kiemelt..

Euromaidan - speciál - Rózsák Tövissel

Gyűlölt ellenségeink - A kommunista ólsztár

Orientalista - Damaszkuszban jártam – Kontraszt

Hungarian Real News - Az idő telik, a becsület fogy...

Honlap ajánló - Gyűlölt ellenségeink avagy a gyűlölködés szakmódszertana 1.

Magyar Királyi Hírlap - A cigányság, mint eszköz a zsidó maffia kezében

Magyar Hajnal - Nyílt levél a ‘roma vezetőknek’

Embers's-Ég - Az agresszió 1. rész Szellem: Hass!

Ember's-Ég - Agresszió 2. - Lélek - Alkoss 2/1.

A Láthatatlan történet - Hamvas Béla idézetek 2

Tuholep, a fáraó - A Végső Árulás avagy az élet közelről..

Kozma Szilárd - Életünk igazi céljáról és rendeltetéséről röviden.

15 dolog, amit a boldog emberek másképpen csinálnak

Visz a víz sodor - Agymosás - TUDATMÓDOSÍTÁS ÉS MANIPULÁCIÓ

 

Előzmény..

A világ titkai - Hírekkel módosítják tudatunkat? A média manipuláció piszkos trükkjei

PI Klub speciál - Adassék, vagy attasék?

PI Klub speciál - Vasárnapi Istentisztelet helyett

PI Klub speciál - Tükör

Nemzeti Radikális Tömörülés - Magyar ember levele a Cigánynak!

2012blogol.hu: Összeesküvés - elméletek helyett : az Irányítók

Az ígéret földjének eldorádói - I.

Tudatmódosítás és a 3G

Church of God - A Sátán zsinagógája és a Születési jog áldásai

Posta Imre szarvasi előadása, egészben!

Egységfront - Mit és minek?


 

Kapcsolódó link..

Kocsis István - A történelemhamisítások célja - Magyarország felszámolása

Nemzetiarcvonal - A menekültáradat valódi célja egy globális, európai járvány?

Gyerekeket kényszerítettek a buzivonuláson való részvételre

PI Klub - Megújulás a feladatunk vagy pusztulás a sorsunk?

PI Klub - Bosszúkések és a nyája

PI Klub - Örök körök

PI Klub - Bukjék

PI Klub - 9

PI Klub - Hantodik

PI Klub - Nem hatódik még

40 botrányos tény, amiről a legtöbben nem tudnak

Márai Sándor : Füves könyv – A lelkiismeretről

PI Klub - Vádirati stílusban

PI Klub speciál - Alapok! - már 4 éve (újratöltve)


 

 

Posta Imre weboldala

 

..Itt közvetlen elérhetőek..

 

https://postaimre.magyarnemzetikormany.com/news.php

 

Féltem a gyermekeim igazságba vetett hitét. Sok éve „kockás ingben” érzi jól magát és nem is tudta, hogy ebből még baja is lehet. Mától tehát négyzetrácsosnak kereszteljük át, így tán esélyesebb ha egy bizonyos és jól körülhatárolt KLIK, kiválogatott, kontraszelektált személyzete kéreti számon rajta a sok-sok „tanítást”, melyek zöméről ő már pontosan tudja, hogy szemen szedett hazugság. Mert ugye nem a ruha teszi az embert, de a ruha fedheti el, ki ember még ebben az embertelen rendszerben, melyet nyilvánvalóan nem emberek irányítanak, terelgetnek, „politizálnak át” és hamis tanokkal mosatják át a gyermekek még fogékony elméjét. Ehhez minden „kormányzati” segítséget megkapnak, médiát, jelszavakat, pártokat, hazugságot és töménytelen ígéretet és éppen annyi fizetést biztosítanak, hogy az igazán valamire való és a realitással szembenézést vállaló csak az utolsó pillanatban nézzen külföldi mosogatói, takarítói állás után. A lakosságcsere-program keretében nem csak az idős, elaggott, Magyarországot felépítő réteg kiiktatása folyik az „egészségügyi” reform keretében, hanem a fiatalok minden szintű mérgezése, a pedagógusi kar aktív bevonásával. Igen összetett és nagyon mocskos hadviselés zajlik és minden szinten, ellenünk a „kockásingesek” ellen a Dávid-csillagosok részéről. Ügynökeik ott vannak minden kulcspozícióban és úgy intézik, hogy a Lauderen kívül „ne is lehessen élet”, bár lassan az ország minden valamire is való „oktatási intézménye” valójában izraelita érdekek szolgálatába állított cionista kiképzőhely.


De lássuk először is, miről szól ez a „kockásinges” felzúdulás? Hol voltatok eddig? Hol vagytok most? Nem hiszem, hogy nem tudtok róla, mi zajlik az országban és mi történik a világban, legalább nagyobb vonalakban. Féltek? Féltitek az „állásotokat”? PÖCS-ök vagytok? A mai magyar pedagógus önértékelése egy KLIK szerint, amelynek pontosan abban érdekelt, hogy önérezzétek magatokat annak. Ha Orbán lehet geci, akkor ebben a Gyurcsányosan „kurvaországban” bizony nagyon alacsonyan állunk önbecsülés terén és magas ingerküszöbbel bírva igen mélyre süllyedtünk. Fejünkre egy igen komoly maffiadinasztia „haverjai” és rokonsága, „kiválasztottak” hada telepedett, amely csak nyelvhasználatában és papírjai alapján lehet még magyar. Még! Meddig még? Banki adós-rabszolgák, bérszolgák, gyáva és megalkuvó, sunnyogó tanárok készítik fel a jövő rabszolgáit az oligarha-rendszerre a rendőrnek nevezett idomított jószágok segítségével, ügyészi és bírói összeesküvések fedezete alatt. Hiszitek még a „demokráciát”? Az arcotokba lett dobva, hogy „KUSS!”. Amit a KLIK megmondott, az meg van mondva! Tudták, hogy lázadozni fogtok és a „kockás inget” is ők aggatják rátok! A jelenség nem magyar sajátosság. A környéken mindenhol, cionista rezsim van, hol ezt a „játékot” most el kell játszani, mert rendszerváltás közeleg és bizony mondom néktek a férgesének hullania kell, ha pedagógus, ha igazgató, ha polgármester, ha rendőr, ügyész, bíró és bankár-politikus. A „politikai elit” megbukott. Teljes mértékben felemésztette az korrupció és a zsidók betelepítésének és a cigányság elszaporításának embertelen terve. Sajnos hatalmas károk és kínok árán tudunk csak megszabadulni ettől a tehertől és ne legyenek illúzióitok, mert a háború mindenkit elér és mindenkit próbára tesz, úgy tanárt, mint diákot, s mindegyben embert, pepitás ing ide, vagy oda.

Kockásingesek? Ha kaptok kicsivel több pénzt, akkor már minden rendben lehet? Nem zavar, hogy minden, amit láttok, tapasztaltok magatok körül egy hazug színjáték és ti csak tehetetlen bábok vagytok és még csak nem is nemes célokat szolgáltok, pedig eskütök szerint is a „közt” kellene, hogy legjobb tudásotokkal szolgáljátok, példamutatásotokkal, személyiségetekkel tanításaitokkal, építsd a generációkat? A férfi mára nem férfi, a nő sem nő, a szintén kiszolgáltatott és – valljuk be- zömében hihetetlenül ostoba szülők számára a mára nyilvánvalóan illegitim alkotmány szellemében, valódi nemzeti felhatalmazás nélkül regnáló bűnöző banda dirigál a Magyar Parlamentnek is nevezett legköltségesebb zsinagógából? Kormányzati izraelita KLIK!

Mondd, te kockás ing, ugye a fejed azért annyira nem kocka, hogy az eddigiekben foglaltakat meg ne értsd! Mire vagy kész? Mire vagy képes? Meddig tudsz elmenni önmagadért és a rád bízott lelkekért? Példát mutatni, vagy lehajtott fejjel ostobán pillogni a fejedből, miközben a fekete felhők egyre csak gyűlnek és ma-holnap a diákjaidat sorkatonai szolgálatra kell felkészítsd, de nem tudod megmagyarázni nekik, hogy MIÉRT? Vélem, sok fiatal mélyebb tudással rendelkezik már ezekben a kérdésekben, mint sok tanár és tanító, aki az életre kellene a gyerekeket és természetesen az igen elmaradt szülőket is tájékoztatni, a várható helyzetről, rizikókról. Tudom! Konfliktus! Tudom! Elveszítheted a „munkád”. Cserébe viszont életet nyerhetsz és mindegy, hogy ápoló, kórházi dolgozó, mentős vagy bármely más munkásról beszélek, aki ebben a kirabolt és meggyötört, meggyalázott Magyar Honban még őrzi magyarságát, hisz mindenkit ugyanaz a kígyó mardos és ennek a fejét ideje eltaposni! Vagy veled, vagy nélküled, tisztelt Kockásinges ez megvalósul. Ha le vagy maradva, ideje felzárkóznod, tájékozódnod.

Tudnod kell, hogy a jelenlegi magyar kormány nem legitim, ahogy az általuk összegrundolt alaptörvény sem az. Tudd, hogy te egy az USA-ban tőzsdére bejegyzett Magyar Köztársaság” magáncég rabszolgája vagy! Tudd, hogy amíg megalkuszol, egy fikarcnyit sem számítasz, ahogy rád sem számítanak a jövőben sem diákjaid, sem bíráid, akik elszámoltatnak megtett és meg nem cselekedett dolgaid miatt.
Tüntetni vonulsz? Sztrájkolsz? Jól teszed, ha van eszed, de gondolkozz, mert az események nem állnak meg itt és jelenleg az országunkat nem a muszlim „menekültek” tartják rettegésben és kizsákmányolás alatt, hanem az izraelita összeesküvők, akiknek bábjaik a parlamentben játszanak neked és játszatnak veled sötét és veszélyes színházat.


Ha felvetted a „kockás inget”, gondolj rá, hogy ez egyfajta egyenruha. A nővérek fekete pólója is az. Ma-holnap valódi katonai egyenruha váltja a most még „színes forradalmi” vásznakat és nem baj, ha tudod, hogy ez elkerülhetetlen. A beszoktatásod zajlik. Tesztelés! A tankönyvekkel manipulálnak már rég, de nyilvánvaló, hogy most közvetlen felkérést kaptatok arra, hogy döntsetek! A cionista KLIK, vagy a magyar hun-szkyta múlton alapuló ősi értékek? Saul fia, vagy A lovasíjász?

Nem mondhatod, hogy nem tudsz róla, mekkora a tét! Nem hivatkozhatsz rá, hogy „nem tudtál róla”, mert minden információ elérhető, nyílt, nyilvános, ha nincs is folyamatosan az orrod elé tolva ugyanúgy, mint bérszámfejtett fizetésed, amely ne legyen többet „30 ezüst”, mi árulásod bére!

Ne arra készítsd gyermekeinket fel, hogy majd külföldön boldogulni fog és te se „menekülj” többé! A határok záródnak a „kintieket” szépen hazaterelik, hazatereljük, de ehhez a „bentieket”, a hazaárulókat, ellenséget a segítségeddel, aktív részvételeddel el kell űzzük és meg kell büntessük!
Tisztelt Kockásinges! Te nem vagy politikus, ahogy én sem! A politikus az a bűnöző, aki mögéd bújva, de hangadóként felhergel, majd elhallgattat. Őket erre a célra készítették fel, tartják és fizettetik velünk, hogy a „demokrácia” jelszava alatt mindig is ez a „szelektált” bűnözői kör (elit) tudhassa magáénak a „néphatalmat”.


Az inged elfedhet ugyan, de aki a valóságra fogékony, annak eddig is rálátása volt a makacskodó tényekre!

Te légy csak egyszerűen Ember! Nem több, de ne kevesebb! Ne hazudj és ne vegyél részt hamis dolgokban, ne szolgálj hamis „istennek”!

Ha így teszel, nem tévedsz el és, bár magányosnak tűnsz majd, sajátjaidra csak így lelhetsz! Harcolj az igazságért! Minden más csak hamis ábránd! Még a kockás inged is, melyet „dacból” hordasz. Ettől te sokkal többet érsz! Vagy nem, de ennek is ki kell derülni, mert hosszú sötétség kora után végre a kiderülések korszaka kell beköszöntsön és ezzel együtt sokaknak be kell alkonyuljon!


Ha tetszett amit olvastál, lájkold, és idd a mérgezett sörödet, alkoholod, aszpargámos italodat tovább, edd a hamburgered, kemikáliás élelmiszernek nem nevezhető ipari hulladékokat, GMO-s készítményeket, antibiotikummal és vegyészeti csodakészítménnyekkel telepumpált „valamiket” és szippants bele a frissen kórokozókkal telített levegőbe, adass be magadnak minden „védőoltást” anélkül, hogy tájékozódnál előtte és kényszerítsd erre a gyerekeket és szüleiket is… és hazudj magadnak tovább, ahogy eddig is! Éltesd a korrupciót, amiről tudsz és része vagy, ha akarod, ha nem és fogadd el, hogy ezen te – ahogy eddig nem- eztán sem tudsz változtatni, mert nem is akarsz. Tudod, hogy nem vagy különb egy szálat sem, mint azok, akik mindezt művelik velünk. Ha az lennél, már ismernénk, hisz nem lenne állásod és telekiabáltad volna a világhálót az „igazsággal”, melyet sem oktatnod, de még csak hangoztatnod sem szabad, mert elveszíthetsz mindent, amit ma még fontosnak vélsz. A liberalizmus korának vége! Elkezdődött az ember korszaka! Sajnos, vagy nem, de az izraelita agymosás igen kevés embert hagyott meg embernek, így nagy veszteségekkel kell számolni. A zombi-program túl sikeres volt.

Kedves Kockásinges!

Erőfeszítéseidhez kitartást kívánok!

Posta Imre

 

https://postaimre.magyarnemzetikormany.com/news.php?readmore=846#comments

 

Téma: Magyar Nemzeti Kormány - Felhívás nem csak pedagógusokhoz! Használati utasítás a kockásinghez

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása