Orientalista - Ferenc, az álszent

2016.12.02 13:31

 

Kiemelt..

Jövönk.info - Alapvető vallástörténet

Visz a víz sodor - Plutónium- 239 – es előállítása
Hungarian Real News - Bábel tornya és a pokol tornáca

Üzenet a régmúltból - Piramisok - avagy Ménrót visszatér

Hatodik napon - LEGYŐZHETETLEN 42

A Hetedik pecsét feltörése

Faust Doktor és az Ördög, azaz a fekete mágusokról


 

Előzmény..

Világok - Ezek szerint mégis csak különleges a Magyar gén?

Miamano - A jezsuitákról mondták

2012blogol.hu - Sötét tudás

Vasslajosblogja - Parallel - Párhuzamos álmok, világok

Azúr Elefánt - Aki bízik, nem téved el

Hatodik napon - IMÁRA MÁRIA ORSZÁGA

PI Klub - A kőbányai 'előadás' két részben

Fénymag - Napkirály volt Atilla, a rabszolgatartó birodalmak szétzúzója

Szabó Sinkó Magda : A Magyar Géniusz

Világok - Észrevétlen Spirituális háború a Társadalom felszíne alatt...

 


Kapcsolódó link..
Maga a valóság - A sötét oldal

Cúth János - A Magyar Királyság eltörlése és a cionizmus

A Chemtrails jelenségről

Kisérletek tudatunk ellopására és kedélyállapotunk átverésére

Legendavadász - Az illuminátusok társasága, az Új Világrend nyomában

Tamás Evangéliuma - Az Evangélium Tamás szerint

Ember's-Ég - Vízöntőfelé a Magyarság

Hagyaték – “Szent Írások” helyett

Balla Ede Zsolt - Szakrális földrajz

Részletek Tamás Evagéliumából

Pap Gábor - Tollkoronás Krisztus

Szántai Lajos - Jézus Krisztus kora és a Pártus birodalom

Szántai Lajos - Ady Endre költészete a magyar sors tükrében 

Domonyi Aries - Vélemények rólunk, Magyarokról

Wass Albert - Nagyapám tanítása

 

 

Furcsa világot élünk mostanában. Olyannyira furcsát, hogy lassan nekem sem sikerül már kiigazodnom rajta.

 

Pope Francis gives his thumb up as he leaves at the end of his weekly general audience in St. Peter's square at the Vatican, Wednesday, Sept. 4, 2013. (AP Photo/Riccardo De Luca)

 

Gondoljunk csak bele: ki gondolt volna arra 10 éve, hogy 2016-ban a katolikus pápa szavait fogják visszhangozni a legdurvábban egyházellenes liberálisok, hogy olyanok, akik zsigerileg gyűlöltek mindent, ami keresztény, most ezen vallás egyik legnagyobb tekintélyét fogják ajnározni? Pedig ez történt. Mondhatnánk, hogy ez haladás – azonban valójában ez egy súlyos visszalépés.

Legutóbb Martin Schulz (félig sem) barátunk dicsérte Szentatyánkat fennen, mikor az átvette a Nagy Károly-díjat, és ez alkalomból mondott egy beszédet, amelyben követelte, hogy bontsák le a falakat Európában, és mindenkit, feltétel nélkül engedjenek be.

Hogy ehhez a beszédhez a díj névadója, a nagy frank császár, aki ezrével ölte a Hispánián keresztül beözönlő muszlimokat, mit szólt volna, nem tudom. Szerintem egy motolla sebességével forog díszes kőszarkofágjában…

Ferenc álszent. Nagyon álszent. Ugyanakkor, igazi sztáralkat. Cukipápa. Nagyon cuki. Szegényen helikopterezget vidéki kastélyába, ráadásul arany trónuson, 8 méteres betonfalak mögül osztja az észt Európának. A sok agyhalott liberális meg zabálja a szavait.

Persze, mondhatni, hogy ő legalább példát is mutatott, hiszen tizenegynéhány muszlimot nemes egyszerűséggel áttelepített Leszboszról a Vatikánba. Hogy azok a szerencsétlenek, akik számára a képtilalom evidencia, hogy érezhetik magukat Bernini meg Michelangelo szobrai, freskói, mozaikjai és egyebei között, arra most ne térjünk ki. Akinek van iszlám „teológiára” járó közeli ismerőse, az tudja, hogy ezek az emberek Európába látogatva nem pont a katolikus templomokért lesznek oda, mely szerintük az istenkáromlás színtere, és majd az első adandó alkalommal szépen ki is fognak minden ilyen „istenkáromló” dolgot szórni onnan, ahogy tették azt anno a Mátyás-templomban is, midőn a maihoz hasonló csellel bevették Budavárát.

Arról se beszéljünk, hogy amennyire tudom, több hónapon keresztül figyelték a kiválasztottakat, hogy valóban alkalmasak-e a vatikáni életre – és itt kiderül, hogy a pápa továbbra sem fogad be embereket minden feltétel nélkül, vagyis issza bort és prédikálja a vizet.

Inkább arról írnék egy keveset, hogy vajon milyen pásztor az, aki a saját nyáját hagyja veszni csak azért, hogy egy idegen nyáj juhait mentse? Hát, nem tudom, én erdélyi vagyok, nálunk az ilyen pásztor rövid idő után koldusbotra kerülne – a Nyugaton pápa lesz belőle.

Híre járt, hogy a pápa ugyanis megígérte a Leszboszon rostokoló keresztényeknek, hogy őket is áttelepíti a Vatikánba. Ezt később őszentsége nemes egyszerűséggel elfelejtette, így azóta a szigetre került Krisztus-hívők nagy részét vissza is toloncolták Törökországba, ahol rájuk valószínűleg nem az aranyélet vár…

 

Az egyház önjelölt pásztora veszni hagyta Istene nyáját csak azért, hogy Allah nyáját menthesse…

 

Hát ilyen ez a Ferenc. Méltatlan a pápai címre, méltatlan arra, hogy pap legyen, méltatlan még arra is, hogy kereszténynek nevezzék.

A Biblia ugyanis, amely vallásunk alapirata, megköveteli, hogy a keresztény elsősorban keresztény testvérét mentse, és csak ha azt már mind kimenekítette, akkor forduljon a többi felé. A pápa viszont pont a fordítottját teszi.

Felszólal azért, hogy feltétel nélkül fogadjunk be mindenkit, aki idejön, de arról egy szót sem ejt, hogy keresztények milliói szenvednek az Iszlám Állam, a Nuszra Front, vagy a szíriai „mérsékelt” ellenzék gyilkos dühétől, és hogy az elvben keresztény Európának elsősorban őket kéne befogadni. Nem. Ezek az emberek Ferencet nem érdeklik.

Őt nem érdekli más, csak a hírneve. Sztár akar lenni. És ma akkor lesz valaki sztár a liberális világban, ha a liberálisnál is liberálisabb és a pogánynál is pogányabb. Na, Ferenc erre pont jó. Ő aztán tudja, mit kell mondania, hogy minden liberális őt imádja – és mindezt ki is mondja. Hogy közben egy földrészt pusztít el, az őszentségét nem érdekli. Ő úgyse idevalósi, ha itt felégetett mindent, visszamegy a távoli Argentínába, s felcsap melegjogi aktivistának.

 

Mi azonban itt vagyunk. Itt vagyunk, és miközben a liberális csőcselék tapsikolva ünnepli az egyházfőt, mi szomorúan nézünk, hogy mi történt? Mi lett a katolikus egyházból, amely egykor oly erővel védelmezte a hitet? A liberálisok ünnepelnek, a keresztények kiábrándulnak az egyházból… Mi történt?!!

 

Valóban ez lenne a cél? Lerombolni a kereszténységet, az európai kultúrát? Sajnos, egyre inkább úgy látom, igen. Pápa elvtárs meg szolgai módon segít ebben a világi vezetőknek. Hogy Isten előtt hogyan fog elszámolni, azt nem tudom.

Azt viszont tudom, hogy annak idején sokat terjengett egy nostradamusi idézet a neten, mely szerint Ferenc lesz az utolsó római pápa. Nem szoktam hinni az ilyen jóslatoknak, ugyanis Nostradamus összes szövege kétértelmű, így mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja. Azonban, ha ez az álszent Ferenc még sokáig fog a Vatikánban ücsörögni, akkor lehet, hogy ez lesz az első ilyen jellegű jövendölés, mely igaz lesz.

Európa el fog pusztulni… Láthatjuk már ennek a jeleit, Londonban például már pakisztáni a polgármester, és „dicsőség Allahnak” felirat van a piros emeletes buszokon. Ez azonban még csak a kezdet… Ha így folytatjuk, jön Franciaország, Németország, Olaszország, esetleg Ausztria… A Vatikán pedig az egykori Konstantinápoly sorsára jut. A Szent Péter-bazilikából lesz majd nagymecset, a nagy apostol csontjait pedig kidobják. Vatikánvárosból minden nap ötször fog imára hívni a müezzin hangja, és azok, akik egykor ujjongva ünnepelték Ferencet, leborulnak majd Mekka felé, mert nem lesz más út, Allah mai katonái sem tűrik a hitetlen gyaurokat…

Ferenc viszont addigra már jó messze lesz. Argentínában, otthon. Jól ellesz. Lehet, hogy megint eladja majd a gyermekeket peónrabszolgának a katolikus otthonokból, de az is lehet, hogy kampányt indít azért, hogy Argentína is fogadjon be pár európai menekültet, szegényekkel csúnyán bánt a sors úgyis. Így lesz cukipápa megint sztár – csak mostmár a világ túlfelén…

 

Orientalista.hu – Crusader

 

Téma: Orientalista - Ferenc, az álszent

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása