Csillagszeme - A FÁRA-Ó/SÍR TITKA

2015.04.01 11:30

 

Kiemelt..

Pap Gábor - Egyiptom művészete

Napút - A béka segge és a húsvéti feltámadás

Ökotáj - Világépítés és világpusztítás - Szabadkőműves hagyományok a politikában
Piros Pirula Project - Madagaszkár, 2012 - Előtted a jövő II.

Szex és az Új világrend

MAG VAGYOK - KI A MAG ÉS KI A MAGAM? - MAGVAS SZER


 

Előzmény..

Csillagszeme - PU238 vége - Jupiternek fénye

Csillagszeme - DOBOGÓKŐ ÉS AZ IDŐJÁRÁS HADVISELÉS

Sarkcsillag és Göncölszekér..

Mag-ÚR-ság - A Szent Korona Erővonalai

Pap Gábor - Kezdetben vala az Ige - Anyanyelvünk, a teremtõ ige mûködése

Csillagszeme - MELEG HELYZET

Csillagszeme - CSILLAGOK KÖZÉ 1 - 2

Jézus üzenete - 2014. július 5. Egy erdélyi prédikátor átélése…

Csillagszeme - Könnyező szentek üzenete

Csillagszeme - KRISZTUS-OM

Molnár V. József - A Tejút szentjei

 Tóth Bálint előadása - A Mátrix-trilógia elemzése 1-2 (Nézd meg mielőtt leszedik a megosztókról!)

 2012 blogol.hu - Okkult szimbólumok hétköznapjainkban III.

 Tóth Bálint - A Star Trek univerzum rejtett szimbolikájáról (A teljes videó bent -az alsó két videó- a cikkben Kereszt a Koronán

Csabavezér - A Szíriusz hajnala

Visz a víz sodor - Idők jelei a végső időben

Stellarium - virtuális séta a csillagos égen

 

Kapcsolódó link..

Világos(s)Ág - Marduk (Nibiru)

Paksi Zoltán - A Holló csillagkép titkai

Újföldklub - Magyar nyelvű Maja naptár dekóder

Kisfaludy György & Pody - Időfizika (Tata-2004) 

Asztrológiai szimbólumok időfizikai jelentése

Born Gergely - Mária országa

Magyaroknak pusztulniuk kell a Kárpát-medencéből!!!!!!

Hatodik Napon - SÖTÉT LÓ ÉS HALÁSZAT

Villás Béla - Szimbólumok, formák, amulettek, tetoválások, testékszerek hatása életünkre

Csillagszeme - OSCAR 2014-EGY SZELET MENNYORSZÁG

Paksi Zoltán - Ősi magyar csillagbölcsesség, égi utak csillagüzenetei

Hatodik Napon - 777 és a kozmikus ember

A Denver airport hátborzongató titkai

Hajnalhasadás: Világok harca

Csillagszeme


 
 

...Csillagszeme honlap...

 

 

...Csillagszeme napi hírek...

 

 

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/fejlec/fejleckep.jpg
 

2014. december 17-én mutatták be az ÉJSZAKA A MÚZEUMBAN – A FÁRAÓ TITKA (eredetileg TOMB/SÍR) filmet, melyről többször szétszórva cikkekben írtam, de nem részletezve.
A filmben Ben Stiller az éjjeliőr a Smitshonian intézet múzeumában, melynek logója a Nap, a filmet pedig pontosan a Nap galaxis központnál tartózkodásakor mutatták be Egyiptomban, ahol az oroszlántestű szfinx a kapu őre.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/ejszaka_a_muzeumban_-_a_farao_titka_-_feny_es_a_gral_kepek000.jpg?34551066
 
A filmben Dan Stevens alakítja Sir Lancelot-ot, aki a Szent Grált és ezzel együtt az örök életet keresi. A csillagképek jelenetnél is láthattuk a filmben a Kis és Nagy Oroszlánt, de megjelent az oroszlán Dan Stevens-en és az önmagát alakító koronát kapott Hugh Jackman-on is, aki Farkast mutatott Lancelotnak, utalva X-MEN-es karakterére.
Az X-MEN: APOKALIPSZIS-ben viszont Hugh is szerepel, egyik új belépő pedig az ÉLET KÖNYVE és a JUPITER FELEMELKEDÉSE film JC játékosa, Channing Tatum. A filmhez készült rövid előzetes pedig Egyiptomban, a piramisoknál játszódik, mely lényeges, hisz az egész egy időmérő csillagászati óra a csillagképekkel, Hugh Jackman pedig a FORRÁS filmben az Orionba ment, mely a planetárium feliratú poszteren is megjelenik az ÉJSZAKA A MÚZEUMBAN-nál az oroszlánok futása jelenetnél.
Nyilván Hugh Jackman se véletlenül volt Húsvéti nyuszi az ÖT LEGENDA animációs filmben.
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/ejszaka_a_muzeumban_-_a_farao_titka_-_oroszlan_kepek.jpg?50449220
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/x-men_-_apokalipszis_kepek.jpg?31371482
 
Dan Stevens a filmhez egy koronás telefonfülkés posztert is kapott, amely mellett a Big Ben óratornyának órája hamarosan 15:30-at mutat. A Nap a torony mellett lenyugszik, mivel a múzeum lakói naplementénél kelnek életre. A fehér lóra ültetett Dan Stevens viszont 2017-ben szintén oroszlános karaktert ölt magára, Emma Watson mellett.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/dan_stevens_oroszlan_jateka.jpg?13428145
 
Dan Stevens 2015-ben NOAH/NOÉ karaktert kapott a CRIMINAL ACTIVITIES-ben, a végjátékos Emma Watson pedig 2014-ben szerepelt a NOAH/NOÉ filmben.
A végjátékos Emma Watson születésnapja 2014-ben egybe esett a négy vérhold első vérholdjával, melyhez néhány zsidó szerző a végidőt kapcsolja.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/emma_watson-seth_rogen_es_a_vege_kepek.jpg?64595988
 
Dan Stevens játszott korábban a SÍROK KÖZÖTT és a THE GUEST filmekben, melyről az ÁTJÁRÓ ÉS A RÉVÉSZ és a RÉVRE-HÉTRE FEL 2-ben írtam.
Az egyikben a macskának öltözött Kristen-el jött össze, a másikban pedig az ő neve volt Kristo.
Ahogyan a SÍR TITKA-ban Dan közelgő 15:30-at mutat az elhívás helyével, úgy a THE GUEST-ben 153-at mutatott a Sír helyétől távozva.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/the_guest_2014_kepek_2.jpg?54786013
 
Az ÉJSZAKA A MÚZEUMBAN – A SÍR TITKA filmben a macskát, mely a fényt akarja elkapni, Owen Wilson és Steve Coogan nézte a youtube-on, mely jelenetnél a zebra haladt el az APPLE logós monitor mögött. Hamm egy alma.
Itt jelent meg Ben Stiller is, aki ugyanezt a jelenetet játszotta el oroszlánokkal.
Oroszlán, vagy cica, a kapu őre, ahogyan pl. a Jupiter, a Fény Fia csillaga 2015-ben lép be az Oroszlánba a 12 éves körében.
 

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/ejszaka_a_muzeumban_-_a_farao_titka_-_elkapni_a_fenyt.jpg?58611953

 

Mivel a film a fáraó/sír titkáról szól, ami a Hold fényével feltöltődő életre keltő tábla, helyezzük a figyelmet az Orion övét jelképező piramisokra, melynél az oroszlántestű Szfinx, vagyis HUN őrzi a kaput, mely egy csillagászati óra is, egyesek szerint a jelen időre utalva.
Az oroszlán futása az Orion jelenetnél látható, mikor az Tel Vilmosként almát lő le Dr. McPhee fejéről. Itt figyeljük meg azt is, hogy az Orion olyan beállításba került, melyen át lépcső visz fel az égbe. A káosz kirobbanásakor pedig az Orion tüzes nyila a zebránál landol.
A zebra átjáró szimbolika, ahogyan zebrán mész át az út egyik oldalról a másikra is, ezért lényeges, hogy a cicák fényelkapási jeleneténél ez az állat jelent meg, ugyanakkor OCTOdaddy név alatt írtak egy smileyt és egy kacsintóst. Az OCTO jelentése nyolc, ahogyan a nyolcszögletű szimbolizmus is átjárót jelenít meg, ahogyan a 2001 ŰRODÜSSZEIA filmben is, vagy a CERN LHC-jének és ALICE-ének esetében is, melynek egyik feladata a magasabb dimenziók létének bizonyítása.
 

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/ejszaka_a_muzeumban_-_a_farao_titka_-_orion_kepek.jpg?64802400

 

Nos a SÍR TITKA filmben a kaput Ben Stiller szavára Sacajaewa feltárja, Robin Williams pedig elmondja, hogy bemutatja a csillagképeket, köztük az Oriont.
Ahogyan a filmhez készült poszteren Robin Williams ülte meg az oroszlánt, úgy a MADAGASZKÁR-ban Ben Stiller volt az oroszlán, mely a BEN ÉS A BÁDOGEMBER ÚTJA 02-ben szerepelt.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/ben_stiller_-_big_ben_oroszlan.jpg?81907215

 

Nos Sacajaewa feltárja az ajtót, aztán a kis majom, azaz Dexter bemutatja a nagy légtornász mutatványát, melynek attrakciója a kereszt formában megállás.
A mutatvány alatt “Richard Strauss: Also sprach Zarathustra” volt hallható, mely a 2001: ŰRODÜSSZEIA és a 2010: A KAPCSOLAT ÉVE filmekben is szerepelt, de Ben Stiller ZOOLANDER filmjében is. Számos filmben felcsendül még ez a zenei mű, de általában Kubrick filmjére utalva.
Ahogyan pl. a 2001 és 2010 filmváltozatában a könyvtől (Szaturnusz) eltérően a Jupiternél találták a monolitot, azaz a csillagkapus, Jupitert csillaggá alakító szerkezetet, úgy a kis Dextert is korábban úgy jelenítették meg a film előzményéhez készült poszteren, hogy annak feje a Jupitert érinti. Ugyanakkor a káosz jelenetnél egy tigris hátán lovagol, mely lehet Oroszlán is, de a Jupiter oldaláról tekintve a Majom az Oroszlán, a Tigris pedig a Vízöntő (Berta Tibor: Időkód). Viszont ha pl. megnézzük az ÓZ című 2013-as filmet a sárga úton, ott az oroszlán a majomnál jelent meg, melyet a majom a Jupiter ujjával mutatott, mely a ÓZ A SÁRGA ÚTON-3-ban szerepelt.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/ejszaka_a_muzeumban_-_a_farao_titka_-_2001_kepek.jpg?48014213
 
Nos a 2001-ben az evolucionisták majomembere csontot emel a magasba, mint Ben Stiller ősember karakterben, aki ugyebár megtalálja szerelmét, mint Óz is, vagy mint ROOSEvelt is.
Az ősemberes Ben mellett a London Eye jelenik meg.
 

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/ejszaka_a_muzeumban_-_a_farao_titka_-_2001_kepek_2.jpg?16013668

ROoSEvelt-et Robin Williams alakította, kinek fejénél a LONDON EYE, azaz SZEM nevű óriáskerék jelenik meg, mely a szerencsekerék megjelenítése. Ez a NAPkerék a 2001-ben is megjelent, mely a Föld bolygóról kilépés szimbóluma, azaz a Szerencsekerékből kilépési pontot.
A London eye 32 kocsis, így a fejtetőnél, vagy a hát mögött megjelenése nyilvánvaló utalás a  32-33 csigolyás gerincre (fára), melyen a kígyó felkúszik.
Robin Williams 2014-ben lépett ki a jelenlegi létállapotból, ahogyan pl. a SÍR TITKA filmben ládába is zárták, melyben persze meghalt, hiszen csak éjjel támad fel.
 

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/ejszaka_a_muzeumban_-_a_farao_titka_-_lada_42_kepek.jpg?63983216

 

Ahogyan a ládáról leolvashatóak a 242, 42 és 51-es számok, úgy Robin Williams a JUMANJI-ban is 42-es játékot játszott, melyben ő volt az elefánt.
Korábban Robin elmondta, hogy a valami nagy jön, mikor közölte, hogy ő a FÁRAÓ. Akivel akkor játszott, az Edward Northon, aki legutóbb az Oscart kapott BIRDMAN-ban volt látható.
A FÁRAÓ TITKA filmben a fáraó Ben Kingsley volt, melyről az EXODUS ÉS A VIHAR KÖZELEG-ben írtam.
 
https://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/dogolj_meg_smaci_kepek_1.jpg?19326773
https://4.bp.blogspot.com/-T6qQdXstLOo/VOtENiqiBgI/AAAAAAAAtN0/LMg9tSiKxiw/s1600/26.png
https://2.bp.blogspot.com/-HSB5SyRYOuY/VJM9eclkqxI/AAAAAAAAplM/KBicV25AADI/s1600/oscar%2Bptah.jpg
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/ejszaka_a_muzeumban_3_-_piramis.jpg?26440453
 

Valami NAGY jön bizony, hiszen Hollywood láthatóan Egyiptomi szimbolikát is alkalmaz az Oscar gála esetében, melyből a legközelebbi, azaz a 2016-os a 88. lesz. A Gíza komplexum pedig egy csillagászati óra, az égen pedig 88 csillagkép található.

A SÍR/FÁRAÓ TITKA filmben viszont 7 fő állt a garuda elé, mely egy csakra játék része volt.
A garuda van ahol az emberiség jótevője – India, Irán, ahol jelentős szerepet játszik egyes legendákban -, s van ahol félelmetes ellenség – a buddhista mitológiában egy démon; az indonéz mitológiában emberevő szörnyeteg; a hindu regékben az élet madara, a tudás hordozója, de egyszerre teremtő és pusztító is. Ő az, aki a szent életű elhunyt bölcseket a túlvilágra szállatja, máskor a tiszteletreméltó jógiknak – vagy akár a nagy Visnu istennel – szolgál hátas állataként. időnként bölcsek tanítójaként, vagy jövendőmondóként szerepel, ám az ősi ellenségeivel, a kígyókkal is harcol.
Azonban kétség sem fér hozzá, hogy a Garuda mitológia leglényegesebb története a szóma elrablása. Ugyanis a madár király ajándéka olyan dolgot szimbolizál, ami az indiaiak többségének ma is világnézete alapját szolgáltatja: a halhatatlan lélek akár testtől független örökkévaló létét. A Garuda olyan eszközt adott az emberek kezébe, mely segítségével ki tudtak lépni a külvilágból, s átjuthatnak a megtalálhatatlan istenségekbe, és ami maga a halhatatlanság jelképe, forrása.

https://afantasyfoldje.qwqw.hu/?modul=oldal&tartalom=1154818
A Garuda mitológiája, meséje az anyagba süllyedt ember elfeledett spirituális erejét rejti, mellyel szabaddá válhat.
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/ejszaka_a_muzeumban_-_a_farao_titka_-_garuda_kepek.jpg?72529257
 

Ha Ben Stiller korábbi 42 éves játékát vesszük a TIME MAGAZIN-nál Walter Mitty karakterben, vagy a lila kobrás KIDOBÓS játékát, akkor nyilván érthető a kundalínis/csakrás játék.

 

        BEN ÉS A BÁDOGEMBER ÚTJA 01       ALMAGEDDON 1
 
 

Téma: Csillagszeme - A FÁRA-Ó/SÍR TITKA

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása