Csillagszeme - PU238 vége - Jupiternek fénye

2015.03.02 19:29

2012blogol.hu - Sötét tudás

2012blogol.hu - A Zeitgeist leleplezése

2012blogol.hu - Összeesküvés elméletek helyett az Irányitók

Szex és az Új világrend

MAG VAGYOK - KI A MAG ÉS KI A MAGAM? - MAGVAS SZER


 

Előzmény..

Csillagszeme - DOBOGÓKŐ ÉS AZ IDŐJÁRÁS HADVISELÉS

Sarkcsillag és Göncölszekér..

Mag-ÚR-ság - A Szent Korona Erővonalai

Pap Gábor - Kezdetben vala az Ige - Anyanyelvünk, a teremtõ ige mûködése

Csillagszeme - MELEG HELYZET

Csillagszeme - CSILLAGOK KÖZÉ 1 - 2

Csillagszeme - 2014 OKT 23 - FÉNY A SÖTÉTSÉG ELLEN

Csillagszeme - Antares+Cygnus+Soyuz és a béke vagy vége

Időkjelei - Az amerikai katasztrófavédelemnek hónapokkal ezelőtt szóltak, hogy októberben készültségbe helyezik őket

Jézus üzenete - 2014. július 5. Egy erdélyi prédikátor átélése…

Csillagszeme - Könnyező szentek üzenete

Csillagszeme - KRISZTUS-OM

Molnár V. József - A Tejút szentjei

 Tóth Bálint előadása - A Mátrix-trilógia elemzése 1-2 (Nézd meg mielőtt leszedik a megosztókról!)

 2012 blogol.hu - Okkult szimbólumok hétköznapjainkban III.

 Tóth Bálint - A Star Trek univerzum rejtett szimbolikájáról (A teljes videó bent -az alsó két videó- a cikkben Kereszt a Koronán

Csabavezér - A Szíriusz hajnala

Visz a víz sodor - Idők jelei a végső időben

Stellarium - virtuális séta a csillagos égen

 

 

Kapcsolódó link..

Világos(s)Ág - Marduk (Nibiru)

Paksi Zoltán - A Holló csillagkép titkai

Újföldklub - Magyar nyelvű Maja naptár dekóder

Kisfaludy György & Pody - Időfizika (Tata-2004) 

Asztrológiai szimbólumok időfizikai jelentése

Born Gergely - Mária országa

Magyaroknak pusztulniuk kell a Kárpát-medencéből!!!!!!

Hatodik Napon - SÖTÉT LÓ ÉS HALÁSZAT

Villás Béla - Szimbólumok, formák, amulettek, tetoválások, testékszerek hatása életünkre

Csillagszeme - OSCAR 2014-EGY SZELET MENNYORSZÁG

Paksi Zoltán - Ősi magyar csillagbölcsesség, égi utak csillagüzenetei

Hatodik Napon - 777 és a kozmikus ember

A Denver airport hátborzongató titkai

Hajnalhasadás: Világok harca

Csillagszeme

 

 

...Csillagszeme honlap...

 

 

...Csillagszeme napi hírek...

 

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/fejlec/fejleckep.jpg

 
 
Mialatt Európának az USA miatt szankciózni kell, az USA vígan vásárolja az orosz rakétahajtóműveket – olvashattuk 2015. jan. 16-án, melyről pedig már decemberben is hírt adtak.
Az egymilliárd dolláros szerződés keretein belül az Orbital Sciences Corporation 60 db nagy teljesítményű, RD-181 típusú hajtóművet vásárol az orosz Energia konszerntől.
Ezek a hajtóművek az USA által indított Antares programhoz szükségesek, a nemzetközi űrállomásra juttatják el az amerikai rakétákat.

Az amerikai megrendelő, igazodva az Oroszország elleni szankciókhoz, 2014-ben Ukrajnából próbálta hasonló típusú hajtóművel pótolni rakétáit, ez azonban az ukrán hajtómű meghibásodása miatt kudarccal végződött. Az orosz nemzetbiztonsági tanács közelmúltban lezajlott ülésén engedélyezte az RD-181 hajtómű exportját az Egyesült Államokba.

Az állítólag ukrán hajtóművel indított Antares 2014. okt. 28-án, másodpercekkel az indítás után (22:22 UTC) felrobbant, mely az ANTARES+CYGNUS+SOYUZ ÉS A BÉKE VAGY VÉGE cikkben szerepelt.
Érdemes megfigyelni, hogy az Antares a Cygnussal a MARS-ról lett indítva, mikor a Mars bolygó a Nyilas csillagképen belül a kifeszített nyílban járt égi útján.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/nasa_mars_antares_es_a_szuz_2014_okt_28.jpg?97654428
 
Az Antares a Skorpió csillagkép legfényesebb csillaga, a skorpió szíve, vagyis amire a csillaghit szerint a Nyilas céloz, míg LaViolette szerint a Nyilas nyílvesszőjének az évezredek alatt végbemenő lassú felfelé, vagy lefelé mozgása jelzi a kozmikus eseményt, mely a galaxis központban történik. Az Antares csillag nevét kapó Antares hordozórakéta felrobbanása előtt 8 nappal, 2014. október 20-án figyelt meg a Chandra egy kitörést a galaxis központban, vagyis, mikor a Mars a központhoz közeli pontjánál járt (a Kígyótartó lábánál), mely 200-szor volt fényesebb a megszokottnál, mely a JELEK 2014 JAN-02-ben szerepelt, előtte pedig 2013 szeptemberben történt hasonló kitörés, mely kétszer nagyobb volt, mint az említett legutóbbi.
Személy szerint kíváncsian várom LaViolette tanulmányát, ugyanis egyik olvasója írta az ominózus robbanással kapcsolatban, hogy igaza volt Avondios atyának, mire LaViolette azt válaszolta 2015. jan. 08-án, hogy majd ír róla. Nos jelenleg jan. 23-a van, de még semmi, ahogyan 2014. nov. 09-e óta LaViolette csendes üzemmódba váltott.
 
Az Avondios viszont két szóból alkotott név, vagyis:
 
Avon: („gonoszság, romlottság”) – a paráznaság vagy a túlzott érzelmek bűnei. Szintén akaratlagosan, szándékosan elkövetett bűn, de nem Isten akaratával szemben.
Dios: ISTEN
 
A milánói Padre Avondios jóslata az volt, hogy a csillagászok valamilyen égi eseményt fognak látni 2014 július-aug. környékén, melyet a KÖNNYEZŐ SZENTEK ÜZENETE cikkben írtam 2014-ben.
Mint 2015. jan. 04-én kiderült, láttak is, mégpedig 2013 szeptemberben és 2014. októberben.
Itt kapcsolta LaViolette a Merry Dove nevű olvasója által 2014. febr. 13-án közölt apokaliptikus álomképében szereplő 17-es számot is a végjátékhoz, mely számot hite szerint Isten mondta az álmában. Merry Dove viszont abban tévedett, hogy megpróbálta egy bizonyos dátumhoz kapcsolni az álmát. Ami történt a 17-es számmal júliusban, az nyilvánvalóan Ukrajnára vonatkozik, azaz a 17-es járat július 17-ei lelövése napra pontosan 17 évvel az első repülése után, 153 (1+2+3+...+17) napra dec. 17-től, a Nap  galaxis központhoz legközelebbi helyzetétől.
Az álom az alábbi cikk hozzászólásaiban olvasható Merry Dove név alatt.
Az ami a nagyhatalmak közt történik, viszont kicsit összetettebb, melynek nyilvánvalóan van kozmikus vonatkozása is.
Az USA űrprogramjában plutónium 238-as használtak a szondák energiaellátásának biztosítására, úgynevezett radioizotópos termoelektromos generátorok formájában valósítva meg az energiatermelést. Plutóniummal üzemeltetett RTG hajtja a Pioneer–10, Pioneer–11, Voyager–1, Voyager–2, Galileo, Ulysses és a Cassini űrszondákat, de ezen generátorokkal biztosították a Viking-program leszállóegységei, az Apollo küldetések Holdon hagyott műszerei, több műhold és legutóbb a Curiosity energiaellátását is.
Az egyik fő céljához, a 2015. júli. 14-én a PLÚTÓ-hoz érkező “révész bárkáját” bemutató NEW HORIZONS űrszonda is orosz plutónium-238-al működik, a plutónium pedig épp a Plútó után kapta nevét, ahogyan a neptúnium a Neptunusz, vagy az uránium az Uránusz után.
A New Horizons utasa a Plútó felfedezője, azaz annak földi maradványa, hamvának egy része, így a szonda megy a kozmikus úton a Plútóhoz, onnan pedig terv szerint a Kuiper-övbe.
 

https://api-assets-staging0.s3.amazonaws.com/slide/539f30134150504d1fc50000/medium/medium_image-539f30134150504d1fc50000-coalesced

 

A probléma viszont ezzel a megoldással, hogy a továbbiakban nehezen folytatható, ugyanis az Egyesült Államok 1988-ban felhagyott a plutonium-238 előállításával, és 1993 óta Oroszországból szerzi be az anyagot. Időközben azonban az oroszok is beszüntették a termelést, és ők maguk is készleteik végén járnak. A NASA utolsó tartalékai 2022-ig lehetnek elegendőek az űrügynökség elmondása szerint, de megszokhattuk, hogy a NASA akkor sem mond igazat, ha kérdez. 2011‒12-ben a NASA összesen 20 millió dolláros támogatást kapott a plutónium-238-termelés újraindítására, de azóta sem történt lényeges előrelépés az ügyben, helyette új hajtóművön dolgoznak.
Időközben azonban jött egy ukrán válság, melynek következtében az USA az eddig oroszoktól vásárolt rakétahajtóműveiről is kénytelen volt lemondani, helyette Ukrajnából szerezték volna be a hajtóműveket, melynek tesztje mint szerepelt sikertelenül végződött. Így hiába tiltotta meg az USA az orosz hajtóművek vásárlását, az űrprogramban érdekelt amerikai magánvállalatok továbbra is vásárolhatnak az oroszoktól, miközben Európára az oroszokkal szembeni szankciók zuhatagát erőlteti.
 
Dél-Ukrajnában viszont a szovjetek által épített, eredetileg orosz fűtőelemmel működő Zaporizzsja atomerőműbe üzemzavar történt 2014. nov. 28-án, dec. 28-án, legutóbb pedig 2015. jan. 15-én, a kiváltó ok pedig, hogy az oroszok helyére amerikai nukleáris fűtőelemet helyeztek, kockáztatva egy újabb ukrán nukleáris katasztrófát, ahogyan az oroszok fogalmaztak.
A 2015. jan. 15-ei nap érdekes volt, melyről a JELEK 2014 JAN-05-ben írtam.
 
Az első atomreaktorokat plutónium előállítására használták, a hasadóanyag általában pedig 235-ös uránizotóppal dúsított természetes (238-as) urán (ritkábban tórium).
Oroszország a plutónium gyártására képes atomreaktorainak bezárását 2007-re és 2008-ra írta elő.
A Lucifer project keretében a Galileo 144 db plutónium-238 üzemanyaggolyó tartalmú dobozt vitt magával, amit Radioizotópos termoelektromos generátornak hívtak/RTG/.
2003. szeptember 21-én a NASA a Galileo misszió befejezéseként a Galileo-t a Jupiter légkörébe irányította, melyről az alábbi cikkekben írtam.
A Lucifer project lényege, hogy némelyek, legyenek akár emberek, vagy nem emberek, a Jupiter második csillaggá alakításán dolgoznak. Ennek lényegét Kisteleki Géza a kettős csillagrendszerekben és a két szívben látta, ugyanakkor egy kettős csillagrendszerben a naprendszer körüli védőburok nyilván több védelmet biztosítana a naprendszeren kívülről érkező hatásokkal szemben, mint pl. egy robbanás a Tejút központban.
A Jupiter csillaggá alakításáról szóló filmben, a 2010 – A KAPCSOLAT ÉVE-ben Helen Mirren-t láthattuk, aki 2014-ben két csillagozott, melyről a 2CSILLAG2TORONY+1FŐNIX-ben írtam.
 

 

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/2010_a_kapcsolat_eve_-_mirren_es_a_ket_csillag.jpg?22634664

 

Ne feledjük, hogy Helen/Heléna az AtaISIS tudatsíkkal van kapcsolatban. Tündér Ilona/Szép Heléna kapcsolódik az aranyalmához és a háborúhoz, Helen Mirren pedig a GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK filmben a 42-est mondó Bölcs elme hangja volt, melynek szeme mellett az APPLE logója volt látható, vagyis egy alma, melybe beleharaptak az aranyszínű gépen.
 
https://4.bp.blogspot.com/-k3i3_hdyOKw/UQKIMRdqmJI/AAAAAAAAIk8/vD_J95IUQLg/s320/Deep+Thought+Hitchhikers+Guide+to+the+Galaxy+42.jpghttps://2.bp.blogspot.com/-UXFiIqmlYeM/UMHEt4cFDOI/AAAAAAAABko/KEcu0yWyVkQ/s320/Deep+Thought+Apple.jpg
 
Nos Helen játékában a KAPCSOLAT ÉVE-ben a 42-es Jupiter csillaggá alakult, 2014-ben pedig a Golden Globes díjátadón az ukrán származású Mila Kunis-al lépett kapcsolatba, aki 2014. júliusban, a 17-es járat ukrajnai esetével egy időben szerepelt volna a JUPITER FELEMELKEDÉSE filmben Jupiter névvel, melynek bemutatója 2015 februárra lett áthelyezve, melyről írtam a 3 SZEM ÉLJ ÉS FIGYELJ cikkben, Liam Neeson kapcsolattal.
HARMADIK SZEMÉLY, vagy HARMADIK SZEM-ÉLJ, hiszen Jupiter felemelkedik, Jupiter pedig a harmadik szem csakra bolygója, melyet a szívhez is kapcsolnak.

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/third_person_-_jupiter_ascending_-_lazarus_effect.jpg?10501834
 
Helen Mirren korábbi élettársa, vagy barátja Liam Neeson volt, kinek 2015 eleji ITT A VÉGE játszmájáról a RÉVRE-HÉTRE FEL 3-ban írtam.
Helen Mirren orosz (Jelena Vasziljevna Mironova), Mila Kunis pedig ukrán (Milena Markovna Kunis) származású.
Jelen pillanatban pedig hol történik háború?
Ukrajna és Oroszország határán egy OROSZ-AMERIKAI konfliktus folyamán, mely a 2010-A KAPCSOLAT ÉVE filmben is megjelent Jupiter kapcsolattal.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/jupiter_ascending_--_mila_es_helena_kepek.jpg?28516508
 
Viszont, ha már a Plútó és a plutónium is szóba került, 2005-ben szerepelt Liam Neeson a REGGELI A PLÚTÓN filmben papként.
A filmben azt a tanácsot kapta a kissé más karaktert alakító Cillian Murphy, aki később a NAPFÉNY-ben Napba merül, hogy ne foglalkozzon a politikával, mert az elzárja előle a csillagutat. A hazugságra épülő politika ugyanis a vita helye, melyből veszekedés, harag és sok-sok ítélkezés származik. Lehet róla tudni, de ne merülj bele, mert értelmetlen színdarab a cirkuszban.
 

https://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/rp_-_kereszt_szerencsekerek.jpg?29327220

https://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/reggeli_a_pluton_kepek.jpg?47460192

https://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/red_eye_rapture_1221.jpg?55824944


 
Liam Neeson és Cillian Murphy azóta viszont Christopher Nolan BATMAN SÖTÉT LOVAG és a SÖTÉT LOVAG – FELEMELKEDÉS filmjében voltak láthatóak, míg Christopher Nolan elvezette nézőit 2014 végén a CSILLAGOK KÖZÖTT-i útra.
Ahogyan a BAT Tejútat jelent, úgy Cillian Murphy 2015. márciustól a 121 perces TENGER SZÍVÉBEN filmben látható, a Moby Dick történetét adó 1820-as eseménnyel, azaz a fehér bálnával.
Gondolom nyilvánvaló, hogy mindkét esetben a Tejút jelenik meg az égi óceánon.

https://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/batman_es_ba_kapcsolat_kepek_2.jpg?18669603

 

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/in_the_heart_of_sea-ocean.jpg?23415529

 
                  Nini, ott egy bálna, fejest ugrik az óceánba.

 

https://1.bp.blogspot.com/-iw1aODUGrqY/VD_JDnMSGqI/AAAAAAAAAHs/P9WBM3oIg_A/s1600/In%2Bthe%2Bheart%2Bof%2Bthe%2Bsea%2BBanner.png

 

https://25.media.tumblr.com/tumblr_m6y7h2eg3Q1rno0s2o1_1280.jpg


https://csillagszeme.hupont.hu/227/pu238-vege-jupiternek-fenye#ixzz3TFqRQx92

 

Téma: Csillagszeme - PU238 vége - Jupiternek fénye

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása