Csillagszeme - AJTÓ, MELYNEK SZÁMA 42

2015.07.01 16:44

 

Kiemelt..

Világos(s)Ág - Marduk (Nibiru)

Újvilagtudat - Hogyan befolyásolja a Nap az elménket?

Pap Gábor - Egyiptom művészete

Napút - A béka segge és a húsvéti feltámadás

Ökotáj - Világépítés és világpusztítás - Szabadkőműves hagyományok a politikában
Piros Pirula Project - Madagaszkár, 2012 - Előtted a jövő II.

Szex és az Új világrend

MAG VAGYOK - KI A MAG ÉS KI A MAGAM? - MAGVAS SZER


 

Előzmény..

Csillagszeme - CERN, A 27 ÉS A FELTÁMADÁS 1-2

Csillagszeme - A FÁRA-Ó/SÍR TITKA

Csillagszeme - PU238 vége - Jupiternek fénye

Csillagszeme - DOBOGÓKŐ ÉS AZ IDŐJÁRÁS HADVISELÉS

Sarkcsillag és Göncölszekér..

Mag-ÚR-ság - A Szent Korona Erővonalai

Pap Gábor - Kezdetben vala az Ige - Anyanyelvünk, a teremtõ ige mûködése

Csillagszeme - MELEG HELYZET

Csillagszeme - CSILLAGOK KÖZÉ 1 - 2

Jézus üzenete - 2014. július 5. Egy erdélyi prédikátor átélése…

Csillagszeme - Könnyező szentek üzenete

Csillagszeme - KRISZTUS-OM

Molnár V. József - A Tejút szentjei

 Tóth Bálint előadása - A Mátrix-trilógia elemzése 1-2 (Nézd meg mielőtt leszedik a megosztókról!)

 2012 blogol.hu - Okkult szimbólumok hétköznapjainkban III.

 Tóth Bálint - A Star Trek univerzum rejtett szimbolikájáról (A teljes videó bent -az alsó két videó- a cikkben Kereszt a Koronán

Csabavezér - A Szíriusz hajnala

Visz a víz sodor - Idők jelei a végső időben

Stellarium - virtuális séta a csillagos égen

 

Kapcsolódó link..

Hatodik napon - G2 és az Sgra

Újföldklub - Magyar nyelvű Maja naptár dekóder

Kisfaludy György & Pody - Időfizika (Tata-2004) 

Asztrológiai szimbólumok időfizikai jelentése

Born Gergely - Mária országa

Magyaroknak pusztulniuk kell a Kárpát-medencéből!!!!!!

Hatodik Napon - SÖTÉT LÓ ÉS HALÁSZAT

Villás Béla - Szimbólumok, formák, amulettek, tetoválások, testékszerek hatása életünkre

Csillagszeme - OSCAR 2014-EGY SZELET MENNYORSZÁG

Paksi Zoltán - Ősi magyar csillagbölcsesség, égi utak csillagüzenetei

Hatodik Napon - 777 és a kozmikus ember

A Denver airport hátborzongató titkai

Hajnalhasadás: Világok harca

Csillagszeme

Ember's-Ég speciál - UFO a csíksomlyói búcsún?! 2015

Világhelyzete - Az elrejtett ősi tudásról és az emberiségről üzen Jupiter Felemelkedése - Elemzés ébredőknek

 

 

...Csillagszeme honlap...

 

 

...Csillagszeme napi hírek...

 

 

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/fejlec/fejleckep.jpg

 

2015. márc. 29. – THE LAST MAN ON EARTH 1/8 premier, melyben megjelent egy új beköltöző, a fekete-fehér tejet adó tehén, melynek tejéből a csillagot viselő ivott először.
Nyilvánvaló Tejút szimbolizmus.
Az első tejivó volt a menyasszony, a főszereplő születésnapja pedig júni. 17., ami az első részben is megjelent. Úgy tartják júni. 17. Jézus Krisztus valódi születésnapja, a sorozat pedig kapcsolódik a 22 JUMP STREET-hez, melyben Krisztus alatt volt a 22-es, az első részben pedig kaput mutattak be a táblán, a krokodilra pedig 42 értékű betűket írtak Todd megjelenésekor ( JELEK 2015 MÁRC-08 ).
 
2015. ápr. 01. – SUPERNATURAL/ODAÁT 10/17 – A BELSŐ EMBER premier.
A belső ember pedig Bobby a mennyben, aki a 42-es ajtót nyitja ki a mennyben, amely az átjáró a Föld és a Menny között. Az átjáró pedig egy hexagon csillag.
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/odaat_10-17_es_utolso_ember_a_foldon_1-8.jpg?25255924
 
Bobbyval korábban a 7/10-es részben mutattak be eltűnést tej szimbolizmusban, a baseball sapka azóta is maradt.
 

https://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/odaat_7-10_kepek.jpg?60918752
 

Ha már a SUPERNATURAL – INSIDE MAN részében 42 volt az átjáró, akkor nézzük meg a 2006-os INSIDE MAN filmet is, melyben a 42-es szintén látható, mely az 1+2+7 ÉGBE FEL 1-ben szerepelt a 27-el és a szvasztikával együtt.
 
https://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/belso_ember_kapcsolodasok.jpg?87233346
 
https://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/belso_ember_kepek4.jpg?48745404
 
A szvasztika egy széles körben, pl. a Buddhizmusban is ismert szimbólum, melyet egy formában a nácik is használtak, de ne ragadjunk le a zsidóság által rettenetes jelkép sugalmazásánál, ugyanis elképzelhetően szándékosan tiltják eme jelet. Hitler születésnapja április 20-a, azaz 4.20., melyet 42-ként is használnak. 2014-ben pl. erre a napra esett Húsvét vasárnap, azaz a Feltámadás napja, melyben némelyek már a nácik feltámadását látták. Való igaz, hogy Ukrajnában ekkor a neonácikat támogatják, emelik fel bizonyos körök, de ez nyilván ismét csak a megtévesztés eszköze, hiszen zsidók vannak a háttérben.
Április 20-ai születésű Andy Serkis is, akivel 42-es játékot játszanak a zsidó irányítású Hollywoodban, melyen a 101-es autópálya halad át. Legutóbb a MAJMOK BOLYGÓJA – FORRADALOM-ban jelent meg nála a 42, melynek eredeti címe DAWN OF THE PLANET OF THE APES, azaz a DAWN/HAJNAL szót rakták mellé, melynek értéke 4+1+23+14, azaz 42.
Andy alakította King Kongot, Gollamot és Cézárt, de láthatjuk 2015-ben a BOSSZÚÁLLÓK – ULTRON KORA és a STAR WARS – ÉBREDŐ ERŐ filmekben, ugyanakkor ő volt Haddock a TIN TIN KALANDJAI-ban, melyben 42-es jelent meg a Nap felé tartott papíron.
Andy Serkisről egy korábbi képet mellékelek, melyen még 49, viszont 2015. ápr. 20-án lép 51-be, azaz az Ébredő Erő premierjekor 51-es, mely szám a Krisztus/Megvilágosodott tudat száma.
 

https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/king_kong_2005_-_dec_14.jpg?45865118

https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/hobbit-king_kong-galaxis_utikalauz.jpg?70233311
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/dawn_of_the_planet_of_the_apes_-_42-jc_kepek.jpg?35440164
 
Láthatóan Andy játékában egy Tejútra vezető tudatugrás jelenik meg majom szimbolizmusban, amelyet a 2001 ŰRODÜSSZEIA és a 2010-A KAPCSOLAT ÉVE filmekben is láthattunk Jupiter/42-es játékban, melyet a 42 GEN-I-SYS-ben is bemutattam.
Ahogy Andy mondta a GYŰRŰK URA-ban, a Nap elsötétedik, a Hold pedig leszáll, azaz nem fénylik, mely az utolsó időkben, a visszatérésnél történik.
A visszatéréssel és utolsó ítélettel kapcsolatban Jóel próféta a Nap elsötétülését és a Hold vörössé válását, míg Máté a Nap elsötétülését és a Hold nem fénylik-et írta, míg Máténál a fügefa is megjelenik, mint Ádámnál és Évánál (később alma lett, mely csakra), vagy éppen Buddha megvilágosodásánál, hiszen a füge közismert kedélyjavító, mint a melatonin.
Viszont az esti időszakban a fényérzékeny hipotalamusz vezérlésére a tobozmirigy melatonin nevű hormont választ ki, mely álmosságot okoz. A Máté által használt nyár pedig napfénnyel teli, azaz a levelet hajtó fügefa szimbolika itt a harmadik szem kinyitása, ugyanis Isten elpecsételtjei a homlokon lesznek megjelölve és 144000-esek (Krisztus/Fény/Nap tudatúak), azaz kinyílt a szemük, ők már nem alszanak, nem álmosak, inkább felébrednének az álomból, melybe belezuhantak.
Jelen pillanatban pedig azt mondják nem menjünk a Napra, vagy ne együnk sót, ugyanis a sókristály szerkezeténél fogva csökkenti a szervezetre mért káros elektromágneses sugárzást. A só védi a sejteket, és különösen az agysejteket az elsavasodástól. A só fontos szerepet tölt be az agyban a szerotonin és melatonin szintjének konstans fenntartásában. Ha elegendő víz és só van a szervezetben, akkor, mint természetes antioxidánsok, eltávolítják a szervezetből a toxikus salakanyagokat, így nem kell esszenciális aminósavakat, mint pl. tryptophan és tyrosin a szervezetnek feláldozni. Ugyanis a tryptophan szükséges a szerotonin, melatonin és tyrosin képzéséhez. Magyarul akik kitalálták, hogy ne együnk sót, ha eszünk is, akkor is káliummal teli sót, azok tisztában vannak azzal, hogy ez mit okoz a szervezetben.
Jóel 2/30-32:
“És csodajeleket mutatok az égen és a földön; vért, tüzet és füstoszlopokat. A nap sötétséggé válik, a hold pedig vérré, minekelőtte eljön az Úrnak nagy és rettenetes napja. De mindaz, a ki az Úrnak nevét hívja segítségül, megmenekül; mert a Sion hegyén és Jeruzsálemben lesz a szabadulás, a mint megígérte az Úr, és a megszabadultak közt lesznek azok, a kiket elhív az Úr!”
Máté 24/29:
”Mindjárt pedig ama napok nyomorúságai után a nap elsötétedik, és a hold nem fénylik, és a csillagok az égről lehullanak, és az egeknek erősségei megrendülnek. És akkor feltetszik az ember Fiának jele az égen. És akkor sír a föld minden nemzetsége, és meglátják az embernek Fiát eljönni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel. És elküldi az ő angyalait nagy trombitaszóval, és egybegyűjtik az ő választottait a négy szelek felől, az ég egyik végétől a másik végéig. A fügefáról vegyétek pedig a példát: mikor az ága már zsendül, és levelet hajt, tudjátok, hogy közel van a nyár: Azonképpen ti is, mikor mindezeket látjátok, tudjátok meg, hogy közel van, az ajtó előtt.”
 
https://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/tin_tin_kepek_2.jpg?72737471
 
A 42-es ajtó pedig ott van benned, de ne hagyd, hogy azt mások bezárassák veled.
A korábbi KING KONG filmben Jessica Lange-t láthattuk, aki szintén április 20-án született, azaz 4:20-nál, Jessica párja pedig a CSILLAGEMBER-t alakító Jeff Bridges volt, aki a kecskével mutatott be harmadik szem nyitást 2009-ben, jelen pillanatban pedig a Kecske évében járunk.
 
                KECSKE ÉVE SZEMED FÉNYE
 
Jessica Lange-t legutóbb a Mark Wahlberg főszereplésével készült GAMBLER-ben láthattuk Mark anyjaként.
A filmet Rupert Wyatt rendezte, aki a 2011-es MAJMOK BOLYGÓJA: LÁZADÁS-t, a tudatugró majmokkal a Golden Gate-hídon (101-es út), Mark Wahlberg pedig a 2001-es MAJMOK BOLYGÓJA filmben volt látható LEO karakterben.
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/gambler_-_jessica_mark_es_a_majmok.jpg?21084716
 
https://2.bp.blogspot.com/-SRswSxatg94/T4sY4qt0fgI/AAAAAAAAC0k/kkMF3dVfrB0/s1600/Jessica-Lange-King-Kong.png
 
A GAMBLER-ben Michael Kenneth Williams-el mutatja be Mark, hogy ÁLOMban vagyunk.
Michael Kenneth Williams-ról legutóbb a KILL THE MESSENGER (Jobb ha hallgatsz) filmmel kapcsolatban írtam a HULLÁMhossz váltásOK 1-ben, ugyanis a 288 felől ment a 432-be, ahol a Csillagpor-ról mesélt, és hogy ő csak rénszarvas volt. Gondolom világos, hogy itt burkoltan égre utaló üzenet hangzott el.
Nos Michael itt egy fekete Király (KK/11:11/11+11=22) lapot emel fel, Mark pedig egy 3-as vörös szívet és 3-as ajtót nyitna, melyre kap egy vörös táskányi pénzt.
Nos Mark Wahlberg nem csak Michael-el, hanem John Goodman-el is 17-re tett utalást, míg a 3-as ajtós John-al, azaz a mellette álló vörös ruhás hölggyel 37-et is mondattak.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/the_gambler_2014_kepek_1.jpg?41690382
 
A 17-el és a 37-el kapcsolatban az előző cikkekben is írtam, így most mellőzöm. A lényeg a feltámadás és halászat az álomból.
Mark eladná az OMEGA/VÉG márkájú óráját, de a vevő alkudozik, így kimegy az üzletből, ahol kiderül, hogy a hetedik utcában vannak. Az arany és gyémánt kereskedés előtt Markot kocsiba rakják, aztán elviszik a Michael Kenneth Williams alakította Baraka-hoz, ahol a fent szereplő 17ezret mondják a víz nélküli medencében.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/the_gambler_2014_kepek_2.jpg?64805028
 
Mark, hogy vegyük az üzenetét, az Omega óráját egy vörös pulcsisnak adja át.
Hogy adósságát rendezze, megbundáztatja a meccset a 22-es kosarassal a Vadmacskák csapatból, kinek játéka közben a vörös-kék kijelző óráján a számláló szerint, mikor jelenetváltásnál bemutatásra kerül, 14:40 van hátra a meccsből.
Mark a film végén mindent a feketére rak, melynél szintén a 22-es jött ki.
Lemond a pénzről és kiszáll a játékból, aztán csak fut és fut, közben pedig hajnalodik, míg elér a Los Anglesben található Los Altos Hotelhez, ahol Brie Larson ajtóján kopogtat.
Mivel az Altos a “magas”-al van kapcsolatban, nyilván itt is a felfelé lépés jelenik meg, azaz egy magasabb szintre lépés, vagy kilépés.
Mivel Mark neve a majmos filmben Leo/Oroszlán, egy idézet az EMBERI FAJ, EMELKEDJ FEL -  ÉBRED MÁR AZ OROSZLÁN könyvből David Icke-től:
Amikor az energia lassan vibrál, azt mi “sűrűnek”, “szilárdnak” érzékeljük, mint pl. az acélt. De ha egy erős mikroszkóppal megvizsgáljuk, akkor látjuk, hogy bármilyen szilárdnak is tűnik valami, mégis vibráló energia. Ahogy a vibrálás sebessége növekszik, az energia egyre kevésbé válik szilárddá, majd olyan gyorsan vibrál, hogy már elhagyja az öt érzékszerv tartományát, és “eltűnik” az emberi érzékelés elől. Valójában nem tűnik el, csak elhagyja azt a frekvenciatartományt, amit az emberek érzékelnek.
Mit mondott legutóbb Szántai Lajos is a végidővel kapcsolatos fellépésén? A világ fel van gyorsulva. Mit mondott Born Gergely 2012 után? A gyorsulást ki lehet mérni, a Világ Világossága közeledik.
A ritmust fel kell vennünk, hangolódnunk kell, különben lemaradunk a nagy partiról. Ennek viszont van egy ára. Le kell mondani az anyagról, mert az csak illúzió, melytől végül mindenkinek meg kell válni.
Mark futása közben látható a 42-es szám is, míg indulásnál a lámpa fénye egy szivárványt vet rá.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/the_gambler_2014_kepek_3.jpg?30344258
Brie Larson viszont a 21 JUMP STREET-ben volt látható korábban, melynek 2014-ben ugyancsak 22-es számmal jött ki a folytatása, melyben a 17-es szám szintén megjelent.
Mint a cikk elején szerepelt, kapcsolat van a készítők személyében a THE LAST MAN ON EARTH sorozattal.
 

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/22_jump_street_-_17-84_jupiter_es_322.jpg?48992453
 

A 17-es számot viselő Channing Tatum viszont 2015-ben a JUPITER FELEMELKEDÉSE filmben volt látható a MÁTRIX és a FELHŐATLASZ alkotóitól.
Amiatt lényeges, ugyanis Mark Wahlberg GAMBLER végi futása közben az M83-OUTRO szám hallható, mely a FELHŐATLASZ-nál jelent meg korábban.
A szám a SIESS, ÁLMODUNK (Hurry up, we’re dreaming) című albumon található.
Az M83 másik WAIT című számát is ajánlom, hiszen a 2001 ŰRODÜSSZEIA jelenetét is átvették DB/42 utazásával és egy tetrahedronnal.
M83 és a REUNION  a Fény, vagy csillaggyermekekkel, akik levetik a rabláncot, már nincsenek rájuk hatással a manipulátorok.
Az M83 – HOLES IN THE SKY című száma szerepelt a 2015-ös INSURGENT/A LÁZADÓ című filmben is, melyben a kerítésen átlépés történik, mely a A BEAVATOTT LÁZADÓ ÉS A HAZATÉRÉS-ben szerepelt.
Az INSURGENT érdekessége, hogy Naomi Watts jelent meg benne, aki a 2005-ös KING KONG-ban Jessica Lange karakterébe lépett, de Kong itt már nem a WTC-re ment fel, hanem az Empire State Building-re. Kong mindig a hegyet mássza, ami a Világhegy K2/KK/11:11-ben. Naomi korábban a BIRDMAN-ban volt látható, mely Hollywoodban (101-es út) 2015-ben a legjobb film lett. Naominak mondta Michael Keaton, hogy nincs is itt.
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/birdman_2014_kepek_-_emelkedes.jpg?75235220
 
M83 és az OBLIVION/FELEDÉS, melyről a FELEDÉS VAGY ÉBREDÉS és a FELEDÉS ÉS A PORTÁL cikke
kben írtam a tetrahedronnal.
 

https://i2.wp.com/fc06.deviantart.net/fs71/f/2012/033/7/7/octaradiolaria_by_capstoned-d4ogdsf.gif?w=630
 

https://csillagszeme.hupont.hu/294/ajto-melynek-szama-42

 

Téma: Csillagszeme - AJTÓ, MELYNEK SZÁMA 42

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása