Olimpia 2012 - Londonban vagy a televiZION?

2012.08.07 12:14

 

Kiemelt..

A Magyar Hazáért - Obama-ambíció

Hatodik napon - BOSTONI SZÍN-/VÉGJÁTÉK

Szubliminális üzenetek

Hollywoodo, Média Mágia és a Manipuláció Mesterei

Ember's-Ég - Üzenet E Mesében

Oroszország Hangja - Miért büntetik meg Magyarországot? (4 cikk)

Legendavadász - Ha eddig nem hittél az összeesküvéses elméletekben, ezentúl fogsz!

Miamanó - A McDonald's és a Coca Cola mögött

Somló VédPajzs Szövetség hírportál - Mi lenne ha....

Visz a víz sodor - Agymosás - TUDATMÓDOSÍTÁS ÉS MANIPULÁCIÓ

Kötelező olvasmány: Gazdasági bérgyilkos

Fogott levél avagy egy beteges lelkület irománya, hogy lássátok kik állnak a háttérben

Amerikából irányított rendszerváltás Ukrajnában a Pentagon kézikönyve szerint

Cion bölcseinek jegyzőkönyve..

Piros Pirula Project - Úgymaradt az M1 logója?!

Piros Pirula Project - Főbb látnivalók Budapesten

Visz a víz sodor - Plutónium- 239 – es előállítása

 

 

Előzmény..

Piros Pirula Project - Madagaszkár, 2012 - Előtted a jövő II.

Piros Pirula Project - Előtted a jövő

Itt a SKYNET hamarosan! Szükségállapotra készít fel minket Brad Pitt a World War Z-vel...

Világhelyzete - Vladimir Putin amerikai szankciókra adott válasza cenzúrázatlanul magyarul

Szíriai Hírek - Chavez jövendölése beteljesült: Bashar Al-Assad a történelmbe írta a nevét!

Ördögüző.blogspot - A Menóra leigázza a Kettőskeresztet - "Magyarország arculata" a milánói Expón

Legendavadász - Az 1 dolláros szimbólumai - ELEMZÉS

Soros kontra font, Soros kontra Anglia

Színeshír - A hivatalos agymosás tíz pontban

Szíriai Hírek - Bahdzsar Szuleimán szíriai dandártábornok 2014.11.02

PI Klub - A lapok

Nem ölõ fegyverek

A Blue Beam projekt 

2012blogol.hu: Összeesküvés - elméletek helyett : az Irányítók

Az ígéret földjének eldorádói - I.

Tudatmódosítás és a 3G

Church of God - A Sátán zsinagógája és a Születési jog áldásai

Posta Imre szarvasi előadása, egészben!

Legendavadász - Az 1 dolláros szimbólumai - ELEMZÉS

Egységfront - Mit és minek?

 

 

Kapcsolódó link..

PI Klub Speciál - Mire képes a háttérhatalom?
Piros Pirula blog - A kommunista ügynök techno-reneszánsza

Piros Pirula Project - Intro

Piros Pirula Project - Morzsi története

Piros Pirula Project - Az Üzenet

Piros Pirula blog - Beszédes Banklogók

Piros Pirula blog - Politizáló színészek és színészkedő politikusok

Piros Pirula Project - A terrorizmus "kifehérítése" 

Piros Pirula Project - Bill és Ted zseniálisan álcázott kalandja

Hajnalhasadás -Világok harca

Hajnalhasadás - 1260 nap még van időd

40 botrányos tény, amiről a legtöbben nem tudnak

Az Óperenciás tenger túl - az USA igazi arca (Géczy Gábor előadása)

 

Ki hallott már az Illuminati Kártya Játékról? Gondolom, akik ide is valahogy eltaláltak, azok közül nyilván sokan.
Aki egyszer kiszabadul a főáramú média virtuális fogságából, az nagy valószínűséggel előbb vagy utóbb beleakad ebbe a gyöngyszembe...
 
Akkor inkább úgy kérdezem, van-e aki esetleg még nem hallott róla?
Ha van ilyen, az most gyorsan keressen rá - "Illuminati Card Game"!
 
A játék két szempontból is lényeges.
Az egyik, hogy maga a játék kitűnően modellezi a háttérben meghúzódó valóságot.
Egy "játék" szerintem akkor jó, ha miközben játszol vele, megtanít neked valami hasznos dolgot az élettel kapcsolatban. Valami kézzelfoghatót, amit tudsz használni is a gyakorlatban.
 
Végeredményben minden játék tanít valamit, csak ez sokakban nem tudatosodik. Még az is, amiről azt gondolod, hogy csak szórakoztat. Az is minden esetben tanít valamit, csak lehet, hogy nem veszed észre, hogy közben mit tanultál. 
Ez egy modern videojáték esetében például lehet az, hogy hogy kell tarkón lőni vagy kibelezni embertársaidat. Ezt hasznosnak semmiképpen nem nevezném, de ezzel is tanultál valamit!
Mindenki látott már kölyök macskát. A kölyök macskák is azért játszanak egymással, mert gyakorolnak, készülnek az életre, tanulják, hogy kell vadászni, küzdeni, nem azért hogy elüssék valamivel az időt. A kölyök macskák ugye nem szoktak például sakkozni, vagy asztaliteniszezni, nekik arra nem sok szükségük lenne az életben, inkább galambot kergetnek vagy birkóznak.
Most képzeld el, hogy a kezedben tartod a macska-játékipar-t, és megszabhatod a kismacskák milyen játékokat játszanak. Mondjuk elkezdesz ontani virtuális szimulációs játékokat macskák számára, amikben nem légyre vagy galambra vadásznak, hanem egymást kell leöldökölniük a legkülönbözőbb módokon. Nos, érdemes elgondolni, ebben a hipotetikus helyzetben, szerinted néhány generáció alatt milyen változásokat fogsz tapasztalni a felnőtt macska egyedek egymáshoz való viszonyaiban?
Ez most ugyan egy kicsit mellékvágány volt, de tudom ajánlani mindenkinek, hogy legközelebb, amikor játszik valamit, bármit, legyen az társasjáték, videojáték vagy bármilyen játék...
gondolkozzon el rajta, tegye fel magának a kérdést, "ez a játék mit akar tanítani nekem"...
 
 
Nos az Illuminati Kártya Játék esetében, amit megtanulsz, miközben játszol vele, az pontosan az, amit olyannyira szeretnének, hogy NE tudjál!
Hogy hogyan működnek dolgok a színfalak mögött.
Talán nem véletlen, hogy már a hivatalos megjelenés ELŐTT megpróbálták betiltani, FBI ügynökök csapata lepte el a készítő irodáját, mindent elkoboztak, majd felsózták az egész területet (képletesen).
Hogy lehet ilyen veszélyes egy kis kártyajáték? - merül fel a kérdés.
 
Nos ez a játék aztán tényleg TANÍT. És nem mindenféle hülyeségre, vagy a boszorkányság fortélyaira, mint általában ezek a "Magic The Gathering" jellegű okkultista kártyajátékok, hanem arra, hogy hogyan működnek a háttérből operáló titkos szervezetek.
 
A játék elején mindenki kap egy szervezetet, ami a játékban az ö lesz, és a játék során különböző kártyákat játszunk ki egymás ellen, miközben a cél, hogy a saját irányításunk alá vonjuk az összes többi szervezetet és a játékban szereplő erőforrásokat.
Vizuálisan úgy jelezzük, amikor fölé tesszük magunkat egy másik szervezetnek, hogy a mi szervezetünk kártyáját fölé tesszük a másik kártyának a hatalmi piramisban.
Ajaj, nem kezd túl realisztikus lenni?
(Képzeld el, ahogy hatost dobsz, kihúzod a "TEK" kártyát és fölé helyezed a "rendőrség" kártyának...)
 
A játéknak akkor van vége, amikor valamelyik játékosnak sikerül kiépítenie egy teljes hierarchiát, amiben ő van legfelül, és ezzel mindent és mindenkit irányít. Ő a győztes!
Nem ismerős? "Csak egy maradhat", "Egy-Világ-Rend". Az összes pszichopata hatalommániás erre vágyik. Hogy mindent ő irányítson a táblán. 
 
 

Ami másik érdekessége a játéknak, és ami talán még fontosabbá teszi, hogy a kártyák, amiket a titkos szervezeteink kijátszhatnak egymás és a világ ellen, azok szinte mind olyanok, amik a valóságban is megtörténtek!
Na igen, ez még így önmagában nem lenne annyira érdekes, de most kapaszkodj meg! A játék jóval a megtörténésük ELŐTT készült!!!
 
Steve Jackson 1995-ben jött ki ezzel a játékkal, és olyan kártyákat lehet egymás és a világ ellen kijátszani benne, mint "az ikertornyok felrobbantása", "rakéta a pentagonba", "tragikus olajkifolyásos baleset". A fickó mintha előre látta volna szeptember 11-et, a BP olajkatasztrófát, a fukushimai tragédiát, és még sok minden mást, és ezt mind beleszőtte a játékba.
Annyi mindent, hogy a véletlen rovására írni az egészet teljesen nonszensz lenne.
Ez a fickó nyilván nagyon komoly kapcsolatokkal rendelkezett, vagy maga is tagja volt valamlyik titkos szervezetnek, vagy információkat kapott valahonnan.
Persze felmerül a kérdés, miért próbálta kiadni ezt az információt. Persze nem tudom, de úgy látszik, hogy ott belül is vannak "jó" emberek, akik nem szeretnék azt, amit legfelül akarnak, és hajlandóak ezért tenni is valamit...
 
No de miért írok erről a játékról éppen most.
Nos azért, mert van benne egy kártya, egy amolyan adu-ász - azt hiszem az egyik legnagyobb erősségű -
aminek az a neve, hogy "Kombinált Katasztrófák"... tehát több nagy erejű katasztrófa egyben...
Na most ezen a kártyán, a kis képecskén, ami a kártyához tartozik, kivehető a Big Ben, amint épp mintha felrobbantották volna, borul oldalra, és amitől a hideg is kirázza az embert, hogy a menekülő emberek ruhája szándékosan túl van színezve... pontosan öt embert látunk, a ruháik színe pedig megegyezik az olimpiai ötkarika színeivel.
 
Tehát van egy kártya ebben a játékban, ami egyértelműen London-t mutatja (máshol ugye nincs Big Ben), egyértelműen utal egy olimpiára, és az a kártya neve, hogy "Kombinált Katasztrófák".
Nos, nem tudom ki hogy van vele, de tudván, hogy a kártyái közül nagyon sok megtörtént az utóbbi évtized során, én a helyetekben inkább nagy ívben elkerülném az idei Londoni Olimpiát!
 
Most én itt nem szeretnék belebocsátkozni találgatásokba azzal kapcsolatban, hogy lesz-e valami, és ha lesz, akkor mi lesz, mert az gyakran elviszi a beszélgetést egy nagyon kevéssé konstruktív irányba. Jön ez a "ugye megmondtam" vagy "biztos azért nem lett semmi, mert én megmondtam" vita.
Én kérem nem akarom "megmondani", mert fogalmam sincs! Oké? Én se tudok többet, mint bárki más, aki néhány évvel ezelőtt kidobta a tévéjét az ablakon, és maradt még elég agysejtje, hogy összerakja, mire megy ki a játék.
 
Mielőtt a találgatások irányába engednénk elmenni a gondolkodásunkat, annyit azért fontosnak tartanék megjegyezni, hogy egy józan embernek, és hidd el, sok mindent lehet elmondani a világ irányítóira, de azt, hogy hülyék, azt semmiképpen nem - szóval egy józan embernek, szóval fontos tudni, hogy nem csak A terve van, de mindig van B terve is. Kritikus kérdésekben pedig mindig van C terve, D terve, és sokszor E, F és G terve is talonban!
Egyet szinte biztosan mondhatok, hogy egy nagyszabású terrorcselekmény a Londoni Olimpián, ott van valahol a tervek között. Hogy hanyadik, azt nyilván nem tudom megmondani. Mint ahogy azt sem, hogy megfelelőek-e a körülmények, hogy e pillanatban véghezvigyék. De hogy szerepel a tervek között, az szinte bizonyos! Annyi az utalás erre, direkt és bújtatott egyaránt, hogy ez teljesen egyértelmű.
Hogy végül csinálnak-e valamit, azt persze csak néhány hét múlva fogjuk tudni megmondani. Én bízom benne, hogy nem. De azért mindenkinek azt tanácsolom kerülje el most Angliát az olimpia ideje alatt.
 
Ennyit a vészmadárkodásról, most inkább nézzük hogyan illik bele ez az egész London a nagy tervbe.
Készítettem erről néhány részt, és a folytatás is jön majd, nemsokára.
Ezeket megnézheted itt:
 
 
Kérdeztétek mikor lesz "Az Üzenet"-nek folytatása... Nos ez már az! Legalábbis annak az első fejezete.
A teljes filmre még várni kell egy kicsit, szeptember/október tájára bízom benne, hogy elkészül. Akkor méltán meg is ünnepelhetnénk vele a "nagy port kavart" első rész kerek egy éves évfordulóját...
 
 
 
 

Téma: Olimpia 2012 - Londonban vagy a televiZION?

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása