Csillagszeme - HUNiverzum

2015.08.05 17:15

 

Kiemelt..

Siroi Isi - Modern háború Európa ellen - amerikai hajók menekültek tömegeit szállítják Európába

Újvilagtudat - Hogyan befolyásolja a Nap az elménket?

Pap Gábor - Egyiptom művészete

Napút - A béka segge és a húsvéti feltámadás

Ökotáj - Világépítés és világpusztítás - Szabadkőműves hagyományok a politikában
Piros Pirula Project - Madagaszkár, 2012 - Előtted a jövő II.

Szex és az Új világrend

MAG VAGYOK - KI A MAG ÉS KI A MAGAM? - MAGVAS SZER


 

Előzmény..

Csillagszeme - HALÁLOS IRAMBAN 742 (1-2.rész)

Csillagszeme - AJTÓ, MELYNEK SZÁMA 42

Csillagszeme - CERN, A 27 ÉS A FELTÁMADÁS 1-2

Csillagszeme - A FÁRA-Ó/SÍR TITKA

Csillagszeme - PU238 vége - Jupiternek fénye

Csillagszeme - DOBOGÓKŐ ÉS AZ IDŐJÁRÁS HADVISELÉS

Sarkcsillag és Göncölszekér..

Mag-ÚR-ság - A Szent Korona Erővonalai

Pap Gábor - Kezdetben vala az Ige - Anyanyelvünk, a teremtõ ige mûködése

Csillagszeme - MELEG HELYZET

Csillagszeme - CSILLAGOK KÖZÉ 1 - 2

Jézus üzenete - 2014. július 5. Egy erdélyi prédikátor átélése…

Csillagszeme - Könnyező szentek üzenete

Csillagszeme - KRISZTUS-OM

Molnár V. József - A Tejút szentjei

 Tóth Bálint előadása - A Mátrix-trilógia elemzése 1-2 (Nézd meg mielőtt leszedik a megosztókról!)

 2012 blogol.hu - Okkult szimbólumok hétköznapjainkban III.

 Tóth Bálint - A Star Trek univerzum rejtett szimbolikájáról (A teljes videó bent -az alsó két videó- a cikkben Kereszt a Koronán

Csabavezér - A Szíriusz hajnala

Visz a víz sodor - Idők jelei a végső időben

Stellarium - virtuális séta a csillagos égen

 

 

Kapcsolódó link..

Időkjelei - Nem csupán elfogadás

Halasinfó - Tegyük helyre a dolgokat – Ez az egészséges családmodell

Hatodik napon - G2 és az Sgra

Újföldklub - Magyar nyelvű Maja naptár dekóder

Kisfaludy György & Pody - Időfizika (Tata-2004) 

Asztrológiai szimbólumok időfizikai jelentése

Born Gergely - Mária országa

Magyaroknak pusztulniuk kell a Kárpát-medencéből!!!!!!

Hatodik Napon - SÖTÉT LÓ ÉS HALÁSZAT

Villás Béla - Szimbólumok, formák, amulettek, tetoválások, testékszerek hatása életünkre

Csillagszeme - OSCAR 2014-EGY SZELET MENNYORSZÁG

Paksi Zoltán - Ősi magyar csillagbölcsesség, égi utak csillagüzenetei

Hatodik Napon - 777 és a kozmikus ember

A Denver airport hátborzongató titkai

Hajnalhasadás: Világok harca

Csillagszeme

Ember's-Ég speciál - UFO a csíksomlyói búcsún?! 2015

Világhelyzete - Az elrejtett ősi tudásról és az emberiségről üzen Jupiter Felemelkedése - Elemzés ébredőknek

 

 

...Csillagszeme honlap...

 

 

...Csillagszeme napi hírek...

 

 

https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/fejlec/fejleckep.jpg


 
Az Európába történő tömeges bevándorlás, mint az európai őshonos népesség megsemmisítésének terve, azaz szándékosan idézik elő, hogy idegen népek menekültjei elárasszák Európát.
A cél egy olyan nemzeti identitással nem rendelkező embertömeg létrehozása, amelyben a nemzeti összetartozást véglegesen kiirtották, hogy egy ember alatti embert hozzanak létre, melyet könnyűszerrel irányíthat egy új vezető népesség, mely zsidó/kazár származású, habár a cikkíró kifejezetten csak a zsidókat írja le, miközben a kazárok egy zsidó vallást felvett népcsoport.
David Icke a kazárokat a hunoknak nevezi, míg a magyarokat magyarnak, amely nem teljesen igaz, hiszen a múltban a HUN szó nem kifejezetten csak egy népcsoportot jelölt, mely jelzőt a magyarok pedig mind a mai napig megtartottak, mint a MAG népe, melyből egyszer újra kibontakozik az EGYség, amely miatt a jelenlegi hatalom útjában áll e nép, melyet végleg megsemmisítene, mint a maja/azték kultúrát. A majáknál, kiknek naptárában a 13. baktun, egy 144000 napos periódus, 2012. dec. 21-én járt le, az 1 azt jelenti HUN, a 10 a laHUN, a 13 az oxlaHUN, a 14 a canlaHUN, a 15 a hoolaHUN, a 16 az uaclaHUN, a 17 az uuclaHUN, a 18 az uaxaclaHUN, a 19 a bolonlaHUN, a 20 a HUN cal, a 21 a HUNtucal, a 400 pedig a HUN bak, melynek lényege az 1-es szám HUN-hoz kapcsolása, melyet szót a nyilván zsidó tervezésű szövegfordítók a német, német katona, barbár pusztítóhoz kapcsolnak, még jó hogy le nem nácizzák.
A HUN szó jelenik meg az angol HUNt-er/VADÁSZ-ni, a HUN-/gry,ger, azaz ÉHES/ÉHEZŐ szavakban, míg ez mára nyugati népeknél lesüllyedt a HUNky-ra, azaz a kelet-európai segédmunkás-ra is, de a lealacsonyító HUNks, azaz zsugori szóra is. A vadász szó viszont a hunok és magyarok ősapja, Nimród esetében köszön vissza a bibliában, mely szerint “Nimród hatalmas vadász vala az Úr előtt”.
Az angolban és a németben a HUN szó a 100-ban (HUNdert, HUNdred) jelenik meg, mely abból a szempontból lényeges, hogy Krisztus teszi a kilenceseket százzá. A KILENC szavunk a KÜLÖNC-el mutat kapcsolatot, vagyis olyan embert értenek alatta, aki más mint a többi, nem megy a tömeg után, hanem másik utat jár, mást csinál, a SZÁZ szavunk pedig a SZŰZ-el mutat kapcsolatot, ahogyan a jelenések könyve 14/4-es részében a 144000-eseknél írják le a szűzies életmódot, mely jelenlegi parázna világunkban szó szerint különc viselkedési forma. Érdekes, mely lehet véletlen is, de elgondolkodtató.
Visszatérve a HUN szavunkra, az a gízai Szfinx eredeti nevében is megjelenik, ugyanis a Szfinx csupán annyi, mint Rejtély.
Ne feledjük, hogy Carl Munck pl. a gízai Szfinx és a világ számos ősi épületének méretével és elhelyezkedésével (Dél-Amerikától Egyiptomig, Angliától Ázsiáig) kapcsolatot mutatott ki, amely túlnyúlik ennek a bolygónak határain is, a Mars emlékműveinek adatai és számos csillagászati adattal kapcsolatban.
Az ember nem a Föld bolygóról szárazik, mely az ÉG szavunkban is megjelenik, hiszen őseink tisztában voltak vele, hogy minden fénypont az égen egyben TŰZ, amely ÉG.
David Icke idézi pl. hogy Pierre Sabak szerint a “csillaglátogató”, vagy “űrbéli idegen” héberül “khyayzar” ami pedig megegyezik a császárral, azaz a görög “kaiser” szóval, de azt már nem említi, hogy ez a khyayzar mennyire hasonlít a khazar szóra, azt viszont leírja, hogy Nimród uralkodása alatt gigantikus kövekből építkeztek, mint Baalbekben, ahogyan a babilóniai Baál nevet Nimróddal is azonosítja. Másutt úgy említik Nimródot, hogy az óriásaival emelt monumentális épületeket, melynek nyilván köze van a hatalmas kövekhez is, de azt már nem részletezik, hogy a magyarok eredetileg a MAGASok/MÁGUSok, a Tudás népe volt, a zsidók pedig épp a tudás fájához kapcsolták a bűnbeesést, mert ADAM EVA evett a fáról, mely megfordítva AVE MADA, azaz ÜDVÖZLÉGY MAGYAR, miközben az ÉVA sem Éva, hanem ENA/ANA/KILENC, mely utalás a 9 hónapos áldott állapotra. Ebből látható, hogy a szűzies életmód sem a gyermekmentességet jelenti, hanem a gyermeknemzésen kívüli szexet és paráznaságot. Habár ez a bibliában úgy jelenik meg, “hogy ezek azok, a kik asszonyokkal nem fertőztették meg magokat; mert szűzek. Ezek azok, a kik követik a Bárányt, valahová megy. Ezek áron vétettek meg az emberek közül Istennek és a Báránynak zsengéiül”. Ez pedig azt jelentené, hogy minden ember, kinek családja, vagy földi párja van, vagy esetleg a női nem képviselője, az a végidőben történő elragadtatásból eleve kizárt, melynek a földi pár oldaláról az oka az, hogy a szíve visszahúzza, mert kötelékei, bilincsei vannak a Földön.
David Icke-nek pl. “szent” meggyőződése, vagy épp félrevezetése, hogy nem létezett Jézus Krisztus, mert a történetében szereplő karakter, vagy karakterek (Szűzanya és a kisded Jézus) megjelenik a világ számos pontján, de mélyebb elemzésbe nem bocsátkozik, csak többször elismétli, hogy nem volt olyan személy. És olyan könyvet írt korábban, hogy AZ IGAZSÁG FELSZABADÍT, miközben a tanítás szerint Jézus Krisztus az Igazság, Ő az aki Felszabadít, az ő útját kell járni Szeretetben, amelyet David Icke is újra és újra ismételget. David leírja, az EMBERISÉG EMELKEDJ FEL könyvében, hogy a Föld bolygót jelenleg megszállás alatt tartják, ami eddigi ismeretek alapján rendben van, de azt már nem részletezi, hogy őseink milyen tereprendezéseket hajtottak végre, akár energetikai, akár a jelenlegi klíma kialakításának céljából. A kőkörök építését, és a monumentális kövekből, vagy épp megalitikus építkezést is a megszállók számlájára, irányításáta írja, amely nyilvánvaló ferdítés, vagy tudatlanság, hiszen a kőkörök legelső megjelenési területeként a Kárpát-medencét jegyzik, de a magyarok őseihez, a szkítákhoz kötik Indiában is a kőköröket, melyről Grandpierre is írt. Ő pontosan leírja, hogy a megalitikus műveltség, a kőkörök építése a szkíta-hun-magyar mágusok népével áramlott ki a Kárpát-medencéből. Ettől függetlenül van olyan leírás, hogy némely papok (nem magyarok ősei) utasítást kaptak, hogy hol építkezzenek.
Kárpát-medence, vagyis ahol mai napig egy HUN-ként, azaz EGY-ként jegyzett nép él, kiknek országát 95 évvel ezelőtt a nyugati összeesküvők szétdaraboltak, és szétraboltak, mely csak ideiglenes állapot, ugyanis az EGY-et nem lehet kitörölni, eltüntetni, mintha az nem is létezne, elnyomni pillanatnyilag viszont el lehet.
Grandpierre írta, hogy:
 
A királyság mindenhol a Napkirályság következménye, ami egy magyar elgondolás. A király és korona szavunk a kör szóra vezethető vissza, a kör pedig a Napra utal. A naptisztelet pedig mindenhol a mágusokkal függ össze, akik közül választották régen a királyokat is. A királyság egész fogalomköre magyar gondolatból fakad, az afrikai királyságok és más tudományágak eredményei együttesen meggyőzően bizonyítják a mágusok jelenlétét Afrikában. Például kimutatható a magyar népzene ősi hatása Egyiptomban és Közép-Afrikában. Ennél is továbblépve, Amerikában pontosan olyan szerepet játszott Quetzalcoatl az emberek életének felemelésében, mint Huang Di, akiről egyértelműen igazolható, hogy magyar mágus volt.”
 
Jelen pillanatban pedig a kígyót, mely a TOLLASKÍGYÓ/QUETZALCOATL-ban is megjelenik, a bűnbeeséshez kapcsolják a kereszténységben, Ádám és Éva történetében, de hogy az a fa a kert közepén (mindig ott a világ közepe, ahol a világot tapasztaló áll) éppen a gerincoszlopot jelenti, a kígyó pedig a kundalínit, azt már nem részletezi, csak a tiltott gyümölcshöz a fügét, korunkban pedig az almát kapcsolják, melyek mindegyike a megvilágosodásnál köszön vissza, mint Buddhánál, Newtonnál, vagy épp a Püthagoreusoknál.
Az sem lényegtelen, hogy míg a magyarok elődeit a mágusok népének tartották, addig Jézus Krisztusnál sem a módosított “ördög van benned” jelenik meg (Badiny írt róla), mikor a zsidók vádolták, hanem a mágus, melyet a jelenlegi zsidó-kereszténység már a sátánizmushoz kapcsol, pedig épp Jézus volt az, aki vádlóit úgy jellemezte, hogy a Sátán fiai, mert folyamatosan hamisan vádaskodtak.
David Icke az EMBERISÉG EMELKEDJ FEL könyvében a természetesnek valóban nem nevezhető Föld körül keringő Holdat úgy írja le, mint egy teljes egészében mesterséges égitest, egy gigantikus űrhajó, mely azért érkezett a Földhöz, hogy annak működését, forgását megváltoztassa. A Holddal szerinte pedig egy hüllő faj érkezett, akik így vándorolnak a galaxisban egyik bolygótól a másikig, hogy annak lakóit leigázzák. A meghódítás egyik formája a jelenlegi pénzrendszer. Való igaz, hogy a biblia a rosszat kapcsolja a pénzhez Salamon 666 tálentum aranyával, a Fenevad bélyegével, vagy azzal, hogy minden rossz gyökere a pénz, mely nyilván akkor igaz, ha annak irányítása rossz kezekbe kerül, vagyis a pénz, mint az embert megrontó eszköz egyfajta próbatétel, hiszen azt a túlpartra úgysem viheti magával senki.
Viszont azzal nem értek egyet, hogy a Hold Földhöz irányítása a Föld leigázásával áll kapcsolatban, mert számos nép hitrendszerében él, hogy az elhunyt a Holdra megy megmérettetésre, aztán onnan a Napba, mely átjáró a világok közt, egyfajta portál, ahogy több videó is bizonyítja, hogy a naprendszerben vannak akik a napfoltokat kapukként használják, de a koronalyukakat is úgy írják le, hogy azok más csillagrendszerekre nyíló kapuk. Az sem világos, ha valakik leigázni jönnek a naprendszerbe és a háttérből sunyin irányítanak, akkor mi a ménkűnek hagynak hátra számos ponton matematikai rejtvényeket, értem itt a régi épületeket, és a Hold elhelyezését a Föld körül, melyre már sokan felfigyeltek, hogy ilyen véletlen márpedig nincs.
Egyszerűen szólva vannak akik az embert úgy írják le, mintha csak az anyagi forma létezne, csak az számítana, miközben az ember nem azonos a testével, az csak illúzió, mint a világ is. A Hold Földhöz helyezését Gönczi Tamás is úgy írta le, hogy arra a napsugárzás megváltozása miatt volt szükség, amely valóban változik az idők folyamán, hisz a csillag is átmegy egyfajta életúton és számos külső hatás is éri, míg Cred Mutwa szerint a Hold érkezte előtt a Föld bolygót állandó párafelhő vette körül, a Nap pedig csak szűrt fénnyel sütött a bolygó felszínén, mellyel Icke és Mutwa egy olyan dolgot állít, melyre aztán végképp nem derül sohanapján fény. Icke szerint az ember a négy évszak ismeretét is a megszállóktól szerezte, amit szintén elutasítok.
Credo Mutwa szerint az ÉLET FÁJA, azaz a MINDENSÉG az emberiséggel újra kapcsolatba lépne, de ezt a megszálló hüllők nem engedik.
Nos a Mindenség Teremtője elküldte hozzánk Fiát, hogy egyetlen fia se vesszen el az Úton, de mint írtam David Icke elutasítja Jézus Krisztust, mint nem létezőt. De ha pl. a magasabb tudatosságtól szakítanának minket el, akkor miért szerepel még mindig a tanításban, hogy istenek vagytok, és miért neveznek téged és engem úgy, hogy TENmagad? Azonkívül mindannyian ismerjük az Univerzum törvényét, hogy ha valaki másnak árt, az karmikusan visszakapja, akkor egy magasabb szinten élő és gondolkodó faj miért lépne fel ártó szándékkal egy másik fajjal szemben? Nyilvánvaló, hogy ez egy próbatétel, egyfajta vizsga az ember számára a VILÁG-EGYETEM-ÉN.
Krisztus karakterek a világ számos pontján megjelentek, és megjelennek, de elmennek amellett, hogy az Úr Jézus egy keresztutat járt be, ugyanakkor a Máté 24/23-24-ben szerepel, hogy “Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek, annyira, hogy elhitessék, ha lehet, a választottakat is”.
Hogy mire jó pl. annak leírása, hogy a Hold a gonosz lények űrhajója, amely a StarWars rendezőjének háttér információjában is megjelenik, mint Halálcsillag? Talán arra, hogy az elhunyt véletlenül se menjen arra, merre menni kellene.
Ne feledjük azt sem, hogy az Arthur C. Clarke művéből készült 2001 ŰRODÜSSZEIA-ban, melynek forgatása alatt készítették állítólag a holdraszállás videót Kubrick rendezésében, épp a Holdra helyezték a portálként leírt monolitikus eszközt, amely aztán C. Clarke Szaturnusza helyett Kubricknál már a Jupiternél jelent meg, azaz Jézus Krisztus, a Fény Fia csillagánál, a magyarok csillagképének uralkodó bolygójánál. A Jupiterből pedig Lucifer lett, mely az Ószövetségben a Vénusz neve, ahogyan Jézus Krisztus is azt mondta, hogy ő az a fényes hajnali csillag, vagy épp a Hajnalcsillagnak kell felébrednie a szívekben. Lucifer, mert Fényt hozott a Földre, azaz a szó maga csak egy jelző, melyet napjainkban már összemosnak a Sátánnal, Kígyóval, Ördöggel, pedig ilyen írás nincs, de a filmekkel és könyvekkel jól lehet agyakat gyúrni.
Szerencsére nem kell begépelni Lucifer történetét, mert elérhető a neten.
Immanuel Velikovsky: Üzköző világok:
Vénusz/Lucifer a 118. lapon a HAJNALCSILLAG IMÁDÁSA résztől, LUCIFER LEVÁGATÁSA pedig a 172. laptól.
 
https://4.bp.blogspot.com/-RcLVoEtKL-g/UJlXQsXoo5I/AAAAAAAAAFk/MB1O18Xac1s/s1600/lucifer2010contact.jpg
 
2015-ben januártól márciusig tartó premierrel a Jupitert viszont a zsidók/kazárok irányította Hollywood, azaz a MÁTRIX készítői már úgy mutatták be, mint amely felemelkedik a JUPITER FELEMELKEDÉSE filmben.
Jupiter pedig az Oroszlán jegyében született, ami július 23-aug. 23-ig tart.
A JUPITER FELEMELKEDÉSE készítőitől láthattuk a FELHŐATLASZ filmet, melyben James D’Arcy a 42-es szobában jelent meg, mint homár, SixSMITH névvel, akit a filmben idősebb korában a MÁTRIX filmek SMITH ügynöke lő le.
James D’Archy esetében ahogyan a homár karakterével 42-es mutattak, úgy lett a JUPITER FELEMELKEDÉSE filmben Jupiter apja, a csillagászat megszállottja, akit felesége csak MAX-nak szólít.
Jupiter száma 42, mint a szivárványnak, melyet a homárok is használnak zászlókon.
 

https://csillag-szeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/7/273931/kepfeltoltes/felhoatlasz_-_jupiter_felemelkedese_42_jupiter_oroszlan.jpg?35313461

 

A JUPITER FELEMELKEDÉS premierjének 2015-re áthelyezése mögött a Jupiter szembenállása a Nappal miatt történt, vagyis mikor 2015. febr. 06-án a Föld a Jupiter és a Nap közé került. Ez volt a 777-es nap a maja naptár végétől.
                   2012. DEC. 21. ---> 777 NAP ---> 2015. FEBR. 06.
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/jupiter_szembenallasa_a_nappal_-_jupiter_felemelkedese.jpg?78503885
 
2015. febr. 06-tól 2015. júni. 30-ig 144 nap telik el, a júni. 30.-júli. 01-ei éjjelen pedig a Jupiter és a Vénusz konjukciója történik.
Hogy Jupiter az Oroszlán jegyében született, annak lényege, hogy a Jupiter kb. júli. 31-e környékén lép be az Oroszlánba, mikor a Nap a Jászol csillaghalmaznál, a születés helyénél jár, mikor a Vénusz is az Oroszlánban tartózkodik. A Nap és a Jupiter az Oroszlánban pedig 2015. aug. 26-27-én találkozik.
A One WTC Observatory (obszervatórium: csillagászati megfigyelő) megnyitása pedig a 888. napra esett a maja naptár végétől, mely lényeges, hiszen a JUPITER FELEMELKEDÉSE filmben Jupiter apja megszállott csillagász volt, aki az ég kémlelésekor ismerkedett meg Jupiter anyjával, a csillagászati távcsövéhez ragaszkodása miatt vesztette életét, Jupiter pedig egy csillagászati távcsövet venne, mikor elkezdődik az üldözése a kórházban, a film végén pedig meg is kapja a kiszemelt aranyszínű távcsövet.
A WTC annyiban lényeges kapcsolat, hogy a film készítői az 1999-es MÁTRIX-ba behelyezték a 2001. szept. 11-es dátumot, a WTC ikertornyok ledöntésének napját.
 

https://csillag-szeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/7/273931/kepfeltoltes/jupiter_felemelkedese_-_tavcso.jpg?92737167

 

A JUPITER FELEMELKEDÉSE filmben az első portál megnyitása a Jupiternél történt, Jupiter a Földről történő elragadása utáni ébredésnél kék fényben lebegett, feje fölött pedig egy spirállépcsős lámpa függött.
Jupiter és Caine, azaz a JC játékból pedig nyilván levezethető, hogy ez egy kundalíni játék.
 

https://csillag-szeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/7/273931/kepfeltoltes/jakob_lajtorjaja.jpg?92853965

 

A másik ébredési helyszínen Jupiter esetében a Jupiter bolygó, és a Pink Floyd szivárványos albumborítója jelent meg.

 

https://csillag-szeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/7/273931/kepfeltoltes/jupiter_felemelkedese_-_jc_es_a_hold_sotet_oldala.jpg?85724689

 

A zárás pedig egy kundalínis jelenet, mely a BOSZORKÁNYVADÁSZOK filmben is megjelent és amely köztéri szobrokon is megjelenik.
 
https://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/ron_perlman_kundalini.jpg?52425199
 

A JUPITER FELEMELKEDÉSE filmben viszont a HUN szó Marcellian CaHUN nevében jelenik meg, aki a korábban Zeuszt alakító Sean Bean, azaz Stinger Apini-nek volt a készítője, ő adta a pecsétet a nyakára, és szerette a méheket, melyek Jupiterben felismerték a királyi vért.

Mivel a filmben Jupiter születésének bemutatására is sor került, a méhek, vagy épp méhkasok a lakásban pedig egy Zeusz karakteres színésznél jelentek meg, érdekes szempont volt, hogy a 2015-ös évben a Jupiter a Rákban tartózkodott, ahol a Méhkas néven is ismert Jászol csillaghalmaz, azaz a születés helye van.
Hogy mit akartak a filmkészítők üzenni? Nyilván a közeljövőben kiderül, mindenesetre a filmben épp a hüllőkkel, reptiliánokkal történő csatározásra került sor, akik aztán alulmaradtak, a Föld pedig haladhatott egy új jövő irányába. Természetesen egy szinte már “megváltóként” bemutatott méhkirálynővel, mely teljes egészében szabadkőműves irányzat. Jupiter szerepében pedig az ukrán származású Mila Kunis, Ukrajnában pedig a harcias cirkusz mai napig tart, mely része a zsidó/kazár játszmának.
Hogy miért lényeges pl. hogy a MÁTRIX-ba behelyezték a 9/11-es dátumot, még a cselekmény előtt? A film az illúzióból történő ébredésről szólt, David Icke pedig leírja, hogy a 9/11-es cselekmény volt az az esemény, amely után egyre többen kezdtek járni előadásaira, mert az emberek ráeszméltek, hogy valami itt nagyon nincs rendben. Ha viszont a 9/11-es ügyben és az utána történő gyilkolásban folyamatosan hazudtak, akkor nyilvánvalóan előtte is ez történt, mint a holdraszállás esetében is. Azt mondják Kubrick szándékosan helyezett a holdraszállás videóba olyan fény és árnyék irányokat, hogy a jövőben észrevegyék az emberek a csalást. Nyilván már sokan észrevették, hogy a jelenlegi gazdasági rendszer sem más, mint ingyenélők, azaz jól és gazdagon élő eltartottak, és rabszolgák társadalma, mely egyre inkább a pénz, az anyagi dolgok hajszolásának őrülete irányába halad, melynek bukás a vége, miközben a természet is a pusztulás irányába tart. A biblia ezt úgy írja, hogy még a tenger halai is elerőtlenednek az ember viselkedése miatt, aztán csodálkozunk, hogy napjainkban tömeges halpusztulások jelennek meg mindenütt, vagy épp rejtélyes módon 121ezres példányszámú tatárantilop hullik el Kazahsztán szteppéin pár hét leforgása alatt.
 
https://csillag-szeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/7/273931/kepfeltoltes/kicsi/hoseas_3_-_pusztulas.jpg?99204042

 

https://csillag-szeme.hupont.hu/50/huniverzum

 

Téma: Csillagszeme - HUNiverzum

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása