'Konspirációk' 2012 Plusz

2012.07.05 05:41

 

Kiemelt..

A Magyar Hazáért - Obama-ambíció

Hatodik napon - BOSTONI SZÍN-/VÉGJÁTÉK

Szubliminális üzenetek

Hollywoodo, Média Mágia és a Manipuláció Mesterei

Ember's-Ég - Üzenet E Mesében

Oroszország Hangja - Miért büntetik meg Magyarországot? (4 cikk)

Legendavadász - Ha eddig nem hittél az összeesküvéses elméletekben, ezentúl fogsz!

Miamanó - A McDonald's és a Coca Cola mögött

Somló VédPajzs Szövetség hírportál - Mi lenne ha....

Visz a víz sodor - Agymosás - TUDATMÓDOSÍTÁS ÉS MANIPULÁCIÓ

Kötelező olvasmány: Gazdasági bérgyilkos

Fogott levél avagy egy beteges lelkület irománya, hogy lássátok kik állnak a háttérben

Amerikából irányított rendszerváltás Ukrajnában a Pentagon kézikönyve szerint

Cion bölcseinek jegyzőkönyve..

Piros Pirula Project - Úgymaradt az M1 logója?!

Piros Pirula Project - Főbb látnivalók Budapesten

Visz a víz sodor - Plutónium- 239 – es előállítása

 

 

Előzmény..

Piros Pirula Project - Madagaszkár, 2012 - Előtted a jövő II.

Piros Pirula Project - Előtted a jövő

Itt a SKYNET hamarosan! Szükségállapotra készít fel minket Brad Pitt a World War Z-vel...

Világhelyzete - Vladimir Putin amerikai szankciókra adott válasza cenzúrázatlanul magyarul

Szíriai Hírek - Chavez jövendölése beteljesült: Bashar Al-Assad a történelmbe írta a nevét!

Ördögüző.blogspot - A Menóra leigázza a Kettőskeresztet - "Magyarország arculata" a milánói Expón

Legendavadász - Az 1 dolláros szimbólumai - ELEMZÉS

Soros kontra font, Soros kontra Anglia

Színeshír - A hivatalos agymosás tíz pontban

Szíriai Hírek - Bahdzsar Szuleimán szíriai dandártábornok 2014.11.02

PI Klub - A lapok

Nem ölõ fegyverek

A Blue Beam projekt 

2012blogol.hu: Összeesküvés - elméletek helyett : az Irányítók

Az ígéret földjének eldorádói - I.

Tudatmódosítás és a 3G

Church of God - A Sátán zsinagógája és a Születési jog áldásai

Posta Imre szarvasi előadása, egészben!

Legendavadász - Az 1 dolláros szimbólumai - ELEMZÉS

Egységfront - Mit és minek?

 

 

Kapcsolódó link..

PI Klub Speciál - Mire képes a háttérhatalom?
Piros Pirula blog - A kommunista ügynök techno-reneszánsza

Piros Pirula Project - Intro

Piros Pirula Project - Morzsi története

Piros Pirula Project - Az Üzenet

Piros Pirula blog - Beszédes Banklogók

Piros Pirula blog - Politizáló színészek és színészkedő politikusok

Piros Pirula Project - A terrorizmus "kifehérítése" 

Piros Pirula Project - Bill és Ted zseniálisan álcázott kalandja

Hajnalhasadás -Világok harca

Hajnalhasadás - 1260 nap még van időd

40 botrányos tény, amiről a legtöbben nem tudnak

Az Óperenciás tenger túl - az USA igazi arca (Géczy Gábor előadása)


 

Extra link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/egy-beepult-ujsagiro-informacioi-a-londoni-olimpiarol-es-london-evakualasarol/

 

'Konspirációk' egy esetleges 2012-es olimpiai terrortámadásról, és valami más (Plusz).
Előzmények: Link


- Úgy voltam vele, hogy másokat is megkérdezek e témában, és Serious javaslatára Palimadárékat is meginterjúvoltam és a következőkre jutottunk (jutottam). Kicsit örülök annak, hogy figyelmetlenségemből, illetve ismerethiányomból fakadóan, nem tulajdonítottam nagy jelentőséget néhány fontos információnak (melyet korrigáltam az utószóban), mely így viszont megadta ezen okfejtés menetének "irányát". Ne lepődjetek meg, hogy teljesen máshova lyukadtam ki, mint ami a tárgykör, mert feltevéseim alapján alakult így, amin Palimadárék indítottak el. Végül is úgy döntöttem, hogy úgy írom le, ahogy magát az "eszmecserét" folytattuk, csak a lényegi részeket kiemelve bemásoltam a levelezés szövegét - a terjedelemre tekintve - rövidítve, így egyszerűbb.

A dőlt betűs részek a szerkesztés alatti további gondolatokat, pontosításokat jelölik.

A kérdésre, hogy miként látják az eseményeket a videó szerint, a következő válasz érkezett.

válasz (pm):
Első és legfontosabb dolog, hogy minden a Napról és a csakrák működéséről, azon belül a kundalíniről szól. Először is, az illuminátus kártyán nem a BIG BEN látható, hanem a tokiói WACO ÓRATORONY
https://1.bp.blogspot.com/-eD8kG-YnaT4/TYGLpU0sEEI/AAAAAAAACAc/EfroZyfgv-Q/s1600/Illuminati-Card-Japan-earthquake-Combined%2BDisaster-2011.png

Tokió az Japán, Pán az Nap. Japán a felkelő Nap országa, most pedig a hajnal küszöbén állunk. Az 5 karika is a Napkorszakokat és az 5 elemet jelenti, melyet a londoni játékok reklámjaiban bemutattak. Bemutatták a szivárványt is, ami a napfény és a víz összejátszása folyamán jön létre, magyarán az új teremtésről szól a játék. Az olimpiát kozmikus esemény indította el. Az XXX 42 is és 72 is, de lehet 30 is.

A V MINT VÉRBOSSZÚ filmben is vörös vonattal és rózsákkal megy HUGO Weaving felrobbantani a BIG BEN-t. HUGO volt SMITH a MATRIX-ban és a FRAUDS című filmben az "alvilágba/halálba" száll alá, míg a GYŰRŰK URA filmben visszatér a FÉNY-be. Minden amit ezek eljátszanak, a MENNYBE való visszatérésről szól, ez a világ ugyanis csak egy gigantikus hologram. Minden a teremtésről és a következő Napkorszak hatalmi harcáról szól.

reakció (cikkíró):
Több videót megnéztem ... ez ügyben, és igazad van mert nem arról van szó, hanem a WaCoról, mert néhányban azt hozzák elő, és csak a Big Bennel hasonlítják össze a konspirációkban. Magát a tavalyi Japán földrengés "jóslása" (hogy lehetne ezt írni) helyett; inkább erre a londoni eseményekre mutattak rá az elemzésekben.
(De mint kiderült a japán földrengés IS benne volt.)

Amúgy azért is írtam mindvégig feltételesen kérdőjelezve mindenhol, mert nekem se volt egyértelmű, de mikor megláttam a POTTERt, meg az X-MEN Elsőket, kicsit furcsa volt az egybeesés. A LOPOTT IDŐ, hát nem tudom, az olyan kétes... Akkor viszont a Transformers 3-ban van egy jelenet, ahol totálban mutatják azokat az épületrészeket (amikben egy-egy oszlop helyezkedik el), amik már talán hasonlítanak a Waco-ra (mikor Őrszem rácsap Megatronra). Azért is volt fura az egész, mert amilyen szituációkban és szövegkörnyezettel mutatták be a jeleneteket ... Ezért is írtam, hogy elemzés a feltételezésekre, feltételezés elemzésekre, és ha téves, akkor semmisnek tekinthető.

Több okból nem foglalkoztam a Waco-val, pl. mert megtörtént eset, azon filmeket tekintve, amik a bejátszásban szerepelnek... Az alábbi linkeket tekintve viszont még lenne egy-két kérdésem.
Igaz a készítésük korábbi, mint a bemutató, mely megint csak a Waco-ra utalhat.

Link "az oszlop még aktív!"
Link "beindul a buli"
Link "kinyírunk"
Link "meghaltak"
Link
Ezek szerint, talán egyszerre 2 eseményt is "prognosztizáltak" ezen a kártyán? Netalántán az egyiket a másikkal direkt "összemostak", hogy elpalástoljanak valamit, pontosan amiatt, amit írtál Tokio és London T/L 20/12=1,666 esetében. "Minden a teremtésről és a következő Napkorszak hatalmi harcáról szól"? Így akarják megkezdeni vagy éppen befejezni? Ha már hasonlóság van a tornyok felső részében. Vagy csak riogatás lenne (vagy annak mondhatók) a fent említett idézetek? Mert azt is írják, hogy kombinált katasztrófa, ami ebben a vonatkozásban azt jelentené, hogy tényleg valami történhet az olimpia idején vagy lehet csak azután. Tehát mindenképpen számolni kell(?) egy katasztrófával.

(Elhangzik egy másik mondat is, amivel kapcsolatban Varuna írt néhány sort: "Lezárni a várost"

És ha W, akkor WENLOCK és MANDEVILLE a két egyszemű olimpiai kabalafigura.
https://www.google...
Érdekes véletlen hogy össze is lehet őket olvasni: "NEW MAN LOCK DEVIL - LE", Az új ember bezárja az ördögöt, VAGY (Wen->When) "WHEN MAN LOCK DEVIL - LE", Mikor az ember bezárja az ördögöt, VAGY (deville -> francia = város), Mikor az ember bezárja a várost... LE=2012.12.21. ... A WENLOCK-ot is érdemes felírni számokká a fenti analógiák alapján! (vagy LIVE->EVIL, ONE, GOLF, LIFE, WTC, ...))

válasz (pm):
Katasztrófa több mint valószínű lesz 2012-ben, de azért nem bonyolódok jósolgatásokba, mert ahogy észrevettem, maguk sem tudják néha a pontos ütemtervet. Van, hogy egy rituális film premierjét kitűzik, aztán eltolják hónapokkal, vagy egy évvel. Mint mondtam, az órás jelenetnél a Transformers 3-ban a főszereplő azt mondja, hogy ő egy hírnök.
Nos Shiának a Transformers 2-ben nézd meg a jogosítványát Link
Shia a CONSTANTINE filmben Hollywood Hóruszával, messiásával látható és fogja a keresztet. Az ÉN A ROBOT filmben átdobja a labdát Will Smithnek, ahol elhaladnak a sárkánynál és szóba kerül a FÉNYHAL. A Transformers 1-ben a nagyapja a 42. és a főszereplő a törött lencsés szemüveg, de Űrdongó a 72-es, aki összetöri az üveget. A SASSZEM filmben ő, vagyis testvére a 109-es, de az ő száma a 8808 is.
Link
Link
Link
Shia a HOLES filmben megtalálja a grált és fejbe dobják egy nagy cipővel, amely a 84-es cipője, a film végén pedig rákerült a szivárvány.
Link
A cikkben láthatod, hogy Shia a DISTURBIA filmben horgászként jelenik meg, és 17-est és 8-as golyót helyeztek el mellé. Láthatod még benne a 2012. szept. 11-es időpont megjelölését is Will Smith és Shia játékában.DNS TRANSZFORMÁCIÓ/ÉBREDÉS JÖN.
A TRANSFORMERS 3-ban szereplő épületről találsz infót a Link cikkben, azt ugyanis 88 évre építették 2012-től. A cikkben látható, hogy Shia a kék Mária előtt áll. Batman a BATMAN KEZDŐDIK filmben ugyanott áll, ahová a Transformerekben a transzpordereket helyezték. Ha te készítetted a videót, akkor emlékszel rá, hogy az egyik újságban volt egy W. Nos a W a 23-as szám, amely BATMAN monogramja is. Az ő legendája nyáron pedig véget ér. Christian Bale volt Jézus Krisztus, a Transformers készítésében pedig Steven Spielberg is részt vett, aki a VISSZA A JÖVŐBE filmben a kék madárnál és a 9-esnél a Krisztus gyülekezetéhez érkeztette meg McFly-t. Shia hátán a Transformers 1-ben 33-ast láthatsz, az INDIANA JONES ÉS A KRISTÁLYKOPONYA KIRÁLYSÁGA filmben pedig rajt áll az azték naptárkövön. Link
Mindent összevetve a történet az ébredésről, Krisztus (Nap/Megvilágosodott) tudatúvá válást mutatja be. Számos üzenetet kaptam én is és mások is személyes életükben, hogy most történik a dolog. Bármit is csinál az elit, vagy az illuminátus klikk, csak figyelemelterelés egy nagyobb dologról, vagyis, hogy a nagybetűs Fénybe való visszatérésről szól a történet.

A LOPOTT IDŐ-ben szereplők többi filmbeli karaktereit, ha megvizsgálod és összeveted, akkor abból is kialakul egy kép, hogy bizony időben vagyunk, miként a LOPOTT IDŐ is IDŐBEN, vagyis IN TIME.

cikkíró:
...még valami. Írtam egy elemzést csak elmélkedési síkon, amit itt megtalálhatsz a fórumban ...a subaruval kapcsolatban.
Link

Imre lapján írtam aztán:
"Tehát, lehetséges, hogy 1 és 12-ről van szó, így jönne ki a 11-2 és ennek különbségeként az ismert 9-es, melyet "kísértet" kódnak is hívnak. (A két szám megfelelne a Plejádok foton övének kinti és bent tartózkodási időpontjaival? 11.000 évet kívül, 2.000 évet pedig a belsejében tölt Naprendszerünk. És éppen befele haladunk.)"
Lehet köze ennek a Plejádoknak IS, ahhoz amiről írtál, esetleg pontosan erről lenne szó? ("MENNYBE való visszatérésről szól, ez a világ ugyanis csak egy gigantikus hologram. Minden a teremtésről és a következő Napkorszak hatalmi harcáról szól.")...->

Mert a következő "lépcső". Nemcsak a filmekkel "játszanak" (figyelemelterelés, stb.), hanem mi magunk is, ha már játék... A legtöbb számítógépes játék, mint mondjuk a következő: 200(8) Red Alert (3)
Link
Egyedüliként a Japánok, a 3. frakció, mely talán a legerősebb is. Beszédes az elnevezése (A felkelő Nap Birodalma) és az a szimbólum a zászló közepén, ami igen hasonlít egy ősmagyar jelképhez is (tulipán - méh, a születés szimbolikájával kapcsolatos, hirtelen nem jut eszembe a neve). Ennek ellenére a fukusimai eset (ami a kártyán lévő másik kombináció 3, 11), akár a japánok, szigetüknek (az egész szigetviláguknak) elhagyását is jelentheti, mert egészségügyi szempontból igen erős, nagy kiterjedésű sugárzás volt mérhető ...

Megj.: Innen lehetne "Az előőrs" című orosz-japán animációs film elemzésére kitérni, mely egy sor számítógépes játék fejtegetésével egybeköthető akár... Ahhoz viszont érdemes ismerni a játékok meneteit.

Egy váratlan utazás 2-ből: (hajnalhasadásból)
"A Big Ben-ként (harang neve) ismert óratorony 2012. május 31-én lesz 153 éves. A 153 az emberek halászatának a száma. A BEN Egyiptomban a Fény, mint Fiú, aki pedig Jézus. Benu pedig a FŐNIX volt, akit egyes keresztények Jézussal is azonosítanak. Ben-ként nevezték a Vénusz bolygót is, aminek tranzitja 2012 június 5-6-án történik, pár nappal a Big Ben 153-as évfordulója után. Vénusz a Hajnalcsillag, Jézus pedig elmondta hogy "AKI GYŐZ ANNAK ADOM A HAJNALCSILLAGOT"

Valójában lehet, ezt az egész fénybe menetelt akarják "rossz színben" feltüntetni és minden eszközzel "túlélni" a hatalmukat megtartván. Végül is erről lehet szó (?)

Amúgy nem áll szándékomban mindenképp valami negatívumot látni mindezekben...

Még néhány érdekesség. A napokban történt olaszországi földrengés. Biztos találkoztál vele.
Link
Nemsokára június 6-a, Vénusz tranzit...
(Ez is megtörtént.)

további észrevételek (cikkíró):
Még pár észrevétel japánról és a Subaruról az előző levelem kapcsán. Ha minden igaz a lapodon olvastam, hogy valójában 98-ban kezdődtek az események. Rögtön beugrik a 98-as japán gazdasági válság (ami valójában az ázsiai, de Japánt igen keményen sújtotta), és az eddigiek alapján két dolog lehet - akár egyszerre is - a levegőben. Az egyik ismeretes, hogy mesterségesen idézték elő ezt a tőzsdén, bankokon stb. keresztül. Japán a felkelő Nap országa úgy függne össze a Subaruval, hogy ugye ez a Bika csillagképben helyezkedik el, mely csillagkép a pénz, anyagi világ stb. analógiái is. Japán többek között a világ legnagyobb gazdasága, mely a mammon hatalmának (ezek szerint?) egyik "alapköve" (egyik pillére). Tehát, mesterségesen idézték elő pont azért, mert a bajt "megérezvén", megszedje magát az elit és "kiterjessze", bebetonozza hatalmát a szigetországban. Ezzel összefügg(het) a másik, hogy egy pozitív értelemben vett intőjel volt, egy figyelmeztetés akár a Plejádok részéről, miszerint mindenképp véget fog érni a mostani "anyagi felfogás"(?) Még néhány éve valaki olyan nyilatkozatot tett, hogy akkor lesz igazán világgazdasági válság, ha Japán végül is "csődöt" mond. Ez Fukusimát tekintve majdnem össze is jött(?)

Láttam mindenféle hírekkel dolgozol és gondoltam ez is érdekes lehet, ha már Subaru:
Régebben követtem a rallye eseményeket és most vissza- gondoltam és néztem, hogy mik is történtek az elmúlt 20-25 évben. A rallye-ban több autógyártó is részt vett, ahol meghatározóbb volt, hogy a 90-es éveken át a Mitsubishi-Subaru-Toyota trió "harcáról" szólt a konstruktőri verseny, amit majd fokozatosan átvett a 2000-es évek elejétől a Peugeot-Ford-Citroen trió. A 90-es években sorra japán gyártók vitték a prímet a konstruktőri vb-n és szinte csak ezen gyártók valamelyikével lett világbajnok az adott versenyző. Itt jön egy érdekesség. A Subaru etalonnak számít a rallye-ban...Néhány vb-t elnyert a gyártó, de mindig volt min küzdeniük (itt most a WRC és az "A" kategóriáról van szó). Igen ismert világbajnokok is megfordultak ennél az autónál, mint pl. Carlos Sainz, Tommi Makkinen, Juha Kankkunen, de egyikőjük se Subaruval szerezte a világbajnoki címét. Ellenben aki tudott az csak egyszeres bajnok: (1995) [Colin McRae], (2001) [Richard Burns] és (2003) Petter Solberg. Burns és McRae nevét azért tettem zárójelbe, mert Ők már nem élnek. 2003-ban, mikor Solberg lett a vb nyertes Burns agytumorban hunyt el és McRae 2007-ben egy helikopter balesetben. Mintha valami rossz ómen lenne az autón (illetve a márkán?)... Nem szeretnék megint "rémeket látni" és inkább ne is, de Isten óvja Solberget. A következő években folyamatos pech-szériái voltak az egyszerű defekttől egészen a komolyabb balesetekig.

Milyen erők vívhatnak a háttérben - ha tényleg úgy van *, a plejádokról ismert "pozitív tulajdonság" - hogy itt a Földön egy egyszerűnek mondott autóverseny ilyen "végeredményt ér el"? Megpróbálják elfojtani azt a foton öves történetet(?) - ha már a terelést említetted.
(* és így van, mert a folyamatos tanulást, annak lehetőségét; a tudást biztosítják, annak jóra való használatára, a spirituális, stb. fejlődés terén)

Most itt a vége, mivel az utóbbi időben nem nagyon érkeztek meg a levelek másoktól sem, így hát ha válaszoltak az utolsó két levélre, akkor az is, az éterbe veszett. Na, de itt van még egy-két érdekes kép:
A mission impossible 4 (2011) című filmből, háttérben a Budai-hegységgel.
Link

Nem emlékszem, hogy a Kerepesi úton bárhol lenne ilyen tornyunk, de a rajta látható számok igen ismerősek.

Ugyanakkor tényleg szó van a Waco óratoronyról és Japánról is:
Link
Hihetetlen Hulk (2009),

mely jelenet előtt a következő hangzik el.
"Nem értitek, mindjárt valami nagyon rossz fog történni."
Link
"Igen, nagyon rossz."

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=693

 

 

Téma: 'Konspirációk' 2012 Plusz

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása